Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:27:45
|
|
|
|
tanci29
|
ma ja men bi pasal da bi že hodila, ampak naj si vzame svoj čas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:29:15
|
|
|
|
sjmm
|
ajde...bejbe drage...se je moj ponudil, da me mal zmasira....me neki križ daje že ful cajta, da imam desno roko čist mravljinčasto....najbrž bo treba mal baterije izklopt..tko k je rekla tanči no, pa še sušilc me je poklical lepo pančkejte vso dolgo noč !!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:29:40
|
|
|
|
Onasiss
|
Sem uredu... sam ste meu slabo voljo spravle, ker ste rekle, da bo jutri dež sedaj hodim z biciklom u službo.... Se mi pa zdi, da sem imela kak mesec neko čudno depro... zdej se ven vadim... ....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:29:49
|
|
|
|
tanci29
|
aja onasiss pomoje bom mogla en dan frej bit ta teden...k ne vem če bo hana šla v vrtec, pa ne bo varstva....dej povej kako ti delaš...kdaj tebi odgovarja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:29:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajde...bejbe drage...se je moj ponudil, da me mal zmasira....me neki križ daje že ful cajta, da imam desno roko čist mravljinčasto....najbrž bo treba mal baterije izklopt..tko k je rekla tanči no, pa še sušilc me je poklical lepo pančkejte vso dolgo noč !!!!!!!!! fajn se zmasirajta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:30:14
|
|
|
|
Onasiss
|
o....pri sjmm bo pa akcija danes....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:30:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ma ja men bi pasal da bi že hodila, ampak naj si vzame svoj čas še vsi so shodili
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:30:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Sem uredu... sam ste meu slabo voljo spravle, ker ste rekle, da bo jutri dež sedaj hodim z biciklom u službo.... Se mi pa zdi, da sem imela kak mesec neko čudno depro... zdej se ven vadim... ....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:31:06
|
|
|
|
tanci29
|
onasiss samo da se izvadiš...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:31:07
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci..jaz sem tud non stop zjutraj...sem ob 15,30 konc...pol pa šibam po tamale u vrtec....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:31:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajde...bejbe drage...se je moj ponudil, da me mal zmasira....me neki križ daje že ful cajta, da imam desno roko čist mravljinčasto....najbrž bo treba mal baterije izklopt..tko k je rekla tanči no, pa še sušilc me je poklical lepo pančkejte vso dolgo noč !!!!!!!!! fajn se zmasirajta mislm babe..koj na najhujš pomislite!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:32:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Sem uredu... sam ste meu slabo voljo spravle, ker ste rekle, da bo jutri dež sedaj hodim z biciklom u službo.... Se mi pa zdi, da sem imela kak mesec neko čudno depro... zdej se ven vadim... .... ma ne bit slabe volje-lahko pa da bo sonček ......u pridna kolesariš v službo .......v kakšno depresijo si padla?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:32:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajde...bejbe drage...se je moj ponudil, da me mal zmasira....me neki križ daje že ful cajta, da imam desno roko čist mravljinčasto....najbrž bo treba mal baterije izklopt..tko k je rekla tanči no, pa še sušilc me je poklical lepo pančkejte vso dolgo noč !!!!!!!!! fajn se zmasirajta mislm babe..koj na najhujš pomislite!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif [/image]to pa ja ni najhujš?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:33:30
|
|
|
|
Onasiss
|
HVALA......je že bolje....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:34:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss tanci..jaz sem tud non stop zjutraj...sem ob 15,30 konc...pol pa šibam po tamale u vrtec.... kako se zmenmo...sej men se za knjigo ne mudi...mi mamo učke vnete tko da bo ta teden hana doma. zdej ne vem pravijo da je to ful nalezljivo...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:34:38
|
|
|
|
Onasiss
|
čebel@...k neki, ali po domače POUHN KUFR VSEGA...predvsem pa deca..... ..
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:35:07
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajde...bejbe drage...se je moj ponudil, da me mal zmasira....me neki križ daje že ful cajta, da imam desno roko čist mravljinčasto....najbrž bo treba mal baterije izklopt..tko k je rekla tanči no, pa še sušilc me je poklical lepo pančkejte vso dolgo noč !!!!!!!!! fajn se zmasirajta mislm babe..koj na najhujš pomislite!!!! a si hotla rečt najbuljš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:36:51
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@...k neki, ali po domače POUHN KUFR VSEGA...predvsem pa deca..... .. še dobr da se smeješ...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:36:56
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ajde...bejbe drage...se je moj ponudil, da me mal zmasira....me neki križ daje že ful cajta, da imam desno roko čist mravljinčasto....najbrž bo treba mal baterije izklopt..tko k je rekla tanči no, pa še sušilc me je poklical lepo pančkejte vso dolgo noč !!!!!!!!! fajn se zmasirajta mislm babe..koj na najhujš pomislite!!!! a si hotla rečt najbuljš nism upala
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:38:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@...k neki, ali po domače POUHN KUFR VSEGA...predvsem pa deca..... ..
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:38:32
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-ah dej no....pa ne boš rekla da ti je zdej nerodn
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:39:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss tanci..jaz sem tud non stop zjutraj...sem ob 15,30 konc...pol pa šibam po tamale u vrtec.... kako se zmenmo...sej men se za knjigo ne mudi...mi mamo učke vnete tko da bo ta teden hana doma. zdej ne vem pravijo da je to ful nalezljivo... masiraj ji v očesnih kotičkih, da se kanali razširijo... s temi stvarmi je tako, da se največkrat prenašajo iz noska na očke...u bistvu sami nareijo ta prenost...in potem se okice hitro vnamejo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:40:01
|
|
|
|
Čebel@
|
ajde babe,grem spat ker se ko cunja se tipkamo jutri-imam LD in upam da bo lepo vreme da ga izkoristim na polno nočkooooooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 19.4.2010 22:40:47
|
|
|
|
Onasiss
|
grem spat.... lahko noč...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.4.2010 6:47:34
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro punce zunaj je SONČEK!!!! upam da bo zdržal cel dan spali smo lepo celo nočko......sva imela pa z možem pred spanjem še konkretne govorilne-se je snovi nabralo še in još tko da sva se pogovorila in upam da bo zdej kej boljše.....mi je pa vrgen naprej forum in da sem odvisna se oglasim,ko se zbudite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?