Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna2010 Dober dan punce,kako? Verjamem da ste danes vse lepo razpoložene glede na to da je končno posijalo sonce.Glih za kopalke ni ampak počasi bo . Samo eno vprašanje imam glede MŠ.Koliko dni traja materinska?Nekje sem prebrala samo 4 dni po par ur,se mi pa zdi da ste ve tuki nekaj pisale 3 tedne al 2.Nevem točno niti kira je to pisala.ka mi lahka napišete? MOgoče sem pa tudi jst kaj sfalila V Lj porodnišnici so zdaj julija termini 14 dni vsak dan po cca. dve uri. Bljah. No, baje obstaja tudi opcija, da se udeležiš samo tistih predavanj, ki te posebej zanimajo, t.i. krajši tečaj - ni isti, kot hitri tečaj za očke. Tako vsaj pravi sestra od mojega, ki dela v UKC. Midva bova šla na skrajšano verzijo, ker je adijo pamet drugače vse to usklajevati ... Javim, kaj in kako, ko izvem. IZVIRNO SPOROČILO: Inčy Kaj katero boli sramna kost? Jaz se tako težko premikam ponoči, pa tudi zjutraj sem ko ena raca - katastrofa, če me bo to bolelo zdaj do konca Saj vem, da se vezi rahljajo itd., ampak se bojim, da to ni normalno. Kak ste ve, boli kaj? Mhm, mene. Na vsake toliko prav za po*****, ne moreš ne hodit, ne ležat, ne sedeti noramlno, nič. Ampak okej, obrati v trebuhu, brcike in vse ostalo so vredni tudi boleče sramnice Danes sva bila z mojim na 4D UZ pri dr. Strahovi. Jaz sem nad to žensko res vsakič bolj navdušena V glavnem, dete nam je naprej pokazalo svojo luliko, tako da smo slikano in potrjeno punčka, jeeeeee Punce, jaz sem taakooo vesela, da sploh ne znam povedat. Zdrava je, srček, žile, ledvička, želodček in ostalo vs bp., tehta 800g (danes sem noseča polnih 26t), trenutno ima glavico bojda navzdol, ampak tako pridno dela prevale, da se bo verjetno še kaj obrnila Rokice si je nastavljala pred očke, tako da sem ji obljubila, da se vidiva naslednjič, ko bo ona pripravljena, da ne bom več na UZ-je hodila. Take male rokice, prste, nogice in tista usteka mala, joooj Moja mala žabica tale vikend sva z mojim malo preletela trgovine, zdaj pa resno v šoping, ko smo potrjeno same babe v hiši, hihi. Tiste, ki že imate otroke ... Strahova je svetovala, da naj greva magari na poletne razprodaje oblačil in si nakupiva malo zaloge za drugo poletje - oblačila v velikosti za 15m, da so tista za 12m bojda premala. Kaj ve menite? Eno lepo popoldne vam želim, upam, da vam ni vroče. Jaz sem v službi, v centru, brez klime do srede in diham na škrge. Zmešalo se mi bo do 19h
< Sporočilo je popravil Božička09 -- 7.6.2010 15:25:44 >