katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy zalcy, ja to glede previjalne mize imaš prav. Če ti ni nuja, lahko kupiš samo blazino in previjaš na pralnem stroju, mizi, .... Jaz jutri v Ikei kupim tako komodo oz regal, kamor se samo pritrdi dodaten del oz polica, da potem postane previjalna. Ko ne bomo več rabli, pa odstranimo in je tak knjižni regalček, ki ga bo uporabljala še leta. jaz imam star predalnik ki mi ga je tast povisal da sm dobila policko in previjalno plosco, gor sm pa dala previjalno podlogo IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 Z glavico navzdol je glavična, z ritko navzdol je medenična, prečna je ko je povprek. Naša ima glavico nekje proti mojemu levemu boku in ritko v desnih rebrih. jaz imam precno, so pa brce zadnje par dni veliko bolj konkretne - to mi je v tako olajsanje IZVIRNO SPOROČILO: nushka Pozdravljene, včeraj v 25 3/7 sem imela test z glukozo 50 g. Danes me kliče sestra in pove, da je bila vrednost 9,6 in če sem bila tešča. V ponedeljek moram it na ponovno merjenje sladkorja in sicer tist ko ti merijo vsake tri ure. Sem čist šokirana, ker nisem preveč sladkosnedna. No, pred leti sem bila, cca 10 let nazaj. Je pa res, da sem en dan pred testom z glukozo jedla torto, pa več kot en teden same sladkobe, evrokrem, kekse, čokolado. Zjutraj sem pila vodo Zala z okusom breskve. Naj mi katera pove, ali je torta (prejšnji dan) in popita voda res lahko imela negativen učinek? No, v ponedeljek imam ponovni test in ni šans, da pojem kaj sladkega . Upa, da bo pomagalo. Kaj pa ve mislite? držim pesti, da pomaga čeprav je tko, da količina cukra, ki ga človek poje v življenju, praktično ne vpliva na to ali sladkorna bo ali ne, sploh pa ne na nosečniško, ker je to kao hormonska motnja in ni povezano s tem, kok je človek sladkosned. sem mal guglala en čas nazaj in našla eno revijo na to temo. to je pa absolutno prav IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 To si pa tak napisala,da sem dobila kar solzne oči,ko si vse tak živo predstavljam.Jaz tudi nisem mogla pustit jokat,čeprav me moj heca,da bo do 18.leta rabo mamico,da zaspi. Briga me. Glede na zdajsnjo mladino in puberteto, ki fante mece ze pri 10-ih letih, mislim da bomo kmal prosile, če sploh lahko dobimo kaksne lupcka vsaj za novo leto al pa za rojstni dan. Tak da naj tvojga nič ne skrbi. ja res je...mene 13 ltni necak sploh ne smergla pa sm edina teta, lupcka dobim samo zato da mu ne morim kako sm mu rit previjala...k pa more komu o nogometu kej povedat pa vedn mene najde ... fuj...stric...beri moj moz je pa itak aktualen k ne mori pa ne tezi...
|