|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
4.6.2010 18:11:59   
Klemcy
Evo jaz se počutim že malo bolje. Imam urin čist zanič, tako da se zdravim z antibiotiki. Verjetno, da od tega krči. Sem in tja me še grabi, ampak ni več take sile. Moram počivat.

Jutri zjutraj pa v Ikeo, kupit mali moji dojenčici sobico. Sobica je že naslikana, samo opremimo še. Točno vem katero pohištvo bom vzela, tako da upam, da bodo imeli vse na zalogi. Ko bo kompletna, vam pripnem slikce user posted image
Ta naša user posted image  bo pravi vragec. Tako živa je, da sploh ne gre spančkat. Brca cel dan in pol noči. Te brce so pa tako močne, da lahko vsi opazijo že prek oblačil, kako bulice ven skačejo user posted image
Mah hvala bogu, kar naj si da duškauser posted image

Punce, kje boste oz. ste kupile vzglavnik in prešito odejo za dojenčke?

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
4.6.2010 19:45:34   
zalcy

enako pri meni. brcike so nezne, no na vsake kvatre prileti kaksna ubijalska v mehur al pa v sramne kosti, ampak takrat me bolj lulat prime, kot da bi me zabolelo. Posteljico imam pa sredaj, nosim pa izredno nizko (sem ze Aneja nizko nosila). Aja pa še vedno je v med.legi, ker so vse brce zelo zelo nizko dol.

hehhe.. enako je pri meni, nežne brcike, ampak tudi zelo nizko.... moja je še tudi v medenični legi, mi je rekel g...
do katerega tedna pa bi se naj obrnilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1927
4.6.2010 19:49:56   
mala2001
Naša pupika je pa že od začetka v prečni legi. Brca pa ko fuzbaler že od kar čutim brce. Včasih kar boli.

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
4.6.2010 19:52:59   
zalcy
Punce, kje boste oz. ste kupile vzglavnik in prešito odejo za dojenčke?

jas nisem posebej kupovala odeje in vzglavnika, ker sem kupla kar komplet v katerem je prešita odeja, vzglavnik, rjuha, prevleka za vzglavnik in odejo ter baldahin...
vse to sem kupla v pikapolonici za 75 evrov, ker je bla akcija, drugače pa je 85 evrov...user posted image user posted image
pa sem prišparala 10 evrčkov, heheuser posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
4.6.2010 19:54:23   
zalcy
Naša pupika je pa že od začetka v prečni legi. Brca pa ko fuzbaler že od kar čutim brce. Včasih kar boli.

to pomeni, da je z glavico obrnjena navzdoluser posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
4.6.2010 19:57:18   
zalcy
Pa če katero zanima so končno dobili previjalne blazine od Bebe Jou v Baby Centru. Jih nekaj časa niso imeli.

TUKAJ

Zdaj imajo še vse barve, ker so pa res luštne, velike in še cenovno ugodbe, pa kr hitr poidejo. Tak da sva šla midva včeri s sinkom iskat in je za svojega bratca/sestrico izbral oranžno.user posted image

mene pa zanima, če lahko kar na tej podlogi previjaš otroka al moreš nujno met poleg še previjalo komodouser posted image ker se mi zdi, da jo je breveze kupovat za tistih par mesecev, ko je otrok še miren, potem pa ko začne brcat in bi se plazil, je pa itak več ne moreš uporabljat, al neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1931
4.6.2010 20:04:35   
mala2001
Z glavico navzdol je glavična, z ritko navzdol je medenična, prečna je ko je povprek. Naša ima glavico nekje proti mojemu levemu boku in ritko v desnih rebrih.

< Sporočilo je popravil mala2001 -- 4.6.2010 20:05:38 >

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
4.6.2010 20:09:04   
zalcy
Z glavico navzdol je glavična, z ritko navzdol je medenična, prečna je ko je povprek. Naša ima glavico nekje proti mojemu levemu boku in ritko v desnih rebrih.

aha...potem pa ni čudn, da te kr fajn brca... pazi rebreuser posted image user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
4.6.2010 20:13:46   
nushka
no, da vam poročam, sam informativno. Ob pol sedmih sem si merila sladkor (no, stric z aparatom, ki ga je imel za mamo, ki je dobivala inzulin) in sem ga imela 4,4. Vse skupaj mi je čudno. 

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
4.6.2010 20:15:20   
mala2001
Zala je kriva za cukr!

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
4.6.2010 20:46:36   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: nushka

Pozdravljene,

včeraj v 25 3/7 sem imela test z glukozo 50 g. Danes me kliče sestra in pove, da je bila vrednost 9,6 in če sem bila tešča. V ponedeljek moram it na ponovno merjenje sladkorja in sicer tist ko ti merijo vsake tri ure. Sem čist šokirana, ker nisem preveč sladkosnedna. No, pred leti sem bila, cca 10 let nazaj. Je pa res, da sem en dan pred testom z glukozo jedla torto, pa več kot en teden same sladkobe, evrokrem, kekse, čokolado. Zjutraj sem pila vodo Zala z okusom breskve. Naj mi katera pove, ali je torta (prejšnji dan) in popita voda res lahko imela negativen učinek?

No, v ponedeljek imam ponovni test in ni šans, da pojem kaj sladkega . Upa, da bo pomagalo. Kaj pa ve mislite?

držim pesti, da pomaga

čeprav je tko, da količina cukra, ki ga človek poje v življenju, praktično ne vpliva na to ali sladkorna bo ali ne, sploh pa ne na nosečniško, ker je to kao hormonska motnja in ni povezano s tem, kok je človek sladkosned. sem mal guglala en čas nazaj in našla eno revijo na to temo.

tekočina načeloma na cukr vpliva samo pol ure. meni je zdravnica rekla, da če pijem sok/kavo, naj ga pijem kake pol ure pred merjenjem, ker gre v momentu v kri in tudi v momentu ven. glede sladkarij prejšnjega dne je pa tko, da eni pravijo, naj se ne je sladkorja, drugi pa, da je vseeno.

če si imela 4,4 pred pitjem glukoze, je to normalno. jaz ga imam takrat običajno okol 3,8. pa npr. sedaj imam po vsaki jedi max. vrednost 5,9, ampak sem vseeno bila pozitivna na 3-urnem testu.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
4.6.2010 20:50:51   
Klemcy
zalcy, ja to glede previjalne mize imaš prav. Če ti ni nuja, lahko kupiš samo blazino in previjaš na pralnem stroju, mizi, .... Jaz jutri v Ikei kupim tako komodo oz regal, kamor se samo pritrdi dodaten del oz polica, da potem postane previjalna. Ko ne bomo več rabli, pa odstranimo in je tak knjižni regalček, ki ga bo uporabljala še leta.user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
5.6.2010 7:22:19   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

Pa če katero zanima so končno dobili previjalne blazine od Bebe Jou v Baby Centru. Jih nekaj časa niso imeli.

TUKAJ

Zdaj imajo še vse barve, ker so pa res luštne, velike in še cenovno ugodbe, pa kr hitr poidejo. Tak da sva šla midva včeri s sinkom iskat in je za svojega bratca/sestrico izbral oranžno.user posted image

mene pa zanima, če lahko kar na tej podlogi previjaš otroka al moreš nujno met poleg še previjalo komodouser posted image ker se mi zdi, da jo je breveze kupovat za tistih par mesecev, ko je otrok še miren, potem pa ko začne brcat in bi se plazil, je pa itak več ne moreš uporabljat, al neuser posted image

Jaz je tud ne bom kupila  previjalne komode namreč. Meni bo moj oče po meri naredil ploščo za previjat, zraven tudi s tako poličko za stvari, ki jo bomo pršraufali/pritrdili potem na eno omaro. Ko ne bomo več rabili, pa samo odstraniš to desko in je naprej spet omara. Tko da računam če cca 20€ stroškov z vsem lesom in pritrdilnim materialom. Sem očetu že dostavila previjalno podlogo za mero, tak da pričakujem tm do konca meseca, da bo že naredil. Ampak vmes mi mora še kopalnico preuredit, ker po skoraj 3 letih mečeva tm masažno tuš kabino . drek od dreka - najbolj zgrešen nakup pri hiši.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
5.6.2010 7:53:06   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

zalcy, ja to glede previjalne mize imaš prav. Če ti ni nuja, lahko kupiš samo blazino in previjaš na pralnem stroju, mizi, .... Jaz jutri v Ikei kupim tako komodo oz regal, kamor se samo pritrdi dodaten del oz polica, da potem postane previjalna. Ko ne bomo več rabli, pa odstranimo in je tak knjižni regalček, ki ga bo uporabljala še leta.

jaz imam star predalnik ki mi ga je tast povisal da sm dobila policko in previjalno plosco, gor sm pa dala previjalno podlogouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

jaz imam precno, so pa brce zadnje par dni veliko bolj konkretne - to mi je v tako olajsanjeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nushka

Pozdravljene,

včeraj v 25 3/7 sem imela test z glukozo 50 g. Danes me kliče sestra in pove, da je bila vrednost 9,6 in če sem bila tešča. V ponedeljek moram it na ponovno merjenje sladkorja in sicer tist ko ti merijo vsake tri ure. Sem čist šokirana, ker nisem preveč sladkosnedna. No, pred leti sem bila, cca 10 let nazaj. Je pa res, da sem en dan pred testom z glukozo jedla torto, pa več kot en teden same sladkobe, evrokrem, kekse, čokolado. Zjutraj sem pila vodo Zala z okusom breskve. Naj mi katera pove, ali je torta (prejšnji dan) in popita voda res lahko imela negativen učinek?

No, v ponedeljek imam ponovni test in ni šans, da pojem kaj sladkega . Upa, da bo pomagalo. Kaj pa ve mislite?

držim pesti, da pomaga

čeprav je tko, da količina cukra, ki ga človek poje v življenju, praktično ne vpliva na to ali sladkorna bo ali ne, sploh pa ne na nosečniško, ker je to kao hormonska motnja in ni povezano s tem, kok je človek sladkosned. sem mal guglala en čas nazaj in našla eno revijo na to temo.

to je pa absolutno pravuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

To si pa tak napisala,da sem dobila kar solzne oči,ko si vse tak živo predstavljam.Jaz tudi nisem mogla pustit jokat,čeprav me moj  heca,da bo do 18.leta rabo mamico,da zaspi.  Briga me.

Glede na zdajsnjo mladino in puberteto, ki fante mece ze pri 10-ih letih, mislim da bomo kmal prosile, če sploh lahko dobimo kaksne lupcka vsaj za novo leto al pa za rojstni dan. Tak da naj tvojga nič ne skrbi.

ja res je...mene 13 ltni necak sploh ne smergla pa sm edina teta, lupcka dobim samo zato da mu ne morim kako sm mu rit previjala...k pa more komu o nogometu kej povedat pa vedn mene najde ... fuj...stric...beri moj moz je pa itak aktualen k ne mori pa ne tezi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1939
5.6.2010 10:05:27   
archie
glede previjalne: Midva bova sla verjetno kar v nakup previjalne komode. Nimava se nobenega kosa pohistva za bebiko in komoda vedno pride prav.

meni G na zadnjem pregledu se vedno ni nic govoril o cukr testu.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
5.6.2010 10:50:44   
mala2001
Evo mene iz shopinga... Uf kok to energije vzame, da si najdem neki v čemu moja rit zgleda kolko tolko in bedra mal skrije (celulita mam za izvoz, če kera rabi user posted image ), pa da je še normalne cene. kupla eno trenirko, ki lepo pada in tuniko, ki je lepo šivana z gumicami pod prsmi, da nardi bušo še lepšo. Porabla za vse skupi 16€ pa me že kr mal vest peče.... sam neki pa moram oblečt za dekliščino dans....user posted image

Kupla sem si tud rdeč preliv za lase, pa zdej ne upam gor dat, da ne bo polomija, kak ga bom pa pol v 14 dnevih do poroke dol spralauser posted image

Sem že čist natečena od tega letanja danes, moram pa še za silo popucat in kosilo skuhat, da boma jedla preden kreneva, drugač bo moj v pol ure konc od alkota. Sm kar srečna da ne smem pit user posted image .

Glede previjalne: moj je svoji sestri kupil previjalno-predalnik za darilo pri prvem malčku, zdej pa si jo že sedem let podajamo medsebojno s prijatli.... mende je že 5 al 6 pokavcev dala čez.

Mi2 mava pa v ponedeljek 2. obletnico poroke....user posted image
Ima katera idejo, kaj finga dragemu skuhat?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
5.6.2010 10:57:16   
katrinka
mala - kaj si me nasmejala s pokakanci...dobr ste se znajdiuser posted image ej nc naj te vest ne pece - cist prav je da si kupla si za oblectuser posted image za preliv - rdecega bi dala na kaksne lase - kake mas zdajuser posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
5.6.2010 11:17:55   
luna2010
Dober dan punce,kako?
Verjamem da ste danes vse lepo razpoložene glede na to da je končno posijalo sonce.Glih za kopalke ni ampak počasi bouser posted image .
Samo eno vprašanje imam glede MŠ.Koliko dni traja materinska?Nekje sem prebrala samo 4 dni po par ur,se mi pa zdi da ste ve tuki nekaj pisale 3 tedne al 2.Nevem točno niti kira je to pisala.ka mi lahka napišete?
MOgoče sem pa tudi jst kaj sfalilauser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
5.6.2010 11:18:50   
mala2001
Zdej mam rjave, sm pa mela že vse možno na glavi, od rdeče, blond, črne... bla sem zdej 3 leta blond, pred tem rdeča, zdej sem pol leta rjava. Naravno sem pa rjava.... se mi zdi.... ne vem vč, se že 15 let barvam....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
5.6.2010 11:25:38   
katrinka
mala - ja pol po mojem ne bo panike ce das rdec preliv gor - ce se ne bo sprav se bos pa pobravala na tako k jo mas zdejuser posted image

luna
- ves je cist odvisn od ms, jaz sem hodila v ljubljansko staro porodnisnico kjer smo imeli 3 tedne - po 3-4 na teden, cirka 2-3 ure,nekje je velik manj, ce se ti gre samo za potrdilo za tvojga gre loh na tecaj samo za ocke - 2 urir in pol pa dobi potrdilo - no v ljuser posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
5.6.2010 11:29:59   
Jinx
Oj!

Jaz sem pa danes čisto povožena ... Je starejša psička še vedno bolna in sem jo celo noč vozila ven, ker je imela drisko user posted image Sva potem takoj zjutraj šli k veterinarju, dobili antibiotike in upam, da bo čim prej OK. Je res bogica user posted image

: pri nas v ZD Šiška traja 6 dni, vsak dan med eno in dvema urama. Je pa kar fajn user posted image   Aja, potrdila so pa bodoči očki dobili že kar prvi dan, me pa tudi štampiljko v materinsko user posted image

Lp,
Vesna

< Sporočilo je popravil Jinx -- 5.6.2010 11:31:14 >

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
5.6.2010 13:31:54   
Anonimen
hej!

da se še jaz malo oglasim... trenutno sem ko pes, ki od vročine tišči jezik do tal user posted image
če nebi mela bušija, bi zdaj že bla v kopalkah... me strah, da nebi se mali pregrel v trebuščku user posted image
se vidi, da mi je prvič vse... mam strahe ene brezvezne hehe user posted image

mš: jaz sem se odločla, da če ni obvezno iti, ne grem, če je obvezno, pridem težit v mb, ker če se ne motim je samo tam še pol julija rok al... al sem spet kaj zamešala? user posted image

previjalna: jaz bom sam podlogo kupla in jo bom kar na pralnega dala user posted image
malo mormo stiskat, zarad prostora tut... drugače pa bom oblačila mela jaz skupi z bebijem v eni omari... ne boste verjele, ampak moj ma več cunj kot jaz user posted image

katrinka: mene si pa ti nasmejala zdej... sem jaz isto kot ti, prvo prebrala pokakance, piše pa pokavce hehe user posted image

mala2001: 16 eur sploh ni velik dnarja in bodi raje srečna, da si sploh kaj dobila po taki ceni user posted image
včasih si enostavno človek mora tut za sebe kaj privoščit...

obletnice: tut midva mama obletnico in to 5. v sredo... od kar sva skupaj, se razume... zato pa nama je še toliko bolj v veselje da mal z zamudo sicer, pa nič zato, dobiva res prelepo darilo user posted image
otročekaaa user posted image

(odgovor članu Jinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
5.6.2010 16:05:41   
tinkatonka
Hej punce!

Se samo na hitro javim. Sem sama doma. Mož  v službi, sinko pri babici in dediju - so šli na izlet. Jaz se pridno učim. Zdele sem si ravno naprintala spet en kup gradiva iz neta, pa grem prebrat.

Imava pa tudi midva obletnico in sicer jutri bo 12 let odkar sva skupaj. Septembra bo pa 5. obletnica poroke. Sicer pa jutri stopim tudi v 28. teden in sem že res pravi bajsi debelajsi. Pa jutri je referendum.....yupiiii user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa finale Slovenija ima talent. user posted image user posted image user posted image user posted image A kaj gledate to?

Uživajte na sončku - še namesto mene, ki danes nisem niti nosa že ven iz hiše dala. Moram zdele še ene 2h uri se učit, potem pa grem tudi jaz malo na zrak - preluftat možgane.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 5.6.2010 16:06:44 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
5.6.2010 16:41:59   
amelie010
Pozdravljene soseptemberke.. user posted image

Pa mamo končno sončka, je fajn, ne?

Samo, da vprašam, je katera tukaj, ki bo MŠ obiskovala v Murski?

Uživajte v vikendu in pozdravček vam in vašim gimnastičar-jem/-kam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1949
5.6.2010 20:56:10   
Anonimen
končno prišla v hišo... bili pridni dans... sva z mojim poštimala vrt user posted image
glede slabega vremena... zadnji čas, da je nehalo, če ne bi mi šlo vse na vrtu v tri krasne user posted image
zdaj pa večerjo skuham (polento pa mleko), pol pa pod tuš pa user posted image in kar pančkat... zmatrana ko bik user posted image

tinkatonka: talente jaz gledam redno, sicer spremljav živo prek interneta, ampak ni važno hehe user posted image , glavno da je user posted image
glede referenduma... mene niti slučajno ne bo blizu, ker jnih imam že poln kufer... ta dnar bi rajši dali tistim, ki so socialno ogroženi, pa brezposelnim mamicam npr itd... ne pa da ga vzrak mečejo sam zato, ker so budala in se ne znajo dogovarjat... groza od groze v glavnem
majo srečo, da nisem jaz v parlamentu hehe user posted image

uživajte in nočka user posted image

(odgovor članu amelie010)
  Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?