nenka7
|
lillchy123, čim manj se sekiraj, ampak mislim pa da svojega ne boš spremenila. če smo ti me lahko kaj v tolažbo, pa ORNG jamrej, kolikor moreš, če le kaj koristi! itak smo s tabo!! Klemcy, tudi meni vedno večkrat otrdeva trebuh, sploh kadar sem bol utrujena, tako da sploh ne smem kej dost pretiravat in delat ali se sprehajat... potem gredo pa kilce gor, groza... si pa sploh ne upam več v BC, ko ste rekle, da imajo na rudniku neka znižanja... takoj bi letela tja pogledat, ampak moj mož že tako tečnari, da pretiravam, da imamo še ful časa (ja, sej to je res, ker tudi jaz sem čisto na koncu septembra in ste skoraj vse pred mano...), tako da po mojem ne bom šla niti pogledat ma ti moški nič ne zastopijo, pač me gnezdimo in je to čisto logično, al ni!?!? mah ne vem, moj pravi, da sploh ne smeva mem BC, ne da bi noter zavila, jaz pa mislim, da sploh ni tko hudo!! vikend smo preživeli ob lepem pikniku za najine prijatelje, še za poroko. sedaj pa upam, da bo počasi tega rihtanja in strežbe drugih dovolj za nekaj časa, ker je prav utrujajoče, čeprav fletno... NiNiBo, a ti še vedno toliko potuješ? jaz sem pa zajc, si ne upam, da bi šla ne vem kako daleč in na ne vem kako vroče, čez 14 dni greva sicer na Krk, ampak to je to, blizu pa nič aviona pa tko... kdaj ste se sedaj zmenile za srečanje? sej se nisem prijavila, ker sem nazadnje zamrazila, pa niti nisem sporočila da me ne bo in imam slabo vest, ampak sem bila po celem dnevu čepenja pri dohtarjih tako zelo utrujena, da nisem zmogla... itak ste se menile za zvezdo v btc-ju a ne? pa rezervacijo, tako da spet vprašanje, če bo šlo skozi, ampak če pa slučajno najdem minutko, pa pridem pogledat... sploh bi rada katero iz Lj spoznala, ker mi je to mesto še vedno tuje in najbol me skrbi, da mi bo sami z dolgčas... pozdravčke, sedaj grem pa delat, nujno, direktor je bil že pri meni in teži non stop!! smotanc!
|