|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.6.2010 21:21:53   
lillchy123
čer user posted image
če je ktera slabe volje, naj tale post kar preskoč user posted image
jst sem drugač ok, edino čist zmatrana pa user posted image . Čez vikende namreč moj pomaga v gostilni običajno nekje od 12-18h. No, dons je pa gospod zjutri frej vzel za razna dela okrog hiše, šel delat, prišel ob 17.30 domov in šel ob 18h na sestanek za referendum, potem pa strežt eno skupino ljudi in ga še ni. Jutri ma pa že zjutraj referendum, pol dela, zvečer pa glasove štejejo??!!!
jaz pa sama s tamalim doma, ker je reku, da bo manj delu??? ne rabim povedat, da sem ga 100x dvignila, da sem cel dan na nogah, po stopnicah 100x.... pa da me špika ko user posted image
in pol mi prijavi, da sem vedla da je referendum in da je on vedno v volilni komisiji!?
če bi mela pištolo v bajti, bi ga po moje glih ustrelila user posted image user posted image user posted image user posted image
sem se skihala,user posted image zdaj pa si še en sladoled privoščim in grem spat. pa upam, da bo user posted image kej pobrcala, ker je bla čez dan zel omalo aktivna. res pa navadno najbolj brca, ko se vležem user posted image

nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
6.6.2010 7:16:11   
tinkatonka
lillchy....user posted image user posted image user posted image Upam, da te je jeza že minila. A ti lahko še kdo drug pomaga danes okrog Lukca, kakšna prijateljica mogoče? Jaz sem tudi veliko sama z Anejem, ker je pač moj mož gradbenik: Ampak to sem itak vedla, ko sva se že poročila, da bo tko in sem se kr navadila. Je pa tud res, da večkrat prosim za varstvo Aneja (ko kaj rabim) svoje starše, kot njega, ker če ne dela kje okrog hiše, je pa v službi: pa je drugače zlat očka, samo navajen skoz skoz delat. On se uleže samo, ko je čist skurjenuser posted image . Danes še potrpi, če ima delo z referendumom, potem pa mu kr (do)povej, da si ti doma zato, ker moraš počivat in da rabiš pomoč.

Jaz grem zdele na referendum, potem pa direkt k mojim staršem, v mojo otroško sobo se učit. Veliki in mali fant pa bosta doma skupaj, za kosilo bosta celo spekla čevapčiče in piščančka na žaru, tak da danes mi še kuhat ni treba. user posted image user posted image user posted image Samo pridem domov na pojedino. user posted image

No evo pa sem stopila v 28. teden, pa še 12 let imava danes z možekom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam preeeeeleeeeep sončen dan!!!!!!

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
6.6.2010 7:44:02   
mala
Dobro jutro user posted image !

No končno nekaj lepega vremena...in jest seveda ga moram takoj izkoristituser posted image ..sem se včeraj malo posončila na vikendu in posledice so moje pekoče-rdeče nogeuser posted image ...čisto sem se opekla, pa hotla sem samo malo barveuser posted image ..še dobro, da sem imela samo noge na soncu, bušija sem seveda skrivala v senci.
Imam pa vsaj malo podlage za na morjeuser posted image .

No danes nas čaka rojstnodnevni piknikuser posted image -spetuser posted image , imamo cele vikende rojstne dneve-se mi zdi, da so vsi Maja rojeniuser posted image ...v glavnem pestrouser posted image .

user posted image  Čestitke Tinkatonka za obletnicouser posted image , lepo praznujta...upam da dobiš kakšno fletno darilceuser posted image

Tudi jaz spremljam talente in danes bom tudi gledala finale, me prav firbec matra kdo bo zmagal. Malo se mi smili tista punčka, kako bo sprejela poraz oz. kako bo to vplivalo na njeno življenje....se mi zdi še malo premajhna za ta show. Seveda pa lahko tudi zmaga....bomo videliuser posted image

Drugače pa že komaj čakam na morjeuser posted image ....še en mesecuser posted image

Priprave za otročkauser posted image že potekajo....zdaj sem zrihtala lupinico, sem jo dobila in oprala prevlekouser posted image , sem pa v petek kupila tako zimsko vrečko od Maxi Cosi, ker imajo v LJ. na Rudniku v BC znižanje par stvari 70% in je bila znižana iz 37e na 11e in to je bil moj nakup sezoneuser posted image . Imajo pa tudi znižanih par vozičkov, bolj marele, pa par Romerjevih lupinic, v glavnem roza barve..če katero zanima, se full splača, ker so znižane iz 160e na pribl. 70 - kar se pa zelo splačauser posted image . Grejo pa stvari hitro tko, da vprašanje koliko jih je še ostalouser posted image

No našuser posted image user posted image akrobat veselo brca iz dneva v dan boljuser posted image .

Zdej si grem pa čajček skuhat, ker me en prehlad dajeuser posted image .

Lep sončen dan vsemuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
6.6.2010 8:15:49   
lillchy123
jutro user posted image

tinkatonka, uau, čestitke za obletnico! in kar ne morem verjet, da si že v 28. tednu! Se ful pozna, ker mam jst rok čisto na koncu..
A veste, da ima user posted image rojen v 28.tednu 95% možnosti za kvalitetno preživetje?user posted image user posted image men do tja fali še cel mesec user posted image

drugač pa nisem več jezna, sam žalostna. a mu je tok vseen za najino pupo al kaj?al sam ne razume.. ker njegova familija je tko narejena, da če ti noben del telesa ne manjka in ne jamraš in jokaš skoz, pol ti tko nič ni. in zdej sem en teden počivala, tko da po njihovem je dost..pa še, če ne kidaš, krampaš al pa sekaš drv, pol to tko ni nobeno delo. in če ne delam, potem počivam user posted image
nimam pa nikogar, ki bi lahko vsaj mal ona škratka popazil. lahko bi se zmenila z mojimi starši, ampak je moj dragi rekel, da ni treba. zdej pa ne morem več, ker je star ata zbolel in je mami že cel teden pri njemu, dons gre pa še oči tja.
še dobr da je sonček, da mi da vsaj nekaj pozitivne energije. sorry, ker vem, da mal težim, ampak enmu moram, da dam to ven, da sem pol dobre volje in ma moj škratek nasmejano mami.user posted image

uživajte na sončkuuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
6.6.2010 8:33:54   
mala2001
Jutro!

Evo, mi2 (user posted image user posted image in moja velenkost - mam spet 1 kg več) uživava ob jutranji kavici na terasi našega novega domeka..........
Sonček sije in pupika me pridno brca.... uživancija!

Dekliščina menda uspela, sva s sestrično (je 3 tedne manj noseča od mene) pobegnile ob 23.ih, ker več nismo mogle sedet. Sem se ful presmejala!

Sem že bla na petrolu ob pol osmih zjutri, sem šla po isostar po ženina, da ga malo uhidrirajo, ker je siromak zelo hitro omagal, ob ene osmih zvečer jim je bruhal in zaspal. Mel je 14 točkovni križev pot, na vsakemu je molil, bil križan in tam tud visel neki časa, da ne govorim, da je zadevo moral sam nest, oblečen samo v krpo okol pasa po tistmu soncu včeri. Naši dedci so zakonuser posted image , kapo dol! Edino napako, kar so nardil je da so ga nadojil. Vodo bi mu moral dat, pa bi blo bolje.... Smo jim pa me ugrable mini bus in se zapeljale po vasi in ko je nevesta vidla ženina na križu, je skori začela tult....je pa gor itak visu zaradnje, ker je skos govorila, sam ne te ga na križ obest....ja valda pol da ga bojo... halo!

Sem pa od včeri na danes spet mal težja in to je 5 kg v enem mescu, v sredo mam pa pregled in bodo vestra in g. pa kr mene verjetno križale.... danes moram mal merkat pa jutr, bo mrbit kej manj. Sej vem, spet sitnarim, ampak iskreno se mi ne da pridig poslušat, k mi pol cel dan pokvarita (najbolj pa tista stara sestra, ki itak ni bla nikdar noseča pa mi pol neki palamudi, mislim user posted image ).

Čakam mužeka pužeka, da se zvleče iz pojstle, da grema na referendum....

Ve pa vn na sončka!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
6.6.2010 8:41:54   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jutro user posted image

tinkatonka, uau, čestitke za obletnico! in kar ne morem verjet, da si že v 28. tednu! Se ful pozna, ker mam jst rok čisto na koncu..
A veste, da ima user posted image rojen v 28.tednu 95% možnosti za kvalitetno preživetje?user posted image user posted image men do tja fali še cel mesec user posted image

drugač pa nisem več jezna, sam žalostna. a mu je tok vseen za najino pupo al kaj?al sam ne razume.. ker njegova familija je tko narejena, da če ti noben del telesa ne manjka in ne jamraš in jokaš skoz, pol ti tko nič ni. in zdej sem en teden počivala, tko da po njihovem je dost..pa še, če ne kidaš, krampaš al pa sekaš drv, pol to tko ni nobeno delo. in če ne delam, potem počivam user posted image
nimam pa nikogar, ki bi lahko vsaj mal ona škratka popazil. lahko bi se zmenila z mojimi starši, ampak je moj dragi rekel, da ni treba. zdej pa ne morem več, ker je star ata zbolel in je mami že cel teden pri njemu, dons gre pa še oči tja.
še dobr da je sonček, da mi da vsaj nekaj pozitivne energije. sorry, ker vem, da mal težim, ampak enmu moram, da dam to ven, da sem pol dobre volje in ma moj škratek nasmejano mami.user posted image

uživajte na sončkuuser posted image

lillchy123 tole pa ni fajnuser posted image user posted image user posted image , prau hudo mi je zate, upam da jih in ga čimprej pamet sreča,

mi še vedno selimo in preurejamo stanovanje, še malo in konec, pol se pa začne užitek še za nas, sem si rekla da ko bo tega konec vzamem tiste proste dneve v šoli in jo pičimo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
6.6.2010 8:51:20   
ŽanaTaja
Tinkatonka a se spomniš, če imajo tudi kakšne bele te blazine za previjalno mizo?? Ma jih čakam že full časa, pa so zmer govorii da bodo prišle, tko da fajn, da si napisala, šibam jutr ke po njouser posted image

A ta koš za plenice, bo katera imela? Mi smo kupili tega od Tommy Tipee, pa me zanima kako bo tale funkcioniral, sem imela pri Žan Tai-u enga ko se mu je reklo palček zavijalček in so poleti tako smrdele plenice ven da je jooojuser posted image

Llilchy123 nič se jezit in sekirat, veš da vse pobere pikica v bušiju. Moški so pač takšni, moj je tudi tak, ima firmo, ki ga v tem času zahteva celega in sem resnično non stop sama z malim pa še s to torbo na sebiuser posted image  In on pravi, da bi še po tej pol imel enega...user posted image user posted image user posted image  ma ni šans..najležje je rečt ja da bi imel, kdo bo pa skrbel??? Še predobro vem, kaj so otroci in kolk te zahtevajo...ja, edin če se ti žvižga za njih in jih enostavno pustiš..no jaz nisem taka in sem se z Žan Tai-em res vedno full ukvarjala in sva hodla na izlete..
Pa nič se več obremenjevat, itak da vaju ima rad, ampak je najbrž res tko navajen kot si napisala...
Smo pa me tu, ti se nam kar potožiuser posted image user posted image

Moja pupi pa je že ene dva dni bolj mirna...sej pobrca, sam tko čist mal vsaj da vem da je...a se vam zdi, da je to okuser posted image

Mi smo bili učer na morju, danes pa greva z mojim možekom na Bled, sonček pa gre k babiciuser posted image ..Le po kaj na Bled...hihihihi..ma se mi luštajo une kremšnite tam...user posted image

Lepo nedeljo user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
6.6.2010 11:51:30   
tinkatonka
ŽanaTaja....mislim, da čisto belih niso imeli, so bili eni vzroci gor. Poglej si na netu, mislim, da imajo vse barve objavljene.

Lillchy...če se ne bi imela za učit, bi ti midva s sinkom prišla družbo delat in Lukca zabavat. Itak da veš, da tvojemu dragemu ni vseeno za tebe in vajino pupiko, ampak moški so itak ena posebna bitja s posebnim načinom razmišljanja in je res, ko pravijo da so moški iz Marsa ženske pa iz Venere. Upam, da se ti bo malo oddolžil s kakšno romantično večerjico, ali masažo pa da te bo v bodoče malo razbremenil. Čuvaj se!!!

Me je klical mož, da bo čez pol ure že kosilo, meni je pa začelo tako krulit. Auchhhh. Čevape voham na teh 2km do doma. user posted image

zdaj pa še mar stvari sprintat in prebrat, potem pa juriš na hrano. user posted image

Čav

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
6.6.2010 12:32:03   
lumpa6
oj

še en delavni dan več je za nami, še malo bližje koncu, samo križ me pa čedalje bolj boli, sm si pa pripeljala posteljico in oblačilca za našega user posted image , posteljico je mojuser posted image že postavil, jupiuser posted image user posted image user posted image

moramo našega Žigata pripraviti na novega člana, da ga sprejme in ve da bo tam njegou bratec spau

Neposredna povezava do sporočila: 1959
6.6.2010 14:57:42   
NiNiBo
mala2001 Ful lep post tisto o kilazi, odkritosrcno in 100% se strinjam s teboj user posted image user posted image user posted image !! Sicer pa upam, da bom srecka kot khurde in bodo sle kilce dol, mal same od sebe, mal se bomo pa potrudil, pa bo.

malecka_mateja Ti tako privoscim, da bi se poljse pocutila in, da bi lahko malo bolj uzivala svojo user posted image

tpmc Joj se me pa kar prestrasila z paypalom, jaz imam tudi odprt racun, moram pogledat ce ga lahko zaprem, ker zdele pa ne bi rada ostala brez denarja.

lillchy123 Upam, da sta s tvojim ze nehala biti na bojni nogi. Verjamem, da je tezko pocitvati, se posebej ce si bolj energicen tip. Sicer pa ko pridem domov to bo 15.07 se pa lahko kaj oglasim pri tebi, bova kaksno kofi skupaj spili, pa mal skupaj pojamrali. In upam, da si bod tudi kmalu vzel malo vec casa za vaju.

benika Upam, da tvoj sincek lepo okrevauser posted image user posted image

tinkatonka Jaz bom sla avgusta v MS v Ljubljani (sem ze ze prijavlila), tako da ce se odlocis ne bos edina z velikim buhijem. Sem se pa prijavila na termin dopoldan, tako da bo se mal hladno, pa upam da ne prevec guzve. Jaz na srecanje ne bom mogla, ker sem se v Svici takrat.

Klemcy Upam, da je tvoj trebuscek nehal otrdevati in je vse OKuser posted image . Sicer pa mislim, da bomo imeli isto sobico za nasega dojencka. Ste si izbrali belo ali ta rjavo verzijo? Midva greva v soboto kupit ta belo sobico, komaj cakam!!!

bambinca Upam, da si vse srecno resila z avtom!!

Obiski v porodniscnici meni bo tudi verjetno cist kul, da bom par dni brez obiskov oz. da bo tam samo moj moz. Verjamem pa, da tiste ki ze imate otroke jih boste pogresale in bi bilo fino, da bi vas lahko obiskali. Meni je moja sestra rekla, da ji je zal, da je imela tolk veliko obiskov, ker enostavno ni bilo miru za njo in sincka. Tako, da mi je svetovala cim manj obiskov na zacetku, da pridem k sebi in, da se mal navadimo eden na drugega. In ker je to moja velika sestra, se bom kar tega nasveta drzalauser posted image user posted image  

Tko jaz sem nazaj iz Izraela in bilo je vroce kot user posted image user posted image user posted image . Vsak dan od 35 do 40 stopinj in samo, v vodi sem se mal shladila, drugace je bilo pa res prevec vroce. HB je bilo snorklanje kar lustno, tako da sem bila veliko v vodi in plavati z trebusckom je res uzitek in ga mocno priporocam!! Danes sem se prosta, potem pa en mesec trdega dela na tezi, se ze veselim ker je bilo sedaj dovolj dopusta in sem si nabrala energije za nove delovne podvige. Se zdravje upam, da mi sluzi in nasa bebika naj pridno raste pa bo.

Midva letiva sedaj na sprehod vam pa eno lepo nedeljsko popoldne.

Nina

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 16:09:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
6.6.2010 17:48:07   
malecka_mateja
dan!

moj je šel v prekrasnem vremenu na mtor, midve mal pred blok zdaj sva že gori ker je meni spet grozno slabo in danes sem spet bruhala pa sem se že veselila je bilo dva dni mira.

Ninibo hvala za lpe želje jaz tudi upam da bo tako. bomo videli.

Zdaj grem malo počivat mi je mal trebuh po bruhanju otrdel in me boli tako da grem malo ležta. pol pa komaj čakam talenteuser posted image navijam pa za majouser posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
6.6.2010 18:23:12   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Pozdrav, septembrke!

Hvala vam za prijazna voščila ob rojstvu - sedaj pa jaz še toliko bolj navijam za vas! user posted image

Če katero zanima, si lahko mojo porodno zgodbo prebere tukaj:
http://www.ringaraja.net/forum/m_5132124/mpage_10/key_/tm.htm#5186643

Prekrasne trebuškaste dneve želim in vse dobro!

gromska čestitke še od mene, pa zelo lepa zgodbauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1963
6.6.2010 20:40:08   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Pozdrav, septembrke!

Hvala vam za prijazna voščila ob rojstvu - sedaj pa jaz še toliko bolj navijam za vas! user posted image

Če katero zanima, si lahko mojo porodno zgodbo prebere tukaj:
http://www.ringaraja.net/forum/m_5132124/mpage_10/key_/tm.htm#5186643

Prekrasne trebuškaste dneve želim in vse dobro!

Gromska cestitke, lepo ime sta izbrala!!!! Sicer pa je bilo tako lustno tvojo zgodbico brat, ah..komaj cakam da jaz obcutim svoj zaklad na mojih prsihuser posted image .

Uzivajte v druzinski sreci!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1964
7.6.2010 7:47:30   
tinkatonka
Gromska...user posted image user posted image user posted image Čestitke za fantka! Si pa res lepo spisala svojo porodno zgodbo.

Jaz sem ravno pojedla zajtrk, mal še chatam na FB, pol pa za knjige. Me že vest peče, pa še toooook za predelat!!!

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
7.6.2010 8:46:33   
nenka7
lillchy123, čim manj se sekiraj, ampak mislim pa da svojega ne boš spremenila. če smo ti me lahko kaj v tolažbo, pa ORNG jamrej, kolikor moreš, če le kaj koristi! itak smo s tabo!! user posted image

Klemcy, tudi meni vedno večkrat otrdeva trebuh, sploh kadar sem bol utrujena, tako da sploh ne smem kej dost pretiravat in delat ali se sprehajat... potem gredo pa kilce gor, groza...

si pa sploh ne upam več v BC, ko ste rekle, da imajo na rudniku neka znižanja... takoj bi letela tja pogledat, ampak moj mož že tako tečnari, da pretiravam, da imamo še ful časa (ja, sej to je res, ker tudi jaz sem čisto na koncu septembra in ste skoraj vse pred mano...), tako da po mojem ne bom šla niti pogledat user posted image  ma ti moški nič ne zastopijo, pač me gnezdimo in je to čisto logično, al ni!?!? mah ne vem, moj pravi, da sploh ne smeva mem BC, ne da bi noter zavila, jaz pa mislim, da sploh ni tko hudo!!

vikend smo preživeli ob lepem pikniku za najine prijatelje, še za poroko. sedaj pa upam, da bo počasi tega rihtanja in strežbe drugih dovolj za nekaj časa, ker je prav utrujajoče, čeprav fletno...

NiNiBo, a ti še vedno toliko potuješ? jaz sem pa zajc, si ne upam, da bi šla ne vem kako daleč in na ne vem kako vroče, čez 14 dni greva sicer na Krk, ampak to je to, blizu pa nič aviona pa tko...

kdaj ste se sedaj zmenile za srečanje? sej se nisem prijavila, ker sem nazadnje zamrazila, pa niti nisem sporočila da me ne bo in imam slabo vest, ampak sem bila po celem dnevu čepenja pri dohtarjih tako zelo utrujena, da nisem zmogla... itak ste se menile za zvezdo v btc-ju a ne? pa rezervacijo, tako da spet vprašanje, če bo šlo skozi, ampak če pa slučajno najdem minutko, pa pridem pogledat... sploh bi rada katero iz Lj spoznala, ker mi je to mesto še vedno tuje in najbol me skrbi, da mi bo sami z user posted image  dolgčas...

pozdravčke, sedaj grem pa delat, nujno, direktor je bil že pri meni in teži non stop!! smotanc!

Neposredna povezava do sporočila: 1966
7.6.2010 9:01:46   
corfu
Dober dan

Končno malo sončka, čeprav me skrbi da bo pa sedaj kar naenkrat preveč vroče user posted image  Ah, ja ni nam nikoli prav kaj user posted image

Počutje odlično, sem polna energije in sploh nimam občutka da sem noseča user posted image  dete čutim, ampak nič kaj noro intenzivnega, doma imam še delavce, tako da tudi jaz nisem še nič kupovala razen iz trgovine so klicali, da je posteljica prišla, na jogi paše čakamo. Toliko zaenkrat...

Uživaj življenje...

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
7.6.2010 9:09:53   
Anonimen
Hej!

Eto, spet ponedeljek. Bi spala še eni 2h potem bi pa šlo.

Ja vročina. Do zdaj sem jo super prenašala (no bolj uživala v njej), včeraj pa sem ugotovila da zgleda temu ni več tako in da bo tole doooolgoooo vroče poletje. Ne vem kako bom zdržala v službi ampak nekako bo treba še ta mesec in pol.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
7.6.2010 9:12:47   
mala
Gromskauser posted image  - še enkrat čestitke za fantkauser posted image user posted image  in res je, zelo lepo si napisala porodno zgodbo. Veliko crkljanja in prespanih noči ti želimuser posted image

Nenka7 - no jest priznam, da malo prehitevam z nakupiuser posted image  imam tudi šele na koncu septembra rok, ampak če v akcijah prišparam kar nekaj evrčkov jest kar kupim kakšno stvaruser posted image ....pa tale september bo kar hitro tukajuser posted image , predvsem sem se zdaj malo zamislila, ker  moja kolegica, ki ima avgusta rok zdaj leži v porodnišnici zaradi krvavitev in najbrž bo tako do poroda, je zdaj šele v 31t in jo  je vse malo prehitelo...no jest upam, da me ne bo, čeprav je to že moja 5user posted image , pričakujem da bouser posted image nekako okoli roka tako kot ponavadi. Nikoli se pa ne veuser posted image . No držim pesti za prijateljico, da ostane v enem kosu do Avgustauser posted image user posted image .

Katrinka - kako pa ti kaj? Koliko dni te še čaka do izvidovuser posted image  No upam, da se kmalu kaj vidimo, če ne prej pa na srečanjuuser posted image .

Aja kako je pa kaj s tem srečanjem v Ljubljani v Zvezdi?? Kdaj bo??

Lep sončen dan vsemuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
7.6.2010 9:26:56   
nenka7
saj res, katrinka, kako je kaj s tvojo pošto??? danes je tisti dan, ko bi morala po pravilih dobiti a ne? me vse stiskamo pestke!!!! user posted image

hi hi, mala, ampak ne morem prepričati moža, da če grem pa nabavim samo malenkost ko je znižana, da sva prihranila, ne pa zapravila!!! ker itak rabimo prav vse, k je najin prvi user posted image  mah, to dečkom dopovedat, ni šans!! user posted image  to si umetnik, če te zastopijo, ampak mislim, da itak ne zastopijo, nobeden...

meni je pa drugače všeč toplota in poletje in sonček, ne vem pa kako bo sedaj v tem malo posebnem stanju. če bo prehudo, je tako v planu, da bova kupila eno klimo, da bo vsaj v stanovanju za zdržat...

punce, a imate že kej planov za dopuste?? meni je mami rekla, da moram biti z morjem previdna, da če se bom zaradi prevelike vročine slabo počutila, da moram takoj spokati in iti domov, ker je ona ležala v porodnišnici z eno, ki je zaradi klimatske spremembe splavela, tako da lahko ful vpliva. ampak mislim, da me smo že tako daleč, da nebi več smel biti problem, vsaj po moje da ne...

aja, p.s.: dirketor naj se gre solit, jaz mam danes malo pavzic vmes za RR user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
7.6.2010 9:34:02   
maca29
Dobro jutro še iz koroške strani :)Končno smo dočakali sonček user posted image user posted image Čestitam vsem za dobre preglede če bi hotla vsako posebej komentirat bi morala met celo popoldne časa user posted image user posted image ker ste dost bolj pridne od mene :).Lumpa6 ne skrbi če je tvoja prijateljica v bolnišnici je v dobrigh rokah.Jaz sem prvega rodila v 32 tednu in žal ni blo časa da bi krvavitve zaustavljali.In moram rečt da spet cvikam ker se mi tolk obrača da je groza.Nejc se mi je nekje v 29 tednu obrnil v položaj za ven.Upam da se bo ta dlje zadržal v meni ker ni prijetno.Je pa naš nejc zdej pravi korenjak kljub temu da je bil 2 meseca prehiter :)Tako da boš videla da bo vse vredu z njo user posted image .Križ še vedno ubija poskusla že vse in zdej sem se pač sprijaznila z tem da bom morala potrpet do konca češprav so noči bolj svetle kot temne user posted image user posted image pa samo da je moj user posted image srečen in da miga kot bi bil na trampolinuuser posted image user posted image .Jutri grem po inekcijo za kri naslednji teden pa pregled ki ga že komi čakam.Morda me bo celo na UZ dal :)

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
7.6.2010 9:43:57   
archie
jutro!!

joj, vrocina se je ze zacela user posted image user posted image . zunaj sploh ni mogoce delat, razen v senci...user posted image ali pa potem zvecer, ko se vsaj malo shladi.

IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

si pa sploh ne upam več v BC, ko ste rekle, da imajo na rudniku neka znižanja... takoj bi letela tja pogledat, ampak moj mož že tako tečnari, da pretiravam, da imamo še ful časa (ja, sej to je res, ker tudi jaz sem čisto na koncu septembra in ste skoraj vse pred mano...), tako da po mojem ne bom šla niti pogledat user posted image  ma ti moški nič ne zastopijo, pač me gnezdimo in je to čisto logično, al ni!?!? mah ne vem, moj pravi, da sploh ne smeva mem BC, ne da bi noter zavila, jaz pa mislim, da sploh ni tko hudo!!

hehe, pri nama je pa moz tak, kot si ti. Jaz sem pa bolj podobna tvojemu mozu. user posted image

ja, talente smo gledali, razocarani nad zmagovalko (saj lepo poje, ampak ni pa dovolj stara, da bi jo ze spustili v ves ta medijski pomp in "slavo") user posted image .

Aja, ko smo se pogovarjali prejsnji teden o Hoferju in tisti igraci. No, niso je dobili, tako da ne bo nic z nakupom user posted image user posted image . bom te loke mogla kupit kje drugje.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
7.6.2010 10:00:23   
nenka7
he, archie, jaz sem te pa že mislila gnjavit, kako je s tem nakupom... ah, bomo pa kaj drugega pogruntali... drugač pa se mi zdi, da jaz sploh ne pretiravam z nakupi, samo moj mož je tak, da mora biti VSE tip top pospravljeno in mu gre na živce, da bo sedaj gledal še 4 mesece voziček, k ga noben ne uporablja sredi dnevne sobe itd. itd... ma ne bom zgubljala besed, je pa res, da mi mal ubija veselje do nakupov za bejbija... čeprav, kaj dosti se pa tudi ne sekiram, pa kupim ko ga ni user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
7.6.2010 10:06:59   
archie
nenka7, pri nama je pa tako, da sva prejsnji teden dobila vozicek (rabljen; ravno taka prilika je bila, da sva ga dobila preko vez). In moj moz je sedaj ves navdusen in ga vozi po dnevni user posted image user posted image user posted image .
Otroska soba se pa tudi pocasi polni, ker sva v soboto pripeljala se 3 velike skatle oblekic (sedaj imava ene 9 skatelj obleke od dveh otrok; vse za starost do 1,5 leta). iiiiiiiiiiiii, to bo dela s sortiranjem in gledanjem, kaj vse smo dobili user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
7.6.2010 10:31:49   
Inčy
Hej, punce!

Že dolgo se nisem oglasila ... berem vas vedno user posted image Danes imam pregled, pa moram vprađšat ginekologa, kaj me to pri vragu tak boli?! Kaj katero boli sramna kost? Jaz se tako težko premikam ponoči, pa tudi zjutraj sem ko ena raca - katastrofa, če me bo to bolelo zdaj do konca user posted image user posted image user posted image Saj vem, da se vezi rahljajo itd., ampak se bojim, da to ni normalno. Kak ste ve, boli kaj?

Aja, in še glede zmagovalke Line - kaj pri vragu zdaj vsi govorijo, da je premlada itd. - že od vsega začetka bi morali iskati talente nad 18 let in ne bi bilo teh težav - mala pa ima talent, Slovenija ga je našla in to je dejstvo - grrrrrr ... sem prav jezna, ko vsi samo premlada, premlada ... saj so med mladimi, premladimi tudi iskali al ne? user posted image

Danes sem sitna sama sebi, zato brez zamere prosim user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?