tinkatonka
|
archie....ta center za igranje res prav pride, tako da ga kr kupi. Jaz sem pri Aneju dobila enega v dar, pa so se skoz tisti loki podiral, pa smo s povštri podlagal. Vglavnem bila je ena krš roba (od Amway-a ) No zdaj sem pa,če se spomnite, ko sem pisala, na sejmu v Šiški dobila en rabljeni igralni center za 5€, cena, ki je bila pa še gor prilepljena, pa mislim da 62€ (vidiš da je ta pri Hoferju res poceni). Lunin festival...bo katera šla? 12. junija je v Tivoliju. Nam je bilo lansko leto tam zelo zabavno. Rodila sem v 40t 3/7. Najbolj mučno mi je če zamuja. Upam, da bo tokrat kakšen dan pred rokom. spanje...fovš vsem staršem, ki jim otroci pridno spijo že od začetka. naš pač ni tak in še zdaj pri 4 letih se ponoči kdaj pa kdaj prebuja. Ne vsako noč, ampak pogosto. Je pa zdaj enostavneje, ko je večji, ker samo pride k nama in spimo dalje. Da vam povem, da smo eno obdobje vstajali tudi po 16× na noč. Jaz sem že hodila v službo, oz. hodila sem kot zombi, ker to ni bilo za zdržat. Vglavnem eni otroci spijo bolje, drugi slabše, tretji pa še slabše. Loterija, če mene vprašaš. Obstaja veliko metod kako otroka naučiti spanja ponoči, ene so uspešne pri enih otrocih, spet pri drugih ne, sicer pa osebno nisem pristaš zame nehumanih metod kot npr. pustit otroka,da joka in da zaspi. Si predstavljate, da bi ve zaspale v joku, hlastale za dotikom vam ljubljene osebe, mame, očeta, da vas nekdo pocrkla, tisti pa vas ne bi šmirglal 5 posto, sedel v sosednji sobi in vas ignoriral, ker je pač ura za spat. No jaz sem raje 100× šla nazaj v sobo, ga pobožala, povedala da je vse vredu, da je mami tam v sosednji sobi, da ne rabi skrbet in da naj pridno zaspi. Pa je slej kot prej zaspal. Samo malo dlje je trajalo. Verjemite mi, še prekmalu bo pisal napis na vratih "Staršem vstop prepovedan". In največ kar lahko otroku "dam" je občutek, da se name lahko vedno zanese. Ne bom vedno vesela njegovih dejanj, a tu sem zato, da mu kažem pravo pot, po kateri mora pa hoditi sam. Uf sem zafilozofirala. O tem bi lahko govorila cel dan. Grem se raje učit. LP Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.6.2010 8:02:29 >