|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
3.6.2010 14:25:45   
archie
dobila! Hvala!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
3.6.2010 14:46:32   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ja, tole so mi poslali zraven jauser posted image

evo grem vam poslatuser posted image

dobila hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 14:52:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
3.6.2010 15:04:15   
bambinca
Almera šivanje je pa tista stvar pri meni, za katero lahko rečem, da sem 'tema'user posted image user posted image user posted image po moje tud štunfa ne zašijemuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
3.6.2010 15:26:49   
archie
Heeeeeelp!! ce je katera dobila novi katalog od Hoferja, je notri nekaj podobnega kot je tole:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169328

Kako prav to pride? A se splaca kupit ali ne? glede na to, da je to moja prva nosecnost, sem se cisto "zelena" na tem podrocju user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
3.6.2010 15:27:23   
tejči28
Almera spanja tudi pri nas ni še celo noč,pa je star že skoraj 21m. Ponoči se sigurno 1-2 zbudi.Okoli 6h pa obvezno k meni se cartat in potegne do kakih 7h. Sicer pa še par mesecev pa bo še manj spanja. user posted image

archie jaz sem imela podoben lok za igranje,no ga še imam in je super zadeva.Od začetka leži in gleda,kasneje pa se obrača in prijema,jaz sem ga uporabljala do nekje 9m.To je vredu nakup.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 3.6.2010 15:28:52 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
3.6.2010 15:27:37   
mery15031981
hvala katrinka

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
3.6.2010 15:31:00   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Heeeeeelp!! ce je katera dobila novi katalog od Hoferja, je notri nekaj podobnega kot je tole:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169328

Kako prav to pride? A se splaca kupit ali ne? glede na to, da je to moja prva nosecnost, sem se cisto "zelena" na tem podrocju user posted image

taka podloga je bila pri meni edini izmed teh pripomočkov (ležalnikov, stajic, hojic ipd.), k sem ga uporabljala. tko da mi je ok. pred ostalimi imam mal pomislekov, najmanj še pri stajici.

naša je 16m, pa je začela zdaj mal bolj spati. kak teden nazaj je prvič noč prespala.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
3.6.2010 15:33:36   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

archie jaz sem imela podoben lok za igranje,no ga še imam in je super zadeva.Od začetka leži in gleda,kasneje pa se obrača in prijema,jaz sem ga uporabljala do nekje 9m.To je vredu nakup.user posted image

pri nas je še zmer v uporabi, sam zdaj pleza čez loke in se spotika čez user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
3.6.2010 15:35:26   
archie
odlicno!! user posted image Hvala vsem za odgovore. Bom sla v nakup user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
3.6.2010 15:40:48   
mery15031981
archie-tudi pri nas imamo tole zadevo in nam je zelo prav prišla,je bil Lovro zelo veliko na njej že od malega,pa še sedaj nam pride prav za spotaknituser posted image user posted image . . . . . ne res je super

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
3.6.2010 16:00:50   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

v katerem tednu nosečnosti se povprečno rodi? user posted image user posted image

to je še huje kot zadetek na loteriji user posted image

nisem spraševala točno, ampak POVPREČNO :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
3.6.2010 16:05:40   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

v katerem tednu nosečnosti se povprečno rodi? user posted image user posted image

to je še huje kot zadetek na loteriji user posted image

nisem spraševala točno, ampak POVPREČNO :)

povprečno je pomoje kar 40. teden user posted image  ker običajno je +/- 2 tedna, to je od 38.-42.

jaz sem v prve mal čez rok, torej v 41. tednu

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
3.6.2010 19:31:55   
katrinka
archie - ma super je - ti kr kupi...je v baby centru al pa kje drugje 3krat drazja pa je ista stvar, pride prav - nasa je ne uporablja vec - podlogo ma v stajici, loke sem dala stran, igrace pa itak mece po celi bajti - zmagauser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
3.6.2010 19:43:08   
Jinx
Hvala za obrazce, katrinka user posted image Jaz sem pa danes imela pregled in sem izvedela, da je bil moj test za sladkorno precej slab, tako da grem v torek na on tadolg test na polikliniko user posted image Sicer je bilo tako meni kot ginekologinji malo čudno, ker se ne redim preveč, pa tudi otrok je normalno velik. No, bomo videli, kaj bo v torek.

Za seznam: NP 23.6.

Lp,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
3.6.2010 19:45:55   
ŽanaTaja
Archie tudi mi smo imeli to zadevco, no podobno in je moj tamali takrat čist užival...tko da brez pomislekov ga kr kupi.

Kar se pa tiče paketa, bom pa jaz tudi vzela denar in ne zato, da bi še kaj kupovala, ker ga bomo itak dobile šele avgusta ampak ga bom položila tamali na račun. Itak že imam skoraj vse zanjo, vozićek še čakam k imamo naročenega v Baby centru, lupinco imamo, ma vse večina edin cunje moram še počakat, k jih zdaj še tok nimajo, bom šla pogledat še konc avgusta. Neki malega imam tok da jo lahko prinesem domov in da jo parkrat preoblečem za kaj več pa bo treba še kupit, sam k majo še te poletne zadeve zdej zunajuser posted image

Ma mi smo kr brzinski kar se tiče tega in to zato, k sem žana že skoraj v 6 mescu rodila in še nisem imela nič doma. Pa tista fraza k pravjo nič prej ko zadnji mesec se men zdi totalno zlajnana...kupim ko mi paše, tako da mi imamo res že skoraj da vse..
Sam oprat in zlikat je še treba.user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
3.6.2010 19:57:53   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Sicer je bilo tako meni kot ginekologinji malo čudno, ker se ne redim preveč, pa tudi otrok je normalno velik.

ja, isto mam jaz. + 2 ali 3 kg, otrok čisto normalno velik. pa vseeno sladkorna. vseen bolje, da si zdaj zvedla kot kasneje, ko gre kaj "narobe".

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
3.6.2010 20:12:07   
khurde
mala2001, gledam te tvoje linke na temi "zašijmo si...", pa me zanima, če si kje slučajno zasledila kroj za otroške hlače, tist azijski stil, ko ima razporek za lulat med nogami? k ne najdem, pa sploh ne vem, pod katerim imenom naj iščem user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
3.6.2010 20:22:51   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

03.6. nushka, Jinx
05.6. lovelove
07.6. Inčy
08.6. SOnIca,benika v PAN,maca29 Rh-
09.6. marella1,tejči28,blanči
11.6. benika
14.6. tannya,luna2010 Rh-
15.6. klemcy,lumpa6,božička09,
       maca29,katrinka
17.6. malecka_mateja
21.6. mala,tinkatonka,alexeia
22.6. bambinca
23.6. ŽanaTaja,Jinx
29.6. T.Z.
01.7. nenka7,lenca78,archie
02.7. cresisy,lillchy123,natalija28
05.7. zalcy
15.7. binabina

user posted image     UZ pregledi    user posted image

07.6. božička09 4D
11.6. janjja UZ srca
18.6. archie
28.6. lillchy123
30.6. luna2010 3D

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
3.6.2010 21:43:59   
tejči28
ŽanaTaja to pa te je res presenetilo,če si tak hitro rodila sinčka? V katerem tednu si bila? Hvala bogu se je vse dobro končalo.user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
4.6.2010 7:52:50   
tinkatonka
archie....ta center za igranje res prav pride, tako da ga kr kupi. Jaz sem pri Aneju dobila enega v dar, pa so se skoz tisti loki podiral, pa smo s povštri podlagal. Vglavnem bila je ena krš roba (od Amway-a user posted image ) No zdaj sem pa,če se spomnite, ko sem pisala, na sejmu v Šiški dobila en rabljeni igralni center za 5€, cena, ki je bila pa še gor prilepljena, pa mislim da 62€ (vidiš da je ta pri Hoferju res poceni).

Lunin festival
...bo katera šla? 12. junija je v Tivoliju. Nam je bilo lansko leto tam zelo zabavno.

Rodila sem v 40t 3/7. Najbolj mučno mi je če zamuja. Upam, da bo tokrat kakšen dan pred rokom.

spanje...fovš vsem staršem, ki jim otroci pridno spijo že od začetka. naš pač ni tak in še zdaj pri 4 letih se ponoči kdaj pa kdaj prebuja. Ne vsako noč, ampak pogosto. Je pa zdaj enostavneje, ko je večji, ker samo pride k nama in spimo dalje. Da vam povem, da smo eno obdobje vstajali tudi po 16× na noč. Jaz sem že hodila v službo, oz. hodila sem kot zombi, ker to ni bilo za zdržat. Vglavnem eni otroci spijo bolje, drugi slabše, tretji pa še slabše. Loterija, če mene vprašaš. Obstaja veliko metod kako otroka naučiti spanja ponoči, ene so uspešne pri enih otrocih, spet pri drugih ne, sicer pa osebno nisem pristaš zame nehumanih metod kot npr. pustit otroka,da joka in da zaspi. user posted image Si predstavljate, da bi ve zaspale v joku, hlastale za dotikom vam ljubljene osebe, mame, očeta, da vas nekdo pocrkla, tisti pa vas ne bi šmirglal 5 posto, sedel v sosednji sobi in vas ignoriral, ker je pač ura za spat. No jaz sem raje 100× šla nazaj v sobo, ga pobožala, povedala da je vse vredu, da je mami tam v sosednji sobi, da ne rabi skrbet in da naj pridno zaspi. Pa je slej kot prej zaspal. Samo malo dlje je trajalo. Verjemite mi, še prekmalu bo pisal napis na vratih "Staršem vstop prepovedan". In največ kar lahko otroku "dam" je občutek, da se name lahko vedno zanese. Ne bom vedno vesela njegovih dejanj, a tu sem zato, da mu kažem pravo pot, po kateri mora pa hoditi sam. Uf sem zafilozofirala. O tem bi lahko govorila cel dan. user posted image

Grem se raje učit.

LP Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.6.2010 8:02:29 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
4.6.2010 8:25:56   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Hvala za obrazce, katrinka user posted image Jaz sem pa danes imela pregled in sem izvedela, da je bil moj test za sladkorno precej slab, tako da grem v torek na on tadolg test na polikliniko user posted image Sicer je bilo tako meni kot ginekologinji malo čudno, ker se ne redim preveč, pa tudi otrok je normalno velik. No, bomo videli, kaj bo v torek.

ah ni problema, rada pomagamuser posted image
samo to je pa res cudn zakaj mas pol cuker...je pa res da loh ene stvari sladke ne das v usta pa ga dobis - po mojem hormoni svoje naredijo, sporoci kako bo slo v torekuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Ma mi smo kr brzinski kar se tiče tega in to zato, k sem žana že skoraj v 6 mescu rodila in še nisem imela nič doma. Pa tista fraza k pravjo nič prej ko zadnji mesec se men zdi totalno zlajnana...kupim ko mi paše, tako da mi imamo res že skoraj da vse..
Sam oprat in zlikat je še treba.

a tok prej je bil - ufff kmalu, loh vprasam kaj je bilo - pa je sedaj vse okuser posted image
ja potem je logicno da bos prej vse zrihtala, jaz tud nism zato da se zadnji dan vse zrihta, samo prvi pa tud ne...ta mi je se bolj mimouser posted image

tinkatonka
- ja spanje je loterija, eni spijo brez problema, eni pa ni sans, nasa je nekje vmes...danes nismo nic spali, se previla sm jo ponoc ker je tok lulala...zdele po zajtrku mi je pa zadremala...cukercek moj,
dobri ste bili k ste meli tok pestro - kapo doluser posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
4.6.2010 9:02:52   
ŽanaTaja
Ne sej ga nisem potem tok hitr rodila, rodila sem ga sam 9 dni prej. Mislili so, da ga bom rodila v 6 mesece, ker se mi krvavitev ni ustavila 10 dni in so mi dali inekcijo za pljučka, pol sem pa čez noč nehala krvavetuser posted image  Hvala bogu..
Pravim samo, da nikoli ne veš kaj te preseneti...dandanes je vse možno. V ponedeljek je ravno rodila moja kolegica k je imela rok avgusta. Tamala se ji ni več dobr razvijala in je zanjo bolje da je prišla ven..tko da ja...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
4.6.2010 9:07:30   
archie
midva sva pa vceraj dobila (rabljen) vozicek!!user posted image user posted image dala nama ga je ena kolegica od moje kolegice user posted image . in sicer Quinny Freestyle 3 XL. je sicer malo vecji in tezji, ampak za off-road je menda odlicen. Je pa fuuuul lepo ohranjen, bez barve. Moz ga je vceraj ze vozil po dnevni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
4.6.2010 9:46:53   
nenka7
archie, a si nabavla tisti igralni lok potem? ker jaz se pri teh stvareh najbolj bojim ravno tega, kar je tinkatonka napisala, da je leve firme in potem ne deluje tako kot bi moralo... potem me pa jezi in nervira, če ni vse kot bi moralo biti... čist tko me zanima, če si kupila in sestavila in je tako kot mora biti, potem bom še jaz razmislila o nakupu (menda imajo v pomurju še vedno robo, ko jo tukaj že popolnoma zmanjka, pa gre sestrična ravno ta vikend gor, pa bi jo mogoče kar poslala kupit, ker tukaj itak vse takoj razgrabijo, se sploh ne splača it pogledat, če boš imel mogoče pa srečo...)

pismo, tolk klepetate, da vas še preberem komaj sproti, da ne govorim, da bi kaj odgovorila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?