|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
23.4.2010 22:05:43   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

zraven železnega? nee... zraven računalnikauser posted image

Naj dec lika! user posted image user posted image user posted image Kaj me je pa v Rusijo pelal, a ne? user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 501
23.4.2010 22:06:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Aha, zdaj mi je jasno, zakaj je šla kolegica iz ZDA samo 2x gor - prvič sta z možem ostala v Rusiji 3 tedne (se mi zdi user posted image ), drugič pa cel mesec.

JP, Američani gredo samo dvakrat, ker majo predolg let. prvič združijo prva dva obiska, drugič pa tretjega in četrtega. slovencem se to ne splača, ker preveč kušta.

Evo, vidiš, pa spet malo več vem user posted image

Koliko pa stane let iz Slo. do Moskve? Povprečno?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 502
23.4.2010 22:08:32   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mene tud nekaj še zanima... kako ti določijo otroka? ti kar rečejo, da je ta tvoj, ali imaš izbiro? smo mel ravno danes debato, ko sem razlagala o Dejzin odiseji prijateljici

Samo zate zdaj še enga user posted image

Ti ga kar zberejo. Po kojem principu, ne vem. Je pa res, da lahko rečeš ne. Ampak na Uradu so nama svetovali naj ga greva pogledat, pa naj pol rečeva ne, če nama ne bi bil všeč. Ampak tu nimaš kaj, ga prinesejo, mene je bilo tako strah, da sploh nisem dojemala, kaj se dogaja, na koncu so rekli, kaj zdaj, dec je reku - še vprašate in to je blo to. Midva sva se pol še ena dva dneva malo zadržano gledala, ampak tile malčki znajo. Ti zlezejo pod kožo, pol si pa nimaš kaj pomagat. Nu tak! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kolk lepo!

dejzi, zdaj pa spat! jutr moraš vrača poklicat user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 503
23.4.2010 22:09:32   
DaisyE

Kušta za oba povratni jurja evrov, ampak mamo posvojitelji malo popusta, pa nanese neki čez sedemsto.

Nu tak, zdaj pa ja hadjit zalegnit, pa ne ka železnim. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 23.4.2010 22:10:07 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 504
23.4.2010 22:12:52   
špelin@

Kušta za oba povratni jurja evrov, ampak mamo posvojitelji malo popusta, pa nanese neki čez sedemsto.

Nu tak, zdaj pa ja hadjit zalegnit, pa ne ka železnim. user posted image user posted image user posted image

Aha, hvala user posted image

Ja, bejž zdaj spat, jaz pa likat, je.bemumast user posted image

Srečno jutri!!! Z vračem user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 505
23.4.2010 22:16:20   
thaiss
joj ste načvekale.....grem ene štiri strani nazaj...

Evo zaključujem z eno prečudovito novico. Moj dec je končno pristal, da me pelje v karaoke baruser posted image , ki se nahaja tule v hotelu.user posted image

Zdaj pa Rusi - astaružni! user posted image user posted image user posted image Držte pesti, da bom mela muda!user posted image

razturaj user posted image user posted image user posted image

...user posted image sem se prehitro veselila...oz. preveč ste naklofaleuser posted image user posted image

Komaj čakam. Prej, ko bom doma, prej bom nazaj.
se veselim s tabouser posted image

Eva** faca mož, pravi pesnikuser posted image user posted image Pa čestitke za obletnicouser posted image

bela kava ti si pravi stručko!!!user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 506
23.4.2010 22:17:19   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mene tud nekaj še zanima... kako ti določijo otroka? ti kar rečejo, da je ta tvoj, ali imaš izbiro? smo mel ravno danes debato, ko sem razlagala o Dejzin odiseji prijateljici

vedno zbirajo za otroka najprimernejše starše in ne staršem otrokauser posted image , vsaj teoretično naj bi bilo povsod tako

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 507
23.4.2010 23:38:27   
Ribica **
Tudi jaz sem kar pozrla tole temo .. bi se strinjala s hope, ki je pisala par strani nazaj. Super ste! Drzim pesti za vse, ki cakate ... user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 508
24.4.2010 1:46:44   
Chokled
Ma ste res prav fajn načvekale user posted image user posted image

Tole je blo prav zabavno brat, še zdaj se user posted image , ta nartabulše ste!user posted image

Dejzi jutri ti želim čimveč cartlanja in stiskanja z našim malčikom in prijeten user posted image domov.

No zdaj grem pa tud js user posted image

Najboljše ste! user posted image

< Sporočilo je popravil Chokled -- 24.4.2010 1:48:51 >

Life is about contentment

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 509
24.4.2010 5:52:25   
DaisyE
Dobre utre. Tule se zbujamo v sončen dan.

Sem mogla it tud jaz še enkrat nazaj brat, pa vidim, da sem včeraj ful sfalila.

Eva, čestitke za obletnico, lepo proslavljajta danes.

Tina, komaj čakam, da kaj napišeš. user posted image

Evo lubi moji, naše bivanje se izteka. Pod tuš, na zajtrk, spakirat, pol pa na telefon, novim zmagam nasproti. user posted image

(odgovor članu Chokled)
Neposredna povezava do sporočila: 510
24.4.2010 7:20:13   
krtačka
Ste faceuser posted image

Jutro Daisy!

Srečno pot domov in polupčkj še tvojga Malčika mal od nas (če ga boš videla, upam da boš).

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 511
24.4.2010 7:32:43   
špelin@
Se pridružujem množici lepih želja za DaisyE in vse ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva**, vse najboljše za obletnico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtačka)
Neposredna povezava do sporočila: 512
24.4.2010 8:21:09   
DaisyE
Evo me user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Sem si pripravila v wordu tist ko mi je ajsi napisala, poklicala, lepo prebrala, zraven sem se čist tresla user posted image (pa še zdaj se user posted image ).

Se javi tahuda, jaz se predstavim, pa sem vseglih rekla, da rabim glavnega vrača in ona mi da eno drugo na telefon. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo preberem, pa sploh ni blo problema harašo. user posted image user posted image U dvanact. user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

Eko, vas zapuščam. malčika bomo pokušvali,da bo čist moker, se beremo u Sloveniji. Harašo i svo dobro!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 513
24.4.2010 8:34:16   
marta82
Dejzika razturašuser posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 514
24.4.2010 8:38:31   
thaiss
jupi dejzika!!!!!!privoščite si ogromno slinastih poljubčkov, in srečno pot domov!!!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 515
24.4.2010 9:36:43   
Matejčika
Joj ste mi dale dela za brat! Pa ni težko tak fajn teme brat!
Super dejzika user posted image user posted image Varen let domov!

Eva, čestitke za obletnico! Lepo praznujta!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 516
24.4.2010 13:28:15   
Anonimen
Daisika, polubčkita tamalga, potem pa srečno pot nazaj v Slo. Pa naj vama sedaj čimprej mine čas do dneva, ko boste spet skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
   [Brisano sporočilo]
24.4.2010 14:36:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
24.4.2010 18:33:55   
bela.kava
Eva vse najboljše za obletnicouser posted image , Dejzi varno pot domov, pa upam, da slovo ni bilo prehudouser posted image
Pa še čestitke za naš support group - ne vem če ima kakšna tema toliko "zunanjih" navijačkuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 519
24.4.2010 20:53:07   
thaiss
Pa še čestitke za naš support group - ne vem če ima kakšna tema toliko "zunanjih" navijačk

mi vas podpiramo!! GO GO GIRLS!!!

user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 24.4.2010 20:55:21 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 520
24.4.2010 21:10:20   
DaisyE
No evo, midva doma.

Mali je bil izredno dobre volje (pa že ve, da se bo zdaj lahko še malo spočil), oddala sva ga čisto izljubljenega. Slovo ni bilo težko, kaj pa jaz vem, po kojem principu funkcioniram, se mi pa zdi, da sem verjetno čisto pomirjena, ker se mi zdi, da je vse ta hudo že za nami, dan ko bo treba ponjga bo pa en dva tri tukaj. user posted image user posted image user posted image

Ne bom dolgovezila, bi se pa še enkrat lepo zahvalila vsem za navijanje in čvek, pa za vso pomoč in moralno podporo. To ogromno pomeni.

Evo pa še slikca, ki sem jo včeraj obljubljala. Tole sva našla na poti iz doma:

user posted image

Če v Ljubljani slučajno zmanjka kart, je človek z vlakom hitro gor. user posted image user posted image user posted image

BK, odlične inštrukcije. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 521
24.4.2010 21:38:29   
uwaga
Dobrodošla spet doma! Uživajta, spočijta si in naj vama dnevi hitro minejo, da čimprej pripeljeta Malčika DOMOV!

Držimo pesti še naprej, pa še za vse ostale punce, ki še čakajo na svoje sončke!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 522
24.4.2010 21:59:30   
krtačka
Kdaj,kdaj,kdaj pride vajin malčik domov? Smo RRjevke že bolj nestrpne kot vidvauser posted image

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 523
24.4.2010 22:24:02   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Pa še čestitke za naš support group - ne vem če ima kakšna tema toliko "zunanjih" navijačkuser posted image

Ne vem, ce se katera tema tako potegne vase tule gor kot ta, seveda v pozitivnem smislu! user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 524
25.4.2010 9:04:00   
sami0804
Daisy,dobrodošla doma.Naj ti dnevi do ponovnega srečanja hitro minejo,pa vidim,da ti itak nimaš problema s temuser posted image user posted image user posted image .Smo ostale bolj nestrpne kot ti.

Drugače pa želim tudi ostalim,ki ste še na začetku poti,da se vam začne hitro razvijat vse skupaj.
Res je kot je že več članic "support group-a" napisalo,tema te kar posrka vase.Pa saj ni čudno,ko ste pa same fejst babe,taki pozitivni sončki,res Mame z veliko začetnico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?