|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
23.4.2010 21:17:24   
bela.kava
mislim, da je meni za glavnega vrača že 1ali povedala (ali 1ali-možuser posted image ), pa mi je še vedno fulll hecno user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 476
23.4.2010 21:17:40   
DaisyE
Daj ajsi še kaj za Ruse šarmirat povej... Da bom še bolja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 477
23.4.2010 21:20:38   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Daj ajsi še kaj za Ruse šarmirat povej... Da bom še bolja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

povej, kaj češ rečt, pa ti povem user posted image
recimo:

Maskva mnje očin nravitsa, krasivij gorad i očen vežljivije ljudi zdes.

Lepo mesto in vljudni ljudje

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 478
23.4.2010 21:21:25   
Eva**
Nu vot, ja idu k železu user posted image . Spokojne noč

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 479
23.4.2010 21:24:22   
ledenka
nočko, Eva user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 480
23.4.2010 21:27:16   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

u je be mti, a Eva in ajsi vidve to resno? Jaz sem pa mislila da me malo v glavo ебать. user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak, zdaj pa resno! A lahko to prašam?

čisto resno. poglej v google translejt, врач je zdravnik.

Naa, ne bom, ti čisto zaupam. Sem se pa zdaj tako nasmejala, kot v dobrih starih časih na IVF/ICSI. Okej, pa da vidime. Samo pol je problem, ko mislijo, da ful obvladam, pol mi pa na hitro kaj povejo, jaz jih pa gledam. user posted image

Sma dons kufe za v dom kupovala na tržnici, pa jaz tulim - kufe, nul pet kile (tako me pri piru zastopijo user posted image ), pa me una samo gleda....user posted image , pol pa jaz vzamem pobudo v roke in grem do kofeta - nu tak, koji dobri? Una pa men, A vi mene panjimajete? Pa jaz: Nu, tak, tak. Pol nama je pa enga švajcarskoga prodala.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 481
23.4.2010 21:29:02   
DaisyE

recimo:

Maskva mnje očin nravitsa, krasivij gorad i očen vežljivije ljudi zdes.

Lepo mesto in vljudni ljudje

Samo, to je pa res! Se moram naučit, ker je res, čisto res! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 482
23.4.2010 21:30:34   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Nu vot, ja idu k železu user posted image . Spokojne noč

A spat gre človek po rusko k železu? user posted image user posted image Aja! To pomeni, da zalegne. user posted image user posted image user posted image Mater so Rusi carji! Iz minute v minuto jih mam rajš!

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 483
23.4.2010 21:36:36   
Eva**
Likam draga mojauser posted image , zdraven pa crkavam od smeha, no sedaj pa res nočko vsem, mam celo goro perila, kandidatov za likanje pa od nikoder.

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 484
23.4.2010 21:36:39   
ledenka
reč drugič: katorij harošij, pa bo user posted image

so face, ja. uf, sem kar mal Moskvotožja dobila user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 485
23.4.2010 21:37:07   
Eva**
železo- likalnik ane ledenka?

Eva**

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 486
23.4.2010 21:38:10   
DaisyE

Sem rekla v prejšnejm hotelu ta bulši kelnerci, ko sem ji dala čokolado - a to je za vas, poput vi tak dobri... (ampak to je google tranlejt, upam, da ga nisem kaj posrala...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 487
23.4.2010 21:44:59   
DaisyE

Likam draga mojauser posted image , zdraven pa crkavam od smeha, no sedaj pa res nočko vsem, mam celo goro perila, kandidatov za likanje pa od nikoder.

Pa dobro, nehita vidve mene zaj.bavat, jaz moram jutri še do fligerja prit. user posted image user posted image user posted image
Bom jaz vama dala železni user posted image

Ajsi, razumem Moskvotožje. Jaz ga mam že zdaj, pa še sploh nisem doma...

Hej babe, ura tule je petnajst do polnoči. Mislim, da je čas, da se umaknem. user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 488
23.4.2010 21:45:06   
ledenka

user posted image utjug

dejzi, no, gugl translejt je očitno bolj tak-tak user posted image eta dlja vas, patamu što vi dobraja

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 489
23.4.2010 21:46:27   
špelin@
Kakšna fajn debata user posted image user posted image user posted image user posted image Face ste user posted image

Imam eno resno vprašanje: kolikokrat torej morate v Rusijo? 4x? A prvič se greste osebno predstavit, drugič spoznate otroka, tretjič je sodišče, četrtič po otroka ali kako to gre? Me res zanima, upam, da nisem preveč tečna s svojim firbcem user posted image
Koliko časa ste vsakič gor?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 490
23.4.2010 21:47:12   
ledenka
dejzi
http://www.youtube.com/watch?v=yJrkzn5bU_4
nočko, sanjaj o malčiku!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 491
23.4.2010 21:49:53   
ledenka
mene tud nekaj še zanima... kako ti določijo otroka? ti kar rečejo, da je ta tvoj, ali imaš izbiro? smo mel ravno danes debato, ko sem razlagala o Dejzin odiseji prijateljici

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 492
23.4.2010 21:52:13   
DaisyE

user posted image utjug

dejzi, no, gugl translejt je očitno bolj tak-tak user posted image eta dlja vas, patamu što vi dobraja

AAAAA saj zdaj se spomnim - sem rekla dlja vas. Samo dobri ni mel j-ja na koncu!!!!!!!!!!

Lepa pesmica.

Špelin, prvič greš se na urad predstavit, drug teden ti na istem uradu povejo, katerga otroka so ti zbrali in pol ga, če ti je okej, lahko cel teden obiskuješ, tretjič greš na sodišče (pa ga hkrati obiskuješ), četrtič ga pa domov pripelješ. Nu, je to prekrasni!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 493
23.4.2010 21:53:35   
DaisyE
Zdaj pa res nočko. Mame naj ne bi bile tako dolgo pokonci! Ali pač? user posted image user posted image user posted image Zraven železnega? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 494
23.4.2010 21:55:12   
bela.kava
zraven železnega? nee... zraven računalnikauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 495
23.4.2010 21:55:24   
ledenka

Zdaj pa res nočko. Mame naj ne bi bile tako dolgo pokonci! Ali pač? user posted image user posted image user posted image Zraven železnega? user posted image user posted image user posted image user posted image

navadi se, zvečer boš mela končno čas zase user posted image
nočko!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 496
23.4.2010 21:58:57   
špelin@

user posted image utjug

AAAAA saj zdaj se spomnim - sem rekla dlja vas. Samo dobri ni mel j-ja na koncu!!!!!!!!!!

Lepa pesmica.

Špelin, prvič greš se na urad predstavit, drug teden ti na istem uradu povejo, katerga otroka so ti zbrali in pol ga, če ti je okej, lahko cel teden obiskuješ, tretjič greš na sodišče (pa ga hkrati obiskuješ), četrtič ga pa domov pripelješ. Nu, je to prekrasni!!!user posted image user posted image user posted image

Hvala ti user posted image Saj počasi mi bo vedno več jasno, stavim, da bo tale tema dejansko marsikomu bogat vir informacij user posted image

Aha, zdaj mi je jasno, zakaj je šla kolegica iz ZDA samo 2x gor - prvič sta z možem ostala v Rusiji 3 tedne (se mi zdi user posted image ), drugič pa cel mesec.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 497
23.4.2010 22:01:56   
DaisyE

mene tud nekaj še zanima... kako ti določijo otroka? ti kar rečejo, da je ta tvoj, ali imaš izbiro? smo mel ravno danes debato, ko sem razlagala o Dejzin odiseji prijateljici

Samo zate zdaj še enga user posted image

Ti ga kar zberejo. Po kojem principu, ne vem. Je pa res, da lahko rečeš ne. Ampak na Uradu so nama svetovali naj ga greva pogledat, pa naj pol rečeva ne, če nama ne bi bil všeč. Ampak tu nimaš kaj, ga prinesejo, mene je bilo tako strah, da sploh nisem dojemala, kaj se dogaja, na koncu so rekli, kaj zdaj, dec je reku - še vprašate in to je blo to. Midva sva se pol še ena dva dneva malo zadržano gledala, ampak tile malčki znajo. Ti zlezejo pod kožo, pol si pa nimaš kaj pomagat. Nu tak! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
23.4.2010 22:04:09   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Aha, zdaj mi je jasno, zakaj je šla kolegica iz ZDA samo 2x gor - prvič sta z možem ostala v Rusiji 3 tedne (se mi zdi user posted image ), drugič pa cel mesec.[/color]

JP, Američani gredo samo dvakrat, ker majo predolg let. prvič združijo prva dva obiska, drugič pa tretjega in četrtega. slovencem se to ne splača, ker preveč kušta.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 499
23.4.2010 22:05:20   
špelin@

Samo zate zdaj še enga user posted image

Ti ga kar zberejo. Po kojem principu, ne vem. Je pa res, da lahko rečeš ne. Ampak na Uradu so nama svetovali naj ga greva pogledat, pa naj pol rečeva ne, če nama ne bi bil všeč. Ampak tu nimaš kaj, ga prinesejo, mene je bilo tako strah, da sploh nisem dojemala, kaj se dogaja, na koncu so rekli, kaj zdaj, dec je reku - še vprašate in to je blo to. Midva sva se pol še ena dva dneva malo zadržano gledala, ampak tile malčki znajo. Ti zlezejo pod kožo, pol si pa nimaš kaj pomagat. Nu tak! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

katero ime vam je bolj všeč?
nika23

Lana (26%)

Ema (25%)

Eva (24%)

Nicole (6%)

Lia (15%)

Sarah (5%)

Število vseh glasov: 379

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!