|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
23.4.2010 20:26:18   
Chokled
bela.kava: Vauuu! To je pa res Masterpiece!user posted image user posted image user posted image

Life is about contentment

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 451
23.4.2010 20:27:50   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Kako naj sliko nalepim? Kopipejst ne pali.

Na RR lahko ustvariš svoj album, ko imaš sliko v albumu, jo odpreš, klikneš nanjo z desnim gumbom, klikneš na lastnosti (čisto spodaj) in kopiraš url (torej http ...), to nato prilepiš v post med znakca [img]tu vmes je http...[/img]
Bo?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 452
23.4.2010 20:29:03   
Eva**
BK KRASNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Lahko bolj podrobno tole razložiš? user posted image Zakaj nebi šla v postopke, ki jih imaš za sabo?

ker bi že v štartu vso energijo namenila posvojitviuser posted image

evo moj masterpiece je finiširanuser posted image
user posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

Neposredna povezava do sporočila: 453
23.4.2010 20:30:26   
DaisyE

Lahko bolj podrobno tole razložiš? user posted image Zakaj nebi šla v postopke, ki jih imaš za sabo?

No, to sem pa jaz dons tud rekla. user posted image user posted image user posted image Ampak očitno morš za posvojitev malo "dozoret" - ku švajcarski sir. user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ej BK, lepo te prosim, ne hiti tako silno, da ne bo zmanjkalo dela do poletja...

Ampak si pa svetovna. Klanjam se.user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 454
23.4.2010 20:34:26   
agataema
Jaz vas pa ful rada berem, vse po vrsti vas ful spoštujem in se veselim za vaše uspehe in, da bi vse ki še čakate, čimprej stiskale svoje user posted image .

Bela Kava, tole je pa res mojstrovnia.

DaisyE, lepo pozdrave v Moskvo.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 455
23.4.2010 20:35:33   
bela.kava

Ej BK, lepo te prosim, ne hiti tako silno, da ne bo zmanjkalo dela do poletja...

sej tega se jaz tudi bojimuser posted image , eh si bom že kaj izmislila, pri čakanju na dolge proge je fajn imet dosti blaga, sukancev, barv in čopičevuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 456
23.4.2010 20:35:37   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Kaj gresta jutri še k Malčiku? Kako potujeta domov in kdaj? Kdaj javijo za 4 obisk?

No, tole mi je pa že bolj pogodu. user posted image Jutri morma tahudo dohterco nekaj po deseti poklicat, da se najaviva (to bo pestro user posted image ), pol pa, če nama požegna, lahko prideva. V ponedeljek pa izveva, kdaj lahko prideva ponjga user posted image .

Domov pa jutri - uro sem pozabila, ma moški člen familije to čez. user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam. Prej, ko bom doma, prej bom nazaj. user posted image

Torej, ti lahko napišem uvod user posted image

Zdravstvujte, ___ime___očestvo (če jo po imenu in očestvu pokličeš, je to že korak naprej). Zdes govorit Dejzi. Mi bi hoteli sevodnja prijehat posetit naševo malčika pered našim otjezdom na rodinu. Razrešite nam, požalujsta, što bi išo raz posetit Mitku, teper mi ivo uvidim tolka čerez dve ili tri nedelji!

Tako nekako bi naj to zgledalo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 457
23.4.2010 20:37:42   
Eva**
Naši dedci so res carji user posted image . No jutri imava z mojim 12 obletnicouser posted image tako da bova zvečer šla malo nazdravit user posted image . Otroci pa k babi servis user posted image

Moj mož je našo tamali user posted image govoril takole, za crknit sem ga posnela. Draga user posted image , ne brini ništa budi mi dobra, mama i tata se vračata za 14 dana da ti kažeta konačan plan. Ljubi te tata! Od silne žalosti ker sem se morala ločit od tamale user posted image in od vsega truda ki ga je moj Hubby vložil v vso situacijo da bi me vsaj malo razvedril sem na koncu prasknila v smeh

Ma Eva, jih ni čez naše dedce, jih ni! user posted image user posted image user posted image

Veš kolk samopremagovanja je mogu naš skup spravit, da je na karaoke bar pristal. Pa še potem se je vleku tja ko ena megla. Srotek moj. Ni hujše sramote zanjga kakor, da jaz kje pojem.user posted image Sicer pa, če mi date v Kočevju tri pire... NE! Takrat pa ne. Bom že odgovorna mati. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 458
23.4.2010 20:40:09   
Eva**
Ledenka, kar solzice, kar solzice kje si bila ko sem jaz mogla klicat , no pa je vseeno šlo

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Kaj gresta jutri še k Malčiku? Kako potujeta domov in kdaj? Kdaj javijo za 4 obisk?

No, tole mi je pa že bolj pogodu. user posted image Jutri morma tahudo dohterco nekaj po deseti poklicat, da se najaviva (to bo pestro user posted image ), pol pa, če nama požegna, lahko prideva. V ponedeljek pa izveva, kdaj lahko prideva ponjga user posted image .

Domov pa jutri - uro sem pozabila, ma moški člen familije to čez. user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam. Prej, ko bom doma, prej bom nazaj. user posted image

Zdravstvujte, ___ime___očestvo (če jo po imenu in očestvu pokličeš, je to že korak naprej). Zdes govorit Dejzi. Mi bi hoteli sevodnja prijehat posetit naševo malčika pered našim otjezdom na rodinu. Razrešite nam, požalujsta, što bi išo raz posetit Mitku, teper mi ivo uvidim tolka čerez dve ili tri nedelji!

Eva**

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
23.4.2010 20:45:29   
Raho

user posted image

Vau!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako kot bi rekli Amiji: That's absolutley stunning!

Neposredna povezava do sporočila: 460
23.4.2010 20:54:05   
DaisyE

Ajsi LEGENDA! Jaz sem pa že laufala google translejt. Nu tak, je to prekrasni. Spasiba (no evo to je dejziščina user posted image user posted image user posted image user posted image ).

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
23.4.2010 20:56:10   
DaisyE

Zdravstvujte, ___ime___očestvo

Ampak je šit, ker sploh ne vem, kako ji je ime, ker je ena tako malo obstranska, ampak je pa v soboto edina dežurna. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 462
23.4.2010 20:59:25   
Eva**
Pol pa reči samo za glavni vrač user posted image user posted image

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 463
23.4.2010 21:03:16   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Na evo tole pa zasluži malo ruščine...

Спасибо. Svo dobro. (tega mi noče prevest).. pol pa jaz rečem: I vam!

Nu, pol smo pa na ti! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 464
23.4.2010 21:04:49   
ledenka
potem pa vprašaj: možna uznat, kak vaše imja-očestvo, uvažajemaja glavnij vrač? (če govoriš z njo). če se oglasi kdo drug, pa: podskažite, požalujsta, kak imja-očestvo glavnovo vrača. Mnje nužno pogovorit s njej.

user posted image tko, sej to je sam za vtis, naprej se bosta že zmenle. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 465
23.4.2010 21:05:42   
bela.kava

hi, hi, hi user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 466
23.4.2010 21:06:57   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Na evo tole pa zasluži malo ruščine...

Спасибо. Svo dobro. (tega mi noče prevest).. pol pa jaz rečem: I vam!

Nu, pol smo pa na ti! user posted image user posted image user posted image user posted image

Всего доброго!
И вам тоже
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 467
23.4.2010 21:08:31   
ledenka

hi, hi, hi user posted image

jep, vrač je zdravnik. se lahko hitro zakolješ z napačnim prevajanjem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 468
23.4.2010 21:08:54   
DaisyE

Če pa to rečem...user posted image user posted image user posted image

... pol pa dobim...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah, saj hujšga kuker da nam ne dovoli prit, ne more bit. Čez najkasnej tri tedne bomo pa itak skupaj.user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 469
23.4.2010 21:09:05   
bela.kava

potem pa vprašaj: možna uznat, kak vaše imja-očestvo, uvažajemaja glavnij vrač? (če govoriš z njo). če se oglasi kdo drug, pa: podskažite, požalujsta, kak imja-očestvo glavnovo vrača. Mnje nužno pogovorit s njej.

user posted image tko, sej to je sam za vtis, naprej se bosta že zmenle. user posted image

glej, glej naša tema ima brezplačni šnelkurz ruščineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
23.4.2010 21:11:43   
DaisyE

Ajsi ебать user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
23.4.2010 21:12:46   
bela.kava

Mah, saj hujšga kuker da nam ne dovoli prit, ne more bit. Čez najkasnej tri tedne bomo pa itak skupaj.user posted image

pa ITAK, da vam bo dovolila, pol ko jo boš z izboljšano dejziruščino popolnoma šarmirala, bo iz user posted image ratala ena mala user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 472
23.4.2010 21:13:56   
Eva**
A nisem prav napisala, kolikor se spomnim so nam takrat v domu predstavili Eto glavi vrač Natalia ...

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 473
23.4.2010 21:14:37   
DaisyE
u je be mti, a Eva in ajsi vidve to resno? Jaz sem pa mislila da me malo v glavo ебать. user posted image user posted image user posted image .

Ampak, zdaj pa resno! A lahko to prašam?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 474
23.4.2010 21:17:20   
ledenka

u je be mti, a Eva in ajsi vidve to resno? Jaz sem pa mislila da me malo v glavo ебать. user posted image user posted image user posted image .

Ampak, zdaj pa resno! A lahko to prašam?

čisto resno. poglej v google translejt, врач je zdravnik.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 23.4.2010 21:18:30 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?