DaisyE
|
Kero zatišje... Se vidi, da je lepa nedelja, pa da je torek fraj - ste očitno vse nekje na lepšem. Jaz sem šla tole vse še enkrat brat. Ma ste neverjetni, vsi od a do ž. Se opravičujem, ker se nisem bolj normalno pogovarjala - to je za vse čista evforija kriva. Ablubim, da bom od zdaj naprej bolj pridna. Hvala še enkrat vsem. Vsem, ki ste se posebej za to temo logirali, pa vsem, ki navijate za nas. Za vse ostalo je tu Mastercard, ampak tole je pa neprecenjivo. Evo še enga Imensko ne bom šla, ker bom pol ziher koga sfalila, tega pa nočem. Žižetka moja, če se odločiš za posvojitev, je eno čisto ziher. Žal ti ne bo nikol. Kdaj pride naš fant domov? Še ne vem. Ne kasneje kot 17. maja, ampak mislim, da prej. Jutri izvem. Ga pogrešam? Ma ne mine minuta, da ne bi nanjga mislila. Ga mam na namizju in ga skoz gledam. Pa Šifrer v ozadju: http://www.youtube.com/watch?v=nTJMb4oindM VALJDA! Grenko sladka bolečina. Sicer pa, hvalabogu, da imava še neki časa preden pride. Stanovanje sva zapustila tako, da so se v tem tednu not naselile neke čudne kulture novih prebivalcev, tako da je danes padla čistilna akcija. Bolj z užitkom nisem verjetno še nikol u življenu pospravljala. Vmes pa skoz sliko gledat. Se mu mora kolcat našmu lumpu. Zdaj, ko imam preobilico časa, lahko zrihtam seznam posvojenih matk, če čte. Če je pa preveč kičasto, ga pa ne bom. Samo povejte. Na, pa mi je že zmanjkalo. Pa tolk idej sem imela prej. Ma, se bom že sproti spomnila. Še enkrat šifrerja... pol pa cote obesit. Tokrat ta velike... Kavica, pol se pa za delovno terapijo priporočam. Samo ne kaj preveč zahtevnega, ker nisem tolk umetniški tip. Matejčka a je dopis že spisan? Saša, klic opravljen? Tina a je že zrihtano tist, kar mora bit, preden nam kaj več poveš? Tia-na? Eva, a si že pri sebi?
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 25.4.2010 16:44:34 >