|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
27.4.2010 8:58:17   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

mas prav....boljs da počakas tja do 40. saj ves,....
"ha! mat ga je tolko srala, meni pa za 1 čik in 1 pir pridigo drži ma cist vsako soboto!"user posted image

Naš pa že ne bo taaaak! user posted image user posted image Naš bo vljuden, delal bo v domu za starostnike pro bono, najstništvo bo preskoču, pa nikol ne bo mami ugovarjal, ker ma ona vse prav. user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 551
27.4.2010 9:00:44   
vitabella
evo kravica daisy, še ena posebej zate tu gor!!!! sem tut vse prebrala user posted image

če počasi ne boš več bubanček, se lahko s choklad konec tedna v Kavran na kofe pripeljeta, pa da mi Laro kaj spreviješ in povadiš. aja pa da nardima seznam stvari, kaj rabiš za otročka tam gor, saj veš takega na izi-ko minimum da maksimum. aja pa papija pozdravi!

avgusta postala mamica!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 552
27.4.2010 9:08:29   
DaisyE
A ti si vitabela!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Bravo, si bla čist undercover! Hvala, hvala. Kavran po moje ne bo padu, ker me na nek brezvezen kufe vabiš user posted image (raj daj pir v hladilnik), ampak nikoli ne reci nikoli. Uživajte.

Drugače pa, za vse, ki o Rusiji razmišljate, je tule ena stran, ki jo je Rusko ministrstvo naredilo za tujce - šnelkurs za posvojitve.

http://www.adopt-in-russia.ru/

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 553
27.4.2010 9:13:47   
vitabella
daisy, saj še nisem bla undercover, verjetno me kje kaj mešaš!!!! mogoče pa ma kera kak podoben nick, ka tej vem ... v glavnem od neke resne mame ne moreš pričakovat, da bo bodočo resno odgovorono mamico na pir vabla ob 9 dopoldne na praznični dan ... c-c-c ... v glavnem mi bomo dol 30. in 1.5. tk da naj C. povadi vožnjo, ti plačaj bencin in je zadeva rešena. aja od moje mame dobita pa večerjo ko ma rojstni dan user posted image ma v redu plan sem jaz to naredla!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 554
27.4.2010 9:26:48   
DaisyE
Sam tvoja mama še ne ve zanjga, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 555
27.4.2010 9:34:02   
vitabella
za malčika? ve, ve. zdaj verjetno z bodočo bico že mnenja izmenjujeta in obnavljata znanje ob dopoldanski kavici. sta vaša dva dol?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 556
27.4.2010 9:37:18   
vitabella
jaz se oproščam, ker sem uničla temo bodočih posvojenih super mamic za privat klepet ... hočem pa, že odkar sem pričela brati to temo, čestitati vsem posvojenim mamicam za pogum in energijo, za vso voljo, ki jo izkazujete (npr. potovanje z vlakom), za vse, kar najdete v sebi, da bi omogočile tem otročkom najlepšo prihodnost.

Neposredna povezava do sporočila: 557
27.4.2010 10:09:05   
Pija76
DaisyE še tukaj ti izrazim maxi podporo in seveda občudovanje kolk energije si nabrala ( valda je pir tle glaven user posted image ) za svojega malčka!

Seveda iskrene čestitke in podpora tudi vsem drugim, Daisy nalimaj seznam da spoznam vse ostale kolegice, pls....

Tudi midva vstopava na tole vašo - našo pot, vendar sva še čist na začetku....

Pozdravček vsem in lep praznik!!!

Neposredna povezava do sporočila: 558
27.4.2010 11:49:46   
Chokled
Oo Vitabella, ti se po Kavranu potepaš? user posted image Lepo, lepo. Same fejst ponudbe si dala. user posted image Žal pa moje šofiranje še ni čisto izpopolnjeno, težka bi bla do Kavranauser posted image

Life is about contentment

Neposredna povezava do sporočila: 559
27.4.2010 13:06:24   
DaisyE
Oj Pija user posted image

Bom jaz kar tule malo napisala od našga CSDja.

Midva sva klicala in potem so nama rekli naj pošljeva vlogo. Ko je bila vloga poslana, so nama domov poslali papirje povezane s posvojitvijo. Ko sva zbrala vse, kar je potrebno, smo se dogovorili za obisk socialne delavke in psihologinje na domu. Na koncu je prišla samo socialna. Malo smo se pogovarjali, pa stanovanje si je ogledala, in to je bilo to. Potem sva mogla pa 1x skupaj k psihologinji, nato še vsak posebej 1x in potem smo se še enkrat vsi štirje skupaj dobili (na tem zadnjem sestanku sta mi deca malo zrevoltirale user posted image ). Nato sta si onidve vzeli čas ene dva tedna, da sta spisali socialno anamnezo in psihološko poročilo. saj pravim, relativno hitro, glede na to, da sva vlogo oddala avgusta, oktobra sva imela pa papirje doma.

V vmesnem času, sva midva že zbirala papirje za Rusijo in vso zbrano dokumentacijo so nama potem na centru pregledali in potrdili, da ustreza dejanskemu stanju.

Naš center, ne glede na to, kje nameravaš posvojiti, pelje postopek enako, edino na koncu potem naredijo še tisto, kar je treba dodatno za tujino. Kaj je dodatno, je od države do države različno - to zveš potem, ko se za državo odločiš.

Vitabela, sem mislila, da tvoja mama še ne ve za tvoj plan. user posted image user posted image Da ve za malčika, mi je jasno, ker bice pač ne znajo drugače. user posted image user posted image user posted image Našadva sta včeraj prispela dol.

Čoki, pa saj bi šlo z avtom - ne bi bilo prvič.user posted image

Grem zdaj probat seznam zrihtat. Če me do večera ni nazaj, to pomeni, da se je zapletlo. user posted image

(odgovor članu Chokled)
Neposredna povezava do sporočila: 560
27.4.2010 14:24:42   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image

user posted image Pija76 - še razmišljajo kam user posted image
user posted image trenutno v obravnavi na slovenskem CSD
user posted image DaisyE - Rusija user posted image
user posted image čakajo na datum prihoda domov

ŽE DOMA user posted image

user posted image Eva**
user posted image Slovenijauser posted image
user posted image Rusija 2009user posted image

user posted image FENKLUB user posted image

user posted image

sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella

user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 27.4.2010 14:26:49 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 561
27.4.2010 14:29:19   
DaisyE
No evo, takole nekako. Sem kar malo preterala s kičem. user posted image user posted image user posted image Vse miga. Očitno sem bolj baročno naravnana.

Nisem dala vseh punc gor, ker resnično ne upam brez njihovega soglasja. Bom dodajala sproti - tiste, ki bodo hotele (ampak je itak tako lep, da nobena ne bo rekla ne user posted image ).

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 14:57:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
27.4.2010 14:59:22   
tassi1
še mene, še mene !!Trenutno še razmišljama kje za vraga dobit € ali pa jet v zadnji IVF postopek. Tako, da trenutno še navijačica, zbiram pa skrbno vse informacije, kar jih poveste! STE PA ZAME VSE POSVOJENE MAME Z VELIKO ZAČETNICO!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 564
27.4.2010 15:00:40   
tasa_m
Ma tudi jaz navijam z vami, da čimprej cartate zakladke!! Pa nisem samo fenica, vaša VELIKA oboževalka!!

Go,GO,GO punce!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 565
27.4.2010 15:02:40   
zvesta
še ena navijačica tukaj... berem, jokam in se smejem z vami... zlate punce ste, ki si najbolj zaslužite svoje otročke

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 566
27.4.2010 15:04:47   
krtačka
jst tud, jst tud!! Med fenice namrečuser posted image Zdej vsak dan ko prižgem komp NAJPREJ grem gledat če je na posvojitvi kej novga.

NAVIJAM!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 567
27.4.2010 19:37:22   
DaisyE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image

user posted image Pija76 - še razmišljajo kam user posted image
user posted image trenutno v obravnavi na slovenskem CSD
user posted image DaisyE - Rusija user posted image
user posted image čakajo na datum prihoda domov

ŽE DOMA user posted image

user posted image Eva**
user posted image Slovenijauser posted image
user posted image Rusija 2009user posted image

user posted image

sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 568
27.4.2010 19:40:11   
gloria
maksimalna podpora tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 569
27.4.2010 19:43:52   
DaisyE

Naš

je pa itak tanartabulš! user posted image user posted image user posted image user posted image metulj333, tassi, tasa_m, krtačka in zvesta, ste že dodane. user posted image

tassi, če je posvojitev zate resna opcija, lahko štartaš pri našmu CSD, oddaš vlogo, pa se začnejo stvari premikat, pa še fajn je, ko se ti nikamor ne mudi. Vmes pa zbiraš info o tujini, pa vidiš, kaj je sprejemljivo in kaj ne. In ko/če se odločiš za tujino, je postopek doma že speljan in ne rabiš še s tem živcev zgubljat. user posted image

Hehe navijačice in oboževalke, jaz tud skos na RR visim. Je fajn. user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 570
27.4.2010 19:44:55   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

maksimalna podpora tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma gloria, te dodam takoj, ko se nas malo več nabere. Oblubim. Kako pri vas?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 571
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 19:47:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
27.4.2010 20:18:29   
nokes
dejzika, tut jst bi se srčno rada uštulila v fenklub! takale sem ratala po fenanju user posted image

pija, čestitam za odločitev, boš napisala kaj več?

dejzič, kaj te je položilo v postlo? preveč vsega prejšnje tedne, ne? ne daj se ines, pardon, dejzi, ne daj se!

in seveda tinaaaaa!!!!! tudi vidva sta že blizu??? user posted image user posted image user posted image  napiši kaj več kako poteka v ukrajini. nedvomno bo vajina izkušnja komu v veliko pomoč!

punce: asice ste! takele:

user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 27.4.2010 20:22:46 >

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 573
27.4.2010 20:31:55   
emaa
Fenic je pa itak veliko, ena bolj prijetnih tem za spremljat, le tako naprej. 

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 574
27.4.2010 21:32:03   
malenaa
jaz sem zasvojena fenicauser posted image

ko začneš to temo brat, je enostavno ne moreš nehatuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Lesene ali plastične igrače
lola85 RR

Katere igrače so vam ljubše?

Lesene (88%)

Plastične (8%)

Naredi sam kompleti (4%)

Število vseh glasov: 49

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!