|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
10.8.2011 17:07:07   
mausikaa
Miklica zdaj je že mimo, sem prepričana da ste fajn opravili...zdaj pa le pogumno naprej, vaju čaka prav poseben otroček
user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
10.8.2011 20:18:05   
miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Miklica zdaj je že mimo, sem prepričana da ste fajn opravili...zdaj pa le pogumno naprej, vaju čaka prav poseben otroček
user posted image

ja, pri nas je že mimo, je bilo prav luštno,pa še pohvalile so kak imamo lepo vse čistouser posted image , skratka zelo,zelo so bile zadovoljne in so že dale svoj štempelj, da sva primerna posvojitelja, in da sva prav luštna, user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da zdaj je vse to za nama, sma na čakalni listi ppri nas, zdaj pa se moramo samo še odločiti za tujino, samo prej grema na zaslužen dopust, po dopustu pa v boje, komaj čakama user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
10.8.2011 22:05:57   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
in so že dale svoj štempelj, da sva primerna posvojitelja, in da sva prav luštna, user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da zdaj je vse to za nama, sma na čakalni listi ppri nas, zdaj pa se moramo samo še odločiti za tujino, samo prej grema na zaslužen dopust, po dopustu pa v boje, komaj čakama user posted image user posted image user posted image user posted image

super, zdaj pa si naberita dosti moči na dopustu, potem pa en, dva tri daljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
11.8.2011 9:24:14   
miklarom
bela kava - hvala upam da ne bo treba predolgo čakati, ne nama in tudi ne vsem vam, ki že dolgo čakate na srečo.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
12.8.2011 7:45:22   
Pinky12
Jupiiiiiiii! Čestitke Miklarom!user posted image user posted image

Pozdravljene, punce! Še osem dni, pa bo poroka. Mislim, da mi ni potrebno razlagati, zakaj se tako malo oglašam.... Stres na višku. Danes grem po prstana pa h kozmetičarki, jutri mam frizerja in barvanje. Sicer pa zgleda, da bomo imeli fajn vreme. Po celi debati o tem ali imeti ali ne dekliščino, je nisem imela. Pa saj mi ni hudega, si je nisem tako hudo želela, pa tudi me malo začenja črvičiti. Ali je to zaradi poroke ali pa našega ribjonka, ki nekje v Moskvi že veselo brca, ne vem, čas bo pokazal.

Drugače pa imamo datum, pa saj ni res, in sicer za psihologa - 29.08. Potem naj bi šli sestanki en za drugim, vmes na brzino še obisk in papirji. Mislim, da bo po poroki vse šibalo s svetlobno hitrostjo, bom kar hitro začela s papirji user posted image user posted image user posted image

Ja ja punce, jesen bo napeta kot štrunfpantl user posted image

Imejte se lepo, danes je PEEEEETEEEEEEEEK! user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
12.8.2011 14:57:46   
bela.kava
Pinky ... tri, dva, ena zdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image  ... akcija se nazdržno bliža, še malo pa bo čas za reševanje enačbe z eno malo neznanko user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
16.8.2011 21:48:57   
banga
Pozdravljene drage mamice in mamice to be,

no mi smo nazaj iz dopusta - to je možek, kužon in jaz, ki smo ga preživeli kar na vikendu, saj zdaj šparamo denarčke za daljno Sibirijouser posted image  Smo se imeli super, kužon je po operaciji zelo lepo okreval, najbolj je seveda užival, ko je bil v vodi - kakšen bernski planšar neki, glede na to kako uživa v vodi bi človek mislil da je novofundlanec ali pa labradorecuser posted image user posted image Čas je seveda vse prehitro tekel, ampak sem si napolnila baterije, tako da mi zdaj ni noben problem se spustiti v boj z vso dokumentacijo, ki jo rabimo za posvojitev našega sončka iz Sibirije

Vidim, da se tukaj dogaja, Miklarom, čestitke za uspešno prestan obisk na domu, zdaj pa pogumno naprejuser posted image user posted image  Če te zanima posvojitev otroka iz Sibirije, mi pošlji zs, ti pa lahko povem, da po informacijah, ki sem jih pridobila sva midva že peti par iz Slovenije, ki se je letos odločil za to varianto in je pot za posvojitev že zelo lepo utečena, v Sloveniji so pa kot jaz vem že štirje sončki iz Sibirijeuser posted image user posted image user posted image user posted image  
Fiona11 - je prevajalka že z dopusta? torej imaš že vse dokumente zbrane in čakaš samo še na prevod? če je temu tako, seveda čestitke, saj je najbolj zoprni del poti - vsaj zame, že za tabo user posted image user posted image user posted image
Pinky 12 - bravo za datum psihologauser posted image user posted image user posted image  kar se pa tiče poroke, pa samo mirno dihaj, vse bo OK, vse kar se od tebe pričakuje je da dahneš DAuser posted image Jaz sem rekla SEVEDA in so me potem cel dan zafrkavali ali to pomeni seveda DA ali seveda NEuser posted image user posted image
Bela kava - kako si kaj ti, je dopust že mimo?
Daisy - kako kaj tvoj sine, še zmeraj tako šarmira mamico in vse okoli sebe? 
1 ali - kakšno je pa kaj stanje pri vas, se je hiša že kaj spraznilauser posted image  
Vsem ostalim pozdravčke, imejte se skrajno lepo

< Sporočilo je popravil banga -- 16.8.2011 21:52:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3957
16.8.2011 23:15:06   
bela.kava
O banga, lepo te je brati sploh tvoje sibirske planeuser posted image . Komaj čakam, da se začne odvijat.
Sicer pa kar se papirjev tiče, sem prepričana da jih bosta kmalu in brez težav zbrala. Po mojih izkušnjah, stvari vedno zgledajo veliko težje preden se jih dejansko lotimo, potem pa kar stečejo.

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
17.8.2011 12:07:05   
limonca*
banga, če lahko vprašam - kako pa to, da sta se odločila za Sibirijo? Mislim, kaj imajo kakšne drugačne postopke kot v Rusiji al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 3959
17.8.2011 21:30:25   
banga
banga, če lahko vprašam - kako pa to, da sta se odločila za Sibirijo? Mislim, kaj imajo kakšne drugačne postopke kot v Rusiji al kako?
IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

draga limonca, saj Sibirija je tudi v Rusiji, evo podatki:
Sibirija [sibírija] (rusko Сиби́рь - Sibír; sibir v jeziku Tatarov pomeni »speča dežela«) je prostrano področje Rusije (okoli 75 % vse površine) in severnega Kazahstana, ki pokriva skoraj celotno severno Azijo.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
18.8.2011 6:15:13   
limonca*
user posted image Ja, saj to vem. Zato mi je bilo pa "čudno", k si tok prepričana za Sibirijo. Jaz sem mislila, da ti oni določijo iz katerega dela države boš dobil otroka. Zato sem vprašala. user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
18.8.2011 10:08:26   
banga
IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

user posted image Ja, saj to vem. Zato mi je bilo pa "čudno", k si tok prepričana za Sibirijo. Jaz sem mislila, da ti oni določijo iz katerega dela države boš dobil otroka. Zato sem vprašala. user posted image

kot sem jaz zbrala informacije je ena varianta, da greš preko Moskve in ti oni določijo v katero sirotišnico greš, jaz sem pa spoznala dva para, ki sta šla pa direktno v Altajsko regijo - torej v Sibirijo in tukaj gre zadeva precej hitreje, kot če greš preko Moskveuser posted image .....birokracija, torej potrebni dokumenti, ki jih je mali milijonuser posted image so pa isti. Če želiš podrobnejše info, mi pošlji zsuser posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
18.8.2011 13:21:49   
limonca*
Hvala za pojasnilo. user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
18.8.2011 15:52:44   
bela.kava
Banga a potem bosta letela najprej do Moskve in potem dalje za Sibirijo? Prava pustolovščinauser posted image user posted image user posted image , se že veselim novičkuser posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
18.8.2011 20:33:33   
Tia-na
Lepo vas je brat (vsaj zadnjo stran, za nazaj je kar veliko) in videti, da se dogaja, dogaja in bo kmalu tu še nekaj malih Ruskov :)

Še posebej fajn mi je, ker lahko vsaj malce podoživim našo zgodbo skozi vaše oči, vaša strahove in vprašanja. Mi smo že 15 mesecev familija v Sloveniji pa se mi zdi kot bi bilo od nekdaj tako. Tako hitro se zabriše tisti čas, ko ponoči nisi stopil na lego kocko pa imel vsa zapacana oblačila, nisi čistil smrkave noske, ko je bilo v hladilniku namesto mleka pivo, ko je pralni stroj laufal le 2 x na teden in ne vsak dan, ko stanovanje ni bilo polno mivke :)))

Naša žabca sta že tako "odrasla", postavljata tisoč in eno vprašanje, na katere je včasih tako težko odgovorit, te na vsakem koraku spravljata v zadrego in znata prilepit najlepšega lupčka in povedat, da te imata rada. Ena o zadregah ... resnična ... pazite, kaj jim govorite, ker to v najslabem trenutku uporabijo in se spomnijo. Pri umivanju zobkov, ki je bilo prve mesece zabavno in sta to z veseljem počela, se je malce zataknilo oz. se jima ne da več tako kot včaih pa jima jst govorim, da če si jih ne bosta umivala, bodo prišli črvi in zobki lahko izpadejo. Seveda se je zgodilo, da je imel dedi majstra, ki je prišel zidat neko ograjo in ta majster z juga je bil precej škrbast in moj sinko je bil tako navdušen nad temi luknjami, da ga je eno uro moril s tem, da naj mu odpre usta in pokaže črve, ki so mu pojedli zobke. K sreči gospod ni dobro razumel slovensko ali pa se je vsaj delal, da ne razume  ... ne sprašujte, kake vse trike smo poskušal, da bi našga žabca zvlekel stran od škrbaste gospoda pa se ni dal. Ves čas je stal zraven in mu govoril: dej odpri osta, dej naredi AAAAAAAAAA ...

Al pa kako razlaga vzgojitelju v vrtu, kako se papi in mami tud lupčkata. Seveda se mu spomnni to razlagat, ko sem jaz zraven.

Ja, take imamo :)

No,sam pozdravit sm vas prišla pa sem se tako razpisala, kup perila in posode pa čakajo na boljše čase :)

Skratka, srečno vsem, ki se odpravljate v Rusijo!

Neposredna povezava do sporočila: 3965
18.8.2011 20:59:52   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Seveda se je zgodilo, da je imel dedi majstra, ki je prišel zidat neko ograjo in ta majster z juga je bil precej škrbast in moj sinko je bil tako navdušen nad temi luknjami, da ga je eno uro moril s tem, da naj mu odpre usta in pokaže črve, ki so mu pojedli zobke. K sreči gospod ni dobro razumel slovensko ali pa se je vsaj delal, da ne razume  ... ne sprašujte, kake vse trike smo poskušal, da bi našga žabca zvlekel stran od škrbaste gospoda pa se ni dal. Ves čas je stal zraven in mu govoril: dej odpri osta, dej naredi AAAAAAAAAA ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj zdaj sem se skoraj polulala od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image
super je brat tvoje poročilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
19.8.2011 9:05:16   
Fiona11
user posted image user posted image user posted image kako lušno!!! Tia-na cel žur pri vas! Kako lušno tole brat, si mi polepšala dan! Objem vsem vas in še naprej uživajte.

Banga, juhu za lep obisk na domu. Kdaj dobita dokumente? Držim pesti, da čim prej.

Miklarom , tudi tebi čestitke za štempelj! Sta se že odločila kam naprej?

Pri nas se dogaja, evo, papirji so prevedeni in že na konzulatu, Katjuše pa tudi že pol znam user posted image

Pinkiiiiiii, aaaaaaa, mislim nate!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3967
20.8.2011 15:25:46   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Fiona11

Pri nas se dogaja, evo, papirji so prevedeni in že na konzulatu, Katjuše pa tudi že pol znam user posted image

no potem pa še malo in ...
user posted image

Pinky, ČESTITAMuser posted image

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
21.8.2011 20:36:49   
bela.kava
delim eno luštno povezavo

http://polona-vsegapomalem.blogspot.com/2011/05/slovenija-posvojila-3-letnega-decka-iz.html

http://polona-vsegapomalem.blogspot.com/2011/07/posvojencek-kofi-prvic-v-sloveniji.html

Neposredna povezava do sporočila: 3969
21.8.2011 21:11:51   
sonček33
BK, hvala za ta linka
Čudovita zgodba. Srečen deček.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3970
22.8.2011 13:09:07   
Pinky12
Joj, tu pa je nekaj akcije!

Tako! Mi smo poročeni! user posted image
Vroče je bilo kot v peklu, napovedovali pa so neke plohe, ki jih seveda potem ni bilo. V cerkvi smo sicer sedeli na napačnih straneh, ko je bilo treba piti šampanjec, pa kozarcev od nikoder! A so se svati znašli user posted image Generalno gledano je bilo super, dan nama je SKORAJ pokvarilo ene par (8 kom!) povabljencev, ki so dan prej sporočili, da jih ne bo, ker so na moriju (!?) ali pa jih enostavno meni nič tebi nič ni bilo.

Tia-na: hvala  za spodbudna poročila, komaj čakamo na brisanje smrkljev user posted image
Fiona: hvala da si mislila name, vse se je dobro izteklo! user posted image

Evo, zdaj pa gremo odmarat želodce, ker so v Prekmurju gostije z OBIIIIIIIIIIIIIIIIILO hrane in OBIIIIIIIIIIIIIIIIILO pijače user posted image
Potem pa veselo na delo, je treba papirje sestavljat!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
24.8.2011 16:53:36   
bela.kava
pa bo le konec poletnega zatišjauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pinky12

Potem pa veselo na delo, je treba papirje sestavljat!

uspešno sestavljanje, žigosanje ipd user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
28.8.2011 9:18:59   
Anonimen
Pozdravljene!

Najprej se opravičujem,ker vdiram v vaš pogovor,ampak mogoče bo kateri od vas prišla prav ta informacija.Sem izvedela,da prijateljica od moje kolegice, pomaga pri posvojitvi iz Afrike (Gana).
To je njen e-mail: obibini33@gmail.com

Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 3973
28.8.2011 20:59:15   
bela.kava
Anonimen,
morda bi lahko še kakšno stvar napisala recimo, koliko časa traja postopek posvojitve iz Gane, kakšna je starost otrok, koliko jih je že v Slo, kakšni so okvirni stroški postopka?
Sicer pa super za kontakt, več kot je možnosti za posvojitev, več je novih družinuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
28.8.2011 21:17:31   
bela.kava
vedno zanimiva tema ...

Posvojitev v interesu otroka ...

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?