|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
13.6.2011 18:36:10   
banga
Bela kava - itakuser posted image
Pinky - veš, da ti bom poročalauser posted image  Sicer jaz že zdaj mislim, da sva čist normalna, ampak zdaj bova (upam vsajuser posted image ), to imela pa še črno na belemuser posted image user posted image user posted image

pozdravčke čisto vsem, posebej pa Tini1 kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Čakamo novičke.............. 

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
13.6.2011 18:40:36   
Matejčika
Pinky, ma ja kr sem zasedena. Torte, učenje in ostale dnevne malenkosti. user posted image Drugače pa skoraj nimam kaj napisat, ker pri nama vse stoji. Razen to, da bova tretjič poizkusila z OBMP. Ma sem kr optimistična! user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
13.6.2011 21:49:17   
bela.kava
Matejčika, držim pesti za OBMP.
Sicer pa jaz tudi težko čakam kakšnega poročila od Tine1user posted image  ... no domnevam, da nima časa niti jest, kaj šele brskat po internetuuser posted image   ...sam kaj ko je tako lepo brat srečne zgodbeuser posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
14.6.2011 13:23:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Pinky, optimizem je zastonj, 90% stvari za katere nas skrbi se nikoli ne zgodi, če se že zgodijo je pa tako ... ko se ena vrata zapro, se pa kakšno okno odpre (potem pa morda vidiš kakšno zvezdico, ki je prej morda niti nisi opaziluser posted image
Torej, pogumno daljeuser posted image

user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
14.6.2011 19:41:47   
banga
Matejčika, držim pesti in navijam za uspešen OBMP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes dopoldne sem bila vesela kot ne vem kaj, saj mi je najina socialna delavka sporočila, da ne samo, da imamo srečanje s psihologom drug teden, ampak naslednji dan po pogovoru s psihologom tudi že obisk na domu in da bova res dobila mnenje v začetku naslednjega meseca, ker gre ona potem na dopust  user posted image user posted image user posted image
No to veselje pa je pokvaril popoldanski obisk pri veterinarju, naš kužon je namreč dobrih štirinajst dni bolj ali manj šepal na sprednje tačke. Sem mislila najprej,da si je zaležal tačko, ker je en dan šepal naslednji dan pa ne...potem sem šla na daljši sprehod z njim in je spet začel bolj šepat, pa mi mož pravi itak si je spet mal mišico nategnil - tudi to ne bi bilo prvič... Ko je pa včeraj spet začel full šepat sem ga pa kar naročila na pregled k veterinarju.
No najprej se je veterinar glede na to da je kužon velik (bernski planšar) odločil da ga bo slikal zaradi dispalzije. Diagnoza, hvala bogu bp, potem pa mu je vzel še kri in hitri test je pokazal da ima erhiolozo, to je bolezen ki jo prenašajo klopi. Dokončna diagnoza naj bi bila znana v petek oziroma najkasneje v ponedeljek Sva že dobila antibiotike, ampak tiste, ki imate hišne ljubljenčke doma - in to nas je kar nekaj, veste, da ne bom mirna dokler ne  vem ali je naš kužon OK ali ne. Sem čist v šoku, kljub vsem ampulam, ki mu jih dajem proti klopom, pa vsak dan ga pregledam, pa tkole  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
14.6.2011 19:52:35   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: banga

Sva že dobila antibiotike, ampak tiste, ki imate hišne ljubljenčke doma - in to nas je kar nekaj, veste, da ne bom mirna dokler ne  vem ali je naš kužon OK ali ne.

joj banga vem, da je hudo ... ohrani mirno kri in razmišljaj pozitivnouser posted image
pa seveda čestitke za skoraj dokončan postopekuser posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
14.6.2011 23:41:55   
Ribica **
Banga, tudi moja kuza ima erlihijo oz. anaplazmo, le da mi nismo delali prav krvnih testov, le hitri test + tiste ta mocne antibiotike za 4 tedne. Da je bil sok se vecji, smo to odkrili cisto btw, ko sem jo peljala tja cepit za kuzne bolezni oz. precekirat urin, ce je kako vnetje ali spet prevec izsiljuje. Pa smo vzeli se kri, kar smo hoteli ze dve leti nazaj, pa je nas pes tak drama queen, da je to nemogoce. Zaenkrat je zdaj ok, le da pri nas ne sepa, pac pa ima tezave z vnetimi usesi in bruhanjem, kar je pa tudi skoraj izzvenelo v zadnjem letu oz. malo vec. Drzimo pesti in tacke, da bo kuzi kmalu ok!

Neposredna povezava do sporočila: 3807
15.6.2011 9:07:27   
limonca*
banga, ravno mismis iz druge teme je 14 dni govorila o tem. K sreči njen kuža ne bo imel posledic.user posted image user posted image   Držim pesti tudi za tvojega bernija!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
15.6.2011 10:23:59   
banga
punce hvala za pestke, jih bomo potrebovali...vse je namreč odvisno v kateri fazi je bolezen, če je v začetni je zelo velika verjetnost, da se bo popolnoma pozdravil, če pa ni, pa....sploh ne bom razmišljala v tej smeri....problem našega kužona je namreč da ima zelo visok tolerančni prag bolečine in mi sploh ne pokaže, da ga kaj boli...tudi danes zjutraj, ko sem ga odpeljala na sprehod v gozd, bi on skakal in norel okoli...očitno tako uživa v gozdu, da pozabi na vse in tudi na to, da ga boli
Ribica - v kateri fazi so pa pri vaši kužiki odkrili bolezen?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
15.6.2011 22:52:59   
bela.kava
V. Bevc
http://tvslo.si/predvajaj/viktorija-bevc-o-mednarodnih-posvojitvah/ava2.39723124/

ali se meni zdi ali pa gospa hvali mednarodne posvojitve:) wow sedaj bom začela verjeti v nemogočeuser posted image

no sej samo v enem svetlem trenutku, potem pa spet adijo pametuser posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
16.6.2011 10:10:07   
miklarom
pozdravljene!

sedaj se vam pa še jaz pridružujem ,če lahko.

po tolikih težkih razočaraj in izgubi najinih otročkov, sva tudi midva dala vlogo za posvojitev in imava že vse papirje rešene, tako da sva že na seznamu za posvojitelje pri nas, bova pa sedaj tudi začela za posvojitev iz MK in upam da ne bo treba predolgo čakati, nama so rekli da ko dama vse papirje prevesti in potem jih oni pošljejo na ministrstvo, od tam pa v MK in potem se nekje čaka 7 - 8 mesecev da se vsi papirji vrnejo iz MK , in potem čakamo da nam javijo kdaj dobima otročka. so nama pa vse v enem mesecu zhrihtali na CSD-JU, TAKO DA PRI NAS GRE DO SEDAJ KAR HITRO, samo še čakama za obisk na domu, upam da bo potem tudi šlo tako hitro. Me pa zanima če ima katera kakšne izkušnje s posvojitvami iz MK, in če ima tudi katera od vas za MK, kako je potem dol z bivanjem kolkiko časa moraš bivati dol, da malo vem glede službe, v kateri mi gredo zelo na roko, in mi vsi pomagajo, ter nama želijo da bi čim prej dobila otročka. Prosim vas za kakršnokoli informacijo.

matejčika - tebi pa da ti uspe v tretjo, mi bomo še tudi poskušali samo šele nekje proti konec leta, čeprav se spet bojim, da se bo slabo končalo kot se je do sedaj že trikrat, ko sem rodila prehitro in smo izgubili najine otročke.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 3811
16.6.2011 10:45:15   
Matejčika
Miklarom, najprej user posted image user posted image user posted image user posted image sem šele ta teden izvedela, da se je slabo končalo tudi v tretje. user posted image user posted image Moje sožalje!

Glede MK bo itak da največ vedla BK, jaz sem po temeljiti raziskavi opustila projekt MK, čeprav imam vse papirje doma in čakajo samo še na prevajanje. Ampak ne bodo tega dočakali. Lahko pa ti povem, da boš čakala na posvojitev iz MK kr nekaj let. Nočem te strašit, samo jaz sem na začetku tudi bila ful zagnana in navdušena, potem pa sem spoznala, da MK ni država iz katere bova posvojila.

BK meni gre ta ženska ... hm .... nekam na živce. Ta od deteljice.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
16.6.2011 11:25:27   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Prosim vas za kakršnokoli informacijo.

mogoče ti bo bojan4 lahko kaj svetoval, on najbolje ve kako se izpelje uspešen postopek ...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
16.6.2011 11:44:32   
Matejčika

mogoče ti bo bojan4 lahko kaj svetoval, on najbolje ve kako se izpelje uspešen postopek ...

BK ti si pa žleht! user posted image user posted image Pomoje pa več ne bere tega foruma, ali pa je res kaki špijon?!user posted image user posted image Ko bi bil potem še le koristen!

Neposredna povezava do sporočila: 3814
16.6.2011 11:51:54   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

BK ti si pa žleht! user posted image user posted image Pomoje pa več ne bere tega foruma, ali pa je res kaki špijon?!user posted image user posted image Ko bi bil potem še le koristen!

niseeeeem (ok malo mogočeuser posted image ), dejstvo pa je, da ima edino bojan4 informacije iz prve roke ... kako bi le drugače dobil tiste info o sestanku v Mk, praktično pet minut po koncu sestanka ... sporočilo pa je bilo nato izbrisano (??!!)

Neposredna povezava do sporočila: 3815
16.6.2011 11:57:06   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Ravnokar je na temi user posted image , a ne bojan ?

Uporabniki na tej temi: uškinamama, bojan4, biba13, Matejčika, *tedy*

Tudi aprilski hrošček je imela obetajoče informacije.

< Sporočilo je popravil uškinamama -- 16.6.2011 11:58:18 >

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 3816
16.6.2011 12:07:35   
Matejčika
Uška, pa ti si pravi detektiv!!user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
16.6.2011 19:48:09   
banga
Miklarom, dobrodošla na našem forumu! Tudi jaz ti predlagam, da raje razmisliš o tem, ali boš res posvojila otroka iz MK...namreč tudi midva sva, ko sva se odločila za posvojitev otroka najprej začela raziskovati kako je s posvojitvijo otroka iz držav bivše YU in sva ugotovila, da imamo z MK sporazum. Takrat sem naivno mislila, da je to pozitivno....No potem sem ob prebiranju tega foruma (takrat še inkognito) zvedela za primer Bele Kave in me je kar zmrazilo...moj mož pa dedec kot je mi takoj reče, pa daj nehaj s temi forumi, če je imel en par pač smolo, to še ni zlato pravilo. Jaz pa trma kot sem,  sem šla takoj raziskovat dalje in prišla preko prijateljev in znancev do zvez z zelo vplivnimi ljudmi v MK ...da skrajšam zgodbo, na podlagi  informacij, ki sem jih dobila neposredno iz MK sva se odločila da NE greva posvajat otroka iz MK, ker je milo rečeno ta država eno veliko leglo korupcije, žal ravno na področju mednarodnih posvojitev in žal tudi po volitvah v začetku tega meseca situacija ne bo drugačna, saj je na oblasti zopet ostala najbolj skorumpirana stranka....pišem ti odkrito , ker sta z možem dala že veliko hudega skozi v želji za vajine otroke. Sem te spremljala na drugi temi in skupaj s tabo jokala ob drugem in tretjem neuspehu, za tretjič sem bila prepričana, da ti bo uspelouser posted image user posted image
Predlagam ti, da razmislita o drugih državah, najbolj transparentna je Rusija, je pa s tem povezanih največ stroškov, če imaš dobrega odvetnika je OK tudi Ukrajina, kjer so stroški nekoliko nižji. Midva sva se odločila na podlagi izkušenj para, ki sva ga spoznala pred kratkim in ki je posvojil pred 5 leti zdravega fantka, pred letom in pol pa še punčko iz Ukrajine, da bova tudi posvojila otroka iz Ukrajine. Sva že v kontaktu s prevajalko v Sloveniji in z odvetnikom v Ukrajini - je isti kot je bil pri tem paru, ki  ima dva ukrajinska sončka domauser posted image user posted image . Če rabiš kakršnekoli informacije o samem poteku postopka v Ukrajini, kontaktne osebe itd. mi pošlji z.s. , ti jih z veseljem posredujem 
vsem ostalim - tako že posvojenim mamicam kot tudi mamicam to be pa pošiljam pozdravčke

< Sporočilo je popravil banga -- 16.6.2011 19:59:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3818
16.6.2011 20:06:23   
bela.kava
Miklarom... vem, da te bo sedaj, ko so papirji odposlani in si vsa v pričakovanju težko prepričati, da je ta pot zelooo nevarna, pa vseeno ... najin primer ni izjema, je le na forumu napisan primer ... v resnici jih je še veliko in še hujših ...

Moj namen ni, da te prestrašim, a glej, ali si pripravljena na možnost, da ti dajo otroka na adaptacijo in ti ga potem vzamejo, ker ne ponudiš ali ne ponudiš dovolj ali ne ponudiš pravi osebi itd. Ali imaš energijo za skrivalnice???

Stvar v MK je bolna in absurdna ... iz kratkega le nekaj dni trajajočega sporočila bojana4 se je dalo prebrat, da so  imenovali dve osebi za koordinatorja ... na slo strani Vodičarjevo ... na MK strani pa seveda zadetek v polno ... našega mučitelja/izsiljevalca ... v posmeh vsem nam naivcem.

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
16.6.2011 20:34:11   
bela.kava
pa še to Miklarom ...

nama so rekli da ko dama vse papirje prevesti in potem jih oni pošljejo na ministrstvo, od tam pa v MK in potem se nekje čaka 7 - 8 mesecev da se vsi papirji vrnejo iz MK , in potem čakamo da nam javijo kdaj dobima otročka.

Tole je popolna pravljica ... še nikomur niso javili kar sami od sebe, kdaj dobi otročka ... najprej je nekaj časa klicanja in klicanja in klicanja ... to je prvi krog pekla, kjer odpadejo vsi tisti, ki niso dovolj angažirani. Če sediš doma in nikoli ne pokličeš dol, potem ne boš nikoli dobil otroka. Tako preprosto je.

Dovolj angažirani gredo v nadaljni ožji izbor in se delijo na tiste, ki lahko nudijo usluge (npr. komu uredijo službo v slo, kot je svoj primer pojasnil bojan4) ali tiste, ki nimajo nobenih vez (pa je iz plač razvidno, da so recimo temu potencialno kreditno spodobni - za ožemat torej).

No potem po številnih tvojih klicanjih ugotovijo, da imajo zate otroka, ti ga pokažejo in si njihov. Glej, po vseh izgubah na tej poti, ti v roke dajo malčka. Takrat lahko delajo s tabo praktično vse kar želijo. Ker ti boš želela narediti vse, da bi lahko enkrat spet pestovala tega otroka. In tu se igra začne. Ali jo zmoreš???

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 16.6.2011 20:35:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 3820
   [Brisano sporočilo]
16.6.2011 22:12:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3821
16.6.2011 22:51:13   
bela.kava
Metuljčica, res je, na nek način sem ... se pa oglašam predvsem za to, da bi tisti, ki se odločajo za MK bili v prednosti, torej, da bi vedeli, kaj vse jih lahko čaka ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
17.6.2011 15:19:51   
~Biba~
ojoj ko vse tole berem...me kar mine, se resno spoprijet z mislijo o posvojitviuser posted image kot da nam ni že dovolj težko...ste res supeRRženskeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3823
17.6.2011 15:34:37   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

ojoj ko vse tole berem...me kar mine, se resno spoprijet z mislijo o posvojitviuser posted image kot da nam ni že dovolj težko...ste res supeRRženskeuser posted image

Neeeeeee, neeeeeeee ... ti se kar resno spoprimi. Saj ovire vedno so, ampak njihovo bistvo je, da jih premaguješ. A vidiš koliko veselih mam premore ta forum ... dejzi, 1ali, Eva, ti-ana, iza12345, Tina1 ... ok itak sem koga spustila.

Bistvo je, da imajo mame polne roke dela, zato pišejo manjuser posted image  .... potem pa je videti, kot da so sami problemiuser posted image . Nekaj jih je res, a ti naj te nikakor ne odvrnejo od razmišljanja o posvojitvi. Na svetu je 150. milj. sirot, ki rabijo mame.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
17.6.2011 22:23:54   
Pinky12
se strinjam s kavico!

Saj če bi bilo tako lahko, pa bi to počeli tudi takšni ljudje, ki si teh otrok niti ne želijo ali pa si jih niti ne zaslužijo. in ti otroci potrebujejo prav posebne starše :D

Po moje se pa še kako splača.... da končno napolniš tisto rumplkamro, ki jo imaš namesto otroške sobe, in da več nimaš časa za RR, ker tako uživaš v tem, ko tvoj otroček raste pred tvojimi očmi.

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Ime za punčko?
temtem

Zoja (36%)

Rina (1%)

Luna (10%)

Tara (19%)

Lara (29%)

Dunja (4%)

Število vseh glasov: 356

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!