|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
2.6.2011 16:00:58   
1ali
Tina čestitam in novemu očetu tudi! In zdaj ... pride najlepši del. Si ga pošteno zaslužiš. Ko sem te pred meseci brala, sem želela, da se odpraviš v Rusijo. Kot da si me slišalauser posted image .
In glej, da ne boš na nas pozabila s kakšno lepo novico, ko boste doma. Uživajte in srečno.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 16:41:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
2.6.2011 19:40:31   
Pinky12
Mislim, res no, sem točno vedela, da bo danes dober dan, ko sem brala Tinine novice. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni čudno, da mi je potem popoldne uspelo kupit poročno obleko, pa še čevlje zraven! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
2.6.2011 20:06:33   
pika.po
Tina bravo.  user posted image user posted image user posted image Vesela, vesela ko radio user posted image

Čestitke novi družinici. Imejte se najlepše! user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
2.6.2011 20:57:19   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Pinky12

Ni čudno, da mi je potem popoldne uspelo kupit poročno obleko, pa še čevlje zraven! user posted image

o še več lepih novicuser posted image  čestitke za nakup

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
2.6.2011 22:17:06   
1ali
Pinky12, če mene vprašaš, bi rekla, da je težje kupiti poročno obleko in čevljeuser posted image user posted image user posted image , kot posvojiti malega Rusa. Če ti je to tako hitro uspelo, bo tudi Rusek kmalu doma.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
3.6.2011 6:53:27   
Pinky12
bela.kava: hvala hvala user posted image
1ali: a res? ja potem pa komaj čakam! user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
3.6.2011 11:39:32   
banga
Pinky12 user posted image user posted image user posted image čestitam, poleg obleke še čevlje, to je bil pa res dober nakup
1ali sem se od srca nasmejala tvojemu postuuser posted image user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
3.6.2011 19:22:00   
Tina1
Drage moje: banga, špelin@, marta82, sonček33, mismis, metulj333, mlinčka, bela kava, saša27, Fion11, Maisha, Pinky12, pika.po, 1ali
Vse in vsaka posebej me je spravila v jok, najlepša vam hvala, hvala vsem še iz foruma ivf, vsem na forumu posvojene mame-nove, stare, vse, ki se spopadate s papirji, prevodi, CSD-ji, leta sem sem in tja. Ampak drage moje splača se.
Naš fantek bo tretji Ruski otroček iz Sibiije, za nama sta pa še dva para. Še malo pa bo tukaj toliko ruskih otročkov kot rusovuser posted image .
Če pa katero zamika posvojitev iz -sibirije, rade volje pomagam.

Iz srca hvala vsem, se bom še oglašala.
P.s. 1ali: kot bi mi brala misli: ko sva zbrala papirje za ukrajino sem jaz mojemu rekla "zakaj mam občutek, da bova šla u rusijo", lej ga hudiča občutek me ni varal.user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
3.6.2011 19:30:39   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

ko sva zbrala papirje za ukrajino sem jaz mojemu rekla "zakaj mam občutek, da bova šla u rusijo", lej ga hudiča občutek me ni varal.user posted image

Ta glavne stvari v življenju se ponavadi  zgodijo tako kot je namenjeno (zagotovo je vama v zvezdah pisalo Sibirija ... potem pa je bilo pač nekaj ovinkov potrebnih, a neuser posted image )

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
3.6.2011 20:41:12   
Tina1
Ja, BK, veliko ovinkov, se je pa splačalo. Je pa zapisano v zvezdah in položeno v zanimivo, ko me vsak vpraša pa kje sta najdla sibirijo. Kot praviš zapisano v zvezdah in položeno v zibkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3761
3.6.2011 21:31:50   
Pinky12
Tina: user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
4.6.2011 17:46:20   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

Ja, BK, veliko ovinkov, se je pa splačalo. Je pa zapisano v zvezdah in položeno v zanimivo, ko me vsak vpraša pa kje sta najdla sibirijo. Kot praviš zapisano v zvezdah in položeno v zibkouser posted image

Čestike MAMICA IN OČKAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
4.6.2011 22:25:45   
Iza12345
Tina! user posted image user posted image user posted image Pa kaj to berem! Presrečna sem zate. Čestitke! Uživajte in srečno pot domov. Pa ostale bodoče mamice... kar nekaj akcije... bravo za pogum in srečnouser posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
5.6.2011 7:00:51   
Wendy
Uf, punce! Čisto preredko pridem gor pogledat, kaj dogaja. Včasih doooolgo ni nič novega, potem pa takole user posted image . Čestitke iz srca user posted image user posted image !
Za vse ostale nas pa velja, da bo vztrajnost prav gotovo poplačana user posted image .
Objem vsem user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
6.6.2011 7:25:36   
Saša27
Sva dobila uradno obvestilo našega ministrstva, da so naju (po letu in pol) uvrstili na listo potencialnih posvojiteljev v Makedoniji, v mestu (upam, da je prav napisano) Košica.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
6.6.2011 7:41:57   
limonca*
Same lepe novičke. user posted image user posted image user posted image

Tina, čestitke za mulčka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Sedaj ste že skupaj, uživate... Super!!! Ko si napisala, da lahko napišeš kaj več o Sibiriji - kaj so drugačni pogoji kot v Rusiji?

Saša, super za čakalno vrsto!!! Upam, da se čimrej najde otroček za vaju!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
6.6.2011 18:21:38   
banga
Saša, super za čakalno vrsto, upam, da pri tebi ne bo prišlo do takih nateuser posted image user posted image user posted image  kot pri BK
Bela kava, sem videla po TV, da so bile v Makedonije predčasne volitve, navijam ko nora, da se bodo sedaj tudi vajini papirji znašli na mizi in da ne bodo več v predalu oziroma da bodo ukinili ali pa vsaj spravili v življensko obliko ta butast sistem elektronskega posvajanja... user posted image user posted image user posted image user posted image ali je že kaj novičk na to temo od makedonskih ringarajevk?
Tina1, sedaj se pa že cartate z vašim sončkomuser posted image , vam privoščim od srca!!! Čimprej poročaj kako uživate, kajti, da uživate niti malo ne dvomimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
6.6.2011 20:50:44   
1ali
V soboto sem v krogu posvojiteljev slišala, da primer bk sploh ni osamljen v Makedoniji, da so se s podobnimi težavami že soočali slovenski posvojitelji. Škoda, da o tem glasno ne spregovorijo. Verjetno bi marsikoga lahko obvarovali. Če je tako, ne vem, če bk dobro kažeuser posted image .
Sicer Bojan zagotovo kaj ve, glede na to, da je o primeru bk že komentiral. Škoda, da se nič ne oglasi. Sedaj sem opazila, da je njegovo sporočilo o sestanku v Makedoniji nekam izginilo. Ali morda kdo kaj ve, kje je?
Tina verjetno sedaj uživa. Kako ji privoščim in malemu tudiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
6.6.2011 21:01:56   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Sedaj sem opazila, da je njegovo sporočilo o sestanku v Makedoniji nekam izginilo. Ali morda kdo kaj ve, kje je?

pa res, tistega sporočila ni večuser posted image  ...  sicer pa mi ni jasno od kod ima bojan tako natančne informacije ...

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
6.6.2011 21:47:15   
marta82

V soboto sem v krogu posvojiteljev slišala, da primer bk sploh ni osamljen v Makedoniji, da so se s podobnimi težavami že soočali slovenski posvojitelji. Škoda, da o tem glasno ne spregovorijo. Verjetno bi marsikoga lahko obvarovali. Če je tako, ne vem, če bk dobro kažeuser posted image .
Sicer Bojan zagotovo kaj ve, glede na to, da je o primeru bk že komentiral. Škoda, da se nič ne oglasi. Sedaj sem opazila, da je njegovo sporočilo o sestanku v Makedoniji nekam izginilo. Ali morda kdo kaj ve, kje je?
Tina verjetno sedaj uživa. Kako ji privoščim in malemu tudiuser posted image user posted image user posted image .

Glede na odlično načrtovan scenarij kot iz kakšne kriminalke sem prepričana, da svoje veščine že dalj časa pilijo in da bk ni osamljen primer.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
6.6.2011 21:48:47   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Sedaj sem opazila, da je njegovo sporočilo o sestanku v Makedoniji nekam izginilo. Ali morda kdo kaj ve, kje je?

pa res, tistega sporočila ni večuser posted image  ...  sicer pa mi ni jasno od kod ima bojan tako natančne informacije ...

Edina logično pojasnilo je, da je "pri koritu" ali dobro pozna koga, ki je tam.

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 3772
6.6.2011 22:33:11   
banga
Drage moje posvojene mame in tiste, ki to bomo kmalu, pri prebiranju današnjih večernih postov glede posvojitve iz Makedonije, me pograbi sveta jeza !!! Kdaj bomo na tem svetu končno dosegli, da bomo VSI GLEDALI SAMO DOBROBIT OTROKA  in da bomo vsi tako posvojiteljski starši kot URADNIKI KI SE UKVARJAJO S POSVOJITVIJO, delali na tem, da bo čimanj otrok v sirotišnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem zdajle preveč jezna, da bi karkoli drugega še napisala, ker vse skupaj  nima nobene logike

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
6.6.2011 22:44:58   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Edina logično pojasnilo je, da je "pri koritu" ali dobro pozna koga, ki je tam.

tako je zapleteno, da je težko reči, kdo je kdo ... se pa ista imena pojavljajo v različnih zgodbah

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
6.6.2011 22:47:37   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: banga

Sem zdajle preveč jezna, da bi karkoli drugega še napisala, ker vse skupaj  nima nobene logike

poznam občutek ... 

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......