|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
7.6.2011 12:02:50   
Pinky12
pa res... a ni neki Bojan zadnjič nekaj pisal.... zdaj pa ga uzela magla...

po moje nas to na ministrstvu špijonirajo. Pa naj nas kar, ko bi vsaj imeli neki hasek od tega! user posted image user posted image user posted image

Ne pa da nas nategavajo s temi referendumi p*s m***r

Jaz sem pa danes take volje, da bi vsakega, ki je vsaj malo uradnika, na gobec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
7.6.2011 12:02:54   
hedviga
Tinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Jupijupidupidudpi!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke in javi kako vam bo laufalo! Ampak ne dvomim da super!!!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3777
7.6.2011 15:35:31   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Pinky12

Jaz sem pa danes take volje, da bi vsakega, ki je vsaj malo uradnika, na gobec user posted image user posted image user posted image

Eh Pinky ne se jezit, varčuj energijo, sicer so pa tudi državni sekretarji, direktorji direktoratov, svetovalci ministrov ... in najrazličnejši prevajalci in tolmači samo ljudje ...
sicer bi bilo lepo, če bi bili Ljudje, ampak ... tak je pač svet

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
8.6.2011 14:05:01   
banga
No, da se pohvalimuser posted image  Danes sva imela drug razgovor s socialno delavko, dokumenti končno kompletno zbrani so na centru, sedaj čakava še razgovor s psihologom im obisk na domu...upam, da to zaključimo ta mesec, sem optimistuser posted image  pozdravčke čisto vsem

p.s. Tina 1, čakam poročilo, ste že doma? 

Neposredna povezava do sporočila: 3779
10.6.2011 10:33:41   
Ribica **
Tina1, CESTITKE!!! Po parih mesecih sem spet pokukala sem in se razveselila lepe novicke. Uzivajte! user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
10.6.2011 11:02:52   
Fiona11
Banga, čestitam! Korak za korakom, pa bomo tam...

Tudi pri nama dobre novice...vpisana na seznam posvojiteljev in SD je že pripravila dokumente za Rusijo. še na podpise čakamo. Zdaj pa v dir še po druge dokumente...user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
10.6.2011 14:52:19   
uškinamama
Tina 1  bravo user posted image

Pa še pesmice za vse mamice, posebej "ruske"

http://www.youtube.com/watch?v=qfJJZUlVoBA

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
10.6.2011 22:35:43   
DaisyE
Čerčka babe!

Ma kako lepe novičke jaz tukaj berem! Čestitke Tina, zdaj ste pa že doma, mar ne? Sibirija, Maskva (eee, da je barem još jednom vidim...)!

Vidim, da sila dogaja, da čakamo nove ruse. Edino pravilno.

Jaz še diham. Sicer na škrge, ali bolje išta, nego ništa. Moj problem, če ne znam usklajevat vseh vidikov svojega lajfa. user posted image  user posted image  user posted image

Kaj da rečem? Ma je že vse povedano! Edino to - pogum velja. Pomisleki so. Normalno, da so. Mislim, da vsakega vsaj enkrat na poti stisne pri srcu. Navadno večkrat. Ampak, kot pravi Mlakar: "Člouk obrača, boh obrne..." In na koncu si čisto navadna familija z vsemi svojimi brigami vred. Vsak večer gledamo risanke in v nedeljo Živ žav in se učimo življenjskih resnic. V Živ žavu so povedali, da so družina nekoga tisti, ki ga imajo najraje. In tale mami, ki to piše, je rekla - pa še prav imajo. Mi vedno večkrat "pozabimo", da smo drugačni. Navadno se spomnimo, ko kdo komentira kolk lepega otroka imamo (jaz sicer še vedno vztrajam, da je po meni, ampak zgleda ljudski glas ni istega mnenja user posted image user posted image user posted image ).

Ni lahko postat posvojena mami. Ker otrok "ni tvoj", si postaviš standarde in zahteve, ki včasih presegajo realnost. V enem trenutku si nekemu otroku življenje postavil na glavo in zato se čutiš odgovornega za vsak trenutek, ko se bo počutil drugačnega. Pa ni tako. On zaradi mene ni drugačen. V trenutku, ko je ostal sam, je njegovo življenje zavzelo drugačno pot. In na tej poti je srečal mene.

Na srečo nam je dano, da rastemo skupaj. Iz začetne negotove mame, ki je občutljiva na vsak komentar in na vsako svoje dejanje, raste mami, ki zaupa vase in v svoje akcije. Mami je huda, ko biba teče na cesto, ampak mami ne skrbi več, kaj bodo rekli ljudje, če je mami huda. In biba reče:"Mami stran!", pa mami zvečer nič ne joka, ker ve, da biba išče svoje meje. Tudi biba raste.

Zdaj biba še ne ve, da je drugačna. Mami včasih pove pravljico o žabici, ki je živela daleč, daleč stran. O žabici, ki je poklicala svojo mami in o mami, ki je prišla žabico iskat. Bibe to v tem trenutku ne zanima. Ima mami, ki je tečna, ima atija, ki ga nasmeji, ima babi, s katero nabirata jagode  in drugo s katero okopavata vrt, dedija s karjolo in dedija z vrtno zalivalko, pa tete in strice, sestrične, bratrance, pa še in še... Življenje nam vedno servira ravno toliko, kolikor smo pripravljeni prenesti. In ko bo biba začela postavljati vprašanja, bosta ati in mami dovolj velika, da bosta znala nanje odgovoriti.

Življenje je lepo. Sploh, če je glavna okupacija družine luža, v kateri se lahko tudi "čiča" (kar je mami treba posebej povedat, ker drugače tega ne opazi user posted image ).

"Расцветали яблони и груши, Поплыли туманы над рекой.
Выходила на берег Катюша, На высокий берег на крутой."
Aj Maskva, da te još jednom posjetim! user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
   [Brisano sporočilo]
10.6.2011 22:37:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
10.6.2011 22:43:05   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejzi tum, tum!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
10.6.2011 23:11:25   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejzi tum, tum!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dejzikaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image  aja pa še tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  need I say more

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
11.6.2011 6:53:21   
DaisyE
Dobro jutro kofič!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slišim, da je dobro in sem vesela.

Jaz tolk cajta pišem en post, da pol skor zaspim zraven.user posted image  Al se pa tako dolgo obiram, da mi zmanjka prostega časa.

U glavnem, pozdrav vsem. Grem na kufe. Še ene deset minut ga lahko v miru pijem.

Neposredna povezava do sporočila: 3787
11.6.2011 9:08:47   
bela.kava
dobro jutro user posted image user posted image user posted image  glej zdaj, ko se mi kar ne neha smejatuser posted image user posted image user posted image

jap je dobro ...

evo ena zate in za vse rr-ovke... za ekstra lep dan
http://www.youtube.com/watch?v=K29yL-2Iuf4&feature=player_embedded

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 10:27:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3789
11.6.2011 17:39:14   
Pinky12
JUHUHUUUUUUUUU!

najprej Tina z dobrimi novicami, potem še banga in Fiona napredujeta user posted image user posted image user posted image čeprav mi napredujemo bolj počasi je glavno da se ne predamo!
.... in na koncu se oglasi še DEJZIKA user posted image user posted image user posted image user posted image

daisy kako lepo si to napisala! Tudi midva se podajava na to pot. In tvoji posti, ko sem brala forum od začetka, so me samo še utrdili v prepričanju, da je to pot, na katero se morava odpraviti! Hvala ti! Čeprav me ti prvič bereš, se meni zdi, da te že dooolgo poznam!user posted image user posted image user posted image

Uj, mam zdaj polepšan dan! Sem direkt dobila kerozinski pogon za pospravljanje!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
11.6.2011 17:43:15   
Pinky12
Aja, DaisyE: Katjušo pa že znam na pamet in si jo veselo pojem user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
11.6.2011 21:06:36   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Pinky12

čeprav mi napredujemo bolj počasi je glavno da se ne predamo!

samo to je pomembno, tudi počasnejši vlak prispe do cilja, samo ustaviti se ne smeuser posted image  ... sicer je pa hitrost takooo raztegljiva zadeva, včasih se čas nikamor ne prestavi, včasih pa gre vse tako hitro, da komaj slediš, ... bilivjumiuser posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
11.6.2011 21:37:55   
Pinky12
Joj, bela.kava, tebi pa hvala za optimizem! Upam da kmalu obrodi sadove!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3793
11.6.2011 21:57:49   
bela.kava
Pinky, optimizem je zastonj, 90% stvari za katere nas skrbi se nikoli ne zgodi, če se že zgodijo je pa tako ... ko se ena vrata zapro, se pa kakšno okno odpre (potem pa morda vidiš kakšno zvezdico, ki je prej morda niti nisi opaziluser posted image
Torej, pogumno daljeuser posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
11.6.2011 22:55:06   
Maisha
DaisyE  user posted image user posted image user posted image

Sploh te ne poznam, ampak sem kar kurjo polt doblila ker si se javila in vidim da  ste ok.. Prosim piši še kaj user posted image
In ostale seveda tudi, tako lepo vas je brati, vse po vrst (no slabih novic ne, ampak saj so za njimi vedno dobre a ne? user posted image )

Lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 3795
12.6.2011 20:09:42   
Matejčika
Tu se pa dogaja! user posted image user posted image

Najprej TINA jeeeeej kak se vesela zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem velikokrat mislila nate, kako se je razpletla zgodba. Danes pa preberem! Fantastično! user posted image user posted image

Dejzi, ti pa tako lepo pišeš, da bi morala napisat knjigo, res! Solze si mi priklicala na učke! user posted image Ful lepo, res! In prav je tako, da ste čisto normalna družina. Lepo te je brat!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
13.6.2011 7:34:28   
limonca*
Kok te je lepo spet brat, Daisy.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
13.6.2011 11:02:40   
banga
Daisy - res te je lepo zopet brat user posted image
Vsem ostalim lep pozdrav, jaz sem danes spet full vesela,  sem dobila datum za psihologa, ga imamo drug tedenuser posted image user posted image  počasi, pa sigurno zaključujemo postopek v Slovenijiuser posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
13.6.2011 16:10:21   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: banga

počasi, pa sigurno zaključujemo postopek v Slovenijiuser posted image

zdaj pa strateško daljeuser posted image  

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
13.6.2011 17:30:27   
Pinky12
bela.kava: saj zvezdice pa tudi niso kar tako! user posted image

matejčika: ti pa si zadnje čase upam toliko zaposlena, da ne prideš do foruma, upam, da si dobro!

banga: čestitam user posted image user posted image user posted image mi boš potem poročala kako so razgovori zgledali? Naš CSD je baje končno zrihtal psihologa z druge enote, tako da naj bi prišli na vrsto v juliju.... da ne bo spet kakšen dopust vmes....Naj bi pa bilo v septembru vse zrihtano...

Uživajte punce, življenja se nam spreminjajo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......