špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345 Evo, pa počasi prihaja tudi naš D day. Jutri zjutraj odpotujeva po našega levčka!!!!!! Ornk panika se me je polastila tik pred zdajci.... kdaj vstajam.... se verjetno pripravljam na manj spanja, ker kolikor se poznam, bom nekaj noči kar pokonci prespala, pa skoz v posteljico kukala ;). Hej Daisy, ja res, včeraj sem opravila še nekaj nakupov, od hrane za sabo do dežne prevlekce za vozek, do previjalnih podlog za 1x uporabo, drugače mi je pa dosti dnarcov prišparano, ker je naš mali je tak srečnež, je od svojih bratrančkov ful enih zadev podedoval. Matr, je vseeeeee drago. Tako mamica dokupi samo še tisto, za pikico na i. Danes me čaka še pokanje – prvič v življenju pokam za sina, a si morate misliti, avio karta ga že čaka, v torek, če bo vse po sreči, pa zajahamo samoljota in domov. O tem, kako se bomo znašli v petek in čez vikend, ko bomo že skupaj, pa me sploh ne skrbi. Vsi nama govorijo, da je grozljivka z otrokom v Moskvi bit po tem, ko ga prevzameš in da vsi te dneve minimizirajo na 2 dni. Midva optimista bova pa kar 5 dni z malim Moskvo raziskovala.... Ampak nama so za 14 dni prestavili prevzem in sploh nimava srca, da ga ne bi šla prej pobrat.... komaj čakam petek zjutraj. No, pomislite kaj na nas, pa pošljite kako dobro misel na sever, bo zagotovo pomagaloJ. Topim se ob branju tvojega pisanja, tole se res same čiste sreče
|