|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
1.9.2010 8:09:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345
Evo, pa počasi prihaja tudi naš D day. Jutri zjutraj odpotujeva po našega levčka!!!!!! Ornk panika se me je polastila tik pred zdajci.... kdaj vstajam.... se verjetno pripravljam na manj spanja, ker kolikor se poznam, bom nekaj noči kar pokonci prespala, pa skoz v posteljico kukala ;).
Hej Daisy, ja res, včeraj sem opravila še nekaj nakupov, od hrane za sabo do dežne prevlekce za vozek, do previjalnih podlog za 1x uporabo, drugače mi je pa dosti dnarcov prišparano, ker je naš mali je tak srečnež, je od svojih bratrančkov ful enih zadev podedoval. Matr, je vseeeeee drago. Tako mamica dokupi samo še tisto, za pikico na i.
Danes me čaka še pokanje – prvič v življenju pokam za sina, a si morate misliti, avio karta ga že čaka, v torek, če bo vse po sreči, pa zajahamo samoljota in domov.
O tem, kako se bomo znašli v petek in čez vikend, ko bomo že skupaj, pa me sploh ne skrbi. Vsi nama govorijo, da je grozljivka z otrokom v Moskvi bit po tem, ko ga prevzameš in da vsi te dneve minimizirajo na 2 dni. Midva optimista bova pa kar 5 dni z malim Moskvo raziskovala.... Ampak nama so za 14 dni prestavili prevzem in sploh nimava srca, da ga ne bi šla prej pobrat.... komaj čakam petek zjutraj.
No, pomislite kaj na nas, pa pošljite kako dobro misel na sever, bo zagotovo pomagaloJ.

Topim se ob branju tvojega pisanja, tole se res same čiste sreče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
1.9.2010 8:10:46   
bela.kava
Dobro jutro Iza in srečno potuser posted image

user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
2.9.2010 8:25:35   
Matejčika
Srečno pot Iza, tudi od mene! user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
2.9.2010 8:30:33   
Tina1
Iza, srečno pot v Moskvo, lepo preživite dneve s sinčkom. user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
2.9.2010 22:29:33   
bela.kava
Jaz sem danes razpoložena za čardaš ... http://www.youtube.com/watch?v=Op7GsUAiRnM&feature=player_embedded

A je že kaj novic od Ize???
In seveda posvojene mame, kako so naši prvošolčki user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
4.9.2010 11:17:18   
Iza12345
evo mi smo kompletni od vceraj nepozabno je. Pa spoznal naju je! Kaki občutki! Takoj smo se ujeli. Kot da bi bili ze od nekdaj skupaj. Verjetno smo bili vsi 3 dobro pripravljeni na tole. Zdajle pa cakava v kofe šopu da se mali zbudi ker ze 2 uri in pol spi v vozku. Hrana pripravljena mama ready steady ker ko pa je lakota u pitanju... Smo na zajtrku celo jedilnico v luft spravili ker žlica ni bila dovolj hitra hahaha. Prelepo nam je. Vsi pa že zelo pogrešamo našega kužona. Pozdravcki vsem puncam iz našog goroda.

Neposredna povezava do sporočila: 2856
4.9.2010 11:23:23   
zvesta

evo mi smo kompletni od vceraj nepozabno je. Pa spoznal naju je! Kaki občutki! Takoj smo se ujeli. Kot da bi bili ze od nekdaj skupaj. Verjetno smo bili vsi 3 dobro pripravljeni na tole. Zdajle pa cakava v kofe šopu da se mali zbudi ker ze 2 uri in pol spi v vozku. Hrana pripravljena mama ready steady ker ko pa je lakota u pitanju... Smo na zajtrku celo jedilnico v luft spravili ker žlica ni bila dovolj hitra hahaha. Prelepo nam je. Vsi pa že zelo pogrešamo našega kužona. Pozdravcki vsem puncam iz našog goroda.

bravo.... čestitke ob novem članu.... zdaj ste pa popolni... objem za vas...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
4.9.2010 12:14:21   
sonček33

Iza, kako lepo ...kakšna sreča je tale vaša zgodba ... uživajte

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
4.9.2010 14:12:33   
bela.kava

evo mi smo kompletni od vceraj nepozabno je. Pa spoznal naju je! Kaki občutki! Takoj smo se ujeli. Kot da bi bili ze od nekdaj skupaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
4.9.2010 18:20:49   
Pija76
Iza bravo da ste skupaj, zdaj pa uživajte družinsko življenje pa magari kar 5 dni v Moskvi user posted image

Hermy čestitke za punčko, krasna je!

Tina1 no pa si tik pred zdajci! Srečno pot!

Daisy vidim da je akcija, majko hiša bo polna otrok! Navijam!!! Kdaj se začne služba?

BK upam, da bodo zdaj papirji prišli v roke osebe ki pozna približne noramtive hitrosti! Srečno!

Eva, Špelin in vse ostale en lep pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 2860
4.9.2010 18:39:12   
RAČKAPK

kako lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
6.9.2010 17:07:46   
Matejčika
Iza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo lepo! Čestitam!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
6.9.2010 19:24:49   
marta82
Iza superrrrrr!user posted image user posted image user posted image  Uživajte!

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
6.9.2010 19:44:38   
buhtlčk
Lepo user posted image Še kaj se javite, pa uživajte na polno.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
6.9.2010 21:24:20   
DaisyE
Ojla lubice moje zlate! Kako smo kaj?

Naš Izič se še zadnjo noč cartla v Moskvi. Jutri tak čas bo detece spalo doma, ma kako je to lepo.

Tina zdaj pa čas že hitro teče, a ne? Samo še par dni je do nedelje, ko letita v Ukrajino. karte pripravljene? Živčki okej? Evo zdaj se pa za vaju začenja najbolj krasen del poti. In sanje so resničnost postale.

Wajtkofi, kako pri vas? Daj me razveseli s pozitivnimi premiki. To da je peticija na jurju, je nekaj najlepšega, kar sem prebrala ta teden.

Pijič zlati kako pri vas? Ja, naša hiša bo polna otrok. Ampak ne postopkovnih, ne verjemem. jaz sem v postopku zato, ker sem tolk škrt, da nočem državi pustit tistega, kar mi da in ne zato, ker bi verjela, da bo kaj ratalo. Sanjam Rusijo. Jaz bi še...

Vse ostale (ker dons samo na pol delujem) Lep večer, pa še lepše jutrišnje jutro.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
6.9.2010 21:53:19   
špelin@

Jeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
6.9.2010 22:02:26   
špelin@
Eva**, kako kaj sine in šola?

DaisyE, sem prebrala tvoj dnevnik - vem, da sem to že dostikrat rekla (napisala), ampak res si en veeelik user posted image user posted image

bela.kava, vsak dan mislim nate in komaj čakam novic!!! user posted image user posted image user posted image

Ja, Tina1, še čisto malo user posted image

Pija76, zakaj imam občutek, da potiho pridno pripravljaš teren in nas boš kar naenkrat presenetila s kakšnim pomembnim datumom? user posted image

Matejčika, kako kaj ti?

Vsem krasnim puncam (ne samo omenjenim user posted image ) tule gor pošiljam tole
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
6.9.2010 22:44:32   
*miska.mcc*
ah, babe..... cist prevec dogajate!

unim smajlikom od spelone se bom pridruzila. ker moja tipkovnica ne premore tolko veselih tipk!
kafetek pa je itak na poti do zmage! takrat bo pa tud tale moj hardware en makedonski kolo plesal! prisezem! bom prisilila!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
7.9.2010 9:25:19   
koala
Jutro!

IIIIIIIIIIIIIIIIII koliko lepih novičk.

Iza čestitke,upam da boste imeli krasen let. Mehak pristanek želim.

Tina naj vama dnevi do 12 ekspresno minejo.

bela.kava mislim na vas in močno stiskam pestke.

Dejzič jaz bi tudi dnevnik brala..

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
7.9.2010 10:38:58   
bela.kava
Pri nas še vedno čakamo, da prepošljejo dokumente za punčki iz enega na drugi center ... čakamo in čakamo. Drugi center čaka in čaka ...

Čakanje je seveda dobilo maratonske razsežnosti, a nič zato, bomo potem vse nadoknadili, ni drugega konca, kot je srečen konec ali kako že to gre ... jaz imam namen drugo leto spečt dve mega torti za tretji rojstni danuser posted image .

Opozorilo za vse, ki morda razmišljate o posvojitvi v never never land:

user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
7.9.2010 20:41:55   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

... jaz imam namen drugo leto spečt dve mega torti za tretji rojstni danuser posted image .

Jaz ju imam pa namen jest.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 2871
7.9.2010 21:59:56   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

... jaz imam namen drugo leto spečt dve mega torti za tretji rojstni danuser posted image .

Jaz ju imam pa namen jest.user posted image

...midve bi tud prišle na tortico user posted image !?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
7.9.2010 22:05:33   
m_o_i
jipijajajaja user posted image

samo lepo branje tu gor; zvezde so KONCNO v pravem polozaju user posted image
(vis, ce bi vedla, kje na netu najdete tiste smajleke-spelin@??user posted image -bi jih tudi jaz nekaj prilepla)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
8.9.2010 19:21:46   
Iza12345

Pri nas še vedno čakamo, da prepošljejo dokumente za punčki iz enega na drugi center ... čakamo in čakamo. Drugi center čaka in čaka ...

Čakanje je seveda dobilo maratonske razsežnosti, a nič zato, bomo potem vse nadoknadili, ni drugega konca, kot je srečen konec ali kako že to gre ... jaz imam namen drugo leto spečt dve mega torti za tretji rojstni danuser posted image .

Opozorilo za vse, ki morda razmišljate o posvojitvi v never never land:

user posted image

yes, bela kava, začni zbirati recepte, čakanje se VEDNO tudi neha

Neposredna povezava do sporočila: 2874
8.9.2010 19:26:27   
Iza12345
ja, mi smo doma, mama pa ubita na orto in danes je prav pasalo, ko je prišla mal babica na obisk... je pa tko, da naš sonček skoz mene zahteva, lepota naša, je že čist preveč scrtljana :).... ampak to mu pripada, meni pa tudi... super je vse potekalo, danes ponoči smo spali kot topi, je moj mož komentiral, da je verjetno tudi mali že pogruntal, da čez domačo posteljo ga pa ni, sicer pa imamo mal problemčkov s kakanjem, ne gre in ne gre in že v Moskvi smo imeli eno noč urgenco na obisku, je prišla pediatrinja reševat situacijo, danes smo pa tudi že doma pediatrinjo obiskali, ne gre in ne gre s kakanjem, pol je pa tolk joka, da še mene vse boli... očitno je res prehudo vse to za našega malčka, sprememba na spremembo... ampak mislim, da bo, bo bo bo

v glavnem punce, če slučajno še katera omahuje.... ne izgubljajte časa, čimprej pot pod noge

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......