|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
30.8.2010 13:54:10   
zvesta
hermy1, čestitke user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
30.8.2010 15:03:48   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Bi pa najbrž zdaj že bil čas za konec, torej srečen konec. Dokler ne bo vse dobro, ne bo konca user posted image  .

Draga bela.kava!!

Nekaj časa sem bolj malo spremljala forume iz (upam) opravičljivega razloga...zdaj se pa midve ponovno pridružujeva navijanju in sva presrečni, da se premika v pravo smer.

Velik user posted image objem od mene in naše pupe

user posted image

p.s. pupe so res carice...v čisto veselje user posted image user posted image user posted image !!!

ooo, a je že tukaj, bravo in čestitkeuser posted image , hermy1junior gre še sveža med navijačkeuser posted image user posted image user posted image  ... kaj  pa zdaj, ko imaš doma letalo ... hm mogoče bo pa pilotkauser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
30.8.2010 17:44:09   
Tina1
Sporočam, da sva tudi midva dočakala težko pričakovani datum.
V nedeljo 12.9. 2010 letiva v Ukrajino. 14.9.2010 ob 12 uri imama prvi sestanek.
Jaz sploh ne morem verjeti, da so pohiteli in že sporočili datum. Full happyuser posted image .
Priprave se začenjajo.
Hermy - čestitke kako luštna pupika.
BK- še vedno držim pesti.

Matejčika: si dobila moj mail?

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
30.8.2010 18:13:26   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

V nedeljo 12.9. 2010 letiva v Ukrajino. 14.9.2010 ob 12 uri imama prvi sestanek
 .

user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
30.8.2010 18:22:23   
Matejčika
Tina, ful sem vesela zate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam!

Dejzi, sem prebrala tvoja da dnevnika, se nasmejala do solz! Faca si, veš. Samo to mi povej, kaj zdaj si v postopku? Kam pa hodiš?

B.K, tudi jaz bom skakala namesto tebe! Jaz ti povem, počasi bomo že zrušili to njihovo goro Makedonsko! user posted image

Hermy, čestitam!!!!! Zelo lepo pupiko imata! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
30.8.2010 19:30:14   
Ribica **
hermy1, kaka lepa pupika! user posted image  

Tina, super, naj bodo priprave cim lepse!

Bk - navijam se naprej.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
30.8.2010 19:54:34   
witch
Punce jaz sem šla na dopust in čisto padla iz ritma in nimam pojma kaj se dogaja user posted image
Je kaj novega? Vidim, da imam eno članico več - prelepo pupiko user posted image

Tina1 user posted image user posted image user posted image user posted image za ukrajino, da bo vse ok

Kako je z belo.kavo?

Kako pa so vsi vaši otročki?

Saj vas bom prebrala za nazaj, ko bo čas user posted image

Navijam še naprej za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
30.8.2010 21:08:52   
buhtlčk

V nedeljo 12.9. 2010 letiva v Ukrajino. 14.9.2010 ob 12 uri imama prvi sestanek.

Odlično! user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
30.8.2010 21:09:01   
Iza12345
iiiii kako lepo princesko smo dobili... čestitke HermyHero. Tina - super novička! Srečno in veliko sreče pa čimprejšnjo vrnitev domov z otročičkom. Kako pa ostale? BK počivaj in nabiraj novo energijo... jo boš rabila na tone, ko prideta princeski domov. No mi pa odštevamo in se mrzlično pripravljamo na prihod malčka. Zdaj sem pa res že zelo na trnih in čist neprespana ... :) V glavnem, še 3x spat in gasa proti severu - jupiiii

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
30.8.2010 21:35:09   
DaisyE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image   

miklarom
user posted image    čakamo nadaljnje odločitve

Pija76 - Rusija
user posted image    jeseni kontaktirajo prevajalko user posted image

Tina1 - Ukrajina
user posted image  12.9.2010- letijo v Ukrajino user posted image
user posted image  14. 9. 2010 - prvi sestanek user posted image

bela.kava - Makedonija   user posted image user posted image
user posted image    RAZTUR user posted image  user posted image user posted image
user posted image  besno navijamouser posted image user posted image user posted image

user posted image  in podpisujemo peticijo
user posted image  vremena pa se nam počasi zjasnujejo user posted image user posted image user posted image

Matejčika - ?
user posted image  papirji zbrani

Iza12345 - Rusija user posted image
user posted image      7. 9. priletijo domov

Saša27 -  Kosovo
user posted image     zbirajo dokumente

ŽE DOMA user posted image  

Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image sanjajo Afriko   

1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

DaisyE 
user posted image  Rusija 2010 user posted image
Tia-na user posted image   Rusija  2010 user posted image   user posted image  

user posted image  FENKLUB user posted image  

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09, štrumfek,witch, RAČKAPK, Luna*,buhtlčk

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

user posted image   AKTUALNO user posted image

PODPIŠITE ZA DVOJČICI IN ZA VSE OTROKE, KI ČAKAJO NA POSVOJITEV! 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
30.8.2010 21:35:49   
bela.kava
halo, halo koliko se dogaja, Tina1 jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
Iza srečen let very soonuser posted image ,
bela.kava je pa hepiiiiiii, ker ima na obisku svojega angelčka varuha user posted image user posted image user posted image user posted image , brez katerega bi hrabri mišek bil le navadna miška
user posted image user posted image user posted image user posted image in danes bo čveka do zgodnjih jutranjih ur, ha, ha (pa še vseeno imam malo časa za vasuser posted image )

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
30.8.2010 21:39:42   
DaisyE
Lepe novice potrebujejo instant akcijo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Tina!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako dolgo bosta zdaj ostala gor?

Hermi, a je tale princeska že oddana? Naš sicer že ima nekaj železja v ognju, ampak glede na to, kolk je sramežljiv, mati menijo, da bi blo fajn še kaj zrihtat. Sploh pa take lepotičke.

matejčika, sem v postopku ja, ampak zgolj in samo zato, da ga odpikam pred šihtom. Dohterca je Reševa. Ambulanta Dravlje - Postojna. No, super, da si se nasmejala. To je tudi cela poanta tega dnevnika. malo infertilnostnega črnega humorja. Ga rabimo. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
30.8.2010 21:42:21   
buhtlčk
Iza samo še malo...pa spet ena srečna zgodbica, zaradi katere imam dneve nasmeh na obrazu in boljše mnenje o ljudeh user posted image Tole moje prebiranje vaše teme je res čisti egoizem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2838
30.8.2010 21:42:25   
DaisyE
Aja Izič, tebi pa že kar v mislih odgovarjam, pol pa v realnosti pozabim....

A ne, da je navsezadnje hitro minilo? Zdaj nam pa polepšaj večer, pa povej, koliko si grešila po raznih baby trgovinah, kak voziček je zakon, pa avtosedež, pa postelja, pa cote... pa vsekakor morebitne zaplete - ko tako suvereno nastopiš pred prodajalko, da itak vedo, da si starš, potem pa v bistvu nimaš blage veze, kolk ma otrok obseg glave... user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
30.8.2010 21:58:17   
marta82
Hermy čestitke. lepa je.user posted image

Tina super novičke.user posted image

Iza še čisto, čisto malo...user posted image

BK saj veš, da en delček mene ves čas stiska pesti za vas, tudi ko počnem kaj drugega.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
30.8.2010 23:23:24   
hermy1
ooo, a je že tukaj, bravo in čestitkeuser posted image , hermy1junior gre še sveža med navijačkeuser posted image user posted image user posted image  ... kaj  pa zdaj, ko imaš doma letalo ... hm mogoče bo pa pilotkauser posted image

Seveda gre med navijače...zdaj, ko ima emšo user posted image user posted image user posted image !!!
Ne, ne,...letalo še vedno čaka bratca...gremo drugo leto ponj user posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 2841
30.8.2010 23:26:41   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Čestitke Tina!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hermi, a je tale princeska že oddana? Naš sicer že ima nekaj železja v ognju, ampak glede na to, kolk je sramežljiv, mati menijo, da bi blo fajn še kaj zrihtat. Sploh pa take lepotičke.

matejčika, sem v postopku ja, ampak zgolj in samo zato, da ga odpikam pred šihtom. Dohterca je Reševa. Ambulanta Dravlje - Postojna.

Čestitke TINA user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Jest tud mislim, da se je dobro dovolj zgodaj dogovorit...pri prvih dveh se nisem, pa sta še vedno doma...brez kakšnih ženinov user posted image ?! Torej bolje, da tokrat popravim to user posted image user posted image user posted image !!!

Držim ziljon pesti, da mogoče pa vseeno rata!!! Čudeži se še dogajajo, kar slikico moje pupe poglej!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
30.8.2010 23:28:31   
hermy1
Hvala vsem za čestitke...tako lepo se je pohvalit z našo pupo!!!
Še vedno se zbudim z mislijo, če je vse to res user posted image !!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
31.8.2010 14:21:50   
1Eva***
Drage moje, sem spet v realnem svetu, sam jutri mi še dajte dihat ker gre moj sine v šolo, potem pa sem spet 100% vaša. Koliko branja me čaka?

Cmok vsem !

Eva**

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
31.8.2010 14:26:41   
m_o_i
no, z veseljem ugotavljam(o), da je napocil cas za samo lepe stvari brat tu gor user posted image

nekaj jih je ze napisanih, nekaj jih bo pa v zelo kratkem casuuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
31.8.2010 14:29:11   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

nekaj jih je ze napisanih, nekaj jih bo pa v zelo kratkem casuuser posted image

zdaj sem pa firbec user posted image user posted image , a slučajno še kaj ne vemo?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
31.8.2010 14:31:09   
m_o_i
ne neeeeeeee (no, ne vemuser posted image )

upam(o) pac, da v kratkem (med ostalimi) tudi belakava napise nekaj lepeegaaaa user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
31.8.2010 14:35:10   
buhtlčk
aha

ma tolko čakam, da že med vrsticami berem (prav to user posted image )

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
1.9.2010 6:03:07   
Iza12345
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Aja Izič, tebi pa že kar v mislih odgovarjam, pol pa v realnosti pozabim....

hej Dejzič, ti kar takole nadaljuj, od viška glava ne boli:), dobre misli pošiljaj na sever, nam bo lažje šlo - čeprav me nič ne skrbi, da nam teh 5 dni ne bo hitro in zabavno minilo.

Zdaj nam pa polepšaj večer, pa povej, koliko si grešila po raznih baby trgovinah, kak voziček je zakon, pa avtosedež, pa postelja, pa cote... pa vsekakor morebitne zaplete - ko tako suvereno nastopiš pred prodajalko, da itak vedo, da si starš, potem pa v bistvu nimaš blage veze, kolk ma otrok obseg glave... user posted image user posted image user posted image

Evo, pa počasi prihaja tudi naš D day. Jutri zjutraj odpotujeva po našega levčka!!!!!! Ornk panika se me je polastila tik pred zdajci.... kdaj vstajam.... se verjetno pripravljam na manj spanja, ker kolikor se poznam, bom nekaj noči kar pokonci prespala, pa skoz v posteljico kukala ;).
Hej Daisy, ja res, včeraj sem opravila še nekaj nakupov, od hrane za sabo do dežne prevlekce za vozek, do previjalnih podlog za 1x uporabo, drugače mi je pa dosti dnarcov prišparano, ker je naš mali je tak srečnež, je od svojih bratrančkov ful enih zadev podedoval. Matr, je vseeeeee drago. Tako mamica dokupi samo še tisto, za pikico na i.
Danes me čaka še pokanje – prvič v življenju pokam za sina, a si morate misliti, avio karta ga že čaka, v torek, če bo vse po sreči, pa zajahamo samoljota in domov.
O tem, kako se bomo znašli v petek in čez vikend, ko bomo že skupaj, pa me sploh ne skrbi. Vsi nama govorijo, da je grozljivka z otrokom v Moskvi bit po tem, ko ga prevzameš in da vsi te dneve minimizirajo na 2 dni. Midva optimista bova pa kar 5 dni z malim Moskvo raziskovala.... Ampak nama so za 14 dni prestavili prevzem in sploh nimava srca, da ga ne bi šla prej pobrat.... komaj čakam petek zjutraj.
No, pomislite kaj na nas, pa pošljite kako dobro misel na sever, bo zagotovo pomagaloJ.

No, pa dobro jutro vsem :)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
1.9.2010 8:09:32   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bela.kava je pa hepiiiiiii, ker ima na obisku svojega angelčka varuha , brez katerega bi hrabri mišek bil le navadna miška in danes bo čveka do zgodnjih jutranjih ur, ha, ha (pa še vseeno imam malo časa za vas )

user posted image Kar tako naprej user posted image

hermy1, krasno punčico imaš user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......