|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
11.9.2010 16:47:27   
Wendy
Lep čas že spremljam tale forum, vendar sem se šele zdaj odločila, da se "pofočkam". Načeloma se ne mešam v spletne pogovore, tokrat pa sem se odločila, da se priključim, če me boste seveda hotele, predvsem zato, ker ste pozitivne, se vzpodbujate in delite poštene nasvete, brez lažno prikritih izkušenj.

Bela kava, srce se mi trga, pravzaprav obema  z možem, ko bereva tole grozo, ki vama jo je Neverland povzročil. Čestitke za moč, odločnost in pogum. Ko bosta deklicama nekoč, ko bosta odrasli in bosta resnično razumeli, povedala kakšna je bila pot do vaše skupne sreče, bosta tudi zato še bolj bogati in posebni.

Tudi mi2 že dve leti stojiva pred vrati Neverlanda, vendar naju straža ne pusti skozi. Pa ne zato, ker ne bi bila primerna, temveč ker iz rokava ne potegneva tistih lesketajočih cin cin cinov. Otroka res ne želiva kupiti, pa vendar njih to prav nič ne briga. Tudi tehtala sva, čistost v srcu ali pogled na tla in seči v žep. Tako bi vsaj eno bitjece odpeljala od tam ... vendar ne moreva, ker z zavestjo, da sva dete plačala, enostavno ne bova mogla živeti in to nam vsem potem lahko uniči življenje. Pravzaprav je preprosto, pa vendar tako zelo zapleteno.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
12.9.2010 8:46:14   
Iza12345
Draga Wendy, dobrodošla! Torej tudi vidva pišeta zgodbo Neverlanda... držim pesti, da se vrata odprejo, mogoče bo pa zdaj lažje, ko so vse bombe tega forumskega sveta usmerjene tja dol :). Srečno!

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
12.9.2010 9:38:29   
bela.kava
Pozdravljena Wendy, hvala za lepe besede in seveda dobrodošlauser posted image  

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
12.9.2010 12:44:21   
Wendy
Hvala obema, objem!
V slogi je moč, gremo močnejši skupaj naprej  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2904
12.9.2010 20:44:53   
Iza12345
Tina! Vama se danes že dogaja??? Srečno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
12.9.2010 21:44:15   
Tina1
Drage moje!
Samo na hitro vas vse lepo pozdravljam iz Kijeva. Let miren, pristanek tudi. V stanovanju
imava internet tako da se bom dokler bova tukaj lahko javljala. Jutri napišem kaj več.
Wendy dobrodošla med nami.

Lepo se mejte in uživajte.

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
13.9.2010 20:17:03   
Matejčika
Tina, jutri je že! user posted image Čakam! user posted image

Eva, ti si pa danes morda spoznala mojo sotrpinsko prijateljico na ICSI? user posted image

Jaz imam pa jutri transfer. Če bo kaj...prvič ni blo ET. Ponavadi sem se prepričevala, da naj ne upam preveč, zdaj pa se prepričujem, da pa bi se morda spodobilo vsaj malo pričakovat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
14.9.2010 11:11:56   
koala
Tina srečno v Kijevu.

Matejčika stsikam pestke za uspešen ET in pol čez 14 dni za user posted image user posted image

Wendy dobrodošla in občudovanje tudi vama da kljub goreči želji po otročku ne kloneta nemoralni ponudbi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
14.9.2010 11:12:20   
1Eva***
user posted image user posted image user posted image Čestitke Izi!

user posted image user posted image user posted image Tina juhu, prosim za poročilo!

Matejčka a to je namenjno meni? Eva, ti si pa danes morda spoznala mojo sotrpinsko prijateljico na ICSI?
vsem cmoka!

Eva**

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

Neposredna povezava do sporočila: 2909
14.9.2010 14:25:21   
Matejčika
Eva, tebi je bilo namenjeno, ja!user posted image

Od 13 celic se je oplodilo 8, 6 jih je preživelo do 3.dne, 2 lepi so mi danes vstavili nazaj, na 3 pa še čakamo, kako se bodo razvile do jutri in če se bodo, gredo na zamrzovanje.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
14.9.2010 14:36:55   
vesna_b
Matejčika - držim pesti...

Neposredna povezava do sporočila: 2911
14.9.2010 14:39:14   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Eva, tebi je bilo namenjeno, ja!user posted image

Od 13 celic se je oplodilo 8, 6 jih je preživelo do 3.dne, 2 lepi so mi danes vstavili nazaj, na 3 pa še čakamo, kako se bodo razvile do jutri in če se bodo, gredo na zamrzovanje.

Držim pesti. user posted image  Samo to me razjeda že nekaj časa...kako izgledata "lepi" celici. Izraz sem že večkrat zasledila, samo nikoli se ne upam vprašati.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 2912
14.9.2010 14:48:58   
Matejčika
Uš, lepi zarodki so takšni, ki imejo debel ovoj, ki se lepo delijo (torej zdaj bi moralo bit skupek 8mih celic-če se motim, me popravite), da so lepe oblike. Pa najbrž še kaj. user posted image
HVala!

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
14.9.2010 14:53:47   
uškinamama
Joj, se mi je prav milo storilo " skupek osmih celic" user posted image . No naj teh 2x 8 nastane 2 x matejčikajunior .

Neposredna povezava do sporočila: 2914
14.9.2010 14:56:43   
witch
Matejčika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina tebi pa pošiljam lepe misli in dobre želje v Kijev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 2915
14.9.2010 17:12:32   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Joj, se mi je prav milo storilo " skupek osmih celic" user posted image . No naj teh 2x 8 nastane 2 x matejčikajunior .

Hvala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2916
15.9.2010 6:52:51   
Anonimen
Matejčika, super rezultat!!! user posted image user posted image user posted image   Držim pesti!!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2917
15.9.2010 10:12:29   
Saša27
Matejčika tudi z moje strani pestke za Mjunijorje...pa za N iz MB seveda tudiuser posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
15.9.2010 10:47:48   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image   

miklarom
user posted image    čakamo nadaljnje odločitve

Pija76 - Rusija
user posted image    jeseni kontaktirajo prevajalko user posted image

Tina1 - Ukrajina
user posted image  12.9.2010- letijo v Ukrajino user posted image
user posted image  14. 9. 2010 - prvi sestanek user posted image

bela.kava - Makedonija   user posted image user posted image
user posted image    RAZTUR user posted image  user posted image user posted image
user posted image  besno navijamouser posted image user posted image user posted image

user posted image  in podpisujemo peticijo
user posted image  vremena pa se nam počasi zjasnujejo user posted image user posted image user posted image

Matejčika - ?
user posted image  papirji zbrani

Saša27 -  Kosovo
user posted image     zbirajo dokumente

ŽE DOMA user posted image  

Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image sanjajo Afriko   

1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

DaisyE 
user posted image  Rusija 2010 user posted image

Tia-na
 user posted image   Rusija  2010 user posted image   user posted image  

Iza12345 
 user posted image Rusija 2010 user posted image

user posted image  FENKLUB user posted image  

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09, štrumfek,witch, RAČKAPK, Luna*,buhtlčk

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

user posted image   AKTUALNO user posted image

PODPIŠITE ZA DVOJČICI IN ZA VSE OTROKE, KI ČAKAJO NA POSVOJITEV! 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
15.9.2010 10:58:19   
Saša27
Dokumenti se že prevajajo.....user posted image user posted image user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
15.9.2010 11:42:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Dokumenti se že prevajajo.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva, na drugem forumu te čakam že kar nekaj časa. user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2921
15.9.2010 13:33:21   
bela.kava
Dejzič, po moje ti v seznamu manjka Wendy ... Wendy k Makedoncem in/ali imaš še kakšno drugo žezlo v ognju? Kje vse v seznamu boš napisanauser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Wendy

Tudi mi2 že dve leti stojiva pred vrati Neverlanda, vendar naju straža ne pusti skozi.

Sicer pa, po mučnih tednih, so baje le nabavili papir in popravili fotokopirca (aha pes mi je pojedel domačo nalogouser posted image  ) in odposlali dokumente od deklic na center, kjer sva midva ... če tokrat ne lažejo, jih sedaj poštar nosi in bodo mogoče le v petek na pravem mestu.

No bom sporočila ... ne vem, pri tej hitrosti ne bomo izbirali vrtca, ampak kar osnovno šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dajte prosim zdaj malce pesti stisnit, no ne za batine (čeprav tudi to ni več daleč), ampak za poštarja user posted image

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
15.9.2010 13:35:08   
vesna_b
držim pesti, da bo poštar hitro prinesel pošto in da bodo papirje še hitreje pošigosali, da nam boš kmalu napisala datum, kdaj boste z deklicama skupaj. tukaj, v Sloveniji

Neposredna povezava do sporočila: 2923
15.9.2010 13:36:09   
uškinamama
THE DOG ATE MY HOMEWORK user posted image  , to je imel mali na eni majčki...če bi vedela bi ti prišparala za eno tvojih deklic user posted image

Držim pesti, pa saj to veš, da smo vse s teboj. Gremo po tvoji-naši deklici.

Kako pa je z peticijo? Razpošiljamo naprej?

Neposredna povezava do sporočila: 2924
15.9.2010 13:36:43   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Dejzič, po moje ti v seznamu manjka Wendy ... Wendy k Makedoncem in/ali imaš še kakšno drugo žezlo v ognju? Kje vse v seznamu boš napisanauser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Wendy

Tudi mi2 že dve leti stojiva pred vrati Neverlanda, vendar naju straža ne pusti skozi.

Sicer pa, po mučnih tednih, so baje le nabavili papir in popravili fotokopirca (aha pes mi je pojedel domačo nalogouser posted image  ) in odposlali dokumente od deklic na center, kjer sva midva ... če tokrat ne lažejo, jih sedaj poštar nosi in bodo mogoče le v petek na pravem mestu.

No bom sporočila ... ne vem, pri tej hitrosti ne bomo izbirali vrtca, ampak kar osnovno šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dajte prosim zdaj malce pesti stisnit, no ne za batine (čeprav tudi to ni več daleč), ampak za poštarja user posted image

dajmo poštar, pot pod noge....

vsakokrat, ko dobim obvestilo, da je bela.kava napisala post.... ga odprem v takem pričakovanju.... dajte no tam v neverlandu... da me en boste imeli na vesti še kje....

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......