|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
22.8.2010 18:41:09   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Le koliko časa boš lahko vse to prenašala?

hmm, čisto, čisto malo še ... če je to kar pravijo sedaj res, potem bo vse rešeno, torej papirji poštempljani v nekaj tednih, če bo spet kakšna pravljica za lahko noč, potem pa bum, tresk z vsemi podrobnostmi ...

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
22.8.2010 19:44:34   
sonček33
Bk, ma kako jaz navijam in stiskam pesti za vas štiri. Če je kaj pravice na tem norem svetu ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
22.8.2010 20:32:02   
buhtlčk
BK zlepa ali zgrda, dobila ju bosta. Ker vajini sta že, čisto, samo še pri vaju nista. Držim pesti, da je bilo že tole do zdaj dovolj

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
24.8.2010 10:59:14   
Matejčika
Jutri pa imava z možem razgovor s psihologinjo. Malo pa me je strah. Oz. knedl mam v želodcu. Kaj če kaj narobe rečeva???user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
24.8.2010 11:50:41   
Tina1
Matejčika, nič se ne boj. Nič ne bosta narobe rekla, vidva samo bodita takšna kot sta, pogovor pa steče kar sam od sebe boš videla. Nama je full hitro minil pogovor pri psihologinji.

Srečnouser posted image user posted image user posted image

BK, vzpodbudne novice za vse nas, ki čakamo na tvoji punčki.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
24.8.2010 12:59:44   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Jutri pa imava z možem razgovor s psihologinjo. Malo pa me je strah. Oz. knedl mam v želodcu. Kaj če kaj narobe rečeva???user posted image

Ko ti bo rekla nariši drevo, bo želela šablonsko drevo ... jaz sem si vzela čas in naredila malo po svoje, pred tem pa sem seveda še spraševala, zakaj moram narisati prav drevo, kaj bo s tem počela itd. itd ... no potem pa se je v poročilu znašlo, da imam nekonformistično naravo ... ja itak, moja mama recimo je to vedela že dosti prej, sedaj imamo samo če črno na belemuser posted image user posted image user posted image

Pa še to, ker sem povedala socialni delavki, da bi želela posvojiti malčka, ne ravno dojenčka (logično, zaradi mednarodne posvojitve itd.), me je psihologinja spraševala v stilu, če imam kaj proti dojenčkomuser posted image user posted image user posted image

No, kljub temu, so naju poštempljali, zato ne skrbiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2806
24.8.2010 13:01:01   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1
BK, vzpodbudne novice za vse nas, ki čakamo na tvoji punčki.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  
Kako je z vašim datumom, slabo sledim zadnje čase, zdaj kmalu bo a ne?

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
24.8.2010 17:10:51   
Iza12345
Bela kava user posted image user posted image user posted image  berem, da se nekaj premika in ker ti ne upaš limat smalitov, jih bom pa jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da nimajo več izgovorov. Zdaj že vsi vejo!!!!! Bravo, dobra si!!!!

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
24.8.2010 17:11:56   
Iza12345
no, midva pa še 14 dni tuki čiči in čaki.... potem pa pridemo domov, bolj točno, upam, da ga čez 1 teden in 2 dni že prevzameva

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
24.8.2010 18:09:26   
sonček33
BK, navijam,

Iza...kako se to lepo sliši... en teden in še malo...to bo en dva tri ...

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
25.8.2010 19:20:42   
Matejčika
B.K, drevo si mogla risat??user posted image
Saj pogovor je za nama, zdaj še imava vsak svoj termin, mogoče še celo dva. Blo je pozitivno zanimivo. user posted image Sem se pa tresla, to pa priznam. user posted image

Iza, še malo! user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
25.8.2010 20:12:26   
Iza12345
Uf, Matejčika, teli razgovori so tko tko, itak ne vem, zakaj se vse to nuca, ampak če je procedura takšna, pa naj bo. Na koncu je vse POPLAČANO!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2812
25.8.2010 20:28:28   
Iza12345
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Obešanje cot sem pa preživela brez hujših pretresov. user posted image user posted image Čeprav so tolk majhne, da jih še veter ne premakne. Prav hecno. Tako fascinirana pri obešanju perila že dolgo nisem bila. user posted image Upam, da ne bom tega malčka nikoli jemala za samoumevnega. Je tolk fajn, ko si dan na dan vesel.

tole sporočilce od dejzike sem prebrala, bilo je enkrat aprila, no, jaz par mesecev kasneje... hahaha, non stop imam nasmeh na ustih.... kaki lepi cajti, le, da bi hitreje minili

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
25.8.2010 20:35:00   
m_o_i
user posted image se 13 dni samo user posted image user posted image user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
25.8.2010 20:43:53   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Aha, pa še "apdejt" sem dolžna, a neuser posted image . Toreeeeej, na zadnje smo ostali tam, ko nas je komisija odbila in vrnila na prvi center ... potem je sledilo zbiranje podpisov (je še v tekuuser posted image ). Še nekrat hvala vsem, ki ste ali še boste podpisali.

No, v petek sem poklicala na ta prvi center, kamor so naju vrnili. In tam mi je prijazna soc. delavka razložila, da so najine papirje že dobili in da čakajo še papirje od punčkuser posted image . Na komisiji so nas zavrnili, ker naj bi predlog pisal njihov center (omg, wtf ja to bo to). Torej, ko dobijo še dokumente od punčk, bodo napisali nov predlog in ga poslali na komisijo (zdaj bi tu morali biti divje skakajoči smajliji, a kdor se enkrat opeče ...).

Kaj pa zdaj? Mali bejbi sta tam, midva sva očitno še vedno najprimernejša kandidata, a zaradi njihovih "administrativnih" težav izgubljamo dneve, tedne in mesece ... če tokrat ne bo kot so sedaj razložili, potem pa ostane "strašni boj, ne boj, mesarsko klanje" user posted image

No, tole se pa lepo bere. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz bom optimist zate. Po moje se zdaj ne bi več zajebavali. Če vama ne bi imeli namena dat punčk, bi vama verjetno ponudili drugega otroka. tako se pa zdaj vadijo na administracijo. Ma, tak konec mi je pravzaprav zelo všeč. Sicer si pa rekla, dokler ni dobro, ni konec, a ne?

Matejčika, ti se pa nič ne sekiraj zarad psihologinje. Čim manj kompliciraj pa bo. Psihologi so itak malo user posted image   No, sicer je pa že za tabo, pa upam, da še preberem, kako vama je šlo. Če še nisi napisala, pa le daj, pa če te kak test, al pa kaj skrbi, tud povej, mogoče bom vedela kaj povedat. Pri drevesu vsaka stvar neki pomeni, ni pa treba, da je lepo narisano. Sicer bi pa lahko psihologinja upoštevala, da je naša BK umetnica. user posted image  Matejčika naš je na individualnem razgovoru delal tehniko nedokončanih stavkov, jaz sem mogla pa, ma saj se tud spomnim ne, kaj že.... Malo manj me je matrala, ker je vidla, da nima haska. user posted image

Izič, obešaj, obešaj. Jaz se vsak dan na vašga frajerja in nate spomnim, ter veselo odštevam.

Evo, jaz sem pa dons našga obula v gumištifle kljub protestom, pa je takoj, ko sva stopila skozi vrata nehu jokat, potem sem mu pokazala, kako gumištifli strašno fajn čofotajo, potem se pa ni več pritoževal in je najdu en jarek, pa je tam not pol ure hodu po vodi. Pol sva mogla pa domov, ker se je hotu začet kopat v tistem jarku. user posted image  Zdaj pa ne vem, ali ni bilo prej bolje...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 2815
25.8.2010 21:00:13   
bela.kava
O kako se vam dogajauser posted image , obema optimistkama hvala za vesele smajlije, pa saj jaz nisem zelo pesimistična, le "malo" utrujena ... vsekakor pa še nisem v fazi poskakujočih smajlijev.

No saj nihče ni rekel, da bo posvojitev enostavna, tega, da bo sve bolj podobno življenju v filmu, tega pa tudi ni nihče rekel.

Bi pa najbrž zdaj že bil čas za konec, torej srečen konec. Dokler ne bo vse dobro, ne bo konca user posted image  .

Vsem navijačicem in navijačem pa itak hvala v vseh jezikihuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
25.8.2010 21:04:33   
DaisyE

O kako se vam dogajauser posted image , obema optimistkama hvala za vesele smajlije, pa saj jaz nisem zelo pesimistična, le "malo" utrujena ... vsekakor pa še nisem v fazi poskakujočih smajlijev.

Logično, da si zmatrana. Ti kar počivaj, bomo mi skakali zate. user posted image  Vedno.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 2817
25.8.2010 21:10:37   
Iza12345
Dokler ne bo vse dobro, ne bo konca! Tako se govori punca!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2818
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 21:26:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Iza12345)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
25.8.2010 21:52:52   
m_o_i
ce se bo dejzika se dolgo upirala inu farbala, bomo peticijo za pisanje knjige zacele podpisovat,ane?! user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
27.8.2010 23:14:14   
špelin@
bela.kava, zdaj mora biiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!

Iza12345, odštevamo zadnje dni user posted image

Matejčika, glavno, da sta dobro opravila user posted image

DaisyE, ti user posted image zlat user posted image

Kako kaj ostale?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.8.2010 12:31:40   
sonček33
Zdaj pa ne vem, ali ni bilo prej bolje...

Dejzika, poti nazaj več ni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.8.2010 13:03:08   
Tia-na
b.k.  ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... za korak naprej in do konca

Iza ... še malo, še malo ... pa bosta lahko stisnila svojega fantka k sebi

dejzi ... piši, piši ...

... jest bom pisala, ko bo naš papa spet doma in bo čas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.8.2010 14:13:43   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Aha, pa še "apdejt" sem dolžna, a neuser posted image . Toreeeeej, na zadnje smo ostali tam, ko nas je komisija odbila in vrnila na prvi center ... potem je sledilo zbiranje podpisov (je še v tekuuser posted image ). Še nekrat hvala vsem, ki ste ali še boste podpisali.

No, v petek sem poklicala na ta prvi center, kamor so naju vrnili. In tam mi je prijazna soc. delavka razložila, da so najine papirje že dobili in da čakajo še papirje od punčkuser posted image . Na komisiji so nas zavrnili, ker naj bi predlog pisal njihov center (omg, wtf ja to bo to). Torej, ko dobijo še dokumente od punčk, bodo napisali nov predlog in ga poslali na komisijo (zdaj bi tu morali biti divje skakajoči smajliji, a kdor se enkrat opeče ...).

Kaj pa zdaj? Mali bejbi sta tam, midva sva očitno še vedno najprimernejša kandidata, a zaradi njihovih "administrativnih" težav izgubljamo dneve, tedne in mesece ... če tokrat ne bo kot so sedaj razložili, potem pa ostane "strašni boj, ne boj, mesarsko klanje" user posted image

stiskam pesti, stiskam močno.... in zbiram podpise, širim, širim..

drži se, vsa podpora tudi z moje strani!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
30.8.2010 13:49:29   
hermy1

Bi pa najbrž zdaj že bil čas za konec, torej srečen konec. Dokler ne bo vse dobro, ne bo konca user posted image  .

Draga bela.kava!!

Nekaj časa sem bolj malo spremljala forume iz (upam) opravičljivega razloga...zdaj se pa midve ponovno pridružujeva navijanju in sva presrečni, da se premika v pravo smer.

Velik user posted image objem od mene in naše pupe

user posted image

p.s. pupe so res carice...v čisto veselje user posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Vprašanje.
пеперутка16

Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?