|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
8.9.2010 19:55:18   
sonček33
Iza ...se že piše...ena najlepših in najsrečnejših zgodb ...user posted image user posted image

BK ... da bi čas šel hitreje...torti boš pa morala narediti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
8.9.2010 20:07:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Iza ...se že piše...ena najlepših in najsrečnejših zgodb ...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
8.9.2010 20:10:23   
bela.kava
Iza,
ČESTITAMuser posted image ... pa seveda naj čimprej izpuhtijo vse težave in težaviceuser posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
8.9.2010 21:00:47   
tinatona
Do zdaj sem samo brala, zdaj se pa moram oglasit.

Iza čestitke
. Za kakanje pa pomagajo zelo sladke kamilce al pa slive. Zdaj je sezona sliv, pa mu kompot skuhaj.

LP

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
8.9.2010 21:06:22   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image veš kako je s časom, na srečo teče zmeraj in za vse enako ... ko je hudo in ko je lepo ... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
9.9.2010 7:31:07   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

ja, mi smo doma, mama pa ubita na orto in danes je prav pasalo, ko je prišla mal babica na obisk... je pa tko, da naš sonček skoz mene zahteva, lepota naša, je že čist preveč scrtljana :).... ampak to mu pripada, meni pa tudi... super je vse potekalo, danes ponoči smo spali kot topi, je moj mož komentiral, da je verjetno tudi mali že pogruntal, da čez domačo posteljo ga pa ni, sicer pa imamo mal problemčkov s kakanjem, ne gre in ne gre in že v Moskvi smo imeli eno noč urgenco na obisku, je prišla pediatrinja reševat situacijo, danes smo pa tudi že doma pediatrinjo obiskali, ne gre in ne gre s kakanjem, pol je pa tolk joka, da še mene vse boli... očitno je res prehudo vse to za našega malčka, sprememba na spremembo... ampak mislim, da bo, bo bo bo

v glavnem punce, če slučajno še katera omahuje.... ne izgubljajte časa, čimprej pot pod noge

točen tko user posted image

iza čestitke za malčka
držim pesti, da boste čim prej odpravili težave,
pa SREČNO

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
9.9.2010 9:41:36   
1Eva***
Jupi jupi, tudi mi smo imeli problem z kakanjem, poskusi masirat danko z kremico za ritko, sladkana voda tudi pomaga, če ne pa svečke ali sirup. Saj se bo uredilo!

Uživajte, baše me čas zato samo toliko!
cmoka

IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

ja, mi smo doma, mama pa ubita na orto in danes je prav pasalo, ko je prišla mal babica na obisk... je pa tko, da naš sonček skoz mene zahteva, lepota naša, je že čist preveč scrtljana :).... ampak to mu pripada, meni pa tudi... super je vse potekalo, danes ponoči smo spali kot topi, je moj mož komentiral, da je verjetno tudi mali že pogruntal, da čez domačo posteljo ga pa ni, sicer pa imamo mal problemčkov s kakanjem, ne gre in ne gre in že v Moskvi smo imeli eno noč urgenco na obisku, je prišla pediatrinja reševat situacijo, danes smo pa tudi že doma pediatrinjo obiskali, ne gre in ne gre s kakanjem, pol je pa tolk joka, da še mene vse boli... očitno je res prehudo vse to za našega malčka, sprememba na spremembo... ampak mislim, da bo, bo bo bo

v glavnem punce, če slučajno še katera omahuje.... ne izgubljajte časa, čimprej pot pod noge

Eva**

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
9.9.2010 20:05:19   
Matejčika
Za mano je punkcija, me vse boli.
Katera že posvaja iz Kosova? Sem njeno bivšo sodelavko srečala na punkciji. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
10.9.2010 7:09:04   
DaisyE
Oj babe, jaz vas pa spet zanemarjam... Se me je lotil peklenski prehlad, ki noče in noče pojenjat. Una fiziološka raztopina za nosek za otroke pri meni ne pali glih, zatorej hodim okol z zabitim nosom. Pa še tole vreme - zjutraj se morš oblečt kot za pozimi, čez dve uri si pa čisto slečen in švicaš ko konj.

Počasi se mi prihaja v možgane dejstvo, da bo treba sčasoma nazaj v službo, vam povem po pravici, da sem se tako navadila biti doma, da si sploh ne predstavljam sebe v delovnem okolju.

Doma je krasno. Smo včasih zmatrani, ko strela, ampak gre. Zdaj imava že silno komunikacijo. " Brumba!" mi pravi včeraj in me intenzivno gleda. Mu razložim, da ga mama žal nič ne razume, pa mi se enkrat bolj razločno pojasni: "Brumba!" Jaz še zdaj ne vem, kaj je hotu, on je pa tudi obupal, ko je ugotovil, da je mama bolj zabite sorte.

Izič ene velike čestitke od mene, se mi kar smeji, ko te berem in se spomnim, kako neverjetno fajn je bilo. Mi smo doma že skoraj štiri mesece. Glede na to, kako smo udomačeni, se to strašno malo sliši.

Matejčika, naj te čim prej neha bolet. kakšna je bila pa produkcija? Si pozitivno naravnana? user posted image

Wajtkofi, ti si pa neverjetna s svojimi živci. Že jaz komaj čakam, da bodo tile papirji prišli tja, kjer jim je mesto. Pred enim tednom bi bilo zame že prepozno. A peticija je šla naprej?

Za danes vam želim vsaj malo sončka, pa kakšen dober kufe v fajn družbi. Zdaj grem pa prenavljat seznam. Izič je že doma.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
10.9.2010 7:09:50   
DaisyE
Bo treba še malo počakat... Alarm.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
10.9.2010 8:07:47   
Matejčika
Dejzi, naravnana sem tako, da bi blo čimprej konec. user posted image  Zdaj sem na šihtu, pa bo treba it po lekadole. Jeb.em.ti! Bi mogla bit v bolniški, pa kaj te čem se doma smilit sama sebi. Se raje tukaj mojim sodelavcem! user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
10.9.2010 8:08:10   
Matejčika
Aja, 13 celic je blo.

Neposredna povezava do sporočila: 2887
10.9.2010 10:20:46   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Wajtkofi, ti si pa neverjetna s svojimi živci. Že jaz komaj čakam, da bodo tile papirji prišli tja, kjer jim je mesto. Pred enim tednom bi bilo zame že prepozno. A peticija je šla naprej?

Podpisi se še zbirajo in se bodo vse do trenutka, ko bo akcija do zadnje točke izplanirana (ne vem kje sem sedaj to besedo našla, a je še najprimernejša) ... se pa dogaja ogromno, vsekakor je moja želja, da se najde rešitev tudi za ostale v isti situaciji... Pri nas papirji še vedno niso tam, kjer na bi bili ... slej kot prej bodo papirji na pravem mestu ... časovno okvir je v tej situaciji irelevanten ...

Živci, hm znatno vzdržljivejši, kot sem si še nekaj mesecev nazaj mislila ... no zdaj se mi vse skupaj sploh ne zdi več tako tragično, je pa res da se mi zdi tragično to kar počnejo pri psovojitvah v never never land ... najin primer sploh ni nekaj posebnega,  tako se tam "posluje" ...

Da je povraševanje še večje, lansirajjo info, da je za posvojitev zelo malo otrok, kar NI RES. Imajo nov zakon, ki jim omogoča, da bi lahko hitreje reševali status otroka, a papir je eno in realnost drugo ... še sto novih zakonov lahko napišejo, dokler se s tem ukvarja ista skupina trgovcev, tako dolgo bo vse enako ... ponudba in povpraševanje ... če je "artiklov" na videz malo, lahko nabiješ ceno ... tržna logika.

Imajo pa tudi izdelan sistem, kako ljudi prisilijo, da plačajo ... navežeš potencialnega posvojitelja na otroka, ga prepričaš, da je že njegov in tik pred zdajci vse zaustaviš ... ja in ljudje plačajo, nekateri očitno že v štartu vedo kako to gre, nekateri spoznajo šele čisto na koncu.

Sporazum je naredil po mojem mnenju naredil dodatno škodo. Kdor je pred sporazumom posvajal tam doli, je dobil informacije od predhodnikov in zagotovo so se zmenili "kaj in kako". No po Sporazumu, so ljudje poslali papirje dol prek centra in ministrstva in večini je bila edina ifo. to kar so povedali na našem centru. Kjer razumljivo niso imeli drugih info. kot to kar piše v sporazumu (btw piše res fajn, da ne bo pomote). Potem malo brskaš po spletu in vidiš, da bi naj tja dol tudi sam klical in kaj vprašal, ker brez tega ne gre ...Če bi takrat sam šel natančno brat sporazum je raven komunikacije itak določena in takšnega klicanja naj sploh ne bi bilo. Potem pa ti še sami povedo, da imajo veliko vlog iz Slo, a se z njimi sploh ne ukvarjajo, ker nihče še ni poklical. Torej sami itak ne upoštevajo tega Sporazuma. Jaz menim, da ko se izteče, ker ni podpisan v neskončnost, naj ga ne obnovijo več. Ker dela škodo.

Kdor ima namen posvojiti otorka na tak način , ga bo tudi brez sporazuma, le naivcev kot sva bila midva, ne bodo več maltretirali.

Kaj pa delajo domačim parom, ki se ne morejo obrniti dejansko na nikogar in se bojijo maščevanja, če bi koga prijavili, o tem pa sploh ne morem pisati, grozljivka v glavnem.  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
10.9.2010 10:30:05   
uškinamama
Bela kava , kar pišeš je res grozljivo.
A potem to pomeni, da so vsi posvojenčki v Sloveniji iz neverlanda plačani?

Še naprej držim pesti, pozitivno misli, širim link, podpisali smo v 9 - ih , za katere zagotovo vem...

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 2889
   [Brisano sporočilo]
10.9.2010 10:36:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
10.9.2010 11:19:44   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

ne ne, ne razumi me narobe, nikakor ne pišem tega ... ZAGOTOVO NE VSI ... zagotovo pa so tudi taki, ki so plačani ...

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
10.9.2010 11:23:48   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

ne ne, ne razumi me narobe, nikakor ne pišem tega ... ZAGOTOVO NE VSI ... zagotovo pa so tudi taki, ki so plačani ...

Mah, vsi ali pol...user posted image  ali eden...to se ne bi smelo dogajati...
Občudujem tvojo moč, tudi to , da želiš pomagati  drugim. Zagotovo ti bo poplačano.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 2892
10.9.2010 13:46:54   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Katera že posvaja iz Kosova? Sem njeno bivšo sodelavko srečala na punkciji. user posted image

To bi bila jaz (mi2), ampak ni mi jasno, katero bivšo sodelavko misliš? Mogoče N...???? iz MB????

Aja, čestitke Izi za novega člana, fino se nacartajte user posted image user posted image user posted image
BK, boš videla, tudi zate in za vse nas, ki še čakamo, bo enkrat posijalo sonceuser posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

Neposredna povezava do sporočila: 2893
10.9.2010 13:48:22   
Saša27

Aja, 13 celic je blo.

Uuuuuaaaaauuuuu, pridna user posted image user posted image user posted image , jaz sem jih imela največ 6, pa še od teh sta dve bili nerazviti.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

Neposredna povezava do sporočila: 2894
10.9.2010 21:14:14   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

To bi bila jaz (mi2), ampak ni mi jasno, katero bivšo sodelavko misliš? Mogoče N...???? iz MB????

Aja, čestitke Izi za novega člana, fino se nacartajte user posted image user posted image user posted image
BK, boš videla, tudi zate in za vse nas, ki še čakamo, bo enkrat posijalo sonceuser posted image

Ja, ta ja! Je rekla, da te bo poklicala, pa je vrjetno tako kot jaz, omagala od bolečin. user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
10.9.2010 21:42:44   
Tina1
Prvo čestitke Izi in njeni družinici za vrnitev domov. Uživajte maximalno.
Matejčika ti pa nisi kar tako: naj ti bo 13 tokrat srečna številka. Jaz sem prišla do št. 2 pa obe oplojene, pa ni bilo nič.
DaisyE vidim da uživate. Tako je prav. Še malo pa se začne služba.
Tako: midva imava več ali manj vse pripravljeno. Kovčki čakajo, karte in potni listi na mizi. Danes sva imela še zadnji sestanek s prevajalko. Dobila
kar nekaj napotkov. , apartma imava rezerviran, šofer naju bo čakal na letališču, odvetnik naju bo obiskal v nedeljo ali v ponedeljek, v torek pa na
urad.
Se vam jutri še javim, potem pa če bom le lahko prišla do neta, da sporočim kako nam gre.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2896
10.9.2010 22:14:57   
bela.kava
Bravo Tina 1, povej, kaj točno se naj bi dogajalo na prvem obisku. Saj si najbrž že pisala, a nisem bila dovolj pozorna user posted image
Navijam, da bo šlo vse, kot je načrtovano (itak bo šlo, a za vsak slučaj) in želim srečno pot tja in nazajuser posted image .

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
11.9.2010 8:47:37   
Tina1
Čist točno ne vem kako vse skupaj poteka, ampak kot sem slišala ti na tem uradu za posvojitve predstavijo mape otrok(mislim da 5), potem
se pa ti glede na starost, spol, zdravstveno stanje odločiš katerega greš pogledati. Vmes ti dajo baje tri ure časa, da se lahko pogovoriš s
partnerjem, lahko bova poklicala pediatrinjo, prevajalko. Potem greš pa naslednji dan v mesto kjer je otrok(to naj bi bilo v sredo), v četrtek pa
obisk sirotišnice in otroka. Naprej pa ne vem kako gre. Upamo na najboljše.
BK, naj se zadeve čim prej rešijo in upam, da ko bom nazaj,da preberem lepe novičke, medtem pa bom ves čas mislila nate tako kot do zdajuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2898
11.9.2010 10:10:24   
Matejčika
Tina user posted image user posted image user posted image user posted image jooooj kako se veselim! Vso srečo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
11.9.2010 10:24:25   
marta82
Tina user posted image user posted image user posted image . Srečno!

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......