|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
21.5.2010 9:46:51   
lidik
eh witch nič se ne sekiraj. Boš videla da ga boš pregovorila. Jaz sem imela predno sem zanosila nagledan voziček za 450 EUR, pa je rekel, da nikakor ne da toliko za njega. Da ga raje sam naredi doma kot pa toliko da za voziček. user posted image user posted image user posted image user posted image No in veš kaj, zdaj imam nagledanega enega za 600 EUR, pa sploh ni več problema. Mu je všeč in je rekel, da če si ga res tako želim, ga bom pa dobila - samo da bo pikica varna v njem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tak da te sanje naj kr ostanejo, boš videla da se ga bo dalo pregovoriti. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 951
21.5.2010 9:49:03   
pujs666
Ja ja witch sj vem, men nben ne more pomagat ;))))

Jst tud upam da bo test +, če ne pa upam da ne priteče vsaj do četrtka, k mam glih ultrazvok napovedan, pa mi ga nau delala, če bom mela M. Vsaj kokr sm sestro vprašala. Pa da mi pol pove, kakšno je stanje tam spodaj ;)))

Drgač sm pa prvi test delala 9 dni po ovulaciji, kar je prezgodaj, tko da je problem sam to, da zdj ga pa ne upam še enkrat nardit, pa je že skor en teden od zadnjega testiranja... Ta mesec vas pa res samo morim :(

Jst upam da vse čimprej zagledate svoj +, pa da tale tema čist zamre, k nau nbene več tuki ;)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 952
21.5.2010 10:20:14   
witch
majčii mislim da sem uspela usposobiti ff user posted image user posted image gref mi lepo riše user posted image ko bo O pa se bo pojavil križec ali kako?

lidik uuuu kakšen pa je voziček za 600e? videla bi ga user posted image user posted image   no potem pa bomo naprej sanjali o vozičkih (in upam, da ga bomo kmalu kupili user posted image ) hehehe tvoj se zdaj zato s ceno strinja, ker ga bo dedi kupil user posted image user posted image user posted image user posted image mater je prebrisan user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 953
21.5.2010 10:59:34   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: pujs666

hmmm, mogoče sm narobe vprašanje postavila. JZ vem kdaj sm imela avulacijo, ker sem uporabljala teste, samo me zanima če imaš lahko M na 29. dni, pa imaš ovulacijo šele 20. dan. A je to možno? Ali je vedno tko, da če imaš O kasneje, da imaš tudi M kasneje???

Pujs, jaz sem imela cikluse dolge 28 dni in ovulacijo tam 18. ali 19. dan, pa mi je uspelo zanosit, tako da je možno, samo vedet moraš kdaj je. user posted image

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 954
21.5.2010 11:02:32   
lidik
ne ne witch s to ceno se je strinjal še predno je dedi rekel, da ga bo kupil. No tokrat ga pa moram malo zagovarjati, ker ko je rekel ok, me je res lepo presenetil.

No naj ti pa povem, da me je avto totalno razočaral. Je šel kiler za klimo, tako da nič ne bo s klimo še nekaj časa. In ko mi je povedal da stane samo kiler nekaj več kot 100 e sem rekla o to pa ne bo ta mesec. Hvala in sem se obrnila in šla. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 955
21.5.2010 11:04:27   
lidik
aja evo voziček bi pa takle imela:
http://soncek.si/si/peg-perego-switch-modularni-sistem-kiwi-kolekcija-2010-i9666.shtml

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 956
21.5.2010 11:08:12   
majčii
luškan voziček,... men so pa uni CAM všeč, samo lanski modeli :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 957
21.5.2010 11:11:58   
witch
lidik takega ima moja sestrična in je zelo zadovoljna z njim user posted image meni je pa všeč tale (čeprav mi kolesa spredaj niso preveč všeč) http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-sd-i642.shtml (ta črno bela kombinacija) Pa na tej strani so mi všečni vozički (ker imajo velika kolesa) http://www.lux4kids.si/index.php

majčii saj tile CAM tudi niso slabi user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 21.5.2010 11:13:36 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 958
21.5.2010 11:16:23   
Arwenko
Nama so pa tisti High Teck všeč ful. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 959
21.5.2010 11:17:54   
lidik
a res ga ima? In je res zadovoljna? Juhej. Zdaj si me pa že drugič danes razveselila. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ej samo tale črnobel je pa ful dober. Res je luškan. Hmmmm no moboče si pa še kaj premislim. Unega drugega linka pa nisem mogla odpret. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 960
21.5.2010 11:19:57   
witch
http://www.lux4kids.si/ zdaj dela? ma me nekaj zeza ta povezava.... Ja meni je ta črno bel svetoven user posted image user posted image res pa da ni poceni. Pri tvojem vsaj lupinico zraven dobiš... Ja res sta z vozičkom ful zadovoljna (jaz ga nisem probala) ampak ga hvalijo. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 961
21.5.2010 11:27:30   
lidik
ja witch zdaj dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj imajo dobre. Hmmm zdaj si me pa res v dilemo spravila. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa si mi dala delo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 962
21.5.2010 11:29:21   
witch
mam še eno stran... http://www.baby-spa.si/ tukaj mi tudi niso tako slabi user posted image user posted image samo tisti prvi (ki je seveda najdražji user posted image ) pri meni zmaga user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 963
21.5.2010 11:37:14   
lidik
joj witch če je toliko lepih vozičkov, kako se to potem lahko odločiš samo za enega.user posted image user posted image user posted image user posted image Veš kaj bom jaz verjetno kr pri svoji prvi odločitvi ostala, ker drugače bo pikca prej shodila, kot pa se bom jaz odločila katerega naj vzamem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 964
21.5.2010 11:48:03   
pujs666
Arwenko kdaj si pa pol ti delala test, da ti je že pokazal +, kater dan izostanka M???

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 965
21.5.2010 11:52:20   
mladika
 hej hoj!!
nekam švoh čvekate kle gor...user posted image lidik je pa čist pozabla name!!user posted image Mi tut še čakamo kaj bo al user posted image  al pa user posted image  druzga ne sprejmemo!!

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 966
21.5.2010 11:52:46   
ninchi9
Hej hej

Hvala za tolažbo.. Je pomagalo, da sem se malo user posted image user posted image . Tale klomifen je res od hudiča - sem prava tečka..

Sem se pa potolažila tudi, ker vidim, da nisem edina, ki že dela plane o vozičkih user posted image user posted image , čeprav še ni user posted image user posted image .. Ja, jaz tudi že mam vse splanirano!! Brat in njegova žena imata 2 mali punčki, pa vse dobim od njih.. Pa me svakinja vedno cuka za rokav - češ: "Kaj je zdaj, ti je že ratalo? Mi več nimamo placa kam shranjevat".. user posted image No, edino voziček bom pa nov kupila. Ampak kaj, ko bi jaz mela najdražjega....user posted image

No, v glavnem, punce, lep dan vam želim.. Jaz pa grem tortico pečt za mojga lubija, ker ima danes 36. rojstni dan!!!! user posted image user posted image Ko bo gotova, bom dala slikice gor, da se še ve malo posladkate.. user posted image

Pa pa

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 967
21.5.2010 12:05:42   
mladika
ninchi9 ti kar pridi k nam pojamrat mal pa se user posted image user posted image  ker že to zna učas pomagat,da daš iz sebe kar te teži!!No jst sem prav delovna bla ta tedn in doma in u službi poleg tega se morm še user posted image mam izpit u pondelak k je fulll za ******.Sam HB da sem dans doma in mam časa mal več sam kaj ko morem še cote dat user posted image ,pa user posted image po stanovanju pa še kosilo skuhat!!
evo pa sem vam še jaz eno zgodbico sestavla.Aja pa da ne rečem kok me zebe,da zgledam nekako takole user posted image .Tole s tem vremenom je pa že višek...upam da bo bolš...

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 968
21.5.2010 12:08:00   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

hej hoj!!
nekam švoh čvekate kle gor...user posted image lidik je pa čist pozabla name!!user posted image Mi tut še čakamo kaj bo al user posted image  al pa user posted image  druzga ne sprejmemo!!

packa ko tako govoriš !!!! Dobro veš da nisem pozabila, ampak čakam da mi sporočiš kdaj boš imela čas za čvekeca. Sej sva zmenjene, da mi ti sporočiš, ker si rekla, da se boš zdaj kot prvo malo umaknila iz foruma kot drugo pa začela učiti za izpit. Pol pa nisem upala biti tečna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 969
21.5.2010 12:14:02   
mladika
Ja kaj pa kak sms,pa klic,al pa ZS????????user posted image Sej se bom zdej nehala učit od pondelka dalje pa mam pol ceu tedn frej razn sredo,pa mogoč četrtek,sam ne vem še čist za 100% Aja pa ti sploh tečna ne morš bit!!!!!!!!usaj men ne!!!!

< Sporočilo je popravil mladika -- 21.5.2010 12:15:16 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 970
21.5.2010 12:16:36   
lidik
no potem se pa ti pridno še uči do ponedeljka. Jaz pa drug teden razen v torek ne vem če bom imela čas, tak da če ne prej pa lahko v petek malo počvekave. Kaj praviš?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 971
21.5.2010 12:22:19   
mladika
okej 99.9% da bo šlo,če ne ti pa javim.Aja ne,moj je drug tedn ceu tedn popoldne u službi in bom jst ceu tedn sama popoldne,tko da valda da bom mela cajt!!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 972
21.5.2010 12:24:36   
witch
ninchi9 potem pa če vse dobiš pa lahko najdražji voziček kupiš user posted image

mladika ja res slabo ta mesec čvekamo user posted image vse tiste čveke so šle... še sam jaz vztrajam in dvornega norčka na rrju špilam user posted image user posted image ti pa si pridna... jaz se tudi učim, sem glih naredila kosilo in pospravila, zdaj pa nazaj za knjige user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 973
21.5.2010 12:26:19   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

okej 99.9% da bo šlo,če ne ti pa javim.Aja ne,moj je drug tedn ceu tedn popoldne u službi in bom jst ceu tedn sama popoldne,tko da valda da bom mela cajt!!!!

no potem pa že lahko prej. Sej jaz za torek tudi nisem prepričana, mogoče bom celo imela tudi v torek čas. Bomo videli. V glavnem ko veš kdaj imaš čas javi, pa se zmeniva.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 974
21.5.2010 12:27:13   
lidik
witch ti naš dvorni norček in kje si svojega pajdaša pustila. Si čisto pozabila na njega, a ne? Kaj boš rekla, da jaz nisem pridna. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?