Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:46:51
|
|
|
|
lidik
|
eh witch nič se ne sekiraj. Boš videla da ga boš pregovorila. Jaz sem imela predno sem zanosila nagledan voziček za 450 EUR, pa je rekel, da nikakor ne da toliko za njega. Da ga raje sam naredi doma kot pa toliko da za voziček. No in veš kaj, zdaj imam nagledanega enega za 600 EUR, pa sploh ni več problema. Mu je všeč in je rekel, da če si ga res tako želim, ga bom pa dobila - samo da bo pikica varna v njem. Tak da te sanje naj kr ostanejo, boš videla da se ga bo dalo pregovoriti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:49:03
|
|
|
|
pujs666
|
Ja ja witch sj vem, men nben ne more pomagat ;)))) Jst tud upam da bo test +, če ne pa upam da ne priteče vsaj do četrtka, k mam glih ultrazvok napovedan, pa mi ga nau delala, če bom mela M. Vsaj kokr sm sestro vprašala. Pa da mi pol pove, kakšno je stanje tam spodaj ;))) Drgač sm pa prvi test delala 9 dni po ovulaciji, kar je prezgodaj, tko da je problem sam to, da zdj ga pa ne upam še enkrat nardit, pa je že skor en teden od zadnjega testiranja... Ta mesec vas pa res samo morim :( Jst upam da vse čimprej zagledate svoj +, pa da tale tema čist zamre, k nau nbene več tuki ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 10:20:14
|
|
|
|
witch
|
majčii mislim da sem uspela usposobiti ff gref mi lepo riše ko bo O pa se bo pojavil križec ali kako? lidik uuuu kakšen pa je voziček za 600e? videla bi ga no potem pa bomo naprej sanjali o vozičkih (in upam, da ga bomo kmalu kupili ) hehehe tvoj se zdaj zato s ceno strinja, ker ga bo dedi kupil mater je prebrisan
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 10:59:34
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: pujs666 hmmm, mogoče sm narobe vprašanje postavila. JZ vem kdaj sm imela avulacijo, ker sem uporabljala teste, samo me zanima če imaš lahko M na 29. dni, pa imaš ovulacijo šele 20. dan. A je to možno? Ali je vedno tko, da če imaš O kasneje, da imaš tudi M kasneje??? Pujs, jaz sem imela cikluse dolge 28 dni in ovulacijo tam 18. ali 19. dan, pa mi je uspelo zanosit, tako da je možno, samo vedet moraš kdaj je.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 11:02:32
|
|
|
|
lidik
|
ne ne witch s to ceno se je strinjal še predno je dedi rekel, da ga bo kupil. No tokrat ga pa moram malo zagovarjati, ker ko je rekel ok, me je res lepo presenetil. No naj ti pa povem, da me je avto totalno razočaral. Je šel kiler za klimo, tako da nič ne bo s klimo še nekaj časa. In ko mi je povedal da stane samo kiler nekaj več kot 100 e sem rekla o to pa ne bo ta mesec. Hvala in sem se obrnila in šla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 11:08:12
|
|
|
|
majčii
|
luškan voziček,... men so pa uni CAM všeč, samo lanski modeli :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 11:11:58
|
|
|
|
witch
|
lidik takega ima moja sestrična in je zelo zadovoljna z njim meni je pa všeč tale (čeprav mi kolesa spredaj niso preveč všeč) http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-sd-i642.shtml (ta črno bela kombinacija) Pa na tej strani so mi všečni vozički (ker imajo velika kolesa) http://www.lux4kids.si/index.php majčii saj tile CAM tudi niso slabi
< Sporočilo je popravil witch -- 21.5.2010 11:13:36 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 11:16:23
|
|
|
|
Arwenko
|
Nama so pa tisti High Teck všeč ful.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 11:17:54
|
|
|
|
lidik
|
a res ga ima? In je res zadovoljna? Juhej. Zdaj si me pa že drugič danes razveselila. Ej samo tale črnobel je pa ful dober. Res je luškan. Hmmmm no moboče si pa še kaj premislim. Unega drugega linka pa nisem mogla odpret.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 11:19:57
|
|
|
|
witch
|
http://www.lux4kids.si/ zdaj dela? ma me nekaj zeza ta povezava.... Ja meni je ta črno bel svetoven res pa da ni poceni. Pri tvojem vsaj lupinico zraven dobiš... Ja res sta z vozičkom ful zadovoljna (jaz ga nisem probala) ampak ga hvalijo.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 11:27:30
|
|
|
|
lidik
|
ja witch zdaj dela Kaj imajo dobre. Hmmm zdaj si me pa res v dilemo spravila. Pa si mi dala delo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 11:29:21
|
|
|
|
witch
|
mam še eno stran... http://www.baby-spa.si/ tukaj mi tudi niso tako slabi samo tisti prvi (ki je seveda najdražji ) pri meni zmaga
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 11:37:14
|
|
|
|
lidik
|
joj witch če je toliko lepih vozičkov, kako se to potem lahko odločiš samo za enega. Veš kaj bom jaz verjetno kr pri svoji prvi odločitvi ostala, ker drugače bo pikca prej shodila, kot pa se bom jaz odločila katerega naj vzamem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 11:48:03
|
|
|
|
pujs666
|
Arwenko kdaj si pa pol ti delala test, da ti je že pokazal +, kater dan izostanka M???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 11:52:20
|
|
|
|
mladika
|
hej hoj!! nekam švoh čvekate kle gor... lidik je pa čist pozabla name!! Mi tut še čakamo kaj bo al al pa druzga ne sprejmemo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 11:52:46
|
|
|
|
ninchi9
|
Hej hej Hvala za tolažbo.. Je pomagalo, da sem se malo . Tale klomifen je res od hudiča - sem prava tečka.. Sem se pa potolažila tudi, ker vidim, da nisem edina, ki že dela plane o vozičkih , čeprav še ni .. Ja, jaz tudi že mam vse splanirano!! Brat in njegova žena imata 2 mali punčki, pa vse dobim od njih.. Pa me svakinja vedno cuka za rokav - češ: "Kaj je zdaj, ti je že ratalo? Mi več nimamo placa kam shranjevat".. No, edino voziček bom pa nov kupila. Ampak kaj, ko bi jaz mela najdražjega.... No, v glavnem, punce, lep dan vam želim.. Jaz pa grem tortico pečt za mojga lubija, ker ima danes 36. rojstni dan!!!! Ko bo gotova, bom dala slikice gor, da se še ve malo posladkate.. Pa pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:05:42
|
|
|
|
mladika
|
ninchi9 ti kar pridi k nam pojamrat mal pa se ker že to zna učas pomagat,da daš iz sebe kar te teži!!No jst sem prav delovna bla ta tedn in doma in u službi poleg tega se morm še mam izpit u pondelak k je fulll za ******.Sam HB da sem dans doma in mam časa mal več sam kaj ko morem še cote dat ,pa po stanovanju pa še kosilo skuhat!! evo pa sem vam še jaz eno zgodbico sestavla.Aja pa da ne rečem kok me zebe,da zgledam nekako takole .Tole s tem vremenom je pa že višek...upam da bo bolš...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:08:00
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika hej hoj!! nekam švoh čvekate kle gor... lidik je pa čist pozabla name!! Mi tut še čakamo kaj bo al al pa druzga ne sprejmemo!! packa ko tako govoriš !!!! Dobro veš da nisem pozabila, ampak čakam da mi sporočiš kdaj boš imela čas za čvekeca. Sej sva zmenjene, da mi ti sporočiš, ker si rekla, da se boš zdaj kot prvo malo umaknila iz foruma kot drugo pa začela učiti za izpit. Pol pa nisem upala biti tečna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:14:02
|
|
|
|
mladika
|
Ja kaj pa kak sms,pa klic,al pa ZS???????? Sej se bom zdej nehala učit od pondelka dalje pa mam pol ceu tedn frej razn sredo,pa mogoč četrtek,sam ne vem še čist za 100% Aja pa ti sploh tečna ne morš bit!!!!!!!!usaj men ne!!!!
< Sporočilo je popravil mladika -- 21.5.2010 12:15:16 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:16:36
|
|
|
|
lidik
|
no potem se pa ti pridno še uči do ponedeljka. Jaz pa drug teden razen v torek ne vem če bom imela čas, tak da če ne prej pa lahko v petek malo počvekave. Kaj praviš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:22:19
|
|
|
|
mladika
|
okej 99.9% da bo šlo,če ne ti pa javim.Aja ne,moj je drug tedn ceu tedn popoldne u službi in bom jst ceu tedn sama popoldne,tko da valda da bom mela cajt!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:24:36
|
|
|
|
witch
|
ninchi9 potem pa če vse dobiš pa lahko najdražji voziček kupiš mladika ja res slabo ta mesec čvekamo vse tiste čveke so šle... še sam jaz vztrajam in dvornega norčka na rrju špilam ti pa si pridna... jaz se tudi učim, sem glih naredila kosilo in pospravila, zdaj pa nazaj za knjige
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:26:19
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika okej 99.9% da bo šlo,če ne ti pa javim.Aja ne,moj je drug tedn ceu tedn popoldne u službi in bom jst ceu tedn sama popoldne,tko da valda da bom mela cajt!!!! no potem pa že lahko prej. Sej jaz za torek tudi nisem prepričana, mogoče bom celo imela tudi v torek čas. Bomo videli. V glavnem ko veš kdaj imaš čas javi, pa se zmeniva.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:27:13
|
|
|
|
lidik
|
witch ti naš dvorni norček in kje si svojega pajdaša pustila. Si čisto pozabila na njega, a ne? Kaj boš rekla, da jaz nisem pridna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?