Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:28:41
|
|
|
|
mladika
|
ja wich jst ti bom pa pomagala dvornega norčka špilat use so nam pobegnle drugam... no lidik če boš mela cajt u torek javi pa se vidimo!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:29:05
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: mladika okej 99.9% da bo šlo,če ne ti pa javim.Aja ne,moj je drug tedn ceu tedn popoldne u službi in bom jst ceu tedn sama popoldne,tko da valda da bom mela cajt!!!! no potem pa že lahko prej. Sej jaz za torek tudi nisem prepričana, mogoče bom celo imela tudi v torek čas. Bomo videli. V glavnem ko veš kdaj imaš čas javi, pa se zmeniva. V ponedeljek sem jaz navrsti! Da me ne pozabiš
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:32:07
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik witch ti naš dvorni norček in kje si svojega pajdaša pustila. Si čisto pozabila na njega, a ne? Kaj boš rekla, da jaz nisem pridna. Se opravičujem, da sem užalila vašo dvorno norčavost Nisem na vas pozabila, in nisem rekla da niste pridni, ampak ste se preselili na drugo temo... Za kar sem zelo vesela (jaz sem punčka, ti fantek ) lidik mi pa pomaga igrati dvornega norčka 2
< Sporočilo je popravil witch -- 21.5.2010 12:33:13 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:38:41
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: mladika okej 99.9% da bo šlo,če ne ti pa javim.Aja ne,moj je drug tedn ceu tedn popoldne u službi in bom jst ceu tedn sama popoldne,tko da valda da bom mela cajt!!!! no potem pa že lahko prej. Sej jaz za torek tudi nisem prepričana, mogoče bom celo imela tudi v torek čas. Bomo videli. V glavnem ko veš kdaj imaš čas javi, pa se zmeniva. V ponedeljek sem jaz navrsti! Da me ne pozabiš o to pa ne, se preveč veselim da bi pozabila. Itak ostane. Sej mladikica ima v ponedeljek izpit, tako da ne bo imela časa in jaz vem da imam s tabo rezerviran zmenek pred železniško.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:38:58
|
|
|
|
witch
|
Punce zdaj pa grem ker če ne bodo v ponedeljek moji odgovori izgledali tako potem pa nebom naredila in bom pa se bom šla v torek bom pa izgledala tako
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:41:19
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik o to pa ne, se preveč veselim da bi pozabila. Itak ostane. Sej mladikica ima v ponedeljek izpit, tako da ne bo imela časa in jaz vem da imam s tabo rezerviran zmenek pred železniško. že komaj čakam Te bom tako pričakala
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:42:44
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: lidik witch ti naš dvorni norček in kje si svojega pajdaša pustila. Si čisto pozabila na njega, a ne? Kaj boš rekla, da jaz nisem pridna. Se opravičujem, da sem užalila vašo dvorno norčavost Nisem na vas pozabila, in nisem rekla da niste pridni, ampak ste se preselili na drugo temo... Za kar sem zelo vesela (jaz sem punčka, ti fantek ) lidik mi pa pomaga igrati dvornega norčka 2 seveda sem pripravljena in nalogo z veseljem sprejemam. Sem se sicer res preselila na drugo temo, samo zdaj bom en čas tako samo z vami čvekala, tisto temo bom dala malo na stran. Je preveč slabih novičk zadnje čase tam in sej veš potem psiha dela na polno v negativno smer, tako da se bom od tam umaknila, pa tukaj raje zraven tebe ljudi zabavala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:43:57
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: lidik o to pa ne, se preveč veselim da bi pozabila. Itak ostane. Sej mladikica ima v ponedeljek izpit, tako da ne bo imela časa in jaz vem da imam s tabo rezerviran zmenek pred železniško. že komaj čakam Te bom tako pričakala pa torbice ne pozabi, vrečko pa doma pusti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:44:45
|
|
|
|
witch
|
jeeeeeej da bom imea družbo Ma ja sem brala.... in res nič dobrega ne pišete... Tako je, ti lepo z nami ostani mi nič slabega ne pišemo
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:46:21
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: lidik o to pa ne, se preveč veselim da bi pozabila. Itak ostane. Sej mladikica ima v ponedeljek izpit, tako da ne bo imela časa in jaz vem da imam s tabo rezerviran zmenek pred železniško. že komaj čakam Te bom tako pričakala pa torbice ne pozabi, vrečko pa doma pusti Bom kar prinesla torbico bom pa že v nedeljo v avto dala
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:50:33
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: lidik o to pa ne, se preveč veselim da bi pozabila. Itak ostane. Sej mladikica ima v ponedeljek izpit, tako da ne bo imela časa in jaz vem da imam s tabo rezerviran zmenek pred železniško. že komaj čakam Te bom tako pričakala pa torbice ne pozabi, vrečko pa doma pusti Bom kar prinesla torbico bom pa že v nedeljo v avto dala dobro si se znašla zdajle. Hmmmm si mi dala idejo da moram tudi jaz nekaj ušpičit za tebe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 12:52:53
|
|
|
|
witch
|
nič neboš ušpičila pazi da me nebo kap slučajno
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 13:03:22
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch nič neboš ušpičila pazi da me nebo kap slučajno draga moja si mi preveč prirasla k srcu, da bi dopustila kaj takšnega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 13:25:07
|
|
|
|
witch
|
kak lepo jaz še vedno ne berem in se ne učim
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 13:33:14
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch kak lepo jaz še vedno ne berem in se ne učim no zdaj pa hitro za knjige, jaz pa hitim še malo delat pol pa domov - oz. na tehničnega, da vsaj nekaj uredim dnes.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 13:34:44
|
|
|
|
mladika
|
jst tut ne,oz. si berem zravn pa kle gor visim zame in za wich!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 14:07:39
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: pujs666 Arwenko kdaj si pa pol ti delala test, da ti je že pokazal +, kater dan izostanka M??? Delala sem na prvi dan izostanka CB in je že pokazal, to je bilo 10 dni po ovulaciji.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 14:11:17
|
|
|
|
majčii
|
jao LIDIK IN WITCH vama se pa je odpel dns Awrenko že 10 dni po O ,... jst sem komi 3 dan in sem že vsa živčnaaaa :) lep viked babnce moje :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 14:12:21
|
|
|
|
majčii
|
ups arwenko :) sem se zatipkala :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 14:57:38
|
|
|
|
Arwenko
|
majčii, saj bo. Aja, pa kot zanimivost, nama je uspelo zanosit s slončkanjem en dan po ovulaciji, sem sigurno, da se je takrat primlo, ker pred tem ene 5 dni nisva zaradi nekih obveznosti in plavalčki tako dolgo nebi mogli počakat. Tako da sva očitno rano zadela tistih 12-24 ur po ovulaciji, preden jajčece propade. Zdaj še samo do torka počakamo, pa upamo, da bo na pregledu vse vredu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 15:12:12
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčii jao LIDIK IN WITCH vama se pa je odpel dns ja tudi taki dnevi pridejo ampak sve bile danes neke čudne arwenko držim pesti, da bo na pregledu vse ok
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 19:24:47
|
|
|
|
jacki
|
Drage moje Witch, lidik in mladika FACE STE Ste e nasmejale do solz dons z vašim pogovorom . Sej jest bi tud čvekala z vami, če bi mela tako službo, pa ne gre... pol pa popoldne in ob večerih preberem vse za nazaj, se nasmejim in včasih kej pokomentiram. PA čakam na vesele oza novičke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 22.5.2010 7:02:22
|
|
|
|
pujs666
|
Dooooooooobroooooooo juuuuuuuuuttttrooooooooo dekleta! No nama je danes pokazalo en fajni močni ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ;) Sm se skor zjokala od veselja. Še kr premišljujem, če je mogoče test zatajil, ma upam da ni, mam pa še enga doma, pa ga jutr ponovim. Drgač mam pa glih drug teden UZ (že od prej sem naročena), takrat bo 6 tednov od moje M, pa ne vem,a se to že kaj vidi, al bom brezveze hodila. Vsem hvala za pestke in kokr sm že včer rekla, ma da vse čimprej pridete na druge strani klepetat. LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 22.5.2010 7:24:03
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: majčii jao LIDIK IN WITCH vama se pa je odpel dns ja tudi taki dnevi pridejo ampak sve bile danes neke čudne arwenko držim pesti, da bo na pregledu vse ok čudne sva bile? Se ti zdi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 22.5.2010 7:24:56
|
|
|
|
lidik
|
pujs666 želim ti lepih in pa zdravega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kupovanje hraneMichonne RRKje kupite večino hrane?V trgovinah (
85%)
Na tržnici (
0%)
Pri kmetih (
8%)
Pridelamo sami (
8%)
Število vseh glasov: 26Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!