|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
19.5.2010 13:21:30   
witch
pipilangstrumpf user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej.

Punce dosti je bilo modre barve...

majčii, anonimna bm, pujs666, picikl, spirit75, **M** , monstera, ninchi9, arual vse bi vas pobarvala roza. Zato prosim za dobre novičke user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.5.2010 13:25:52   
majčii
pri meni bo treba počakat še cca od 10-13 dni,... O ravnokar mimo :) 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.5.2010 14:20:33   
zaljubljena23
Twetka user posted image user posted image mah res ne vem kaj s temi G zadnje čase...Jaz zaenkrat še z mojim nimam problemov...Je full fajn, vse porihtama tako kot je treba...

vsem, ki vas je obiskala tečka, pa pošiljam objemčke

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 19.5.2010 14:21:55 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 903
19.5.2010 17:00:40   
ninchi9
Punce, mene tak firbec matra... Imam nek občutek, da pa ta mesec booo... Upam, da me ta občutek ne vara.. Kdaj mislite, da bi lahko nardila test, glede na to, da bi user posted image naj prišla 26.?? Pa še nekaj... včeraj in predvčerajšnjim me je tak špikalo v jajčnikih, kot pri O.. Tega nisem nikoli doživela izven plodnih dni. Res, bolelo me je tak, da sem vzela lekadol, ker je bilo nevzdržno.. Mislite, da je to lahko tudi zaradi klomifena??

No, dajmo se še ostale čimprej pobarvat na rozaaa user posted image user posted image

in lep sončen pozdrav

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 904
19.5.2010 19:12:59   
mladika
Spaghetek kolk kapsulc na dan si pa jemala??aja pa user posted image user posted image user posted image  za plusek;)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 905
20.5.2010 7:38:25   
majčii
Dobro jutro  :)
Kaj je to zdej, nič ne cvekate?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 906
20.5.2010 7:53:10   
lidik
witch dobro jutro. Kje se ti naj zdaj oglasim? Tu, ali pri juniju, ali kje? Sem že čisto zmedena. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 907
20.5.2010 8:01:03   
witch
user posted image user posted image user posted image lidik user posted image user posted image user posted image najboljše da se kar pokličeve kot dva zaljubljenca user posted image user posted image user posted image user posted image za zdaj lahko kar tukaj, ker na juniju se še nič kaj preveč ne dogaja. Kako si?

majčii evo nas user posted image glavno strašilo foruma witch je prispela user posted image user posted image kako si?

ninchi9 jaz držim pesti, da te občutek ne vara in da bo velik plus user posted image user posted image user posted image glede špikanja... mogoče je bila bolj pozna O, ali si pa imela 2, ali pa zaradi tablet... Nimam pojma user posted image

jaz zdaj pa sem začela kašljati user posted image ne vem če preživim današnji dan... BT se mi je iz 36.1 dvignila danes na 36.6 user posted image še dokotrat bom naredila zraven te zanositve in BTja user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 908
20.5.2010 8:04:33   
lidik
ja tetka witch veš kaj sej če se predolgo ne bi oglasila bi te itak poklicala, ker bi te preveč pogrešala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ej ti povem da sem super, ker je že četrtek. In sedaj samo še petek, sobota, nedelja in jupi ponedeljek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, potem bom pa upoštevala in bom te tu iskala ti mi pa sporoči ko se boš na junij selila.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 909
20.5.2010 8:07:37   
witch
Daj sploh ne govori kak hitro gre čas user posted image jaz še imam do ponedeljka 3 debele knjige za predelati user posted image user posted image Tak da po eni strani komaj čakam ponedeljek, če bi bil že danes bi bilo ok user posted image . Po drugi strani pa.... naj se vlečeeeeeee vse tja do  junija user posted image ker mi ni za te brezvezne knjige.

Ti bom sporočila kdaj se selim pod junij. Potem pa upam, da se preselim kam bližje k tebi in celih 9 mesecev ostanem tamuser posted image (bi bil že čas)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.5.2010 8:33:42   
majčii
witch :) ma jst sem kr ok,... dns me zebe v službi, pa še šefa ni, tok da mi bo še dolgcajt, kalorifer moj najboljši prijatelj ;)
Drgač pa sem tud jst diplomirala iz BT,... men se je včeri vzdignila po O  na 37,0 a malo manj kot ponavadi 37,2 danes pa padla na 36,9user posted image Kaj pa vem,...
Aja sem te hotla vprašat kaj ti študiraš  k tolk bereš? Jst sem absolventka geografije na ff v Ljubljani, en izpit in diploma do konca,... študij se že kr malo vleče,... vmes sem enkrat ponavljala (k sva se z mojim ravno skupi preselila pa se ni znesel naučit za en izpituser posted image ).
Lidik ful fajn da tud tle malo čvekaš, daješ tako pozitivno energijo nam čakajočim user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 911
20.5.2010 8:36:32   
witch
majčii jaz sem pa na filozofiji user posted image user posted image user posted image v mb. Saj se mi vidi da sem rahlo čudna user posted image user posted image imam en izpit, ki je sestavljen iz 26 knjig, ki jih preberemo in potem hodimo zagovarjat in toplo vodo odkrivat user posted image Jaz imam pa še 6 izpitov in diplomo. Ah saj bo... 

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 912
20.5.2010 8:39:58   
majčii
u a prow filozofija :)  mi smo mel tle na filofaksu v lj izbirni predmet in smo izbiral me d psiholog, filozof. in ne vem katere še pa sem vzela filozofijo, k je kao najlažji predmet, prebereš 3 članke in pol greš zagovarjat. Ajooooj to je bla veselicauser posted image ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 913
20.5.2010 8:42:26   
lidik
Ja veš kaj boš videla da zdaj bo itak kmalu tudi za tebe tisti čas ko se boš preselila pod druge teme. Sej veš da med pikicami ne sme biti prevelike razlike. Jima bo preveč dolgčas ko bova midve skupaj na kavici čvekale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej witch ponedeljek bo en tak vesel dan, da bo tudi zagovor opravljen z lahkoto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 914
20.5.2010 8:42:53   
Anonimen
Jutro punce

Ma vse po vrsti ,ki študirate user posted image pridne in naj vam čim prej rata narest vse izpite.user posted image user posted image
Jaz sem šivilja specializirana na usnje,delala od šole naprej na tekstilu,samo sedaj nič več (skoraj)ne šivam ,ker so cote za vsak dan že tako poceni ,da se ne splača sedet za strojem.

Pri meni nič novega.Sicer pa imam redni pregled pri G 27.5,če slučajno še do takrat ne dobim M,se bova malo pomenili ,ker se bojim ,da se bo spet začela pojavljat stara zgodba.

Toliko,lep dan

bm

(odgovor članu majčii)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
20.5.2010 8:45:26   
lidik
majčii pa jaz se nikakor ne morem posloviti od vas. Čakam da vse moje punce, s katerimi sem klepetala, ko sem še jaz čakala na plusek, pridete v drug del foruma. 

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.5.2010 8:49:28   
majčii
lidik: se bomo punce potrudle da ne boš predolgo čakala :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.5.2010 8:51:11   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: majčii

lidik: se bomo punce potrudle da ne boš predolgo čakala :)

kaj res?????????? To bi bilo pa najlepše kar bi naredile !!!!!!!!!!!!!! Jaz bom tako močno stiskala pesti za vas !!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No sej to jih itak že zdaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa da ne bodo same pikapoke, pa še prilepim kakšnega pujsa da bo še več sreče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.5.2010 8:57:26   
majčii
hvala lidik :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.5.2010 8:57:38   
witch
majčii saj ni tak težka... ampak kaj ko ne vem kaj hoče od mene. In te težke filozofske knjige je prav težko zbrano brati. Pa pojma nimam kaj mislijo povedati, in potem to naj zagovarjam in iščem ne vem kakšne teze, pa protislovja, pa.... user posted image

lidik bi mi bil čas ja.... upam, da zdaj v roku dveh mesecev grem na druge teme, ker potem mojega user posted image dva meseca nebo user posted image pa nič nebo iz user posted image potem pa bo razlika med pikicami že ful velika user posted image

anonimna bm šiviljstvo je res bolj slabo.... je vse prepoceni, da bi se še splačalo kaj delati...

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 920
20.5.2010 8:58:13   
witch
lidik hvala za pujse pa pikepoke user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.5.2010 10:05:01   
lidik
ja witch boš videla da vama bo uspelo predno tvoj user posted image gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.5.2010 10:06:25   
spaghetek

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Spaghetek kolk kapsulc na dan si pa jemala??aja pa user posted image user posted image user posted image  za plusek;)

Hvala za cestitke. Jst sem jemala 3 kapsule na dan, kar je 1500g.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 923
20.5.2010 10:47:47   
majčii
spagetek,... a bi hotla ti prodat te tablete kar ti jih je ostalo,...
Punce a bi hotla še ktera naročt te tablete, kr jst jih ne bi sama,... nisem še nikoli naročala preko neta... razen mimo vrste:)

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 924
20.5.2010 10:57:01   
pujs666
Živjo punce!
Kako ste na ta sončen dan?

witch jz sm še kr v nevednosti kaj je z mano ta mesec. Dj mi prosim ti povej, k ti je zdj tok zamujala, a kej veš a si mela pozno ovulacijo al kaj mislš da je blo?

Pa še eno vprašanje za vse. Glede ne to da mam jz menstro na cca.29 dni, a je možno da mam vedno pozno ovulacijo, ali je pravilo da imaš menstruacijo vedno 14 po ovulaciji, potem je pa samo odvisno kdaj si ovalucijo imel???
Ne vem, ker če tko gledam, mam dans glih 14 dni po ovulaciji, če pa gledam zamudo menstre mi pa zamuja 7 dni.

Hvala če si bo kera vzela čas za odgovor. Jz res upam da se vse čimprej preselimo na druge bolj zabavne teme ;) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Starost
Erin

Odgovorite le ženske :) Vaš partner je:

isto star kot ve (15%)

starejši (67%)

mlajši (18%)

Število vseh glasov: 374

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!