Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 19.5.2010 13:21:30
|
|
|
|
witch
|
pipilangstrumpf in za naprej. Punce dosti je bilo modre barve... majčii, anonimna bm, pujs666, picikl, spirit75, **M** , monstera, ninchi9, arual vse bi vas pobarvala roza. Zato prosim za dobre novičke
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 19.5.2010 13:25:52
|
|
|
|
majčii
|
pri meni bo treba počakat še cca od 10-13 dni,... O ravnokar mimo :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 19.5.2010 14:20:33
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Twetka mah res ne vem kaj s temi G zadnje čase...Jaz zaenkrat še z mojim nimam problemov...Je full fajn, vse porihtama tako kot je treba... vsem, ki vas je obiskala tečka, pa pošiljam objemčke
< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 19.5.2010 14:21:55 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 19.5.2010 17:00:40
|
|
|
|
ninchi9
|
Punce, mene tak firbec matra... Imam nek občutek, da pa ta mesec booo... Upam, da me ta občutek ne vara.. Kdaj mislite, da bi lahko nardila test, glede na to, da bi naj prišla 26.?? Pa še nekaj... včeraj in predvčerajšnjim me je tak špikalo v jajčnikih, kot pri O.. Tega nisem nikoli doživela izven plodnih dni. Res, bolelo me je tak, da sem vzela lekadol, ker je bilo nevzdržno.. Mislite, da je to lahko tudi zaradi klomifena?? No, dajmo se še ostale čimprej pobarvat na rozaaa in lep sončen pozdrav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 19.5.2010 19:12:59
|
|
|
|
mladika
|
Spaghetek kolk kapsulc na dan si pa jemala??aja pa za plusek;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 7:38:25
|
|
|
|
majčii
|
Dobro jutro :) Kaj je to zdej, nič ne cvekate?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 7:53:10
|
|
|
|
lidik
|
witch dobro jutro. Kje se ti naj zdaj oglasim? Tu, ali pri juniju, ali kje? Sem že čisto zmedena.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:01:03
|
|
|
|
witch
|
lidik najboljše da se kar pokličeve kot dva zaljubljenca za zdaj lahko kar tukaj, ker na juniju se še nič kaj preveč ne dogaja. Kako si? majčii evo nas glavno strašilo foruma witch je prispela kako si? ninchi9 jaz držim pesti, da te občutek ne vara in da bo velik plus glede špikanja... mogoče je bila bolj pozna O, ali si pa imela 2, ali pa zaradi tablet... Nimam pojma jaz zdaj pa sem začela kašljati ne vem če preživim današnji dan... BT se mi je iz 36.1 dvignila danes na 36.6 še dokotrat bom naredila zraven te zanositve in BTja
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:04:33
|
|
|
|
lidik
|
ja tetka witch veš kaj sej če se predolgo ne bi oglasila bi te itak poklicala, ker bi te preveč pogrešala. Ej ti povem da sem super, ker je že četrtek. In sedaj samo še petek, sobota, nedelja in jupi ponedeljek. Ok, potem bom pa upoštevala in bom te tu iskala ti mi pa sporoči ko se boš na junij selila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:07:37
|
|
|
|
witch
|
Daj sploh ne govori kak hitro gre čas jaz še imam do ponedeljka 3 debele knjige za predelati Tak da po eni strani komaj čakam ponedeljek, če bi bil že danes bi bilo ok . Po drugi strani pa.... naj se vlečeeeeeee vse tja do junija ker mi ni za te brezvezne knjige. Ti bom sporočila kdaj se selim pod junij. Potem pa upam, da se preselim kam bližje k tebi in celih 9 mesecev ostanem tam (bi bil že čas)
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:33:42
|
|
|
|
majčii
|
witch :) ma jst sem kr ok,... dns me zebe v službi, pa še šefa ni, tok da mi bo še dolgcajt, kalorifer moj najboljši prijatelj ;) Drgač pa sem tud jst diplomirala iz BT,... men se je včeri vzdignila po O na 37,0 a malo manj kot ponavadi 37,2 danes pa padla na 36,9 Kaj pa vem,... Aja sem te hotla vprašat kaj ti študiraš k tolk bereš? Jst sem absolventka geografije na ff v Ljubljani, en izpit in diploma do konca,... študij se že kr malo vleče,... vmes sem enkrat ponavljala (k sva se z mojim ravno skupi preselila pa se ni znesel naučit za en izpit ). Lidik ful fajn da tud tle malo čvekaš, daješ tako pozitivno energijo nam čakajočim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:36:32
|
|
|
|
witch
|
majčii jaz sem pa na filozofiji v mb. Saj se mi vidi da sem rahlo čudna imam en izpit, ki je sestavljen iz 26 knjig, ki jih preberemo in potem hodimo zagovarjat in toplo vodo odkrivat Jaz imam pa še 6 izpitov in diplomo. Ah saj bo...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:39:58
|
|
|
|
majčii
|
u a prow filozofija :) mi smo mel tle na filofaksu v lj izbirni predmet in smo izbiral me d psiholog, filozof. in ne vem katere še pa sem vzela filozofijo, k je kao najlažji predmet, prebereš 3 članke in pol greš zagovarjat. Ajooooj to je bla veselica ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:42:26
|
|
|
|
lidik
|
Ja veš kaj boš videla da zdaj bo itak kmalu tudi za tebe tisti čas ko se boš preselila pod druge teme. Sej veš da med pikicami ne sme biti prevelike razlike. Jima bo preveč dolgčas ko bova midve skupaj na kavici čvekale. Ej witch ponedeljek bo en tak vesel dan, da bo tudi zagovor opravljen z lahkoto.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce Ma vse po vrsti ,ki študirate pridne in naj vam čim prej rata narest vse izpite. Jaz sem šivilja specializirana na usnje,delala od šole naprej na tekstilu,samo sedaj nič več (skoraj)ne šivam ,ker so cote za vsak dan že tako poceni ,da se ne splača sedet za strojem. Pri meni nič novega.Sicer pa imam redni pregled pri G 27.5,če slučajno še do takrat ne dobim M,se bova malo pomenili ,ker se bojim ,da se bo spet začela pojavljat stara zgodba. Toliko,lep dan bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:45:26
|
|
|
|
lidik
|
majčii pa jaz se nikakor ne morem posloviti od vas. Čakam da vse moje punce, s katerimi sem klepetala, ko sem še jaz čakala na plusek, pridete v drug del foruma.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:49:28
|
|
|
|
majčii
|
lidik: se bomo punce potrudle da ne boš predolgo čakala :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:51:11
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčii lidik: se bomo punce potrudle da ne boš predolgo čakala :) kaj res?????????? To bi bilo pa najlepše kar bi naredile !!!!!!!!!!!!!! Jaz bom tako močno stiskala pesti za vas !!!!!!!!!!! No sej to jih itak že zdaj. Zdej pa da ne bodo same pikapoke, pa še prilepim kakšnega pujsa da bo še več sreče.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:57:26
|
|
|
|
majčii
|
hvala lidik :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:57:38
|
|
|
|
witch
|
majčii saj ni tak težka... ampak kaj ko ne vem kaj hoče od mene. In te težke filozofske knjige je prav težko zbrano brati. Pa pojma nimam kaj mislijo povedati, in potem to naj zagovarjam in iščem ne vem kakšne teze, pa protislovja, pa.... lidik bi mi bil čas ja.... upam, da zdaj v roku dveh mesecev grem na druge teme, ker potem mojega dva meseca nebo pa nič nebo iz potem pa bo razlika med pikicami že ful velika anonimna bm šiviljstvo je res bolj slabo.... je vse prepoceni, da bi se še splačalo kaj delati...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 8:58:13
|
|
|
|
witch
|
lidik hvala za pujse pa pikepoke
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 10:05:01
|
|
|
|
lidik
|
ja witch boš videla da vama bo uspelo predno tvoj gre
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 10:06:25
|
|
|
|
spaghetek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika Spaghetek kolk kapsulc na dan si pa jemala??aja pa za plusek;) Hvala za cestitke. Jst sem jemala 3 kapsule na dan, kar je 1500g.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 10:47:47
|
|
|
|
majčii
|
spagetek,... a bi hotla ti prodat te tablete kar ti jih je ostalo,... Punce a bi hotla še ktera naročt te tablete, kr jst jih ne bi sama,... nisem še nikoli naročala preko neta... razen mimo vrste:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 10:57:01
|
|
|
|
pujs666
|
Živjo punce! Kako ste na ta sončen dan? witch jz sm še kr v nevednosti kaj je z mano ta mesec. Dj mi prosim ti povej, k ti je zdj tok zamujala, a kej veš a si mela pozno ovulacijo al kaj mislš da je blo? Pa še eno vprašanje za vse. Glede ne to da mam jz menstro na cca.29 dni, a je možno da mam vedno pozno ovulacijo, ali je pravilo da imaš menstruacijo vedno 14 po ovulaciji, potem je pa samo odvisno kdaj si ovalucijo imel??? Ne vem, ker če tko gledam, mam dans glih 14 dni po ovulaciji, če pa gledam zamudo menstre mi pa zamuja 7 dni. Hvala če si bo kera vzela čas za odgovor. Jz res upam da se vse čimprej preselimo na druge bolj zabavne teme ;)
|
|
|
Starost ErinOdgovorite le ženske :)
Vaš partner je:isto star kot ve (
15%)
starejši (
67%)
mlajši (
18%)
Število vseh glasov: 374Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!