Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 11:48:28
|
|
|
|
witch
|
pujs666 jaz mislim da ta cikel sploh ni bilo O ker ni nikoli bilo bolečine, ne sluzi, ne nič... Zakaj je bil tak dolgi cikel pa nimam pojma. Pod stresom nisem bila, perpričala sem sem, da bo M prišla in pisha tako po mojem ni delala... Ne vem... Daj probaj z O testi, riskiraj en mesec malo denarja in boš videla kdaj je O... majčii imaš zs
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 11:49:57
|
|
|
|
spaghetek
|
Ovulacija 14. dan cikla je mit. Najbolj sigurno ti je, ce si kupis ovulacijske teste oz. si zacnes merit BT in potem bos tocno vedla, kdaj mas ovulacijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 11:53:54
|
|
|
|
pujs666
|
hmmm, mogoče sm narobe vprašanje postavila. JZ vem kdaj sm imela avulacijo, ker sem uporabljala teste, samo me zanima če imaš lahko M na 29. dni, pa imaš ovulacijo šele 20. dan. A je to možno? Ali je vedno tko, da če imaš O kasneje, da imaš tudi M kasneje???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 13:29:29
|
|
|
|
spaghetek
|
Lutealna faza dolga 9 dni je cisto normalna. :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 19:09:17
|
|
|
|
witch
|
Zadnje čase pa nič več ne čvekamo Kje se pa skrivate? Ste vse skirte pod odejami in delate No jaz trenutno še za faks, potem pa v eno vročo potem pa počasi hehehe no pa kakšno bo tudi prišlo na vrsto
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 19:42:00
|
|
|
|
agataema
|
Hey witch, vidim da si dobre volje . Mene pa še vedno ful križ boli, upam da ne bo celo nosečnost tako. Pa moža itak spet že cel teden ni, tako da sem morala v stanovanju pravi arhitekturni čudež naredit, da mi tamalga ni treba nič dvigovat in mu samo asistiram, ko pleza v posteljico, previjalno... Zdajle pa študiram ene filtre za bazen, ker komaj čakam da se začne plavalna sezona, pa nam je šel stari filter v franeže . Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 20.5.2010 21:15:32
|
|
|
|
ninchi9
|
Witch.. vso srečo pri učenju.. Oh, hvala bogu, da je to za mano, no ne še čisto, diplomsko še moram nardit do konca.. Ejej punce, tak slab dan je za mano.. Najprej me razkuri kolega, pol še moj dragi, ... v glavnem cel dan taka slaba energija. Pa špikat me je začelo tam spodaj, tak kot vsak mesec pred !!! Tak da mislim, da nič ne bo z .. joj, pa 31. mesec poskušanja je že za mano.. Res sem ful potrta.. Bojim se, da bom zbolela od želje po . Ne vem, kak naj odklopim (spet), kak se naj razvedrim, počutim se ful prazno.. Joj, upam da vam nisem preveč zatežila, no vsak ima kdaj žuto minuto. Sem pa ful vesela za ostale, ki vam je uspelo in se veselim z vami Za tiste moje sorte pa velik in polno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 7:50:04
|
|
|
|
majčii
|
ninči: ti kr povej kaj te teži,... je lažje pol... pridejo taki dnevi,... sicer pa mislim da si ti na klomifenu,... jst sem bla ful boga k sem ga jemala,... skoz slabe volje, pa zaspana, pa razdražljiva, pa sitna,.... vzami v zakup :) Drgač je men pomagal da sem šla na sprehod, splezala na eno drevo in na eni veji jokala,... nihče te ne vidi, nihče ti ne govori sej bo bolš, te skuša na vsak način potolažit in ti govori da delaš preveliko paniko,... Pojdi nekam sama in dej vn iz sebe aja pa ne vzet psa s sabo, ker pol te tok čudn gleda in je še on žalostn,... moja psička je čist panična ratala k sem jokala,... ne vem je mislila da umiram Lidik, Witch,... kje ste danes? Witch kafetkaš, lidik čajčkaš a veste kaj je dns? HBP (hvala bogu petek)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 8:23:56
|
|
|
|
lidik
|
majčii dobro jutro. Jaz sem tukaj. Čakam da boste malo čvekale, klepetale, da bom lahko tudi jaz svoj piskerček zraven pristavila. Sam vidim, da niste nič kaj več zgovorne, sami moji monologi pa tudi ne morejo biti gor. drugače pa čajčkam pa ne, ampak vodkam. Ti povem, da mi je čaj zasmrdel, da ga sploh ne spravim več v usta, kaj šele po grlu dol. Veš koliko načetih čajev imamo sedaj doma - sem pokupila skoraj celo trgovino različnih čajev, ker sem mislila, da vsaj eden mi bo pa šel dol - pa se še ni našel takšen. No še dobro da imamo vodo. majčii kako si pa ti danes? in jupi za HBP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 8:26:02
|
|
|
|
lidik
|
tetka witch kje hudiča ti najdeš take luškane smeškote. Se jim moram vedno prav nasmejati ko sestaviš tako lepo zgodbico iz njih.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 8:31:21
|
|
|
|
witch
|
agataema večraj se mi je res malo dogajalo uapm, da bo ta tvoja bolečina iz križa kmalu šla na dopust in bo izjemno lepa ninchi9 ti kar pridi in pojamraj... Smo že vse in tudi bomo. Saj zato pa smo tukaj, da si prisluhnemo tudi v žalostnih dneh. Tudi meni pomaga kakšen sprehod in to, da se in je boljše... Rada uživam v takih trenutkih ko sem sama. Rada grem s fantom na sprehod, ampak ko sem žalostna pa kar lepo sama in takoj gre žalost, ko se spomnim kako sem po teh poteh hodila sama na sprehod ko otrok, spomnim se kolikokrat sem šla žalostna po teh poteh in se zjokala, ali pa vesela in nabirala rožice, tisoč spominov pride naprej in pozabim, da sem jezna, žalostna. kar se pa tiče pa bodi kar lepo optimistična, ker punce pravijo (sama še tega nisem doživela) da ko je plusek so znaki (špikanje, boleče prsi) skoraj vedno isti kot tistim pred M. Tak da pozitvino do testiranja majčii evo mene jaz ob jutrih čajčkam ena kavica pa pride na vrsto po kosilu... ČEz dan pa kakšen liter čajčka jaz se psihično pripravljam na knjige še ena pa je konec do naseldnjič seveda Danes pa akr nisem mogla iz postelje uživam ko mi po oknu (na strehi) počasi padajo dežne kaplje, v ozdadju pa slišim petje ptic bi kar uživala in uživala majčii kako si ti? lidik a ti pa kar delaš?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 8:35:30
|
|
|
|
witch
|
lidik ŽIVJO! sve kar istočasno pisale tukaj jih najdem http://www.pic4ever.com/index.htm Jaz trenutno
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 8:55:11
|
|
|
|
lidik
|
o witch hvala ti za tole stran. Zdaj bom pa poskusila če ti smeškoti kaj delujejo. Bom ti napisala eno zgodbico. Danes ni nič kaj moj dan. Sem ko . Včeraj sem svoj avto mehaniku. In danes me kliče kaj vse je narobe. In vse skupaj bo sigurno prišlo okoli 300 EUR. No zdaj sem pa v službi z avtekom od svojega da ga danes peljem na tehnični pregled. In tudi tam enih 200 everčkov. Pred tem ga pa med malico peljem še tukaj k drugemu mehaniku da dam napolnit klimo. Tako da še dodatnih 40 everčkov. Za nameček sem še pa položnice vzela s sabo da jih grem plačat. Sej bom bankrotirala. Tak da danes zgledam približno takole:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 8:55:40
|
|
|
|
lidik
|
jupi uspelo je. Witch hvala ti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:03:05
|
|
|
|
witch
|
En predlog: Ti svoj avto kar na smetišče naj da in si kupi novo Potem boš pa od veselja do neba Aja pa pri skakanju pazi,m da se ne udariš v strop in pa da bo z vse ok
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:05:29
|
|
|
|
majčii
|
hej :) Lidiki je luštn brat tvoje monologe,... jst tud ne maram preveč čaja,... zjuraj paše ena bela kava seveda v gostilni (sam si jo redko privoščim, ker ponavad zjutraj nimam družbe), voda mi smrdi zadnje čase, tko da je moja mam nardila en napitek k ga zdej skoz pijem. v 1 liter vode umešaš sok ene limone, daš not ene par listkov melise in dodaš (domač) bezgov sirup... ni presladko in ni prekislo :) lidik, witch: jst sem danes presenetljivo dobre volje: 1. ker se mi je bt konkretno dvignila na 37,3 in mi je ff lepo narisal ovulacijo 18.5 (torek) ko smo . 17.5 mi je tud ovul test pokazal pozitivno,... tko da sem dubla malo upanja, pa še po hsg-ju je in imam lepo odprte in prepihane kanale :) tko da če sedaj ne bo res ne vem kaj bi blo narobe in na uz so tud vidl folikl k raste,.... wiiii 2. ker je težko pričakovani petek (in bom lapo lenarila cel vikend al pa šla mal hodit na kak hrib) 3. ker sem v torek dubla plačo (če bi se temu lahk tko rekl, bl primerno miloščina) in sem se včraj odločla da si bom šla kupt ene balerinke :) 4. in ker mi je končno ratal se začet uči,... 5. aja in ker ne pada dež 6. ker šefa še ni na šiht in mi nihče ne teži da bomo propadl (kt da to mene zanima,sej je šef pa nej reš firmo,...?!? jst sem 8-9h na dan v službi, on pa 3-4h)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:08:03
|
|
|
|
majčii
|
kaka ste luškane s temi slikcami,... se spomnem k smo v cicibanu brali take zgodbe k so mele namest besed slikce,... luštn :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:15:22
|
|
|
|
lidik
|
Ha ha ha witch sej sem vedela da bo tebi uspelo da me v smeh spraviš. Ja ja tole je pa zelo dober predlog. Ga bom mojemu predlagala, samo ne vem če bo ravno zadovoljen z njim. Bo rekel, ti kar pridno delaj da bodo everčki padlo na tvoj račun in lahko greš po pi bipa. Ja sam je pa ful lepa tale ta nova.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:17:48
|
|
|
|
lidik
|
uf majčii ti pa res imaš veliko razlogov za dobro voljo. Hmmm samo veš kaj tale tvoj napitek mi je pa zdaj kr lušte naredil. No drugače naj ti povem, da predno sem zanosila sem jaz vsako jutro pila v službi čaj. Pa naj bo to sredi zime ali pa sredi poletja. Zdaj ga pa videt več ne smem. Kako se vse skupaj obrne.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:31:50
|
|
|
|
witch
|
majčii a ff ti označi kdaj imaš O? Jaz sem probala vnesti tam notri podatke pa mi ne gre bi ti meni malo razložila kak to funkcionira? Prosim hvala Ti pa si danes res lahko vesela lidk te pa bodi đek pa si ga sama kupi ma na liznig ga vzameš pa je. Starega pa daš za polog, pa preseneti z novim avtom pa pazi da kakšnih dodatkov ne pozabiš (saj veš... antena pa tv )
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:32:38
|
|
|
|
pujs666
|
Dobro jutro! Dons pa je en tak čudn petek se men zdi. Sploh zame, k se še vedno odločam, a čem jutr test nardit in bit razočarana al čem kr čakat da pride ko pride. Jutr bo že 10 dan odkar mi zamuja, sam če pogledam witch, je teb še velik več zamujala pa ni blo nč. Večni pesimist. Lep dan, pa dobra je tale HBP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:37:07
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha witch zdaj bi anteno in radio in kaj podobnega se spomnila. Pri avtu bi menda pozabla gume kupit . Hja to bo ja. Nič si zdaj ne morem privoščiti novega avteka, če ne bo moj kaj prispeval. Moram za pikico šparat, da bom lahko njo razvajala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:38:39
|
|
|
|
witch
|
pujs666 saj en vem kaj naj ti rečem... Jaz sem po eni strani dokler je ni bilo nekje v sebi potihem upala da je. Čeprav so mi možgani govorili, da ni. twetki so rekli pri G, da se zgodi, da test ne zazna hormona. Mogoče je pri tebi tak. Ne vem... Mogoče te pa samo M zeza... Jaz držim pesti, da če je pikica, da se pokaže, če je pa ni, da M priteče, da vsaj veš kje si in da lahko nadaljuješ
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:41:00
|
|
|
|
witch
|
lidik še sreča, da gume imaš že na avtu pikico bo pa pač on razvajal jaz sem si včeraj voziček nagledala in ga mojemu pokažem, reče ful je lep, potem pa vidi ceno in me samo vpraša a si ti zmešana rekel je, da 500e pa neda za voziček, ker za to dobi že rabljen avto no tak... pa so spet sanje šle
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 21.5.2010 9:46:23
|
|
|
|
majčii
|
joooj pujs666 jst ne vem kak lahk tok cajta čakaš.... držim pestke za plusek. witch: ff deluje prbližno tko,... vstavljaš temperaturo in ostale znake, pol ti pa ene 3 dni po ovulaciji označi kdaj je bila. označi ti jo ko je 3 dni zaporedoma visoka. ovulacija je tisti dan ko je temperatura zelo nizka in se naslednji dan dvigne za cca 0,5st.celzija.... tko da ti morš navat opazovat nihanje temperature... če te še kej zanima pa kr vpraši,... jst bi tud nov avtoooooo,... moja kripa neki škripat začela,.. gledava nove sam sem rekla da bova počakala do konc mesca, da vidmo če bova kupla karavana,... drgač je reku moj da bo pa tega dal popravit pa motor kupu tko da si res želim da rata ta mesec, ker motor se mi zdi nevaren (čeprow ful uživam gor). lp
|
|
|
kremica za ritkoliliekaktero kremico za ritko uporabljate?bebi val (
18%)
dm (
7%)
muller (
6%)
drugo (
69%)
Število vseh glasov: 247Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!