twetka
|
Agataema hvala, včasih ljudje enostavno rabimo vzpodbudne besede drugih ljudi, da lahko gremo naprej. In tvojih besed se bom spomnila zdej vsak trenutek ko me bo spet prijelo, da bi bila slabe volje. Pač nekak si ne morem pomagat, mogoče je krivo slabo vreme in oddaja negativne vibracije pa sem zato slabe volje. Witch držim pestke zate pa hvala za tvoje besede, upam da te bogec posluša. Moj najsrečnejši dan bo ko bom vidla tisti magični plusek ali pa dve lepo obarvani črtici. Anonimna, bi blo res lepo, če bi bilo tako nepričakovano, sam to je pri pcosu težko verjetno, to je loterija in če zadaneš moreš imet peklensko srečo. Držim pestke tudi zate, da bo ta mesec en velik plusek. Arwenko ti nič ne zamerim, sam tako bom rekla, lahko je tistim govorit, ki jim uspe. Js sem ves čas mislila da je za vso to kriva moja prekomerna teža, še preden sem sploh izvedela za pco, pa nebi se rada komu smilla, ampak v teh trenutkih iščem pozitivne nasvete, na katere se lahko uprem, ko se malo zlomim. Sej nismo stroji Arwenko, vsakemu enkrat vse skup pokne ven in po tolikih letih tega zezanja z menstro, sem pač žal danes začela malo razmišljat o svojem telesu, in glede na to da sem shujšala za 15kg mi je malo čudno da se stvari še niso uredile, ker vedno ko sem shujšala se mi je tečka normalizirala, ne vem a se je O tudi ampak menstra je bila in mislim, da je moja zaskrbljenost čisto normalna, če po tolikih letih odkar sem dobla svoje prvo perilo se stvari še vedno niso normalizirale, kljub vsemu odpovedovanju in naporu. Mislim, da vsako telo po takem enkrat odpove. Ne glede na to za kakšen napor gre. Moje telo je doživelo že veliko psihičnega napora, na različnih področjih. Ni glih lepo celo življenje poslušat žaljivk zaradi debelosti in očitkov da pa že enkrat naredi nekaj zase, na koncu pa izveš da si se začel redit zarai pco-ja in ne zaradi svoje krivde in prenajedalja, dajaš vse od sebe da bi shujšal pa ti rata in na koncu dobiš vse nazaj. Zdej sem malo zašla iz teme samo, moje življenje ni blo glih lahko na psihičnem področju in vsakemu enkrat pride tako da pač ne zmore več. Samo to sem hotla s prejšnjim postop povedat, kako globoko sem razočarana nad svojim telesom, ker ta mesec menstre ni,, ker kar se tiče pluska ga ta mesec nisem pričakovala, sem glede tega hladna kot led, ker vem da ne funkcioniram kot bi mogla. Ampak jeza ostaja in bi bila srečna če bi menstra prišla. Kar se pa tiče sprejemnja telesa, ga žal ne morem sprejet takšnega kot je ker takšno ne funcionira kot bi moralo, če mi pa rata še shujšat bo pa verjetno začelo kaj delat in bom z njim še kako zadovoljna, ne samo na pogled. Mogoče sem res izpadla živčna razvalina in nekaterim od vas ne paše ta negativa, se pravi, da bi mogli na forumu ves čas se samo nasmihat pa pozitivno pisat, pol ne vem zakaj je forum, mislim da je zato da si ob težkih in lepih trenutkih stojimo ob strani. Js sem za vsako posebej ko se je kaj dogajalo čutila z vami srečo in žalost, nekatere pa to zgleda težko storite z mano. hm,..mogoče pa imate celo prav in nisem pripravljena še na in kar se tiče pregledov, glede na to da sem tako daleč bi jih blo celo škoda prekinit pa spet čakat ne vem kolk časa, tako da ne glede na vse jih bom mogla dat skozi pa če rata ali pa ne. Pa mislim, da smo vse krvave pod kožo in tiste ki ste dale karkoli od tega skozi veste, kakšno negotovost človek občuti, ko ne veš kaj te čaka, kako se bo vse odvilo in vsaka vam čast tistim ki ste vse to preživele in ste zdaj srečke Za tiste ko pa vam ni bilo treba karkoli dati skozi od pregledov in it na neplodnostno pa mislim, da malo krivo sodite vse skup, ker ne veste kako je ko si enkrat tam in veš da druge možmnosti ni, kot pa kemija in medicina. **M** hvala za tvoje objemčke.
< Sporočilo je popravil twetka -- 4.5.2010 13:54:53 >
|