|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
4.5.2010 12:50:30   
lidik
witch veliko sreče na nastopu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 301
4.5.2010 13:12:13   
Arwenko
tweetka...brez zamere, ampak pač povem svoje mnenje. Zdaj te berem že nekaj časa in pač moje mnenje je, da moraš ti nujno najmanj za 3 mesece nehat delat na user posted image , prekinit tudi vse postopke. Zakaj tako mislim, punca, ti moraš najprej razčistit sama s sabo in s svojim telesom, dosečt svoj notranji mir - tako duševni kot telesni in potem šele začet razmišljat o novem živem bitju. V situaciji kot si sedaj, in s tvojim razmišljanjem in dejanji, ki so mimogrede popolnoma kontradiktorna, se bo tebi od stresa v nosečnosti zmešalo, za bebiko pa tudi to ne pomeni nič dobrega. Ker resnično, napišeš tukaj na forum eno, delaš pa pol čisto drugo. Resnično ti svetujem, da najprej sama s sabo razčisti in potem boš videla, da bodo tudi vsi ti postopki uspešnjejši ali pa ti bo celo uspelo brez njih. Pa veliko sreče, ko vama bo namenjeno, bo že uspelo. Sprejmi sebe in svoje telo takšno kot je, umiri se, pojdi na meditacijo, jogo, za 14 dni na dopust, in poskusi gledat na svet z drugačnimi očmi, predvsem manj negativnimi. Če ne drugo, poskusi poiskat kakšnega bioenergetika, ki bo malo očistil tvoje energijske pretoke in pregnal to črnost s tvoje glave. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 302
4.5.2010 13:16:55   
**M**
Punce hvala za sprejemuser posted image
Shilou imaš prav, teško je razumeti nekomu, ki tega ni doživel. Joj js sm tut čist nora na take male, skos bi jih cartala, moj zmeri prav če me ni nič strah, da nebom kej zlomila k so tko mičkeniuser posted image
twetka vem da ne bo pomagalo ampak vseenouser posted image user posted image user posted image
witch nepričakujem je tam enkrat po 24.5., bol točno teško rečm ker je enkrat na 24,28,29,32 dniuser posted image groza

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 303
4.5.2010 13:18:02   
latka
Imam čisto malo časa pa se na hitro oglasim!Nobene spremembe, sedaj pa ne vem kako naprej, test bom probala verjetno zjutraj, samo dvomim na nosečnost!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 304
4.5.2010 13:21:06   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

tweetka...brez zamere, ampak pač povem svoje mnenje. Zdaj te berem že nekaj časa in pač moje mnenje je, da moraš ti nujno najmanj za 3 mesece nehat delat na user posted image , prekinit tudi vse postopke. Zakaj tako mislim, punca, ti moraš najprej razčistit sama s sabo in s svojim telesom, dosečt svoj notranji mir - tako duševni kot telesni in potem šele začet razmišljat o novem živem bitju. V situaciji kot si sedaj, in s tvojim razmišljanjem in dejanji, ki so mimogrede popolnoma kontradiktorna, se bo tebi od stresa v nosečnosti zmešalo, za bebiko pa tudi to ne pomeni nič dobrega. Ker resnično, napišeš tukaj na forum eno, delaš pa pol čisto drugo. Resnično ti svetujem, da najprej sama s sabo razčisti in potem boš videla, da bodo tudi vsi ti postopki uspešnjejši ali pa ti bo celo uspelo brez njih. Pa veliko sreče, ko vama bo namenjeno, bo že uspelo. Sprejmi sebe in svoje telo takšno kot je, umiri se, pojdi na meditacijo, jogo, za 14 dni na dopust, in poskusi gledat na svet z drugačnimi očmi, predvsem manj negativnimi. Če ne drugo, poskusi poiskat kakšnega bioenergetika, ki bo malo očistil tvoje energijske pretoke in pregnal to črnost s tvoje glave. 

pod tole se pa tudi jaz podpišem !

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 305
4.5.2010 13:38:58   
briljantina
Uuu, latka, upajmo, da je ratalo! user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 306
4.5.2010 13:52:27   
twetka
Agataema hvala, včasih ljudje enostavno rabimo vzpodbudne besede drugih ljudi, da lahko gremo naprej. In tvojih besed se bom spomnila zdej vsak trenutek ko me bo spet prijelo, da bi bila slabe volje. Pač nekak si ne morem pomagat, mogoče je krivo slabo vreme in oddaja negativne vibracije pa sem zato slabe volje. Witch držim pestke zate pa hvala za tvoje besede, upam da te bogec posluša. Moj najsrečnejši dan bo ko bom vidla tisti magični plusek ali pa dve lepo obarvani črtici. Anonimna, bi blo res lepo, če bi bilo tako nepričakovano, sam to je pri pcosu težko verjetno, to je loterija in če zadaneš moreš imet peklensko srečo. Držim pestke tudi zate, da bo ta mesec en velik plusek. Arwenko ti nič ne zamerim, sam tako bom rekla, lahko je tistim govorit, ki jim uspe. Js sem ves čas mislila da je za vso to kriva moja prekomerna teža, še preden sem sploh izvedela za pco, pa nebi se rada komu smilla, ampak v teh trenutkih iščem pozitivne nasvete, na katere se lahko uprem, ko se malo zlomim. Sej nismo stroji Arwenko, vsakemu enkrat vse skup pokne ven in po tolikih letih tega zezanja z menstro, sem pač žal danes začela malo razmišljat o svojem telesu, in glede na to da sem shujšala za 15kg mi je malo čudno da se stvari še niso uredile, ker vedno ko sem shujšala se mi je tečka normalizirala, ne vem a se je O tudi ampak menstra je bila in mislim, da je moja zaskrbljenost čisto normalna, če po tolikih letih odkar sem dobla svoje prvo perilo se stvari še vedno niso normalizirale, kljub vsemu odpovedovanju in naporu. Mislim, da vsako telo po takem enkrat odpove. Ne glede na to za kakšen napor gre. Moje telo je doživelo že veliko psihičnega napora, na različnih področjih. Ni glih lepo celo življenje poslušat žaljivk zaradi debelosti in očitkov da pa že enkrat naredi nekaj zase, na koncu pa izveš da si se začel redit zarai pco-ja in ne zaradi svoje krivde in prenajedalja, dajaš vse od sebe da bi shujšal pa ti rata in na koncu dobiš vse nazaj. Zdej sem malo zašla iz teme samo, moje življenje ni blo glih lahko na psihičnem področju in vsakemu enkrat pride tako da pač ne zmore več. Samo to sem hotla s prejšnjim postop povedat, kako globoko sem razočarana nad svojim telesom, ker ta mesec menstre ni,, ker kar se tiče pluska ga ta mesec nisem pričakovala, sem glede tega hladna kot led, ker vem da ne funkcioniram kot bi mogla. Ampak jeza ostaja in bi bila srečna če bi menstra prišla. Kar se pa tiče sprejemnja telesa, ga žal ne morem sprejet takšnega kot je ker takšno ne funcionira kot bi moralo, če mi pa rata še shujšat bo pa verjetno začelo kaj delat in bom z njim še kako zadovoljna, ne samo na pogled. Mogoče sem res izpadla živčna razvalina in nekaterim od vas ne paše ta negativa, se pravi, da bi mogli na forumu ves čas se samo nasmihat pa pozitivno pisat, pol ne vem zakaj je forum, mislim da je zato da si ob težkih in lepih trenutkih stojimo ob strani. Js sem za vsako posebej ko se je kaj dogajalo čutila z vami srečo in žalost, nekatere pa to zgleda težko storite z mano. hm,..mogoče pa imate celo prav in nisem pripravljena še na user posted image in kar se tiče pregledov, glede na to da sem tako daleč bi jih blo celo škoda prekinit pa spet čakat ne vem kolk časa, tako da ne glede na vse jih bom mogla dat skozi pa če rata ali pa ne. Pa mislim, da smo vse krvave pod kožo in tiste ki ste dale karkoli od tega skozi veste, kakšno negotovost človek občuti, ko ne veš kaj te čaka, kako se bo vse odvilo in vsaka vam čast tistim ki ste vse to preživele in ste zdaj srečke user posted image Za tiste ko pa vam ni bilo treba karkoli dati skozi od pregledov in it na neplodnostno pa mislim, da malo krivo sodite vse skup, ker ne veste kako je ko si enkrat tam in veš da druge možmnosti ni, kot pa kemija in medicina. **M** hvala za tvoje objemčke. 

< Sporočilo je popravil twetka -- 4.5.2010 13:54:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 307
4.5.2010 13:58:47   
Arwenko
tweetka, če komu ni treba o kilaži govorit je to meni, tudi jaz sem v zadnjem letu shujšala 10kg, pa še vedno jih imam vsaj 25, če ne 30 preveč. Ampak pri tebi imam pač skoz občutek, da te blokira psiha in ne fizične težave, zato resnično, poišči si pomoč, porihtaj psiho, potem pa se bo vse ostalo uredilo. Pa smo se mi tudi skoraj dve leti in pol do tega plusa trudili, tako da...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
4.5.2010 14:02:27   
agataema
Tweetka poskušaj biti močna. Res iz srca ti govorim. Jaz sem pri 22ih mislila, da sem popolnoma pripravljena na materinstvo in sem dan za dnem si zamišljala kakšna mati bom, kaj bomo vse počeli. Bila sem pripravljena na materinstvo, ne pa na zelo težko in ves čas rizično nosečnost. Življenje nas ves čas preizkuša in ne smeš že zdaj obupat. Tudi materinstvo ni samo lepo, ves čas rabiš močne živce. Jaz sem zadnje leto skoraj ves čas sama z malim in se mi zdi, da pride čas, ko mi mali požre toliko živcev, ko se mi že blede, ko ni moža, da bi mi pomagal - pa gre, gre ker mora it. In tudi pri tebi bo šlo, ampak ne obupavat, to je najslabše kar lahko storiš. Jaz sem bila med nosečnostjo čista psihična razvalina in sem se tudi ves čas spraševala zakaj jaz, pa saj sem mlada in zdrava, pa a res ne morem donosit otroka? Eni so bolj močni, drugi smo manj. Vsako telo je drzgačno. Jaz imam že vnaprej pri morebitni novi nosečnosti toliko enih slabih diagnoz, ampak mi ni mar za njih. Treba se je trudit in optimistično gledat naprej.  Ko imaš otroka moraš biti močan zanj, ne moreš kazati več šibkosti. Jaz sem se tolk sama sebi smilila, da se mi zdaj prav smešno zdi. Ampak sem zdržala, tudi ti boš.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
4.5.2010 14:11:40   
*Star*
Ooo punce, sem vas prišla mal pogledat in vidim da imamo še dve novi roziki!!! Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Twetka, kot so ti že punce napisale, jaz mislim, da bi se res morala malo umiriti, in če prav vidim, je to za vaju 4. krog, saj to pa res ni veliko, al je napačen podatekuser posted image ?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 310
4.5.2010 14:28:49   
briljantina
Fino bi bilo zopet mal seznamčka vidit, katera že to ureja. user posted image

V glavnem, mene zgleda nič ne upoštevate user posted image - glej prejšnji post user posted image , je pa res, da ima twetka težavice, ampak mislim, da jih bo kmalu rešila in zrla v ta svet bolj optimistično. user posted image Kajne twetka? user posted image Kot pravim, za vsako bo enkrat posijalo sončece...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
4.5.2010 14:51:42   
mojamura
evo še sem tu...znakov za nosečnost nimam nimam niti PMS....le kaj bi naj to pomenilo. Upam da je jutri ne bo....rdeče tečke grrr

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 312
4.5.2010 14:56:39   
mojamura
user posted image user posted image user posted image čestitke vsem novim nosečkam, pa objemček user posted image user posted image user posted image user posted image ki jih je ta mesec že obiskala user posted image .

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.5.2010 14:59:58   
zaljubljena23
twetka, bom še jaz pristavila svoj piskerček...Pa ne prosim zamerit...Ker sama sem bila v isti situaciji kot ti....
Glej, avgusta bo dve leti od kar sva se zmojim odločila, da začneva delat na naraščaju....Ker je G poznal moje težave, mi je po 5-ih mesecih poizkušanja predpisal že klomifen...Uspelo je v tretje a žal se je končalo z IMN in čiščenjem... V tem času, sem bila že prijavljena za prvi pregled na neplodnostni, odkrili so mi pregrado....Z G na neplodnostni smo se zmenili, da dam skozi vse preiskave, tudi za pregrado....tako sem decembra prišla na vrsto za OP...Od maja do decembra pa so v meni prevladovale psihične tegobe...Bila sem čist na tleh, tečna, živčna...Z mojim sva se fulll kregala, pritisk so mi dvigovale izjave, saj si še mlada, tudi zate bo prišel čas in bla bla bla...Za dobra dva meseca sem se izklopila od raznih forumov, nič ni bilo bolje...Še vedno sem samo razmišljala o otroku, zakaj ga ne morem imeti, zakaj imam jaz to nesrečo,....Prišel je čas, ko sem imela vrh glave že sama sebe...Začela sem razmišljat v tej smeri, punca, če ne boš ti nič storila za naraščaj, samo od sebe tudi ne bo prišlo...Probaj zadevo s PCO omilit...In res, našla sem pravo motivacijo za kaj se je potrebno potrudit...In uspelo je, v dobre pol leta dala dol 13 kg (verjemi, da še jih imam zdaj vedno več kot ti), ampak začetek je...Nikoli v tem času se nisem obremenjevala s tem, kako lahko s telovadbo, s hujšanjem, škodujem plodu, če slučajno uspe...Verjemi, da bo mati narava poskrbela zato ko je treba...Tudi če paziš 100x bolj kot prej, te lahko doleti SS...Žal na to, sama nimaš kaj veliko vpliva...Pač moraš to sprejeti tako kot je...
Vem, da si otročka želiš, tudi sami si ga, tega enostavno ne moreš izklopit, ampak so pri tebi še drugi dejavniki, ki zelo močno vplivajo na to...Probaj urediti to...
Pa ne reči prosim, da ti zdaj pametujem, ker nama je uspelo...Ne...Vam kako se počutiš, ker sem sama šla skozi tole in vem kaj me je pripeljalo tako daleč...Tako da punca, le mirne vesti hodi na telovadbo, kvečjemu boš s tem pripomogla, da boš bližje cilju...
Sama sem N in še vedno se držim teh stvari, ki sem se jih zadnjih 6.mesecev...Po posvetu z G...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 314
4.5.2010 15:06:35   
*Star*
Zaljubljena, bravo za tko lepe besede in pa za tvoj pogum in optimizem, ki ga nikar ne izgubiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 315
4.5.2010 15:10:29   
twetka
Arwenko, zdej si me naredila ven kot eno psihično uničeno osebo, ki potrebuje psihiatra, samo zato ker sem danes malo bolj realno začela gledat na svoje telo in ga malo opazovat, kaj se z njim dogaja, pa se določene stvari pač spraševat. Tako bom rekla, v realnem življenju se ne poznamo in se niti ne moremo obsojat, zato js niti tvojih postov ne obsojam, ker tudi js tebe ne poznam in ne moremo vedet ena za drugo kaj smo že dale skozi, kakšno je naše življenje zdaj in kakšno je bilo v preteklosti. Druži nas samo ena in edina želja, postati mamice, tu pa se v večini primerov zalomi in pride do veliko psihičnih kolapsov kar se pa meni zdi normalno. Agataema, sem vidla, da si ti ženska z veliko izkušanjami in veliko informacij izvem od tebe, ti res lahko poveš kako je ko se trudiš zanosit, rizična nosečnost in potem otrok, ki ga imaš ves čas samo ti, pač tako je prišlo in te zelo zelo spoštujem da si sposobna vsega tega sama. Kar se pa tiče priprav za materinstvo pa sem mnenja da se na to niti psihično niti fizično ne moreš pripravit, če bi to razmišljal, nisi nikoli pripravljen, vedno nekaj manjka  pa tudi ne moreš vedet, kakšen bo tvoj otrok, bo rabil veliko pozornosti, ti bo žrl živce itd, to vse pride zraven materinstva in to avtomatsko po mojem mnenju daš čez in se odzoveš ko se to dogaja. Kar se pa tiče smiljenja sama sebi pa poznam takšne situacije in takrat rabiš ob sebi osebe, ki te spravijo spet na tir pozitive. Hvaležna sem ti za tvoje pozitivne nasvete. Star, 4 krog intenzivnega delanja na user posted image , drugače pa že 3 leta brez zaščite, tako da kr lep čas bi že lahko imeli user posted image , če bi moje telo normalno funkcioniralo. Briljantina, seveda, optimizen se bo vrnil, ko bo vse to za mano, ti pregledi in vse, dokler pa bom verjetno nosila v sebi še mičken negative. No Briljantina ti si razumela point tega, da pač kdaj pride tako da si čist negativen in pač rabiiš neki da se izpoveš in izliješ iz sebe vse kar te muči, nekatere so pa začele kr z obsojanjem pa ok, jim ne zamerim. Zaljubljena, tebe pa dobro veš da ne bom nikoli obsojala, preveč poznam tvojo žalostno zgodbo in tvoje prizadevanje za user posted image pa ne mi druge zamerit, ampak zate sem posebej vesela da je ratalo in komaj čakam december ko boš sporočila da je vajin zakladek v vajinih rokah. Sem ti hvaležna za tvoje besede, se niso slišale kot obsojanje, tako kot pa se mi je zdelo od nekaterih. Ti dobro veš kako je če si nervozen. Sem prišla do zaključka, da me je verjetno strah teh pregledov in sem zato takšna, ker se jim na noben način ne morem izognit in me je taka panika vsega tega da je kr groza res. Mah bo že, pač želim si tečke da se čimprej naročim, s tem ko pa je ni, pa mi zakasni vse skupaj in se ne morem naročit.

< Sporočilo je popravil twetka -- 4.5.2010 15:15:07 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 316
4.5.2010 15:14:27   
Arwenko
tweetka....ocenjujem lahko samo na podlagi tega kar pišeš tukaj na tem in v preteklosti na drugih temah. Pa s pomočjo nisem mislila psihiatra, ampak nekoga, ki ti bo pomagal prit ven iz teh črnih negativnih mislih, kdo je to, je prepuščeno tebi, ali je to prijateljica, mogoče mama ali kdo drug od sorodnikov, mogoče katera tukaj s foruma ali pa kot sama mislim bi ti koristila meditacija, joga in bioenergijska terapija, ki bi tvoje telo napolnila z energijo. Meni se pač iz tvojega pisanja dozdeva, da sama zadevi pač nisi kos, in stvar sem mislila samo dobro, če pa ti vse potegneš na slabo, pa ti res ne more nihče pomagat. 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
4.5.2010 15:16:15   
zaljubljena23
twetka, jaz te nimam za psihičnega bolnika...Ampak vem, da bodo te stvari še tvoj cilj bolj odvrnile vstran in ti želim dati samo kakšen nasvet....Glej, sama sem bila čist ista

Star, ja pri meni je optimizem res redkodaj odišel...Vedno sem bila optimist...In tudi zdaj sem, čeprav se je prejšnja izkušnja končala žalostno....Ampak se mi zdi, da si tako bližje cilju, ki ga imaš

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
4.5.2010 15:16:52   
Arwenko
aja, pa še to tweetka, razlika je, če pač ena pade v depresijo za kakšen dan ali teden, ti pa imaš takšne negativne misli že cele 3 mesece odkar te jaz tukaj berem, to pa ni več samo slab dan. Pa bolj kot pišeš kako si pozitivna, čez dve uri spet pišeš kako itak ne verjameš da je uspelo. Daj se probaj malo zamislit no, sama pri sebi najprej, da ti mogoče kdo hoče dobro, pa ti pomagat, pa ti oči odpret, da delaš narobe to kaj delaš zadnje par mesecev...spet vsaj na podlagi tvojega pisanja tukaj. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 319
4.5.2010 15:19:33   
zaljubljena23
Twetka res si full želim, da bi ti moja zgodba dala vzgled in motivacijo za naprej....Če pa karkoli kdaj potrebuješ, veš kje me najdeš in ti z veseljem priskočim na pomoč in ti prisluhnem...To je najbolj pomembno, da imaš nekoga, s kom se odkrito pogovarjaš o teh rečeh, kot pa jih držiš sama zase...

Neposredna povezava do sporočila: 320
4.5.2010 15:24:11   
mojamura
punce ne se kregat

Neposredna povezava do sporočila: 321
4.5.2010 15:25:10   
pujs666
Živjo!

Pokorno se javljam na dolžnost ;) in sicer moje tečke ne pričakujem 13.5.2010 (7.krog). Vidim, da je v prejšnjem mesecu uspelo kar veliko našim članicam, kar mi daje novo upanje, in nam postavlja novo mejo, ta mesec mora uspeti vsaj tolkim kot prejšnji oz. več. Jz sm za več, prednost dajem tistim,ki dlje časa čakajo na + in seveda iz srca prvoščim tudi vsem ostalim.

Ta mesec sem se odločila za ovulacijske teste in ugotovila, da imam zelo pozno ovulacijo, zanimivo, takle čas ponavadi bi že skoraj nehali slončkat, ker ni več možnosti, tako da ta mesec pa še nadaljujemo.

Lep deževen dan dekleta... ;)

Neposredna povezava do sporočila: 322
4.5.2010 15:26:39   
*Star*
Twetka tudi midva sva že 2 leti brez zaščite, za otročka sva se odločila za novo leto.
Tko da brez zaščite ne pomeni veliko... je bolj tombola, če me razumeš...

Sprejmi sebe takšno kot si, ker jaz ne dvomim v to, da si dobra oseba in boš nekoč tudi čudovita mamica, ampak mislim, da bi se morala tudi sama tega zavedat in verjet v to...
Upam, da boš čim prej obarvana roza na seznamčku, samo negativne misli daj stranuser posted image

Pujs666, lepo da si se javila na dolžnost, no vidiš mogoče ti pa ovulacijski testki sedaj pomagajo do pluska na nosečniškem testuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 4.5.2010 15:28:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 323
4.5.2010 17:36:39   
spaghetek
Punce! Ni se treba kregat.

Dejstvo je, da se ne poznamo lih najboljs in sklepat kaj se dogaja kom v glavi in priporocat stvari, ce ne vemo celotne zgodbe mogoce ni najbolj posreceno?

Sploh pa... vsi mamo svoje tezave.... sam kaj nej? V jok in obup? Jst sem se distancirala od RR zadnje case ker me prou zamarja vse skup.

Za vse, ki vam je ratalo vam zelim cim lepso in mirnejso nosecnost - za vse tiste, ki nam se ni pa upam, da nam bo cimprej

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.5.2010 19:07:13   
DIANE
Punce pozdravljene,
tukaj je pa pestro. Sm rekla nč da še vam jst mal skočim noter čeprav nm še zle čakala na plusek ker še morem na žalost vsaj 1 menstro počakat.
Zle je dva dni res turobno vreme in vrjamem, da vam psiha dela. Tut jaz sm tak mal čudna, se mi na vsake tok časa ulijejo solze ampak si rečem lejga vrabiča vsej na wc ne bo treba hodit. Kajti jaz sm v roku enega leta res zagledala že dvakrat ta magičen plusek ampak se je obdržal najdle z mano 9 tednov. Vam povem teško je zelo ampak ne nma obupala enkrat bo že no to bo že naslednji mesec hehehe o ko bi me bog res uslišal in v tretje res ratalo brez problemov. Si pa rečem no jaz že imam dva mala angelčka, ki vem, da me čuvata in varujeta. Ta tretji angelček bo pa skos zraven mene ostal.
Vse boste slej kot prej zagledale pluske samo sprostit se bo treba punce pa seksat user posted image pejte v naravo deca zraven najte kak skrit kotičen in ga pohopsajte hehehe.

Lep pozdravček vsem in vam želim, da čimprej zagledate pluske, ki bodo lepo rastli najprej v trebuščkih in potem skakljali okoli.

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?