|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
4.5.2010 8:57:17   
lidik
ja izpiti bodo sigurno - to sem se odločila in vem da je izvedljivo - no za diplomo bomo pa videli. Odvisno kolikokrat mi bodo kaj poslali v popravo - torej veliko odvisno tudi od tega, katerega mentorja bom dobila. Sej imam že dva nagledana - sam imata takšno gužvo, da ne vem če bom zraven prišla. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.5.2010 9:04:19   
witch
potem pa bove obe imele delovno poletje user posted image ti 4, jaz pa 6 user posted image aja pa še 14 knjig za zagovorit user posted image jaz sem si tudi izbrala mentorico, ki je ful zasedena in pridem do nje, je rekle da ni šans, potem pa ji rečem, da konec leta in je rekla eno ste prvi user posted image tak da ti se pojdi zmeni, pa bo mogoče imel kateri čas naprimer oktobra. V dveh mesecih pa jo boš napisala. Zagovarjala jo boš pa z ekstra velikim trebuščkom user posted image
Veš ka ti povem? Ma ti si prava čarovnica user posted image si že premišljevala v tej smeri da bi se ukvarjala z napovedovanjem prihodnosti? si mi napovedala, da bom dobila to mojo izbrano mentorico, potem si napovedala, da bo uspešno opravila nastop 1, napovedala si, da bom knjige uspešno zagovorila.. Zdaj pa verjamem, d bom tudi današnji nastop uspešno opravila, tudi verjamem, da bo do poletja diploma končana. Edino malenkost dvomim v napoved o mojem decemberčku... ampak še veseeno nekje v podzavesti verjamem user posted image
Povej mi kdaj bo kavica?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.5.2010 9:09:13   
lidik
draga moja ti kar verjami mojim napovedim. Pa misli pozitivno in boš videla da se bo uresničilo. Sej veš če si nekaj močno želiš se uresniči, če si pa dve nekaj močno želita, potem pa sploh. Veš kaj sem razmišljala o kavici, zdajle imam 12-tega en izpit, tako da mi že itak malo voda v grlo teče, potem 14., 15., in 18. imam pa predavanja, tako da če boš imela po 18-em enkrat čas bi pa prišla v MB, da se res končno dobiva. Kaj praviš? 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 278
4.5.2010 9:12:19   
witch
jajajajajaja kavica user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem vsak torek v mb... enkrat pa moram še v sredo priti. In če ti je lahko takoj 19. popoldne, ali pa 25., 26. če pa tebi paše kak drug dan pa priletim brez problema user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 279
4.5.2010 9:15:00   
lidik
witch veš kaj, sej študiram, da bi šla en dan v mb malo v shoping, tako da sem že malo razmišljala o tem da bi imela kakšno urco dopusta, ampak to bi potem raje 25-tega. Od katere ure naprej pa si ti v mb?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 280
4.5.2010 9:19:50   
witch
Jaz bom fraj tako kot boš ti rekla user posted image user posted image user posted image zdaj še hoim na telovadbo in sem od enih pa do štirih fraj. Konec meseca nebo več telovadbe in bom začela ob petih. V mb pa bom hodila ob... odvisno od kavic user posted image user posted image user posted image Zdaj pa resno... Od jutra ko vstanem pa vse do petih sem ob torkih prosta. Tak da boš ti povedala kdaj prideš in se dobive. Se ti bom prilagajala user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 281
4.5.2010 9:22:10   
lidik
no super, potem pa računaj na torek 25.5. pa se takrat dobiva. Pa še za bolj podrobno uro se zmeniva. Ok? 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 282
4.5.2010 9:26:07   
witch
user posted image user posted image sem te že vpisala v koledarčekuser posted image user posted image user posted image   zdaj se pa moram spraviti nekaj delat... da nebom danes stala pred katedrom kot kip svobode  user posted image se beremo...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 283
4.5.2010 9:35:24   
lidik
ok witch super, se že veselim, da se vidimo !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no zdaj te pa pustim, da res greš malo lave izumit, pa potem javi kako si opravila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 284
4.5.2010 10:23:04   
miklarom
oho, lej jo lidik se je javilauser posted image , pa kje se ti skrivašuser posted image

evo drage moje babike, pri meni je še vse belo in smo že 8.dan po ETZ, zdaj pa če preguramo še sredo in četrtek ko sta najbolj kritična dneva, potem smo pa že bližje naši zmagi user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 285
4.5.2010 10:25:27   
lidik
miklarom če mi je v službi crknil računalnik, in sem bila včeraj odsotna, drugače pa itak da sem aktvina pri aprilčicah - no zdaj sem se preselila v maj, ker kot vidite resnično ne morem brez vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa seveda pri decemberkah.

Jupi, samo da je belo. In naj tako nadaljnih 9 mesecev tudi ostane!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj torej potem že proti koncu tedna lahko pričakujemo lepo novičko s tvoje strani? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 286
4.5.2010 10:28:03   
miklarom
twetka - ja mi lulamo kar pogosto na vsake dve ureuser posted image user posted image , če bomo pa lulali na palčko še pa ne vemo ker jaz ponavadi kar počakam na krvnega, če me pa slučajno kaj premami bomo pa lulali v soboto ali nedeljo zjutraj, takrat bi že moglo pokazat

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 287
4.5.2010 10:30:15   
miklarom
lidik - no sam da so ti popravli računalnik , to je važno da lahk zdaj čvekamo. Kot sem že twetki napisala, če me premami delam test v soboto ali nedeljo, drugače pa tako imamo v ponedeljek krvnega

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 288
4.5.2010 10:31:39   
lidik
v ponedeljek? 10-tega? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz vem da mora pokazati !!!!!!!!!!!!!!!! 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 289
4.5.2010 10:54:37   
twetka
heloo pupe, kolk lepo je videt da malo čvekate, se mi zdi da je te dni bilo nekak mrtvo tu. Sem kr mela dela danes z branjem. user posted image user posted image user posted image user posted image iiiii Lidik is back, super, da so ti popravili računalnik. user posted image Witch, držim pestke za danes itak bo šlo vse kot po maslu, verjamem vate. Miklaromuser posted image user posted image user posted image ja lulanje na palčko sem mislila. No pol če boš v soboto lulala, boma pa mogoče skup, js se še odločam, ker mi mine ko pomislim na test.  O moji tečki ne duha ne sluha, tako da zdej sem 100%, da je nebo in to v negativnem smislu, ker pluska ne bom vidla, ampak je spet na starih tirnicah ko je ni. Po moje če bi se kaj pripravljalo, bi me vsaj prsi bolele, tako pa nič od nič in mi mine spet videt tisti minus in ful odlašam s testiranjem. Prej sem po 5 ali pa 4 dni prej že cb okoli vlačila, zdej pa eno 1 dan do pričakovane tečke pa sploh nimam volje, da bi šla kupit. Po moje bom šele naslednji teden lulala, ker bom nujno mogla zaradi operacije zob, drugače pa se po moje nebom dotaknila testov ta mesec, ker itak vem kaj bom vidla, zakaj bi pol testirala. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 290
4.5.2010 11:18:59   
**M**
Živjo punce,
a sprejmete še mene?
Sem vas brala občasno in vidm, da fajn čvekate.
Tudi midva delava na user posted image  in sicer zdej bo 2.krog od ss oktobra lani. O tem kok me je strah ponovne nosečnosti raj nebi ampak nimamo kej, treba je bit optimističen. Sem pa iz Domžal in stara 26 let.
Vidm, da nekatere tečka mal zeza, no naj povem, da je tut mene ta mesec pošteno zeznila. Zamujala mi je 6 dni s tem, da mi je blo slabo, joške so me bolele, obisk wc-ja je itak bil skos na sporedu,...No in na koncu je priteklauser posted image
Ni kaj, gremo dalje, tako, da tiste, ki vam nagaja ne obupat, seveda pa vsem želim čimprejšnji plusek.

Pozdravček

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
4.5.2010 11:23:56   
twetka
**M** dobrodošla med nami. Pupe, kje pa se je izgubil naš seznamček??? Js bi ga probala dat malo naprej pa ne upam, da nebom kaj zasrala. 

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 292
4.5.2010 11:57:39   
Shilou
pozdravljene punce.

Kako ste kaj? Jaz še kar. Ovulacija je za mano. Globoko upam, da bo kaj ratalo, čeprav sva dva dni pred O, ker je moj user posted image moral službeno na pot. Sicer pa upanje umre na zadnje. Držim pesti, da tečke user posted image nebo.

**M**  dobrodošla v kljubu težku pričakovanih user posted image . Ti se samo razpiši, ko se boš hotela. Meni včasih pošteno paše, da se tu zgoraj zjočem, ker menim, da me najbolje razumejo ljudje, ki so v podobni oz. isti situaciji kot sem sama.

witch draga moja, globoko upam, da se bo pri tebi tista user posted image še prikazala. Se mi že smiliš, kaj daješ vse skozi.

Prešnji teden sva z dragim šla obiskat njegovo sestrično, ki ima doma 14dni staro pupo. Enostavno se nisem morala nacartat. Že prvič, ko sem jo šla pogledat v porodnišnico, sem se čisto razstopila. Verjetno so kar videli, da sem vsa žarela. Mi je ati od male rekel, če sem že dobila materinski čut,... 

Saj bomo vsi enkrat cartali svoje otročičke v naročju.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 293
4.5.2010 12:21:12   
twetka
Js pa morem zdej tu napisat, kolk sem ratala jezna. Spet sem se malo zatopila v svoje misli in vedno bolj ko razmišljam, vedno bolj si grem na živce. Ta mesec bi želela samo da tečka pride in je lepo nebo. To me tolk razkuri, da bi lahko znorela. Zakaj za vraga ne more ta vrag prit sam od sebe, kaj za vraga se dogaja znotraj mene. Prej se sploh nisem tako sekirala če je ni bilo, pač je ni bilo, zdej me pa že pošteno jezi to vse skup in se sprašujem zakaj za vraga nisem sposobna met tečke normalno vsak mesec, kaj je z mojim telesom narobe, da enostavno vsaj neki časa ne deluje kot bi moglo, pa čeprav bi samo za kratek čas. Kaj hudiča je v teh tabletah, ki mi sprožijo menstro, da telo ne more samo proizvest tega. Se opravičujem pupe, sam ful sem jezna, ker prekleto dobro vem, da je ta mesec nebom dobila in se zdej to sekiram. Prej sem se zato da bo prišla in da nebo pluska, ta mesec bi je pa bila presrečna da bi lahko začela naprej s postopki. Sej ne vem zakaj se tolk sekiram, sam me res jezi to, ker nič ne vem kako in kaj, pa si govorim, da ne smem vnaprej razmišljat, da morem živet za danes, ker ne vem kaj bo še jutri prinesel, pa vseeno kr razmišljam in razmišljam in se že kr vidim v najhujših situacijah, ki se sploh lahko zgodijo, da nebom nikoli mama. Kaj se meni danes dogaja, to se mi pa še ni, kr neki se sprašujem pa sem jezna na svoje telo. Sploh ne morem zaupat svojemu telesu, vsem znakom, ki mi jih daje, ker je večina znakov namišljenih. Se mi zdi da bi me pa prsi lahk začele bolet pa po moje se mi samo zdi, pa to da me spodaj neki špika, spet samo psiha, ziher samo mišice bolijo od kolesarjenja. Ma kr neki, najraje bi nekam šla za neki časa in pozabila na vse skup. tako me pa zdej samo skrbi dajejo, kako bom js bolnici preživela tri dni, zakaj nama po naravni poti ne rata in morem skozi vse to it, ko si v življenju nisem predstavljala da me bo kaj takega doletelo. Hudo mi je za mojega, ker tega si pa res ne zasluži pa da kljub najinemu trudu nič ne rata, mi je že vse skup kr brezveze. Ta teden imam 3x telovadbo in sem se še spraševala ali bi šla ali ne, kaj pa če je slučajno kaj ratalo, sam vraga, če bom doma čakala, itak nebo nič pa še zase nebom nič naredila in nebo niti kakšna kila šla dol. Waaa, boljše da grem neki delat, se z nečim zamotim, če ne se bom požrla od jeze in razmišljanja. Se opravičujem še enkrat, evo zdej sem dala vse iz sebe. 

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 294
4.5.2010 12:34:24   
agataema
Tweetka verjamem, da si jezna na cel svet. Pač v vseh trenutkih ne moremo biti optimistične. Jaz sem zadnjič od jeze, ko mi je mož povedal spremembo urnika v službi kar boksnila v vrata. To jezo je treba dat ven. Pojdi na telovadbo, pojdi ven, moraš malo odklopit vse skupaj. Morda pride res čas, ko rata vse skupaj prehudo in je treba dat to osnovno misel o baby makingu na stran. Glede bolnice naj te nič ne skrbi. Mene je bilo med nosečnostjo najbolj strah kako bom preživela tiste 3 dni tam, ampak gre. Vedi, da greš na preglede/postopke zato, da ti bodo pomagali. Ne se vnaprej sekirat in ko ti je najbolj težko pomisli, da to da ne rata imeti otroka hitro, še ni največja katastrofa. Važno je, da sta ti in partner zdrava, da se imata rada, vse ostalo je pa bonus. Tudi user posted image  bo prišel, boš videla. Samo potrpežljive moramo biti.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.5.2010 12:37:39   
witch
miklarom že zdaj držim pesti za ponedeljek user posted image user posted image user posted image

twetka hvala user posted image jaz pa držim pesti za tebe, da tečke res nebo in boš velik plusek nalulala user posted image user posted image

**M** seveda te sprejmemo user posted image povej mi, kdaj je ne pričakuješ, da vemo napisati na seznamček user posted image

Shilou res me zeza ta user posted image , sem že čisto obupala nad njo user posted image držim ti pesti, da vama je uspelo.. saj dva dni pred O je kar dober čas za pupiko user posted image user posted image

jaz pa se počasi odpravljam na nastop user posted image moram vam povedati, da sem danes za kosilo pojedla veliko skledo domače solate user posted image in je pasala bolj kot ne vem kaj...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 296
4.5.2010 12:39:48   
witch
twetka user posted image user posted image user posted image boš videla da bo vse ok... tudi me bomo enkrat user posted image in dobile male nagajivčke ki nam bodo živčke kravžlali user posted image tudi jaz sem trenutno jezna na celo vesolje... ampak bo... kot ti je rekla agataema pejt v naravo, med ljudi.. bo takoj boljše. 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
4.5.2010 12:42:07   
agataema
Witch boksni nekam, meni je pomagalouser posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.5.2010 12:42:58   
Anonimen
zdravo

twetka-mogoče pa sedaj ,ko najmanj pričakuješ +,se ti le ta prikaže.Držim pa pesti,da se pokaže.Sicer pa sem tudi jaz imela operacijo dveh zob in sem tam to omenila,pa je rekel tisti kirurg,da nosečnost ni nobena ovira za injekcije niti za sam poseg.mene ni niti malo bolel sam poseg,malo je bilo ponoči neprijetno ampak je pomagal že lekadol in je bilo v treh dneh že zelo lepo zaceljeno.

witch-joj,jaz upam ,da si imela bolj pozno O in da se ti + še vedno prikaže in bomo skupaj čvekale pod januarčicami

No jaz sem pa od včeraj tako napihnjena postala,da mi je možek rekel ,če sem že "breja"user posted image in same joške so se mi povečale,sicer ne bolijo(pa saj me nikoli niso).PS nimam, tako ,da tudi jaz upam ,da se mi kaj dogaja in bomo kmalu videli tako zaželjeni +

Toliko,sedaj grem pa kuhat puding,se mi je tako zaluštaluser posted image

lep dan.....

bm

(odgovor članu twetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
4.5.2010 12:45:27   
briljantina
Punce čvekajo, to mi je všeč. user posted image

Ojla punce!

A je katera takšna, ki pred user posted image nima ravno izcedka? Meni so to dogaja vsak mesec pred prihajajočo user posted image , torej tudi v petek pride. Nožnica je suha in to pri meni pomeni prihod. Nisem pa še zasledila, da bi kakšna nosečka pisala o suhosti nožnice v 1. mesecu nosečnosti. Prej so pisale o kakšnih izcedkih...

Kakšno mnenje?

**M** - lepo, da si se tudi ti pridružila forumu.

Pozdravček,

briljantina.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?