|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
3.5.2010 18:20:43   
Arwenko
O lepo... :)

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 251
3.5.2010 18:21:48   
twetka
Js sem si računala, če bi zdej ratalo bi mela PDP na 14.1, takrat ko ima moj rd, to bi se mu uresničile sanje. Sam so to res samo sanje, po moje lahko samo sanjama o user posted image , ker pred decembrom verjetno nebo nič.

< Sporočilo je popravil twetka -- 3.5.2010 18:23:56 >

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.5.2010 18:22:35   
JB
Arweno kaj pa ti,a si januarska ali decemberska?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.5.2010 18:23:14   
JB
tweetka to bi bilo lepo darilo,držim pesti.user posted image

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.5.2010 18:24:40   
twetka
JB drži močno, upam da bo pomagalo in bom drug teden zagledala user posted image

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.5.2010 18:26:37   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: JB

Arweno kaj pa ti,a si januarska ali decemberska?

Uradno januar...se pa še malo decembrk držim, ker sem tam na meji...

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 256
4.5.2010 6:25:49   
lidik
JB čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti lepih user posted image  in seveda zdravega user posted image .

witch pa ne mi rečit, da boš tudi ti nehala čvekati z nami. user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 257
4.5.2010 7:54:26   
witch
sem rekla da se bom umaknila.. pa sem vstala in šla prvo na rr user posted image težko da bom nehala user posted image
Danes sem pa kar boljše volje user posted image pri meni ni nobenih sprememb. user posted image ni...
lidik kako si ti?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 258
4.5.2010 8:01:13   
lidik
witch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič se ne umakni, sej veš da mi smo tukaj, zato da držimo skupaj in navijamo druga za drugo in držimo pesti druga za drugo, ampak jaz sem še vedno prepričana, da boš tudi ti prišla med nas decemberke, tako da jaz mislim, da te mala pikica samo heca. Mogoče je ravno nasprotna od moje - vidiš moja se je hotela prej pokazati, tvoja pa se hoče še malo skriti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz sem vredu. V službi za računalnikom, ki ne moreš verjeti DELA !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 259
4.5.2010 8:02:34   
agataema
Witch, super da si nazajuser posted image .

Mene je pa mož včeraj presenetil in prišel za dve urci domov. Mi je zvečer skuhal kavo in sem bila pokonic do 1ih, zjutraj pa me je tamal že ob 6ih zbudil in sem čist zaspana. Nisem več navajena na primankljaj spancauser posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 260
4.5.2010 8:04:44   
lidik
agataema user posted image user posted image user posted image user posted image priden možek. To pa je bilo presenečenje, a ne?  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 261
4.5.2010 8:08:21   
witch
lidik iz tvojih ust v božja ušesa user posted image če bo moj otrok po očetu bo to res izgledalo tako, da me bo vlekel za nos user posted image ker moj ni bil nič kaj priden otrok user posted image
user posted image user posted image user posted image   za računalnik user posted image samo da dela in da si lahko na rr user posted image user posted image ker v sms gre za mene premalo besedila user posted image user posted image user posted image
agataema user posted image user posted image za možeka user posted image to te je lepo presenetil user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 262
4.5.2010 8:16:35   
lidik
ja witch sms-e res veliko dlje pišeš, pa še toliko ne moreš napisati, tako da sem prav vesela, da sem lahko danes z vami.

Drugače pa itak da besede vsak dan tudi tistemu zgoraj povem, tako da zdaj jih mora imeti že polna ušesa in ni hudič da ne bo upošteval. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 263
4.5.2010 8:22:21   
witch
potem ga pa ti le spomni vsake toliko, ker mene noče poslušati user posted image
jaz pa se zajebavam s pripravo... mi je prof noče sprejeti, popoldne imam pa nastop user posted image tak da mi je dvignil prtitisk user posted image user posted image sploh ne vem kaj hoče od mene... tople vode pa že nebom odkrivala..

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 264
4.5.2010 8:23:45   
lidik
pa kaj mu pa ne paše? Hej sej bo šlo, boš videla. Toplo vodo pa le pusti takšno kot je, da ne bo slučajno potem prevroča. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 265
4.5.2010 8:28:13   
witch
mogoče mu žena ni dala zdaj se pa nad nami izživlja user posted image user posted image nekaj mi bluzi in ga sploh ne razumem kaj bi rad od mene user posted image čakam mojega da pride, da mi prevede to njegovo kitajščino, on je malo bolj pameten ko jaz user posted image user posted image user posted image saj se ne sekiram preveč... itak ni 45 miuntni nastop, ampak samo 20. To pa bom že nekaj spacala skupaj user posted image in ta je zadnji, tak da imam še več energije za njega user posted image če me bo še malo jezil bo počasi lava tekla ne samo vroča voda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 266
4.5.2010 8:30:03   
lidik
no witch zdajle sem se pa prav nasmejala. In super da si tako pozitivna, boš videla da bo to pomagalo. Pa še jaz ti pošljem pikepoke, pol pa sploh bo. Evo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj pa imaš? Kdaj naj držim pesti?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 267
4.5.2010 8:32:45   
witch
danes se mi nekaj dogaja user posted image user posted image user posted image izgledam kot da bi dobila ponoči user posted image user posted image user posted image pa nisem user posted image user posted image user posted image hvala ti za pikepoke user posted image nastop pa je popoldne ob štirih user posted image
Moram se nekaj začeti premikati na tem faksu, drugače bom diplomirala leta 3000 user posted image user posted image pa še zadnjič so mi grozilno pismo poslali, da imam rok do konec leta 2015 da končam user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 268
4.5.2010 8:35:37   
lidik
kaj so ti poslali? Pa veš kaj, ti jim lepo nazaj odpiši, da ti boš končala 2010. Sej si zadnje leto, a ne?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 269
4.5.2010 8:41:27   
witch
vsem so nam javili, da moramo do takrat zključiti, zadari spremembe programov (sem še stari, ne bolojnski). nič nebo z letom 2010 user posted image ker če bom tako nadaljevala bo težka.... ma ne... tam enkrat novembra, decembra sem za diplomo zmenjena. Da bom začela z delom.. Je pa res, da je nekaj tudi odvisno od našega user posted image , ki se kar noče pokazati če je...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 270
4.5.2010 8:42:56   
lidik
no witch pol pa 2011. Sej to je skor isto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa itak da bo uspelo, boš videla da bo. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 271
4.5.2010 8:45:32   
witch
res skoraj isto user posted image samo da nebo december 2011 user posted image user posted image user posted image ti še imaš dosti izpitov? 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 272
4.5.2010 8:47:50   
majčii
witch: držim pestke za zagovor  :) Če te kdo razume kak je ko te prof. zjebava sem to jst,... že 6 mesecev delam zadnji izpit. Sprašujeta pa te 2 prof.hkrati. In ne boš verjela vedno je eden neki nadr***n tko da me vrže... Zgleda da oddajam neke signale da se lohk izživljata nad mano :) Ampak do tu smo prilezli in ne bodo nam preprečili zaključka,... NE! Pogumno danes!

lp

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 273
4.5.2010 8:48:37   
lidik
o ne ne witch, jaz ti napovem, da bo to najkansje do poletja 2011. Jaz imam pa še 4 izpite, potem pa se tudi jaz lotim diplome. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 274
4.5.2010 8:55:44   
witch
lidik to pa bo kar hitro konec user posted image želim ti dosti volje in energije, da bo to do prihoda otročka vse zrihtano user posted image
majčii to pa res ni lepo user posted image ne vem zakaj so ti prof tak čudni user posted image sem pred dvemi leti jaz hodila na izpit 6x user posted image da se ti zmeša... Ko je bil ustni me je vrgel, ker je dobesedno neznanje iskal, potem pa je prišel pisni in sem naredila z 10. Ker ima enkrat pisenga, enkrt ustenga kak mu pride.. Držim pesti, da se tega čim prej rešiš user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?