|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
8.9.2010 14:23:53   
mamika25
farina, upam, da tut vam rata tole hranjenje, naš je zdele toliko tulil, sem mislila da ga bo konc! ni mogu dočakat tega pireja! pojel je polno skledo, pa še bi, če neb zmankalo. vmes sem dala buče in 90ml mleka. komaj sem ga dohajalauser posted image - zdej je pa kupčka tok podru da ga je blo po moje ven slišat user posted image  zdej ga pa spat nesem. sicer pa je tvoja deklina res velika za 4 mesece! naš je imel pri 4.mesecih 66cm, rojen pa 55 user posted image . ima pa okol 8kg, mogoč kej več. bo pa drug teden 5 mesecev star.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
8.9.2010 14:39:09   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

Za piko na i pa pridemo domov sredi noči in skor ne moremo v zgornji (naš) štuk user posted image user posted image user posted image user posted image Naju je hotel tast presenetit, in je začel obnavljat stopnišče (ker do zdaj smo gor hodili kot na triglav, bi rabli še kline tako so bile strme user posted image user posted image ) + je bilo treba razbijat beton in se je pametno spomnil, da bi bilo to fajn naredit ko ni vnukice domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Priden tast user posted image user posted image user posted image user posted image AMPAK prišli smo v PRAH NA KUBIKE!!!!! Vse belo - VSEEEEEE!!!! In sva z dragim 4 dni samo čistila, ker ne samo da je bilo treba pobrisat prah, potrebno je bilo spucat vse predale (sem že pozabila kako se ta prah povsod zavleče) v dveh štukih (no vsaj generalko smo naredili - predzimsko čiščenje) in prprat vseeee tkanine, Larine igrače, pretepst jogije ........ Do sobote sem vglavnem delala ko BIK in tako tudi spala - se mi je prvič zgodilo da je moj prej slišal tamalo ponoči kot jaz.

oh ja te vaše stopnice user posted image user posted image  tast je hotel samo dobro samo kaj ko vreme in Larino zdravje ni dovolilo da dokonča user posted image

fajn da je zdaj Lara ok, upajmo da čimprej pridejo zobki tudi ven.

če gresta jutri kaj v mesto mi javi, midva planirama enkrat dopoldan da bi šla pa lahko gremo na kavo.

dacy super da je Aleksei zdaj ok, da ni več vročine user posted image

tudi jaz sem včeraj začela po internetu brskat po avtosedežih pa sem ugotovila da je skoraj tako kot če bi kupoval voziček

ni problema, tudi če ne greva pridema na kavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti samo povej uro in kje pa se dobimo jutri (v četrtek ne - nekaj me datumi zafrkavajo od kar sem doma user posted image user posted image user posted image )

jutri v četrtek ja user posted image  ti javim točno uro po sms-u računam pa da grema okrog desetih v mesto.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
8.9.2010 14:54:42   
amelie
Aglaia, to blazino sem jaz tud gledala, ampak je fizioterapevtka rekla, da so te puzle tud okej, pa se je moj za puzle odločil, zdaj je šel pa še nove pakete nabavit. Sem ga vprašala, če jih mislimo met po celem stanovanju po tleh, pa je rekel, da ja. user posted image  user posted image  Kako to misliš, da se dviguje? Mater, Žiga res ful zaostaja. user posted image

Mamika, jaz te mililitre v bistvu narobe govorim, ker mu hrano dajem iz Aventovega lončka in pač preberem, do kod je. user posted image  Lepo, da Maj tako pridno je. user posted image

didi, mislim, da si napisala najdaljši post v zgodovini aprličic user posted image  Ampak sem vse prebrala! Meni bi se zmešalo, če bi imela tako galamo na morju. Že nekaj časa te mislim vprašat, pa zmeraj pozabim. Moj mi je rekel, da je na srečanju prišla ena od aprilčic do našega psa (rjavega) in ga pobožala in je bil pes ful vesel. Sklepam, da si bila ti. No, če si bila, ti moram povedat, da si edina njemu neznana oseba v 4,5 letih, ki ji je naš pes zaupal dovolj, da se ga je dotaknila, da se ti je pa še božat nastavil, pa me je skoraj kap. Moraš biti res fajn punca. user posted image  On je res nezaupljiv do ljudi in če bi lahko izbiral, bi se pomoje vse življenje skrival v kaki luknji. user posted image  Zaživi samo na treningih in tekmah agilitija in frizbija, za to živi in diha, vse ostalo pa je ena sama depresija. Jaz mu pravim, da je emo. user posted image

levinjica, jaz tud upam, da te ni v tej temi katera užalila, ampak skoraj dvomim, ker tukaj so pa res same fajn punce. Za druge se pa ne zmeni, ljudje se včasih po internetu radi malo znašajo nad drugimi, ker se v realnosti ne upajo.

Pikec spi, že tretjič danes. Kolk so luštni ti otroci, ko spijo. user posted image  Grem nekaj koristnega delat. Alpa tud ne user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
8.9.2010 15:18:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

aglaia: iii, si mi naredila lušte... jaz bi tud tamalega peljala na bazen, pa mi solijo pamet, da je še premajhenuser posted image

Premajhen? Za v vodo? Eni se rodijo v vodo user posted image
A na morju ga nisi nic v vodo dajala? Joj, meni je blo pa ful hudo, ker je bila mrzla pa sem ji samo noge namocila pa v bazencku z morsko vodo jo kopala. Drugace bi jo itak imela skoz v vodi. No, bo pa drugo leto user posted image
Drugace pa so ti tecaji plavanja z otroci ze od 4 mesecev naprej, na DIFu pa od 6 meseca, tako da gres komot z njim na bazen. Ce hoces seveda. Mi smo sli v Atlantis, kjer je otroski bazen res topel (36 stopinj) in je ni zeblo. Pa se lustno je, ker je razlicne globine in se je na enem delu kar sama odrivala od tal in divje brcala. Potem pa spala kot ubita user posted image

Ma, kao, da ˝bazenska voda˝ potem povzroča drisko, ker si mali tlačijo roke v usta. Saj vem, da so glupi, tko da 14 dni še počakam (zdaj nimam časa, se KAO učimuser posted image ), potem pa čof v vodo.
Blazina je pa za moj skromen študentski žepek predragauser posted image user posted image Bomo kar na puzzlih ostaliuser posted image
Uživajte danes!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
8.9.2010 15:20:19   
Anonimen
Amelie, jaz sem pa mislila, da ce hodis na fizioterapijo, da dobis to blazino na recept. Ne vem kje sem to slisala.
Puzzle so pa tudi lustne. Jaz sem mislila, da obstajajo samo taksne s crkami, ampak sem zadnjic vidla tudi ene z zivalmi. Po celem stanovanju boste imeli? Se psa bosta telovadila user posted image

Pa ne pretiravaj, da je Ziga zadaj. Nasi je 100 let trajalo, da je zacela kravce pasti, potem se ji je pa kar odprlo. Ampak sem govorila z eno kolegico, katere mali (rojen 5 aprila) ze konkretno kobaca (po vseh 4) in je rekla, da je treba imeti otroka cim vec na trebuscku. No, od dacy mali (se mi zdi) bi tako zaspal, nasi pa se po dolocenem casu strga na trebuhu in zacne cviliti. Hvalabogu se zdaj zna ze obrniti na hrbet in si malo odpocije user posted image
Kar naenkrat se mu bo odprlo (sploh ce delate vaje) in potem se boste lovili. Ziga, pes 1, pes 2 in ti za njimi user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
8.9.2010 15:22:30   
Anonimen
mamika25: super za hranjenje!!

amelie: moj je tudi danes tak zaspanček. No, meni pašeuser posted image user posted image

Moj bibo je pojedel več kot pol kašice banana-breskev, ko je imel dovolj, pa je kar stisnil ustnice. Zdaj je pa ves zadovoljen, mislim, da bo kmalu spet mrkniluser posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2106
8.9.2010 15:37:58   
nejanejc
hejla

danes nas je pa dezek pral na sprehodu.. v bistvu to sploh ni bil...sva sla v spat kupit par bodijev, ker je nejc vecino prerasel.. za nazaj je bil buden in ni nic razgrajal, sem bla prov vesela.. jst sicer mokra do kolen, on pa pel zraven :)

dacy, upam, da je danes aleksei ok, pa da ga vrocina ni zdelala prevec

tintin, nase cepivo je blo pa drazje... ma jst sem bla cist zmedena spet pr pediatru, sej ji sploh nisem rekla, da bi se cepli... sem rekla sestri sele potem... jao jao kajne :) potem ste tudi vi na kasicah, lepo za vita :)

didi, no nas mali se se kar slini... jst cakam kak zobek..
res si bla pridna in vse napisala... :)

amelie, mi se nismo bli pr fizioterapevtki, jo mamo sele konec mesca.... zdej sicer ne gleda v levo tolko kot prej, mu pa mal desno rokico zateguje... kr pozabi, da jo ma... ziga pa napreduje, se obraca in je dost bolj zivahen kokr je bil kajne :) pocasi se dalec pride so vcasih rekli..

aglaia, to blazino so meli tud pr moji prjatlci... so pohvalili... sem razmisljala... hvala za link

mamika, lepo za hranjenje, tako naprej :)

aprilcica... lepo, da si malo vec spala... res si dobra, da uspes faks furat, sem ze stokrat rekla... pa se zgleda, da stokrat bom..

o gosti hrani pa nevem kaj povedat, se nismo zaceli... smo bolj med redkimi se mi zdi... se cojka "vstraja"

no, pa je ze pokonci nas skratek...

lep dan kljub dezju vsem skupaj

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
8.9.2010 15:51:53   
Anonimen
Evo, moj je mrknil, jaz si grem pa kafe skuhatuser posted image Benjamin je pa ful bolj priden odkar sva na GH (tiste pol kašice na dan), mi ni nič jasnouser posted image A je možno, da je bil prej skos lačen, al kaj??? Zdaj me prav skrbi, da ga nisem stradalauser posted image user posted image Ampak je bil tudi ful živahen, le cmerav je bil veliko bolj, pa spal je manj.

nejanejc: eh, saj se glih ne pretegnem s tem faxom. Nekaj se naučim, nekaj mam sreče, če se da še kaj prepišem heheuser posted image Super, da je mali priden v vozičku. Mi ga imamo mal za brezveze... Kar živčnega faše, če ga dam v voziček.

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
8.9.2010 15:56:24   
didi5

Za piko na i pa pridemo domov sredi noči in skor ne moremo v zgornji (naš) štuk user posted image user posted image user posted image user posted image Naju je hotel tast presenetit, in je začel obnavljat stopnišče (ker do zdaj smo gor hodili kot na triglav, bi rabli še kline tako so bile strme user posted image user posted image ) + je bilo treba razbijat beton in se je pametno spomnil, da bi bilo to fajn naredit ko ni vnukice domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Priden tast user posted image user posted image user posted image user posted image AMPAK prišli smo v PRAH NA KUBIKE!!!!! Vse belo - VSEEEEEE!!!! In sva z dragim 4 dni samo čistila, ker ne samo da je bilo treba pobrisat prah, potrebno je bilo spucat vse predale (sem že pozabila kako se ta prah povsod zavleče) v dveh štukih (no vsaj generalko smo naredili - predzimsko čiščenje) in prprat vseeee tkanine, Larine igrače, pretepst jogije ........ Do sobote sem vglavnem delala ko BIK in tako tudi spala - se mi je prvič zgodilo da je moj prej slišal tamalo ponoči kot jaz.

oh ja te vaše stopnice user posted image user posted image  tast je hotel samo dobro samo kaj ko vreme in Larino zdravje ni dovolilo da dokonča user posted image

fajn da je zdaj Lara ok, upajmo da čimprej pridejo zobki tudi ven.

če gresta jutri kaj v mesto mi javi, midva planirama enkrat dopoldan da bi šla pa lahko gremo na kavo.

dacy super da je Aleksei zdaj ok, da ni več vročine user posted image

tudi jaz sem včeraj začela po internetu brskat po avtosedežih pa sem ugotovila da je skoraj tako kot če bi kupoval voziček

ni problema, tudi če ne greva pridema na kavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti samo povej uro in kje pa se dobimo jutri (v četrtek ne - nekaj me datumi zafrkavajo od kar sem doma user posted image user posted image user posted image )

jutri v četrtek ja user posted image  ti javim točno uro po sms-u računam pa da grema okrog desetih v mesto.

It´s a date baby :) sporoči na tel. ja, pol sva bol ziher:)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
8.9.2010 16:02:08   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

didi, mislim, da si napisala najdaljši post v zgodovini aprličic user posted image  Ampak sem vse prebrala! Meni bi se zmešalo, če bi imela tako galamo na morju. Že nekaj časa te mislim vprašat, pa zmeraj pozabim. Moj mi je rekel, da je na srečanju prišla ena od aprilčic do našega psa (rjavega) in ga pobožala in je bil pes ful vesel. Sklepam, da si bila ti. No, če si bila, ti moram povedat, da si edina njemu neznana oseba v 4,5 letih, ki ji je naš pes zaupal dovolj, da se ga je dotaknila, da se ti je pa še božat nastavil, pa me je skoraj kap. Moraš biti res fajn punca. user posted image  On je res nezaupljiv do ljudi in če bi lahko izbiral, bi se pomoje vse življenje skrival v kaki luknji. user posted image  Zaživi samo na treningih in tekmah agilitija in frizbija, za to živi in diha, vse ostalo pa je ena sama depresija. Jaz mu pravim, da je emo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joooooj, kar nerodno mi je od pohval user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja verjetno jaz, sva se pogovarjala s tvojim dragim in malimi kosmatinci ko sva šli predčasno domov pa pičle na morje. Če sta pa taka luuuubeeekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz obožujem živali in vsakič ko gremo k njeni babici (ki ima polno živine doma) greva z Laro vse pobožat in se pogovarjat ker res želim da ima tako rada živali kot jaz. In zaenkrat ima najraje muce in ovco Piko (to pa je tak primer tvojega psa, njo lahko samo Lara božauser posted image ). Žal trenutno nimamo živalce doma, ker nam je umrl morski prašiček in je tast čisto v depro padel :( Ti kaj več napišem pozneje, je moj prišel iz službe lačen kot voooolk - brezmesni meni danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
8.9.2010 17:23:21   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Amelie, jaz sem pa mislila, da ce hodis na fizioterapijo, da dobis to blazino na recept. Ne vem kje sem to slisala.
Puzzle so pa tudi lustne. Jaz sem mislila, da obstajajo samo taksne s crkami, ampak sem zadnjic vidla tudi ene z zivalmi. Po celem stanovanju boste imeli? Se psa bosta telovadila user posted image

Lahko se zgodi nemogoče in še jaz naredim kakšen trebušnjak na njih! user posted image  Imamo živali, številke in črke. Pol dnevne sobe. Se pa ful ne vidijo dlake od psov gor, tako da mi ne bo treba več toliko sesat. user posted image  
Mi smo hodili k zasebnici, na napotnico se čaka dva meseca in smo šele naslednji teden naročeni. Bom pa zahtevala blazino, en konec dnevne še ni v peni. user posted image

Pa ne pretiravaj, da je Ziga zadaj. Nasi je 100 let trajalo, da je zacela kravce pasti, potem se ji je pa kar odprlo. Ampak sem govorila z eno kolegico, katere mali (rojen 5 aprila) ze konkretno kobaca (po vseh 4) in je rekla, da je treba imeti otroka cim vec na trebuscku. No, od dacy mali (se mi zdi) bi tako zaspal, nasi pa se po dolocenem casu strga na trebuhu in zacne cviliti. Hvalabogu se zdaj zna ze obrniti na hrbet in si malo odpocije user posted image
Kar naenkrat se mu bo odprlo (sploh ce delate vaje) in potem se boste lovili. Ziga, pes 1, pes 2 in ti za njimi user posted image user posted image

(jeeej, uspelo dvojno citiranje user posted image )

Ma ja, imaš prav. Si bom napisala na čelo 'Ne primerjaj otrok'! Še včeraj sem bla vesela, da je lenušček, danes bi pa že hiperaktivca. Od ene moje kolegice kolegice (jao jao) mali hodi pri 7 mesecih, od te iste kolegice druge kolegice user posted image  mali pa pri 18 mesecih še puza. Z obema je vse okej.
In popravek: se bojo lovili, jaz jih bom gledala s kavča. user posted image

Uuu, aprilčica, a me povabiš na kofe? Jaz si na tak dan nikakor ne morem pritiska v normali držat. Prinesem kaj sladkega user posted image

didi, upam, da si nahranila volka z mesom user posted image  Moj je tud tak mesojedec. Sem ga za rojstnI dan vprašala, kakšno torto bi rad (jaz ne pečem nič, nimam pojma, kako nastanejo sladka peciva ipd., zato je bila to kar velka žrtev), pa mi reče, da bi štefani pečenko. In sem mu jo res spekla in svečko zapičila v njo. Mislim, da me je takrat skoraj oženil. user posted image

Mali je spet zaspal - četrtič danes user posted image  Grem mal potelefonirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
8.9.2010 18:28:47   
didi5

amelie: v bistvu pri nas nismo neki blazni mesojedci. Si verjetno narobe razumela oz. jaz čudno napisala:) danes je bilo mesa za vzorec. Juha iz vrečke pa povrh domači stročji fižol s popečeno panceto in kislo smetano - mljac. Imamo vsi radiuser posted image user posted image user posted image pri nas je meso na jedilniku ene tri krat na teden pa še to večina perutnina, ker svinskega jaz jem bolj poredko - naši pa itak jejo vse kaj jim skuham, ker če ne se bi morali sami za štedilnik spravit. Ni pardona pri meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
8.9.2010 19:59:36   
tintin
airex blazina je super ja, v Kr jo dobi vsak otrok, ki hodi na fizioterapijo;)

GH: danes mu korenje ni šlo, je pa dobil malo banane in malo mlečne riževe kašice...to je bilo pa bolje. Jutri bo najbrž malo bučke...bomo bomo videli...

nejanejc: ja vi ste cepli nejca z rotarixom (2x 75 evr) mi pa vita z rotateqom (3x 58 evr), naša p raje cepi z rotateqom če je možno...
sem bla pa tudi jaz v sparu....skoda ker se nisva srečali...

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
8.9.2010 22:51:46   
Anonimen
Dober večer še iz moje strani...
Pri nas spet dežuje noro...
Drugače sem tako jezna danes na mojega dragega...Si je fitnes pristavil v spalnico..Ko sem jaz to zagledala,me je skoraj kap.Tak dolgo sem mutežila ,da je vse pospravil...spalnica je za spat ,ne pa za fitnes ..a ni tako...
Danes sem bila na setanku v šoli 2 ure..Gre taveča v šolo naravi drugo leto ,konec šolskega leta spet bo šlo nekaj eur.
Ema mi ga je danes ponoči nekaj sračkala..v 2 zutraj se je pokakala,sem jo sprevila in je nazaj zaspala do 7 ure.Potem sma se nahranile in sma se cartale do 10 ure ,potem je za pol ure zaspala in spet bedela.Sem ji kašico naredila,je vse pojedla 120ml plus 120ml mleka..Danes je spala 1 uro skupaj,je bila veliko budna.So pa bile 1 urne muke preden je zaspala,toliko je bila zaspala..sedaj končno spi...
Kakamo malo manj,smo danes malo banane pa piškotka zraven jedli,tak ,da upam ,da se ji kakanje uredi.Sem pa ugotovila ,da če prvič veliko kaka ,da pol samo enega malega fizolčeka kaka...drugič...
Se je pa danes kar veliko igrala ,pa tako glasno smejala,da so meni solzice prišle v oči,luškani  so ti naši sončki...
didi5 mi tudi nismo najbolj za meso.Moj dragi ga spooh ne je ,jaz pa taveča hči pa tudi bolj malo.
didi5 in amelie tu so vse mamice uredu  v tej debati ,sam v drugih pa zelo nesramne,tak ,da za sekirat se ni...
amelie super ,da žigec tako napreduje,delate vaje doma z njim ,to se kar pozna.
dacy vi tudi lepo napredujete..kaj pa vročina je kaj boljše...upam ..da je...
tintin v tudi lepo napredujete..
didi5  boš videla ,ko bodo stopnice gotove ,bo pa lepše...
mamika25 hranjenje vam gre super.. daš vsak dan kaj drugega ali postopoma..
farina a ni malo veliko za 10 cm v 1.5 meseca ,,meni je veliko...
aprilčica10 a sta vzela pol kateri drugi televizijo ali ne...
To je to verjetno sem kaj pozabila pa jutri...
kje se pa kaj Nataša 35 skriva....jo že dolgo ni bilo v čvek..verjetno ima veliko dela...
Še nekaj naj vprašam ..Uporablja katera Arielove kapsule za pranje ,kako se obnesejo...
Grem počasi spat ,pri nam že vsi spijo ,le jaz lomastim še ,se jutri kaj pišemo..lepo deževno noč...lahko noč..

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
8.9.2010 22:54:40   
nejanejc
tintin, hvala za razlago...upam, da bo uspesno... majo torej razlicne poglede pediatrinje
fajn za nove obroke, bravo vito :) Sem bla prepozna zate za spar... sej nisem vedla kaj kupit :)
a blazino dobis al doplacas? no, sej bom kmali vidla, ko gremo k fizioterapevtki na koncu mesca

aprilcica, meni bi se strgalo, oz. se mi tudi skorej je, ko nejc nihotu vec v kosari bit in je bil tecen... zdej ko je v sportnem delu je boljse, res... pa jst grem rada na sprehod... kake dve urce na dan mi prav paseta, ce se le da

amelie, sej si res najboljse naredila z zasebnico... nas je dobil napotnico, jst sem misnla, da bo to takoj... pa ni blo nic.... sem klicala pol tja, pa mi je rekla, da poklicejo kak teden prej, da te obvestijo.. no, v glavnem super za vse sorte puzlov. O trebusnjakih pa raj ne bom, ker sem prov na stranski tir dala to..

lahko noc

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
8.9.2010 23:57:46   
dacy
sem šla zdaj pogledat link od dacy in videla to ugodno ceno avtosedeža pa me že fuuul mika da bi šla po njega.
dacy vi ga že uporabljate? kako je? lepo sedi v njem?

babyloverka ja lepo sedi ja je videt da mu je udobno ... zaenkrat ga imam se v poloznem stanju , cez kaki mesec pa ga bom tud cisto v sedec polozaj dala ... pa sedez sva tud ze naprej obrnila, da ni vec nazaj obrnjen ... vcasih se vedno uporabim lupinico, sploh ko grem v stacune po nakupih , da ga lahko na nakupovalni vozicek kar z lupinico dam, drugace pa je po novem ze avtosedez aktualn ja ... jaz sem zadovoljna z njim ... user posted image

aglaia  drugace se lahko stolcek montira v obe smeri , jaz sem ga celo tudi spredaj imela montiranega ampak potem nisem vidla na ogledalo na oni strani pa sem sedez preselila nazaj user posted image Ja kar se tice spanja na trebuscku pa si zadela ... Aleksei spi samo na trebuscku ... na hrbtu zaspi edino v vozicku, lupinici ali avto sedezu in v stolcku za hranjenje, ker se ga tam pac ne da obrnit na trebuscka user posted image No tu pa pol pomaga moj mobitel ... mu nastimam muziko in je v trenutku cist miren in poslusa... par pesmic mogoce odigra in mali ze spi user posted image Doma pa ce se slucajno ponoci obrne na hrbet pa celo galamo nardi in se moram vstat in ga na trebuh nazaj obrnit da gospod mali lahko spi tak kot njemu pase ... lenoba mala se sploh noce potrudit da bi se sam obrnu , vazno da se zna na hrbet prevrect dalje bo pa ze mami porihtala user posted image No evo se dve slike kak to spanje zgleda pri nas ... al je rit v zrak al pa se pocez vleze in se potem z nogicami odriva in na drugi strani z glavo v resetke tolce ... jah nimas kaj user posted image

user posted image     user posted image

nejanejc danes je mali cisto super ... vceraj pa ni bil v bistvu cist nic sitn , ampak je samo cist milo jamral skoz in pol dneva je potem prespal in zvecer je ajal pri meni v veliki postelji (prvic) in danes je bil spet tak kot ponavadi user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.9.2010 1:02:30   
NATAŠA35
oj vsem skupaj...ste se pa razpisale in sem rabila kar nekaj časa, da sem vse prebrala od zadnjičuser posted image , ampak mi je uspelo...

moji deci lepo spijo, jaz pa sem lih izpod tušauser posted image user posted image , mali pa še spi...dobro, da me vsaj levinjica pogrešauser posted image user posted image

imamo kar dve veliki težavi:
1. imamo uši user posted image user posted image user posted image in to prvič in to kar trije otroci...k sreči da sem opazila kar kmalu, pa se niso razpasleuser posted image user posted image , samo kar pride zraven je pa pravi obup, vse je treba opratiuser posted image user posted image in tako samo perem, pa perem, pa perem...
2. ker še ne kurimo in je kar mrzlo zunaj- mi smo v hribovitem predelu, mojmu se pa še ne da zakurit, ma tudi ni potrebe, ker imamo notri kar 22 stopinj, nas je napadla tudi vlaga v omarah in tako cunje plesnijouser posted image , pa spet je potrebno vse opratiuser posted image user posted image

in tako že dva dni, pa v kopalnico komaj še kaj dam, ker povsod ležijo cunje, pa deke, pa....grrrrrrr, ampak počasi mi bo le uspelo in sedaj že razmišljam, da si bom kupila 9-kg tako pralni stroj kot sušilcauser posted image user posted image , prej ali slejuser posted image user posted image

drugače pa je simon kar v redu, razen čez dan bolj malo spi, ampak je za malenkost bolje, vseeno pa veliko stvari delam z eno roko, ker mali noče ležat pa se igrat, rad bi bil pri meni, pa vse počel kar počnem...slini se veliko, zobeka pa še ni na vidikuuser posted image user posted image , tako da se preoblačimo nonstop...Gh mu kar gre, samo zdaj je kar začel zavračat mleko po flaški, najraje bi pil po kozarcuuser posted image , čaja pa sploh ne pije, pa sem ga opustila, samo mu bom morala začet dajat...imamo od 2-4 obroke na dan, včasih dodamo še mleko...komaj čakam tudi P, mi jo mamo vsake dva mesecauser posted image da vidim, če je kaj zrastel in koliko je težak, ker meni bodo roke odpadle...kmalu imava še pregled pri okulistu zarad škiljenja, pa upam, da vseeno ne dobiva očal, ker ne vem kako bi ji nosil...drugače pa je zelo živahen, vse ga zanima in že lepo sedi, če je v ležečem položaju, pa se kar visoko dvigne - kod da dela trebušnjakeuser posted image , tako da mu malo manjka, da se lepo dvigne v sedeči položaj...

da še malo pokomentiram....

levinjicanič ni narobe, ker moj tudi kaka po vsakem obroku, včeraj sem mu zamenjala plenico kar 12xuser posted image ...ni mi jasno, od kje se mu toliko nabere, pa če mu sploh ostane kaj v želodčku, ker gre toliko ven

aprilčicapridna si ti z faksom, meni nikakor ne uspe, da dokončam letnik, pa sem se odločila, da še zadnjič poskusim, čeprav se bom bolj težko učila, ampak hočem končat že 1x...mi tudi brez kondoma prakticiramo in zadnjič nam je malo ušlo, ampak zgleda da ni nič ratalo, ker sem jo dobila...glede hrane eni hočejo več, drugi manj, pač orientiraj se glede na malega...če si začela z kašicami, potem je polovica lončka več kot dovolj, čeprav je moj 3. pojedel kar celo kašico, ko sva začela z uvajanjem...

didi mi smo bili v privlaki in smo se imeli 14 dni noro, ker smo imeli nonstop sonceuser posted image user posted image ...drugače pa bi jaz znorela, če bi mi hodili notri drugi otroci, ko da nimam svojih dovoljuser posted image user posted image ...glede še 1 otroka, pa me kdaj prime da bi, pol pa ko vidim koliko delam, pa sem zmatrana, pa da živim samo za njih, da zelo malo okol hodim, me pa mineuser posted image user posted image ...želja je pa vseeno tu, želja po pupiki

legenda mah tud jaz odlašam z krstom, prej zaradi mojega malega, pa vročine, zdaj zarad botrov,...mah sej bodo krščeni prej ali slej...da ne bova predolgo odlašali, pa bova kot moj bratranec in njeegova, ki nista dali krstit male, ampak bota počakala do 18 leta, pa da se mala sama odloči v katero vero bo šlauser posted image user posted image user posted image

tintin dobrodošla nazaj, ja pranja je kar veliko, sploh če je velika družina...mi nismo veliko vlačili s sabo, pa je bilo kar nekaj vreč za prat...

aglaia po moje je škoda denarja za tečaj, raje jo pelji sama v bazen in jo vozi po bazenčku...glede hrane, včasih razredčim z vodo pripravljeno kašico, da je bolj tekoča, včasih ne, pa mi potem popije malo mleka...je čisto odvisno od otroka, tak pač je....

amelie super da žiga lepo napredujeuser posted image user posted image

nax mislim, da si ti spraševala po čevljčkih...tako kot levinjica sem jaz tudi kupila čevljce iz flisa v pikapolonici po ceni 12,90€ in so fajn, ker res tople noge imajo, potem pa ko bo sneg pa bom kupila tele kamikove škornjce http://www.superge.si/Kamik/nav-snowpup-kamik-7282528/

daci ne glede, da ga imaš v tem sedežu, ga v smeri vožnje ne smeš še vozit, po enem letu ga šele obrneš v smer vožnje...

zdaj pa mislim, da sem se razpisala, pa vse lepo pokomentiralauser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.9.2010 10:16:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

legenda mah tud jaz odlašam z krstom, prej zaradi mojega malega, pa vročine, zdaj zarad botrov,...mah sej bodo krščeni prej ali slej...da ne bova predolgo odlašali, pa bova kot moj bratranec in njeegova, ki nista dali krstit male, ampak bota počakala do 18 leta, pa da se mala sama odloči v katero vero bo šlauser posted image user posted image user posted image

Pri nas tud ne bomo imeli krsta. Jaz se na daleč ognem cerkvi, če se le da, moj pa tudi. Če bo pa tamala kdaj želela pripadat kakšni veri, pa bo imela prosto pot. user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.9.2010 10:48:52   
legenda_m
oj še jst

kje začet, ptič že 2 dni prestavlja banco z vodo (not se kopa) po kletki. ne vem a preureja al kaj. včasih mam filing da bo vse skupaj prevrnil s kletko vred. pečem kruh, user posted image  spi 

roke- ?!?!?! user posted image user posted image user posted image
gh- danes štartava z riževo kašico
krst- bo. men vera nekej pomen, mojemu nič. dedkom in babicam ogromno. bo3 so. zdj sam še kdaj bo ati doma, verjetn drug mesec. prerekat se o tem in cerkvi se mi ne da. vsak ma svoje mnenje. dostkrat se ravnam po načelu živi in pusti živeti. tko da kakor komu paše ane.

amelie tud jst mam filing da naš zaostaja. vsi se nekej obračajo... pa sam jst delam vaje z njim, ker moj. tok mu je težko dopovedat kkšne stvari. poleg tega je ft rekla, da je še vedno v mejah normale. rajš sploh ne razmišljam, čez 14 dni se greva spet pokazat.

uši joj nadloga. nečakinja jih je že parkrat prnesla iz šole, sam na srečo pri nas niso ostale. je pa ful enga dela, tko da upam da jih mi ne bomo mel. nikoli.

hm... na morje zgleda da ne bomo šli user posted image  čeprav sva mal računala na september, ampak kot zakleto se je ravn zdle mojmu nabral dela v službi. no ja pa drugič...

kruh se peče mmmmm ful diši... in že letim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
9.9.2010 11:14:22   
dacy
natasa midva z mojim sva nabavla ceresit odstranjevalec vlage in ful pomaga ... to je to ... http://www.ceresit.si/izdelki/ostali-ceresit-izdelki/ceresit-stop-sistem-odstranjevalci-vlage-bakterij-in-plesni/odstranjevalec-vlage-s-tableto-Power-TAB
dvakrat na mesec spraznim posodo ker se nabere ful vode noter ... tableto pa menjam enkrat na mesec priblizno ... No vglavnem tam kjer nama je stena ponavadi ratala cist plesniva, je zdaj cist vredu ... ne nabira se vec plesen po stenah in vsi smo zadovoljni ... probaj si to nabavit in da nastimaj tam kjer se ti najvec vlage nabira user posted image
Glede sedeza pa je tak, da ko trdno glavico drzijo, se jih ze lahko obrne naprej, no v bistvu ko prerastejo lupinico jih lahko ze naprej obrnes, nam pa je lupinica ze kar tesna... v bistvu vse ki jih poznam in ki imajo otroke, od moje sestre do mojih kolegic, vse so otroka direkt iz lupinice dale v avtosedez in so bili otroci obrnjeni naprej , pa se nobeden ni bil star eno leto ... Jaz ga bom pa tud naprej obrnila, da ga vidim v ogledalu, ker midva sva vecinoma sama v avtu user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
9.9.2010 11:38:20   
NATAŠA35
malena krst kakor sam želi, samo upam, da mi nisi zamerila ko sem to napisala, sem se narobe izrazila, ko sem tole pisala...bratranec in njegova se ne moreta zmenit v kateri veri bi jo krstila, pa jo kao vzgajata v dveh verah, nato naj se sama odloči katero bo izbrala...

legenda jaz bom tudi danes pekla kruh, ko ga ni ga vsi hočejo, ko pa je pa splesni, ker ga bolj malo jedouser posted image

dacy hvala za pojasnilo glede vlage, se mi je začela nabirat, ko sem bila na morju, pa je bilo 15 dni vse zaprto, čeprav je oče prihajal, ni nič odpiral oken, da malo zluftauser posted image user posted image zdaj pa imam...sem tole iskala v več trgovinah, pa jih je zmanjkalo, sem nekaj drugega kupila, pa je malo bolje...še 1x hvala....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
9.9.2010 12:41:30   
Anonimen
ne ne, ni zamere, sam ko je ravno na krst naneslo, sem dodala kak bo pri nas... tu pa tam moram kaj napisat, da se vidi da sodelujem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2122
9.9.2010 13:24:08   
nejanejc
hejla..mi smo s sprehoda... nas misek je priden :) pa soncek je bil celo :) Danes sem pa tamalemu kapco kupla :)

joj, usi... nataša, upam, da se jih resite... se vspomnem, ko sem bla majhna kako smo si gnide pulle z mamo. Dobro da nimate dolgih las..

legenda
.. mi disi kruh tudi meni :) nam tud morje zgleda odpade zarad mozeve sluzbe... mi je hudo za tvoje roke res, upam, da najdes kako "žaubo"

nic, se gremo previt.. lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
9.9.2010 13:39:34   
amelie
Hej!

Midva sva iz posvetovalnice, mali je bil prvič cepljen, pa še prvo rundo proti rotavirusu je dobil. Zdaj pa čakam drisko, vročino, tečnobo. Sem psihično pripravljena. Zaenkrat vriska od veselja pod vrtiljakom. user posted image  Ob cepljenju se je malo skremžil in pozabil. Nove mere: OG 44,5, teža 8040 g, velikost 66,5 cm. Je rekla, da glede na to, da tako lepo napreduje z dojenjem, naj ne hitim z GH. Sploh ker ga je včeraj po krompirju ful matralo. No, jaz bom GH vseeno uvajala, ampak danes mu ne bom nič dala, ker potem ne bom vedla, ali ga matra od rotarixa ali od hrane. Krompir pa je rekla, naj mu dam kasneje spet za probat, očitno še ni pripravljen. In zdaj sem vidla spet nekaj krvavih nitk v blatu. Pismo, mogoče mu res ne paše še ta GH. Vidim, da se ne bom še kmalu rešila tega dojenja ... Ma dobro, važno, da je otrok zadovoljen. user posted image

Evo, zaspal.
Zanimivo, da danes o kruhu teče debata, ker sem se jaz odločla, da ga bom prvič v življenju spekla. Sem ga pozabla kupit prej, pa ne grem nazaj v trgovino, ker naju je dež dobil in me čisto premočil, tako da sem danes zaključila z izhodi. Upam, da mi uspe. Glih iščem recept.

Vera - mene niso dali krstit, mama je verna, ampak ne hodi v cerkev, foter pa cerkev mrzi. In jaz sem, ko smo se preselili v LJ, naletela na enega zakon župnika, ki nas je vsak petek vozil v gledališče ipd. in me je prepričal, da sem opravila vse zakramente. Ampak mi je žal, ker jaz ne čutim čisto nič do tega, nobene prisotnosti boga ali česa podobnega, vse skupaj mi je čisto tuje ... Tako da bom otroku tudi dala izbiro, naj naredi, kar želi. Usmerjala ga ne bom v nobeno smer, je to čisto njegova stvar. Spoštujem pa vse vere in vernike in se držim večine zapovedi - edino hiše svojega bližnjega si včasih zaželim. user posted image  

Nataša, te uši so res nadloga. Jaz sem pred leti imela kemično vojno v stanovanju, ker je psico ena bolha ugriznila. Ampak ker sta zaščitena proti bolham, pač bolh nista imela, samo psica je imela alergično reakcijo na tisti en ugriz in mene nihče ni mogel prepričat, da je res bil samo en ugriz in da je bolha potem res crknila. Cel vikend sem prala in razkuževala in vse me je srbelo. Takrat sem potem tud vse tepihe ven zmetala, ker ta golazen se rada po tepihih zadržuje, tako da imamo samo še v dnevni enega, ker pač ne gre brez. Edino, če ga res s puzlami zamenjam. user posted image

Legenda, moj ptič se tud ful rad kopa. Jaz mu dam vodo v krožnik in je cela kuhinja mokra. Samo zdaj, ko je star, ne da več toliko na higieno in ga je treba malo prisilit. user posted image  A je tvoj tud malo hipoton, ne? Pa ne ptič. user posted image  
Moj je snemal zadnjič pri fizioterapevtki, lahko bi ti zapekla in poslala CD, da še malo povadita, preden gresta spet tja. Žigu so pomagale te vaje. Moj na srečo rad vadi z njim in rad ga z vozičkom vozi in kopa, je pa čisto zgubljen, če ga mora samo malo popazit, ker ne ve, kaj naj počne z njim in potem po telefonu štrcka in upa, da se mali ne bo nič bunil.

Vlaga, plesen ... sploh ne bom niti začela o tem, ker imava vsako zimo živčne vojne zaradi tega. Ne gre in ne gre izkoreninit. Spodnji sosed ne kuri, nad nama je tudi prazno stanovanje, stene so mrzle, najini električni radiatroji pa komaj folgajo segrevat. In če nas en vikend ni in ne kurimo, je že vse črno. Ne vem, če ne bomo mi tud s telim ceresitom probali.

didi, ja, malo sem zabluzila user posted image  No, moj je res izrazit mesojedec in četudi naredim super duper nasitno brezmesno kosilo, bo vedno ostal malo lačen, ker je samo meso tisto pravo. user posted image  Jaz bi pa komot živela brez mesa. Samo morski hrani se ne bi mogla odpovedat.

Nič, grem hitro testo zamesit, preden se mali zbudi. Saj ne morem verjet, da sem to res napisala. Do zdaj se zamesila samo tisto pripravljeno zmes za pico. Upam, da koga ne zastrupim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
9.9.2010 14:35:29   
Anonimen
Zivjo.

Pecica se sama cisti (hvalabogu za pirolizo al kako se ze rece), moz je z malo na sprehodu, jaz pa tu visim ... tipicno user posted image

No, ce smo ze pri bogu. To zgoraj in kaksen priloznostni "hvalabogu" mi uide, drugace pa smo tudi pri nas bolj tako kot pri Maleni. Cerkve so lepe za pogledati iz umetnostnega vidika, vse ostalo nas ne privlaci. No, jaz sem bila krscena v 2 razredu, ker sem se sama tako odlocila (vsi sosolci so hodili k verouku pa sem hotela se jaz) in mi je bilo to ful vsec, da se spomnim krsta in vsega tega. Potem sem se malo vztrajala pri verouku, po selitvi v LJ sem naredila se birmo in koncala s tem. Moj moz pa znori, samo da mu kdo omeni cerkev. Ko sva se porocila sem se skoz hecala, da se bova cerkveno tudi pa si je skoraj premislil. Zdaj pa, ko ga hocem razjeziti, gledam krstne oblekice pa mu kazem in govorim, da bom malo skrivaj nesla krstit. Uspeh zagotovljen user posted image
Bom pa otroku pokazala sveto pismo (za otroke) in povedala kaksno zgodbico, bolj iz zgodovinskega vidika kot verskega. Se pa spomnim, da mi je moja babica govorila o jezusu, ko sem bila majhna in sem se ful jokala. Meni se je ta jezuscek bogi fant tako smilil, ker so tako grdo delali z njim in ga na kriz dali pa to. Cist sem bla iz sebe. user posted image

No, pa ce smo ze pri pecici. Amelie, jaz specem tvojemu mozu vsak rojstni dan torto (tudi z mesom), ce ti mojemu otroku kdaj naredis kaksno kasico. Jaz sem ful za pecti, fino mi je ko disi pa ko je toplo pa dobro (pa cokoladno), ampak za stedilnik me pa ne spravis. Sem glih prej rekla, da bo Zoja vedno govorila, da zna mami narediti najboljsi Aptamil user posted image Grozna sem kar se tega tice. Enkrat sem hotela ocima presenetiti in sem mu skuhala kosilo za rojstni dan. 8 ur (osem!!) sem kuhala pa se je mogel sam nekaj dokoncati, ko je prisel domov. Katastrofa user posted image

Meni se pa zdi, da je moj otrok hiperton. Se vedno se zvija nazaj. A so to drugacne vaje kot za hipotone? Bom tudi jaz sla na kaksno privat uro k fizioterapevtki. Pozna kera kaksno dobro v LJ ali okolici? Da se ne bom glih v maribor vozila.Ceprav, ce Cojka psa vozi v Duplek k veterinarju ... user posted image user posted image

Avtosedez, a niso ti vmesni narejeni ze za v smer voznje? Ker jaz bom kupila tistega iz skupine II, po 9 kilah (se mi zdi). In gre na zadnji sedez in v smer voznje. Al ne? Da ne bom kaj narobe naredila.

Legenda, ti ptici so kar kul ne? Ceprav od enega mojega kolega so mu ful samomore delali. No, on trdi, da je bila nesreca, ampak jaz ne verjamem. Eden mu je v vroco fritezo zletel, eden pa je sedel na robu kozarca in se nagibal notri, da je kao pil, potem se je pa prevagal in se utopil. Groza. Je pa fino, da jim pokrijes kletko in je noc in spijo. Si predstavljas kako bi bilo to kul, ce bi otroku tako naredil? user posted image user posted image
Kako so tvoje roke? Si pogledala sindrom karpalnega kanala? No, jaz bom ziher to dobila, ker skoz tipkam user posted image

Natasa, ti si (se enkrat) carica! Se enega otroka bi imela? No pa saj, zdaj je mogoce malo bolj naporno, ampak ko bodo veliki, bo pa ful fino, ker so tako skupaj pa se bodo igrali. Vama bo pa dolgcas user posted image
Usi so pa res fuj ja. Jaz sploh ne vem kako bom to dol spravljala in upam, da tega ne dobi. Ze pri psu mi je blo grozno tiste bolhe gledati, ko si jo na hrbet obrnil, je po trebuhu vse lezlo. In smo imeli tudi mi kemicni napad na stanovanje. In se tisto proti bolham je dobila. No, od takrat bolh nima vec. Pa klopov hvalabogu tudi ne. Tisto je sele fuj.
No, dobro odpravite zajedalce!

Hvala za nasvete glede tekocine med GH. Sem ji potem pozabila dati vodo zraven in je pac brez jedla. Pri nas gremo zdaj na zelenjavo, ker sadje ji je vec kot ocitno dobro. Tako, da jutri zacnemo s cvetaco. In jaz bom kuhala. Ziher ne bo dobro. Nic se ne bom cudila, ce ne bo jedla. Jaz tudi ne bi user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.