NATAŠA35
|
oj vsem skupaj...ste se pa razpisale in sem rabila kar nekaj časa, da sem vse prebrala od zadnjič , ampak mi je uspelo... moji deci lepo spijo, jaz pa sem lih izpod tuša , mali pa še spi...dobro, da me vsaj levinjica pogreša imamo kar dve veliki težavi: 1. imamo uši in to prvič in to kar trije otroci...k sreči da sem opazila kar kmalu, pa se niso razpasle , samo kar pride zraven je pa pravi obup, vse je treba oprati in tako samo perem, pa perem, pa perem... 2. ker še ne kurimo in je kar mrzlo zunaj- mi smo v hribovitem predelu, mojmu se pa še ne da zakurit, ma tudi ni potrebe, ker imamo notri kar 22 stopinj, nas je napadla tudi vlaga v omarah in tako cunje plesnijo , pa spet je potrebno vse oprati in tako že dva dni, pa v kopalnico komaj še kaj dam, ker povsod ležijo cunje, pa deke, pa....grrrrrrr, ampak počasi mi bo le uspelo in sedaj že razmišljam, da si bom kupila 9-kg tako pralni stroj kot sušilca , prej ali slej drugače pa je simon kar v redu, razen čez dan bolj malo spi, ampak je za malenkost bolje, vseeno pa veliko stvari delam z eno roko, ker mali noče ležat pa se igrat, rad bi bil pri meni, pa vse počel kar počnem...slini se veliko, zobeka pa še ni na vidiku , tako da se preoblačimo nonstop...Gh mu kar gre, samo zdaj je kar začel zavračat mleko po flaški, najraje bi pil po kozarcu , čaja pa sploh ne pije, pa sem ga opustila, samo mu bom morala začet dajat...imamo od 2-4 obroke na dan, včasih dodamo še mleko...komaj čakam tudi P, mi jo mamo vsake dva meseca da vidim, če je kaj zrastel in koliko je težak, ker meni bodo roke odpadle...kmalu imava še pregled pri okulistu zarad škiljenja, pa upam, da vseeno ne dobiva očal, ker ne vem kako bi ji nosil...drugače pa je zelo živahen, vse ga zanima in že lepo sedi, če je v ležečem položaju, pa se kar visoko dvigne - kod da dela trebušnjake , tako da mu malo manjka, da se lepo dvigne v sedeči položaj... da še malo pokomentiram.... levinjicanič ni narobe, ker moj tudi kaka po vsakem obroku, včeraj sem mu zamenjala plenico kar 12x ...ni mi jasno, od kje se mu toliko nabere, pa če mu sploh ostane kaj v želodčku, ker gre toliko ven aprilčicapridna si ti z faksom, meni nikakor ne uspe, da dokončam letnik, pa sem se odločila, da še zadnjič poskusim, čeprav se bom bolj težko učila, ampak hočem končat že 1x...mi tudi brez kondoma prakticiramo in zadnjič nam je malo ušlo, ampak zgleda da ni nič ratalo, ker sem jo dobila...glede hrane eni hočejo več, drugi manj, pač orientiraj se glede na malega...če si začela z kašicami, potem je polovica lončka več kot dovolj, čeprav je moj 3. pojedel kar celo kašico, ko sva začela z uvajanjem... didi mi smo bili v privlaki in smo se imeli 14 dni noro, ker smo imeli nonstop sonce ...drugače pa bi jaz znorela, če bi mi hodili notri drugi otroci, ko da nimam svojih dovolj ...glede še 1 otroka, pa me kdaj prime da bi, pol pa ko vidim koliko delam, pa sem zmatrana, pa da živim samo za njih, da zelo malo okol hodim, me pa mine ...želja je pa vseeno tu, želja po pupiki legenda mah tud jaz odlašam z krstom, prej zaradi mojega malega, pa vročine, zdaj zarad botrov,...mah sej bodo krščeni prej ali slej...da ne bova predolgo odlašali, pa bova kot moj bratranec in njeegova, ki nista dali krstit male, ampak bota počakala do 18 leta, pa da se mala sama odloči v katero vero bo šla tintin dobrodošla nazaj, ja pranja je kar veliko, sploh če je velika družina...mi nismo veliko vlačili s sabo, pa je bilo kar nekaj vreč za prat... aglaia po moje je škoda denarja za tečaj, raje jo pelji sama v bazen in jo vozi po bazenčku...glede hrane, včasih razredčim z vodo pripravljeno kašico, da je bolj tekoča, včasih ne, pa mi potem popije malo mleka...je čisto odvisno od otroka, tak pač je.... amelie super da žiga lepo napreduje nax mislim, da si ti spraševala po čevljčkih...tako kot levinjica sem jaz tudi kupila čevljce iz flisa v pikapolonici po ceni 12,90€ in so fajn, ker res tople noge imajo, potem pa ko bo sneg pa bom kupila tele kamikove škornjce http://www.superge.si/Kamik/nav-snowpup-kamik-7282528/ daci ne glede, da ga imaš v tem sedežu, ga v smeri vožnje ne smeš še vozit, po enem letu ga šele obrneš v smer vožnje... zdaj pa mislim, da sem se razpisala, pa vse lepo pokomentirala