didi5
|
Uf - no pa dajmo Prvo komentarji: Aglaia: jaz imam voziček s tremi kolesi (samo sva skliznile na morje 0,5 ure prej, pa naju več ni na sliki ). Na Cresu ste imeli slabo vreme? No pol se pa ni za čudit, da ga je tudi na Viru biksalo :) Katy: verjetno še uživaš na morju, ampak hvala za kompliment. Tudi vaju je bilo lepo spoznat, upam da se v kratkem spet vidimo nejanejc: za prvi zobek. Mi imamo že več kot 1 teden vse otečeno in ene 3 dni je bila prava tečka z neutolažjivim jokom (prav tisti jok, ko veš, da pa nekaj res ne štima in niso samo kaprice) zdaj se je umirilo in je kar dobrovoljček ampak ven še pa vedno ni nič pokukalo. Je P rekla, da zna še to pri nekaterih kar trajat - jo pa skoraj 100% to mantra Samo naj pridejo čim prej ven. Je pa vaš mališan veeeliiiik! Ja jajčka ti bo počasi odpadla. Jaz komaj čakam teh 9kg (naša je prejšnji teden tehtala 6750 g). Verjetno bo prej 9kg kot 12 mesecev. tiste ki že iščete - katere avtosedeže gledate, te klasično sedeče al kombinirane? nataša: pa ti si carica (pa mislim da ima še ena mal več otrok na rr) Meni se odpipa, da izvem zdaj za drugo nosečnost (pri sebi mislim). Jaz priznam - sem malo egoistična in bi rada pač uživala malo po svoje (ne me narobe razumet - sem prepričana, da tudi ti uživaš - ampak vsak ima pač drugačno predstavo o svojem življenju), niti ne mislim, da bi moji živci zdržali ponovno nočno vstajanje (čez dan absolutno ni problema, ponoči mi je pa že zdajšnje 1* vstajanje preveč ). Rodila sem pri 30-ih (zdaj sem 31) in se mi zdi, da je sicer za naju bil taman dober cajt za družinico, ampak će jih želiš met več pa bi skor morala začet kake 3 leta prej. AMPAK - KAPO DOL! Pridna si! Jaz pravim - če jih lahko normalno preživljate in vam je to v veselje - hitro na delo . Pa probaj tak, da spet aprila rodiš - ne boš rabila menjat teme na rr (samo pol si že malo pozna a?) mamika25: sem imela komentar na premajhno količino mleka, pa sem pol videla, da si stvar že porihtala. Praviš, da se milumil lepo obnese. Jaz sem že tudi hotela menjat mleko (milumil itak dela ista firma kot Aptamil) predvsem zaradi cene, ker pri teh količinah se 2eur na pakungo kar pozna. Ampak glede na to, da naša lepo kaka in papa (sicer ne v tvojih zdajšnjih količinah, naša poje od 120 - 180 - odvisno od dneva) mi ni najbolj. Sem rekla, da ko gremo na 2. bom poskusila z babylove - pa da vidimo. agha: 150 ml kašice? Jooooooj kje smo še mi! Naša poje tam od 10 do 20 žličk. Smo pa ugotovili, da ji najbolj prija mamina kuhinja (s prilagoditvijo). Vse kar je brez okusa - fuuuuuuuuujjjjjj - kaj mi to tišiš v usta - sama jej . Zadnjič sem za nas delala rižoto in sem ji samo odvzela grah (ker se ga malo branim) - vse lepo s paličnim zmiksala - in tu sva postavili rekodr - enih 30 žličk (kaj pa vem koliko je to ml, - je tudi konsistenca drugačna in bolj nasitna kot recimo mlečna kašica). Včeraj sva jedle zmiksane makarone (zanjo brez mesa, ampak malček polivke za okus). Vem, da ima to gluten ampak itak bi se naj uvedel med 5 in 7im mesecem - pa še to se več ne oziram). Dam ji to kar ji je okusno in kar je okusno tudi meni. Jeva pa vsaj 2 obroka gh in ji praktično nikoli ne dam enako. Dopoldan kakšno sadno kašico, popoldan pa kakšna zelenjava z rižem (krompirja ne mara špinačo pa je ko nora - čuden otrok - po mami ) ali kaj zgoraj opisanega. Zvečer pa sem ji včeraj prvič dala kašico za lahko noč od milupe pol pa čez pol urce še mlekeca gor (in je spala od 19.00 do 6.00 zjutraj brez zbujanja - danes prakticiram isto - mogoče je to to ). babyloverka: lepo da me pogrešaš. Super za krst in res huda frizurca + simpatičen možek + luškan fantič levinjica: na kateri temi rr so te užalile? Pa ja ne tukaj - meni se zdi, da smo tukaj vse SUPER FAJN . Narcisoidnost je dandanes moderna, sploh pri 18-letnih nabildanih pubecih (dobro da sem vas nekaj že spoznala - če ne bi zdaj bila to res čunda predstava ). Ne se sekirat - ene pač nimajo kaj druga za počet kot napadat ostale in bit najpametnejše na svetu - tukaj če hočeš pač lahko vse delaš in govoriš za masko - verjetno v nekaterih primerih bolje tako po moje ni nič narobe glede kakanja, naša je že prej veliko kakala zdaj pa odvisno kaj je, včasih tako kot vaša včasih samo 1x. More se pa telo navadit na nov način prebave. Glede korenčka (ki ti ga je predlagala P) pa nas ni zapiral, še bolj smo kakali čisto oranžno. Aja pa zobek naš še ni veni, je pa vse otečeno in belo. Upajmo, da čim hitreje pokuka:) cojka: jaz naši podiram kupčka le čez dan (pa še takrat mi včasih, ko ima slab dan, takooooo poliva da je groza - tudi 2 uri po obroku). Zvečer in ponoči pa nikoli, jo dam kar v posteljico spat in ni nikoli tečna zaradi tega pa polila še tudi ni NIKOLI. Prav čudno. Amelie: ja pri meni je isto s kilogrami - imam še 1kg viška, pa tudi starih kavboljk in hlač ne morem zapret (je pa napredek vsaj v tem, da jih dobim čez boke). Kot da so se blazinice prerazporedile, kosti razmaknile . Sicer me več ali manj vsi pohvalijo, kako sem spet suha, ampak 2 številki večjih hlačah in kamuflažnih tunikah glih ni problem zgledat suho - boljše da me ne vidijo v kopalkah - ko pomaranča, ki je predolgo zorela Aprilčica: upam na najboljše po tvojih merilih glede počenega kondoma Verjetno sem še kaj pozabila, ampak sem si sproti 5 dni pisala na list plonke, kaj bi naj pokomentirala Sem to zelo resno vzela No mi smo šli na morje 25.avgusta in se vrnili 31.8. ob 2.00 zjutraj :( Prve 4 dni je bilo fantastično. Lepo vreme, voda 25 stopinj (naš ati je tulil kako je hladna, naš otrok pa hladne vode ne pozna:):) Malecka je prava uživačica!!! V fredovem obroču je uživala in tako brcala da se je kar sama poganjala, pol se je malo poigrala, najedla in spala:) In smo spet ponovili vajo :) Res super. Malo so naju sicer izživcirali od bratranca otroci (no predvsem tamala moja krščenka stara 7 let). Malecka je tako natakljiva, če ni v središču pozornosti da je groza (pa jo imam takooooooo rada). Sicer smo bili vsak v svojem apartmaju ampak tamaladva sta bila nonstop pri nas in nismo kot družina imeli praktično nič časa zase. Saj je fajn imet družbo ampak je razlog zakaj nočeva imeti več kot 1 otroka + starši bi lahko vedeli da rabimo tudi mi malo svojega dopusta. Celo 1x nama je uspelo spičit ko so vsi spali popoldan in smo šli na izlet v Zadar (tam je naš ati začel kar sijat od sreče - je bilo tako lepo s kakim ponosom je potiskal voziček in zraven mene držal za roko ). No pol se je pa začelo. Naša je postajala vedno večja tečka in zadnji dan 31.8 je tako neutolažljivo jokala + dva dni je že bilo cmizdavo vreme in do 3.-ega napovedano slabo tako da sva se na hopa cupa odločila it domov (zvečer sva ji dala calpol, da se je umirila in ker sva bila 100% da jo nekaj boli). Sicer smo še hoteli ostat 3 dni (ker so šli isti dan domov ostali) da smo malo sami in si res spočijemo - pa nam ni ratalo. Prejšnji torek sva pol šla do P. in evo (jaz sem mislila da ima vntetje ušes ker se je nonstop za njih vlačla) otečene dlesni - zobki na pohodu :) Za piko na i pa pridemo domov sredi noči in skor ne moremo v zgornji (naš) štuk Naju je hotel tast presenetit, in je začel obnavljat stopnišče (ker do zdaj smo gor hodili kot na triglav, bi rabli še kline tako so bile strme ) + je bilo treba razbijat beton in se je pametno spomnil, da bi bilo to fajn naredit ko ni vnukice doma . Priden tast AMPAK prišli smo v PRAH NA KUBIKE!!!!! Vse belo - VSEEEEEE!!!! In sva z dragim 4 dni samo čistila, ker ne samo da je bilo treba pobrisat prah, potrebno je bilo spucat vse predale (sem že pozabila kako se ta prah povsod zavleče) v dveh štukih (no vsaj generalko smo naredili - predzimsko čiščenje) in prprat vseeee tkanine, Larine igrače, pretepst jogije ........ Do sobote sem vglavnem delala ko BIK in tako tudi spala - se mi je prvič zgodilo da je moj prej slišal tamalo ponoči kot jaz. Larika je zdaj spet bolje, včasih se vidi da jo bolj mantra ampak ni krize, pa ponoči spet spi malo bolj mirno Sicer je pa napredeh pri teh navihančkih viden vsak dan. Prijema se za nogice, obrača, pride iz enega kota stajice v drugega, se pogovarja, cvili, čeblja, se smeji naglas, radovedna da je joooj, je, želi sedet, kr poletela bi nekam ker je nonstop v gibanju (jaoooo nam, to bo hiperaktiven otrok). Še kaj več pa napišem drugič, ker sem zdaj tole pisala skor 1 uro in se je dete že zbudilo:) Pa pa zaenkrat