amelie
|
Jutro! Eh, pri nas smo že od 6h budni, no, ne vsi, eni od takrat že tretjič spet spijo, jaz pa rihtam stanovanje, pripravila sem kašico in vse za kosilo, da lahko potem samo vse na štedilnik fliknem. Pa malo sem peglala in delala s tamalim vaje, da bi fizioterapevtka zadovoljna. No, pa še telefonski klic sem dobila za eno delo in ne vem sicer, kaj mi je bilo, ampak sem ga sprejela. Kot da imam toliko viška časa Upam, da mi bo šlo skozi, po eni strani se kar veselim. Pa denar bo tudi prav prišel nejanejc, Nejc ima super mere! Pravi jedec. Žiga ima pa zdaj točno 8 kg. Me pa zanima, koliko je zrastel, ker se mi zdi res velik. aprilčica, vidiš, zato pa mi ne uporabljamo kondomov, pa nima kaj počit Držim pesti, da ni nič! Pa čestitke za izpite, prava frajerka si. Ko sem danes razmišljala, če bom folgala delo in tamalega, sem kar takoj na tebe pomislila - vse se da, če se hoče Aja, pa držim pesti, da se mali posračka. Žiga na morju 4 dni ni kakal, je bil kar bogi, ampak na koncu se vedno pokaka - in to orto Jaz sicer raje pustim, da se sam pokaka, če pa bo preveč bogi, pa obstajajo načini, kako mu pomagat. mamika25, riževe kosmiče sem jaz kupila od Millupe - z okusom jabolka, mešajo se samo z vodo, ker imajo mleko dodano. Mali jih je kot nor, včeraj zvečer se kar ni ustavil, niti kapljica mu ni po bradi stekla Sadje mu bom brez dodatkov dajala, v zelenjavo pa zaenkrat primešam še malo mojega mleka, da rajši je. Nič, grem kar zdaj kuhat, ker mali trdno spi.
|