|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
5.9.2010 22:16:12   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica
amelieZakaj si že ti imela fizoterapije?Mene je malo strah ,da bi me dala kam naprej,ko se mi nič več ne obrača iz hrbta na trebuh in obratno.Imela je 1 dni obdobja ,ko se je kar naprej,sedaj pa nič več ,plazi se pa...
Ja nič moje princeske spijo,jutri je spet šola,jaz še grem malo na FB,se še jutri kaj pišemo...lepo se imejte ,pa lepo noč...lahko noč..

Žiga je v posvetovalnici, ko ga je dvignila, glavo pustil čisto zadaj, ne, da je ni mogel dvigniti, ampak ni niti poskusil. In naju je poslala naprej. Drugače pa mislim, da ni nič narobe, če se Ema ne obrača. Žiga se tudi kakšen dan sploh ne obrača, danes pa je šel na trebuh vsakič, ko sem ga odložila. Sem pa opazila, da že par dni nogic ne lovi. Pomoje so to samo faze. Je pa meni zelo fajn na fizioterapiji, sem se dosti naučila, pa mali tud uživa na polno. Upam, da se Emino kakanje malo umiri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
6.9.2010 8:53:18   
mamika25
Jutro!

V soboto in včeraj smo bili na morju! Nepričakovano,.... v apartmaju, 5 m do morja... terasa ful velika. Tamala dva sta uživala, midva tut - odklop.
Maj se je mal popravu s tem pitjem mleka, zjutrej popije zdaj tudi 250ml. Včasih ne morem verjet. Ima pa še kak dan, ko v njega ne spravim niti kapljice. Slini se pa tako, pa vse tolk v usta tlači, da bo kmalu sigurno še kak zobek. Bilo je sicer malo vetrovno, sam vseeno bolj toplo kot tuki pri nas. Danes sem mogla zakurit centralno, ker je bilo zjutraj brrr....

Ko se pogovarjate o riževih kosmičih... - a to je to, kupljeno, ki se pripravi z mlekom (ta riževa mlečna kaša?). In sadje potem naredite s tem? Z mlekom? Ač kako naj mu naredim sadno kašo da bo bolj nasitna? S čim naj jo zgostim?

Aprilčica - kašo s piškoti? Kakšnimi? Kako? Kupljeno? Jaz sem kupila sicer eno tako, sam piše da vsebuje gluten. Pediater pa je reku da ne glutena do 6. meseca. user posted image

Amelie fajn, da ste se imeli lepo, pa fino da Žiga napreduje (glede fizioterapije).

Čao!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
6.9.2010 10:25:05   
Anonimen
Tri dni mi že po vsakem obroku kaka.Katastrofa..res ne vem kaj je narobe ,a je to naromalno a ne ...sem malo brala,da naj bi to bilo normalno ,sam za mene to ni.Sem prenehala z gosto hrano ,pa smo zdaj, samo na mleku ,pa je isto.

Pri na s je blo enako, kakala je vsakič ko je dobila prve tri žličke gh. Prav vsakič. Sem se odločla da bom gh malo prestavla, sam mislim da ni hudega, navadit se je treba, to je le nekaj novega.

Amelie, aprilčica - super slikice iz morja na fb

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
6.9.2010 10:42:12   
Anonimen
Hey punceuser posted image

Malo daljše javljanje. Moj možek je doma, ima danes spet nočno. Gremo danes po tv za v spalnico (bova kupila kar sobno anteno, itak pol lovi fuuul dobre programe ala RTL televitija, TV3 itd.).

Mali spi, je bil ponoči ful bogi, ker že 4 dni ni kakaluser posted image Upam, da bo danes, drugače ne vem kaj bomo...

Na morju je bilo res zakon. Benjamin je užival 100 na uro. Potovali smo spet ponoči - je prespal pot, midva z možem pa sva se pokonci držala s pripovedovanjem vicov in hudimi debatami ala zakaj je srebrna barva barva Mercedezovuser posted image user posted image user posted image

Mamika: kupila sem Babylove piškotovo kašico za lahko noč. Ne vem, če vsebuje gluten, tudi pogledala nisem. Pisalo je, da je od 4. meseca dalje. Je pa fuuul dobrauser posted image Ima okus po pudinguuser posted image user posted image Mater, da se ne bom zdaj začela redit nazaj...user posted image

Izpit (matematiko) sem spacala skupaj - aleluja!!! V petek imam didaktoko - v tretje gre baje rado, samo kaj, ko se mi ne da učituser posted image Poln kufer imam že tega faxa oz. učenja. Mi skos nekaj nad glavo visiuser posted image user posted image

Benjamin zdaj prijema vse kar leze in gre. Najraje ima pasje repeuser posted image user posted image Potem si pa roko hitro stlači v usta. Saj ni čudno, da potem v kakcu najdem pasje dlakeuser posted image Slini se ko buldog. Naj že prileze ven tisti zob, če misli...

amelie: bravo za Žigata!!!user posted image user posted image user posted image

levinjica: jaz bi zamenjala Emino kakanje za Benjaminovo zaprtjeuser posted image Raje bi ga previjala po vsakem obroku, kot, da se mučimo s tem kakanjemuser posted image

Ajaaaa, naš je začel zavračat čajuser posted image user posted image user posted image user posted image Sploh noče več pit. Mu kar rinem tisto flašo, pa malo popije in jo odrine stran. Ima pa vdrto luknjico na glavi in to naj bi baje pomenilo, da potrebuje tekočinouser posted image

katy, aglaia: uživajte na morju!!!

babyloverka: a imaš novo čupco?? Fuul ti paše!!user posted image

Jaooo, ne morem vsega pokomentiratuser posted image Se bom vključila kar v tekoče debate, drugače bom čisto zadajuser posted image

Se pišemo.

Ajaaaa, še nekaj: na morju nama je počil kondom aaaaaaaaaa!!! Skoraj me je kap!! In zdaj sem vsa posrana, ker se bojim ko 100user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Groza, groza... M še vedno nimam.

Papa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
6.9.2010 10:45:22   
nejanejc
hej

super ameile, aprilcica, da ste uzivale na morju punce :)

mi smo bli pr mojih starsih... nejc je bil priden ko angelcek res
vceraj so prsli se tasti in smo sli na kosilo skupaj, en sprehod smo si prvoscli do gostilne enih 200m nadmorske...
tasca hoce bit kar po imenu klicana, oz. ji je vseeno... no, ni mi najbolj prav, ma kaj cmo

levinjica, drzim pesti da bo tamala lepo

mamika, lepo da ste se meli fajn in tamali lepse je

malena, jst se se nisem odlocla... sem pa poklicala patronazno, da bi prsla se ona svoje mnenje povedat... sam je na porodniski tudi ona in bom dobila eno drugo... bomo vidli. OD zdej se mi ni zdelo, da je zanimanje z njegove strani... zdej pa malo bolj spremlja

no, danes smo meli pa cepljenje... pa smo se tudi za rota virus odlocli... pa napotnico za kolke sem skorej pozabla...dobro,da je sol moj z mano... ga je sestra se stehtala, ma ze kar 8575g ( skoraj 5 mescev)
je pa tako spal zjutraj,da smo ga mogli kar zbudit revcka

aprilcica, cestitke za izpit... nas tudi zadnje case zelo malo caja poje... ko pa je bil zaprt sem mu nardila kamilce s sladkorjem in je spil vse... mogoce zato slabse kaka, ker manj pije

lep dan vsem

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 6.9.2010 10:48:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
6.9.2010 12:01:27   
Anonimen
Zdravo!
Se malo javim ,se mi kosilo kuha,jaz pa malo na računalniku.Moja princeska še kar od včeraj spi.Taveča je v šoli ,ati v službi.
amelie res upam ,da se Emino kakanje umeri...
mamika25 super,da ste bili na morju,pa da Maj spet pije mleko..
malenaa89 a res pri vam je bilo enako ,si čisto opustila gh,ste sedaj samo na mleku ..a se isto dogaja ali je boljše z kakanjem.
nejanejc hvala.Mi imamo jurti posvetovalnico ,pa verjetno tudi cepljenje..
aprilčica10 mojo je ta Babyloverova piškotna kašica zelo zapirala.A se še dojite...Če se, je tako normalno ,da do 4 dni ne kaka...sam si omenila ,da si že kašice dajala.Probaj res z kamelicami malo...Pa se matra pri kakanju Benjamin?
čaj moja ga že od morja ne pije ga kar zavrača ,pa jo tudi ne silim..
Včeraj mi je v celem dnevu spila 800ml mleka...
aprilčica10 glede kondoma pa ...nama je že 2krat počil,pa hvala bogu ni nič bilo..
Ja nič moram iti kosilo dokončati ,pride taveča že iz šole ,se še kaj zvečer pišemo...lepo se imejte..lp...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
6.9.2010 12:40:15   
amelie
Jutro! user posted image  

Eh, pri nas smo že od 6h budni, no, ne vsi, eni od takrat že tretjič spet spijo, jaz pa rihtam stanovanje, pripravila sem kašico in vse za kosilo, da lahko potem samo vse na štedilnik fliknem. Pa malo sem peglala in delala s tamalim vaje, da bi fizioterapevtka zadovoljna. user posted image  No, pa še telefonski klic sem dobila za eno delo in ne vem sicer, kaj mi je bilo, ampak sem ga sprejela. Kot da imam toliko viška časa user posted image  Upam, da mi bo šlo skozi, po eni strani se kar veselim. Pa denar bo tudi prav prišel user posted image

nejanejc, Nejc ima super mere! user posted image  Pravi jedec. user posted image  
Žiga ima pa zdaj točno 8 kg. Me pa zanima, koliko je zrastel, ker se mi zdi res velik.

aprilčica, vidiš, zato pa mi ne uporabljamo kondomov, pa nima kaj počit user posted image  Držim pesti, da ni nič! Pa čestitke za izpite, prava frajerka si. Ko sem danes razmišljala, če bom folgala delo in tamalega, sem kar takoj na tebe pomislila - vse se da, če se hoče user posted image  Aja, pa držim pesti, da se mali posračka. Žiga na morju 4 dni ni kakal, je bil kar bogi, ampak na koncu se vedno pokaka - in to orto user posted image  user posted image  Jaz sicer raje pustim, da se sam pokaka, če pa bo preveč bogi, pa obstajajo načini, kako mu pomagat.

mamika25, riževe kosmiče sem jaz kupila od Millupe - z okusom jabolka, mešajo se samo z vodo, ker imajo mleko dodano. Mali jih je kot nor, včeraj zvečer se kar ni ustavil, niti kapljica mu ni po bradi stekla user posted image  Sadje mu bom brez dodatkov dajala, v zelenjavo pa zaenkrat primešam še malo mojega mleka, da rajši je.

Nič, grem kar zdaj kuhat, ker mali trdno spi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
6.9.2010 12:45:36   
Anonimen
Aprilčica welcome back! Pa čestitke za opravljen izpituser posted image Carica si. Jaz se pa sploh ne morem spravit učit, ker se Tai tud 5 minut noče sam zabavatuser posted image Pa tok bi že rada tale faks spacala.

levinjica men je Tai prej kakal na 5 dni k je bil sam na mleku. Odkar je pa na GH, pa kaka 2x na dan. Tko, da jaz mislim, da je čist ok če ti tko kaka.

Jaz našemu ful velikrat naredim sadno kašo s piškoti in jo obožuje. No sej naš mali itak vso hrano obožuje. Ni da ni. Sam kivija ne mara.

Neki me zanima. Kaj zdej date na noge otročkom k je tok mrzlo? Sam nogavičke so premal. Jaz nimam pojma kaj nej Taia obujem. Čevljev mu še nočem tok obuvat, sam kakih debelih copatkov pa nikjer ne najdem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2058
6.9.2010 16:26:33   
dacy
nejanejc mate pa tud velikancka pravega user posted image Pri vas pa bo jajcka ze odpadla za v avto user posted image ... mi imamo pa jutri kontrolo rasti in cepljenje, sem tud ze ful radovedna kolk je velik in tezek nas pikec user posted image

nax jaz mu dam ene normalne zokencke pa preko ene debele kao zimske zokencke ... al pa strampelcke oblect pa se ene zokencke cez user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
6.9.2010 18:07:43   
tintin
hoj bejbe,
mi smo nazaj iz Šimunov (Pag), bilo odlično, v predsobi me čaka 5 vreč cunj za oprat....bljak...napišem več later ko kaj preberem!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
6.9.2010 18:26:00   
legenda_m
ati doma, ni cajta za net, zdle kopat pol pa spat, mi2 pa testirat kondome user posted image  

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
6.9.2010 18:46:51   
Anonimen

malenaa89 a res pri vam je bilo enako ,si čisto opustila gh,ste sedaj samo na mleku ..a se isto dogaja ali je boljše z kakanjem.

Ja, zdaj sem gh čist opustila in tamala kaka 1× do 2× na dan.

nax05- tud jaz prakticiram tako kot je rekla dacy, štrampelčke pa še ene nogavičke preko

amelie- kaj pa ti delaš? sp maš al kak, ne?

babyloverka- lepe sličice iz krsta

user posted image Ste že vse ble pri G na prvem pregledu po porodu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
6.9.2010 19:14:30   
dacy
gorenjske mamice - jutri se dobimo ob 10:00 na Bledu v Vili Preseren... upam da boste prisle in da ne bo prevec izgovorov user posted image

malena jaz sem bla ze na dveh pregledih pri G po porodu user posted image prvi po enem mesecu po koncani cisci, drugega sem pa imela zdaj zarad kontrole za tabletke user posted image

< Sporočilo je popravil dacy -- 6.9.2010 19:16:24 >

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
6.9.2010 19:17:20   
Anonimen
Še enkrat se javljam...
Ema mi je danes spala do 13 ure ,sem se kar čudila,da je tako dolgo spala od včeraj..je podrla rekord..Ati pride sedaj iz službe,grem počasi večerjo narediti ,pol pa umiti pa spat počasi.Zelo slabo spim ponoči..
nax jaz sem ji v pikapolonici kupila copatke iz flisa,so zelo topli.Drugače pa nogavičke bolj debele,pa žabice se bodo počasi začele.
tinitn ja pranja je kar veliko ,ko se pride iz dopusta.
malenaa89 jaz sem že  imela pregled.
spanje na boku moram povedati ,da mi je naša princeska začela spati na boku..Ko je bila še mlajša ,mi ni nikoli spala na boku,sedaj pa sam bok...
To je to lepo se imejte se kaj jutri pišemo ,če bo čas...lahko noč...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2064
6.9.2010 19:20:02   
Anonimen
Dacy..to te je G naročila ali si se sama...To prvič slišim,da je kontrola zaradi tabletk.

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
6.9.2010 20:15:37   
dacy
Dacy..to te je G naročila ali si se sama...To prvič slišim,da je kontrola zaradi tabletk.

Ja G me je narocila, zaradi vseh tistih cudnih stranskih ucinkov, da sem se potem lahko odlocla ce bom obdrzala naprej te tabletke al ne ... v bistvu je bla kontrola zato, da vidimo kolk mi tabletke sploh odgovarjajo... no jaz sem se jih odlocla jemat naprej, ker po vseh tistih krvavitvah ki so trajale dva meseca, se mi zdi zdaj, ko se je vse normaliziralo, brezveze da menjam tabletke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
6.9.2010 20:28:56   
amelie
levinjica, Žiga tudi kakšen mesec spi izključno na boku - še v vozičku, ko je bil še v košari, sem ga kar naenkrat morala začet na bok obračat, da je lahko zaspal user posted image  
tintin, jaz sem pred dopustom koš za perilo napolnila z oblekicami za tamalega, ki sem jih dobila celo goro, in po dopustu v košu ni več prostora, je pa pač na tleh ob košu že od sobote, ker se kup kar noče zmanjšat user posted image  Je moj danes rekel, da mu je ful fajn, ko umazane obleke lahko kar na tla vrže. user posted image
legenda, za vsak slučaj dva kondoma (naenkrat)!!! Si vidla, kaj se je levinjici in aprilčici zgodilo user posted image  Meni se ni še nikoli, očitno nekaj narobe delam user posted image  user posted image
malenaa, ja, imam sp - načeloma lektoriram, sicer pa sodelujem (no, zdaj ne) pri nekaj revijah in vsake toliko pri kakšnem projektu družno s kolegi, s katerimi smo nekoč skupaj delali v založništvu. Fino delo, ampak žal je plačilna kultura Slovencev za user posted image . Ja, jaz sem bla na pregledu 8 tednov po porodu, ker se mi je čišča ful vlekla, preveril je šive, stanje v maternici in mi vzel bris. Zdaj bom pa menjala ginekologa, ta nima koncesije, bom pa poskusla dobit dr. Kudrovo, ker je naredila ful dober vtis na mene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
6.9.2010 20:44:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

malenaa, ja, imam sp - načeloma lektoriram, sicer pa sodelujem (no, zdaj ne) pri nekaj revijah in vsake toliko pri kakšnem projektu družno s kolegi, s katerimi smo nekoč skupaj delali v založništvu. Fino delo, ampak žal je plačilna kultura Slovencev za user posted image .

To je pa super.
Si kaj na tekočem kaj vse je potrebno za odprtje s.p. (prevajanje in tolmačenje- vir: bizi.si)? V mislih imam izobrazbo. Upam da nisem preveč radovedna, sam se mi res, res ne da brskat po spletu, če mam zdaj možnost vprašat user posted image .

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
6.9.2010 20:59:43   
amelie
Nič ne rabiš za to področje - itak ne dobiš dela, če ne znaš, po diplomi pa mene ni nikoli nihče vprašal. user posted image  Pa itak ni nujno, da ti to počneš - meni recimo v ang. prevaja ena punca, ker sama še ne zaupam povsem v svoje znanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
6.9.2010 21:05:11   
tintin
evo, da še jaz kaj napišem...
super vsem za dopustke in upam, da vse tiste, ki ste še na morju uživate...aglaia, katy, agha...
mi smo bili tokrat prvič v mobilni hišici v kampu Šimuni na Pagu, je bilo super...hiška par korakov od morja, kamp noro fajn, vreme super (prvi dan ko smo prišli je nalivalo, potem pa 6 dni sonca), temperature prijetne, morje malo mrzlo, samo ok...Vasja se je naigral v mivki, malo smo šetali, malo uživali pred hiško, zh mojim sva kuhala školjke, lignje na buzaro in pekla ribe...ma super je blo, drugo leto gremo spet na tak jesenski dopust...
pot smo preživeli ok, smo šli tako dol na morje kot nazaj po zajtrku, malo je spal, malo sem zadaj sedela pa je bilo...čisto ok...

z GH še nismo začeli, ampak fant tako grabi po žlicah in hrani ter joka, ko  vidi da jemo, da bomo kmalu zastartali...edino kar sem mu dala je bilo malo za cucljat jabolko in grozdje...mu je bilo všeč!

jutri greva na cepljenje za rota, sem se le odločila...nejanejc kako je nejc preživel? a si cepila z rotarix ali rotateq? Kolko je cena? upam da ne bo str. učinkov...

tukaj v slo je prava zima (mi imamo v stanovanju 20 st), na Pagu pa tako super...res sem si napolnila baterije...

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
6.9.2010 22:03:05   
Anonimen
Hvala, da si si vzela čas in  mi odgovorila. 2 leti pa je nujno treba met odprto, ne? Al je to samo v primeru, ko dobiš subvencijo? user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2071
6.9.2010 22:31:32   
Anonimen
Hello!

Nisva dobila tv-ja, ker ta moj dragec prej nič ne pogleda in je SPREGLEDAL, da piše da je cena taka in taka le na spletu, pa mu je pred nosom pisalo SPLETNA cena, ampak neeee, on je najbolj pameten in sva mogla na vrat na nos v Celje, tam ga je pa malo na rit vrglo, ko je bil tv 100€ dražji. In potem se še užaljenga dela, ker sem ga napizdila, da nikoli nič ne prebere in se kar zaleti takoj v tisto kar si je vpičil v glavo... Ah... Deci!!!

Mali spi, jaz grem tudi počasi v krtkovo, sem kar zmatrana. Popoldne sem šla kupit frutek (jabolko, janež, kamilica) - je spil vse (125ml) in se posračkal do sredine hrbtauser posted image user posted image Proti večeru je pohamsal še pol kašice hruška, marelica.

Nič, to je to, se beremo, si pišemouser posted image user posted image Papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2072
6.9.2010 22:50:38   
nejanejc
hejla

dacy, cojka...in ostale...vila preseren... joj, za nas je malo zgodnja ura ponavadi, ma mogoce pa jutri ne bo... bomo vidli kako bo ponoci
mogoce pa uspe...

tintin, rotatrix so mi dali, nisem vedla, da lahko sploh zbiramo.. no sej, se za cepljenje smo se komaj odlocli, dobro, da se ni blo treba se med temi odlocat... nevem, ko sva prsla domov je spal se kako uro, bil pokonci ene tri ure, pol pa v vpzicku zaspal in ko sva se vrnila je se kar spal... je spal 4 ure...kar se ni zgodilo ze dolgoo..dosti joka... tud med spanjem.. ma se tudi smeji. drugace pa super za dopust, da ste uzivali in se razvajali

amelie, lepo lektoriraj, upam da uspes vse lepo nardit v roku

dacy, lepo za tabletke, da so ti ok

aprilcica... hudo za tv, dobra sola za drugic kajne

legenda...lepo,da je mozek doma

lahko noc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 23:04:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
7.9.2010 1:13:20   
dacy
nejanejc probajta prit, bi rada vidla tega tvojega korenjaka malega user posted image

cojka super... ponavadi je tak... vec nas je- boljse je... no jaz bom itak prva ze tam sedela ker bom takoj ko koncam pri zdravniku sla kar tja ... bom te pa poklicala pa ce bos ti mogoce vse uspela prej postimat pa tudi pridi kako minutko prej pac user posted image

Zdaj grem pa spat ... budilka je nastimana za ob 6:50 ... umrla bom jutri user posted image Mi ponavadi ob 7:00 vstanemo in mali poje flasko in oba nazaj zaspiva se za ene 2 urce ... jutri pa nista od spanja ... No bomo pa zvecer nadoknadli user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.