amelie
|
Končno sem prišla do računalnika. Sem že dopoldan nekaj pisala, pa me je mali prekinil Ga nosi luna in je strašno nergav ... No, v resnici ga najbrž matra, ker se spet že od včeraj ni pokakal. Se mi smili, ko se tako napenja in matra. Zdaj v ležalniku spi kot polhek, ker ves dan ni nič spal, razen na sprehodu je malo zaprl oči. Sva želela izkoristit priliko in sva šla še na ledeno kavo, pa je po petih minutah sireno vklopil. Včasih nisva mogla po gostilnah hodit, ker je pes kelnarjem izpod mize zobe kazal, zdaj ko sta psa že skoraj vzgojena in ju lahko že vzameva kamorkoli, me pa otrok naganja domov Smo pa bili čisto sami na vrtu in sem že razmišljala, da bi ga tam podojila, ampak sem imela takšno majico gor, da bi jo morala gor zavihat. Joške še pokažem, poporodnih šlaufov pač ne ... In sem šibala domov z malim. In valjda je na poti domov nazaj zaspal Dacy, dopoldne sem že imela napisano, če katera ve, kje se potepaš, ker se tako dolgo nisi javila. Pa vidim, da si začutila, da si pogrešana Sem vidla nove fotke Alekseia na FB - pravi frajer je, tista fotka, ko s Patrikom skupaj spita, je pa tako lepa, da je že kičasta!!! Žiga še nima nobenega kolega, je bolj asocialen očitno Tega nima po meni!!! No, mogoče malo ... Me veseli, da ste fajn! Moški - ah, larifari ... Moj je zdaj isti kot prej. Ful pomaga, ampak je ful malo doma Ampak midva sva si že prej rekla, da bova poskusla tako nardit, da se nama življenje ne bo obrnilo na glavo, ko pride dete, ampak ga bova samo malo prilagodila. In ker sem jaz mama joška, sem pač malo bolj doma zaenkrat, od njega pa tega ne pričakujem. Je treba za pse poskrbet in tud sicer živet dalje. Je pa danes, ker je vedel, da je mali mamico izmučil , prišel nenapovedano prej iz službe, prinesel še kosilo, mi vzel malega in ga šel previjat in masirat, da bi se dete končno pokakalo, jaz pa sem pojedla ta čas in smo šli ven na zrak. Moti me samo, ker ga nosi po rokah. Jaz ga, ko se naje, dam v ležalnik z dvignjenim vzglavjem, da mu ne meče hrane nazaj, ko pa se mu hrana poleže, ga nesem v posteljico. Moj pa dela kroge z njim po stanovanju, ker je malo z njim in pravi, da se vsaj malo boljše počuti, če ga ima ta čas pri sebi. Mene je strah, da bi se mali navadil, pa ne zato, ker ga ne bi želela razvadit, kar ga itak bom , ampak ker ga je težko nosit. Oblečen ima že 5,7 kg in mene že po dveh minutah križ boli za znoret. Upam, da bo do jutri kakal, ker bi ga rada peljala na mariborsko agility tekmo, tako sitnega pa ga težko kam peljem. Od tu dalje tipkam z eno roko, ker se je mala nervozica zbudila In jaz, namesto da bi ta čas izkoristila za peglanje, pišem romane na RR ... Zdaj še malega porihtam, pa grem gledat zadnji del Losta. Sem čakala ves teden, da bi ga gledala skupaj z mojim, pa nama ni uspelo. Danes pa ne čakam več Aja, za seznam - pri porodni teži je treba popravit v 4120 g, po 1 mesecu: 5000 g, 57,5 cm.
|