katy83
|
tak babike, evo mene po dolgem času. No, vam bom skušala na kratko opisati kakšno je stanje pri nas: hranjenje - večinoma se dojiva, razen ko kam gremo, vzamem flaško zraven, pa zvečer mu dam flaško, ker se zvečer nikak ne naje mojega mleka. pitje - no, jaz mu že kaka 2 tedna dajem komarčkov čaj in ga obožuje, no ali pa je žejn. Verjetno je res, ker kar dosti spije, sploh včeraj in danes ko je bolj vroče, pa če greva na sprehod, obvezno vzameva čaj zraven, pa spije 1dcl kot bi rekel keks. spanje - čez dan spi po obrokih, največ pol ure skupaj, razen če gremo na sprehod ali pa kam na potep, zna potegnit tudi do 3-eh ur. Ponoči pa...zvečer gre okoli 22.ure spat, se zbudi ob 3-eh, v pol ure se najemo in kupčka podremo pa spimo do kakih 5-ih ali 6-ih, pa spet jemo, potem pa odvisno kdaj se jaz vstanem. Če jaz ležim oz,spim do 10.ih on spi z mano, če pa se vstanem, pa to nekak čuti, pa ne spi več. oblačenje - hm, do včeraj sem ga za ven oblekla v body z dolgimi rokavi in hlače (bolj tanke), pa zokenčke na noge, včeraj pa sem mu prvič dala body s kratkimi rokavi. Pa sem ga malo pokrila z dekico. Pa se mimo naju pelje patronažna, ga malo pogleda in ga odkrije, pa reče, da ne rabi bit pokrit. tak, da zdaj pač tak prakticiram. čeprav vidim, da še mu je tak vroče. Ima čisto mokre laseke. Doma pa mu dostikrat še hlače slečem, ker je full rad na komot. pač preverjam tu pa tam kakšno je stanje na zatilju, pa je vedno vroč. no, jaz pa zdaj pičim to diplomo (oni del z anketami), ker moram po šolah letat. No, teoretičen del pa bom poskusla poleti skup spacat. Aprilčica - veš, ko sem brala tisti tvoj post, si se mi kar zasmilila. Moj Timotej je tečen mogoče 1x na teden na tak način. Ko pač ne vem kaj mu je. Se dere, pa je previt, pa sit, pa ni žejn, pa se bi samo tolažil na zizi. Jao, takrat tudi jaz več ne vem kaj bi, pa itak mojega dragega pogrešam, ko je non stop v službi, pol pa... ah, saj potem ko pa se mi tamiceni tak lepo nasmeji, pa vse pozabim. ja, no, z diplomo pač zdaj malo hitim, ker bi rada do oktobra diplomirala, pa da se bom lahko tamalemu potem še bolj posvetila, ko bo že začel plazit, pa ko ga bo že kaj več zanimalo. Pa še 1 leto bom imela za sebe, potem pa na službo ciljam. Nataša - joj, veš v tvoji koži pa res ne bi rada bila. Ampak dobra si, veš. Ok, imaš zdaj malo težav, ampak vedi, da bo to mimo. še vedno pa te občudujem, ker jaz ne bi nikakor zmogla s 4-imi otroci + mož. Vsaka to čast. Cojka- tudi jaz sem bila že malo začudena kje hodiš. sem te tudi jaz pogrešala. mame/tašče - saj ne vem če naj začnem s to temo, ker se bojim, da bom 3 strani zapolnila. Ja, imajo svoje fore, tako mama kot tašča. pač tašča mi non stop ko se tamali joka govori, da je lačen, pa žejen. ja, no, vedno pa res ni. Moja mama...ah ona pa bi malega samo cartala (no, če spi, ga pusti na miru), no pa njena napaka je, da se full otročje pogovarja z njim. saj sem ji že rekla, pa se je izboljšala, tu pa tam se malo spozabi. No,ampak na nobeni strani ni neke panike, tak da je za vzdžat. Mogoče tudi zato, ker sva za sebe v hiški in se z obojimi vidimo 1x na teden mogoče. evo, zdaj pa se je naša sirenica vklopla. Bom drugič kaj več pokomentirala. Pridete ostale drugič na vrsto. ne mislit, da sem pozabla na vas. lp, Katy
|