katy83
|
hej, aprilske mamice. Ste danes spet full priden s pisanjem...hočem še jaz bit pridna. Najboljše da kar komentirat začnem. Mamika25 - jaz mu dajem Beba mleko, pa gor piše za 2.meseca 5x po 165ml, tak da to znese 825ml, če še znam računat. Ampak zraven itak piše, da je to informativno, da pa se od otroka do otroka razlikuje. Verjamem, pa da imaš te ml non stop v glavi, če ti malo poje. Tudi mi se non stop ubadamo s temi ml, ker nam je bilo rečeno, da se prehitro redi, pa da naj malo pazimo. Je pa kar problem, ker še dojimo in potem nimam pojma koliko poje. Imamo kar malo "živčne" dneve na vsake toliko. Timotej se joče, pa joče, pa joče, non stop je lačen...sem imela ravno včeraj taki dan. Joj, sem mislila, da se mi bo zfuzlalo. Bolj sem ga na zizo dajala, bolj je on bil lačen, pa dodatek, pa sem mislila, da mu pač malo manj dam, ker se ga 20 minut nazaj dojila, pa ko je spil, spet jok. Ah, revček, mislim, da se ni nikdar prav najedel. Pa sva z mojim rekla, da mu bova zdaj za vsakim dojenjem še dala dodatek. Saj verjetno ne bo pil, če ne bo lačen??????' Itak mislim, da se bo dojenje počasi končalo, ker je bolj bogo s tem mojim mlekom. Pa sem rekla, da bi še rada vsaj 1mesec pa pol vsaj na malo dojila, da bo star 4 mesece, potem pa nehamo. Mimogrede, kdaj mislite uvajat začet kaki rižolino, al pa zmiksane banane, korenček v mleku? Midva se rekla, da bova avgusta začela, imamo potem ravno 1 mesec do morja, da se malo navadimo pa da vidimo, kaj pa kako. Aglaia - sem prebrala kaj si zadnjič aprilčici napisala. Veš, ko berem tvoje besede, vidim, da si punca kot je treba. Ne vem zakaj, ampak iz tvojih postov nekak čutim, da si punca, ki bi meni bila všeč. Joj, kak sem zdaj to napisala. Pač čutim, da če bi te v živo poznala, bi te hotela za prijateljico. Tropical - lepo, da si nas prišla pozdravit. Lepo napredujete. Pa želim ti, da vam kolike čimprej minejo. Da najdeš nek način, da nehajo. Joj, so bogi ti naši sončki s temi krči. nam so nekaj časa Antiflat kapljice pomagale full, zdaj pa se mi zdi, da ne več. No, res pa je, da moja prehrana ni ravno biserna. legenda_m - si me nasmejala s temi zdravilnimi učinki RR. No, pa da še jaz poskusim. Moj dragi pa je en čudni tič. na začetku moram priznat, da je full priden v gospodinjstvu, dela vse, razen lika ne. To delam jaz, ker sem ena redkih verjetno, ki to rada delam. pač dosti raje likam kot kuham, ali pa sesam. Saj neka navdušenka tudi nisem. No pa gremo spet k mojemu dragemu. Glede otroka pa je... sploh ne vem kak se naj izrazim. pač, on bi ga imel samo takrat, ko mali spi. Za vse ostalo reče, da ne zna tako dobro kot jaz. Mislim, slinčka mu ne zna gor dat. al pa ga v roke vzet, ker joka? No, saj zadnje dni je že boljše, vsaj igra se malo z njim, pa ko jaz kaj za faks delam, se trudi. saj se trudi, ni kaj, ampak mene take fore, češ ne znam tega, tak raz . Pa najbolj grozna izjava mi je to: Zvečer, ko malemu noska čistim, mali kriči kot ne vem kaj, ko končam pa pride ati, ga vzame v roke, pa mu reče: Pridi k atiju, mama te itak vsak večer muči. Ja, ker to delam zato, ker uživam v tem. No, tak pa sem se izpovedla malo. Verjetno se itak ne bi, če bi bil sonček, ki name full super vpliva. menstruacijo sem jaz tudi že dobila, ni nič kaj posebnega, le to, da traja že 8 dni. - ah, toa pa se je pri meni full spremenilo. pač nekak mi ni. Saj si to razlagam s tem, da pač moj veliko dela in je full malo doma, ajz pa glih nisem za fore, da bi bil seks tista neka obveza preden greš spat. Pa še utrujena sem, tak da...ma, upam, da pridemo na stare tire, pa bomo spet veselo . kontracepcija - ima jaz tudi te Cerazette tablete, pa mi niso všeč. Pač fora, da jih moraš brez prestanka jemat in, da ni nujno, da dobiš menstruacijo... to mi je malo mimo. Ampak ok, dokler dojim bom na teh, potem pa na moje stare tabletke. Neka druga zaščita mi sploh ne paše. čaj - kot sem že zadnjič povedala, jaz Timoteju dajem Hippov komarčkov čaj. Ga ima full rad, spije okoli 2dcl na dan. Zdaj pa vprašanje. Ali se ta 2dcl štejeta k temu priporočenemu vnosu tekočine na dan (kao 150ml na kg) ali je to posebej? Meni se zdi, da bi to moglo bit posebej. no, tak, kaj še vam naj zabluzim Danes sem v Lidlu kupila baby phone pa termometer, ker še tega nismo imeli pa mi je bila kar ugodna cena. sem se pa zadnjič odločila, da grem oktobra oz, ko diplomiram z malim v ta plavalni tečaj za dojenčke na Ptuj. Se mi fulll dopade. Komaj čakam. Ta teden še imam letanje po šolah za ankete za diplomo, potem pa sledi analiziranje. Pa v sredo grem vlogo za otroškega oddat, da še ulovim datum, da dobim za 3 mesece nazaj. Tako, babike, lepo mi bodite, pa se še pišemo kaj.
|