|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
27.5.2010 17:21:53   
Anonimen
Hey!
Smo meli danes prvo posvetovalnico! user posted image user posted image user posted image Veliki smo 53,5 cm in težki 3800 g!

Torej:
Malenaa89 Alja Medea (PDP 15.4.)
rojstvo: 3260 g, 50 cm
1. mesec: 3800 g, 53,5 cm

user posted image user posted image user posted image - Midva (me je blo strah ko hudiča križa) sma 2 tedna nazaj (2 tedna po porodu, saj je naša babika danes stara 4 tedne) in pa včeraj. bolj kot bolelo je blo neprijetno.

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
Se nekako bolj nagibam k IUS in ne tistemu z bakrom, ampak pojma nimam. Ima katera kakšen nasvet?

Tud jaz se zanimam za to varianto.
Kdorkoli sme to imet? Kolk stane?

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
27.5.2010 18:19:30   
Anonimen
Zdravo Marjamaj...
Sem zasledila ,da si napisala ,da si dobila tabletke..a si te dobila ,ko jih lahko uporabljaš tudi ko dojiš...jih moraš vsak dan ob isti uri ,pa začeti ob prvi menstruaciji,pa neprekinjeno jemati vsak dan...lp...

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
27.5.2010 18:43:50   
mamika25
Marjanaj ja, midva sva že user posted image , ker je od poroda že skoraj 7 tednov, pa še G je včeraj dala žegen user posted image
Ni bilo lih tok fajn, sam vseen paše mal se pocartat tako po DOOOLLLGEEEM ČASU!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
27.5.2010 21:08:13   
marjanaj
u blagor vam, ki že  user posted image

levinjica jup, to so te "mini tabletke", ki imajo samo eno vrsto hormona, progestagen in se lahko jemlje v času dojenja, ker ne vpliva na mleko. Tako so meni rekli. Jih imam doma na mizi, pa se nekako ne morem odločit, da bi jih začela jemati... user posted image

Malenaa89 zasledila sem samo, da MV lahko uporabljajo ženske po 25 letu oziroma ko so že enkrat rodile. Nekaj takega. To, da bi pa kaj stalo pa res ne vem user posted image A ni vsa kontracepcija zastonj? Itak pa ti mora MV vstavit ginekolog, sama ne moreš. Baje so potem tudi menstruacije manj boleče in v bistvu sploh ne veš, da ga imaš.

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.5.2010 21:27:01   
Anonimen
Evo mene ,da se na hitro malo javim,,,
Marjanaj..jaz jih tudi imam ,pa se še nisem odločila ,da bi jih začela jemati,sexali smo pa že..sam imamo..vzdevek ..da pazimo...
grelnik stekleničke...uporabljate kaj...mene zanima a je to tudi primerno za čak ,ko ostane v steklenički...pa še nekaj ..sladkajte kaj svojim sončkim čaje ..kaj uporabljate navadni slaadkor ali mlečni sladkor...
Ja nič ,naša Ema je zaspala,grem posodo od večerje pomiti potem pa za 1 ur likat,nato pa pod tuš in spančkat...se še jutri kaj slišimo...lep večer..pa stisnite se kaj svojim sončkam in partnerjem...lo..

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
27.5.2010 21:43:52   
marjanaj
evo sem našla: maternični vložek je brezplačen: "Od 26.6.2007 je maternični vložek z levonorgestrelom uvrščen na pozitivno listo zdravil, to pomeni, da jo lahko uporabnice dobijo na recept. Predpiše vam ga lahko izbrani ginekolog ali osebni zdravnik."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
27.5.2010 23:13:21   
nejanejc
nejanejc Nejc (PDP 06.04.)
rojstvo: 3200 g, 50 cm
1.mesec: 4405 g, 56,5 cm

Ojla... malo si crpam mleko pred spanjem... pa upam, da bom kaj napisala

hvala za vse user posted image in jih vracam :) Sej ni veliko, je pa lepo in veliko pomeni.

nimam casa veliko pisat, zjutraj se podojimo in gremo na sprehod, pol se spet dojimo in kuhamo kosilo..potem pa spet kak sprehod, da je Nejc pr miru in ne joka...

smo se veliko na prsih...  skoz... pa se jokamo, zaspimo vse...

danes sem dobila obisk socialne delavke.... mi jo je kolegica priporocala in se je blo lepo tudi z njo pomenit...

nic cisto novega ni povedala, da se morem mal umirit z dojenjem pa malo vec zase nardit....kar sicer ze vem in tudi tukaj preberem :) Ma ko je tezko nejcu kdaj rect konc...  on tko pocasi je, vmes zaspi, se crklja, joka... tezko ga je zbudit, ce zaspi in tn... se ne bom spet ponavljala....

no, pa se to... smo se v Kranju srecale tri aprilčice koncno,  nenacrtovano :) super je blo poklepetat, je takoj hitreje minilo :)

lahko noc

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 657
28.5.2010 7:35:04   
nincy29
uf debata o user posted image user posted image .midva sva v sredo probala..ampak ni šlouser posted image user posted image .enostavno je "luknja" tam doli tak majhna da nama ga ne uspe not spravit(jao kak jaz to pišemuser posted image ),vzburjena sem bila ful in tekla mi je neka prozorna ful smrdeča tekočina(ima še kira  izkušnje s to tekočino?).si pa ful želim sexa..niti dragi ni bil pobudnik za bova user posted image ,ampak jaz in sem tak jezna ko nemorevauser posted image .

tašče/mame
sama imam oboje superuser posted image user posted image .tašča živi 100m proč od nas in se ful razumemo,kadar sem jaz z bolnice prišla nam je cel teden ona kuhala kosilo,skos me sprašuje če rabim pomoč in ima mejo kar se Nika tiče.Še sama ji kdaj morem rečt da ga lahko pestuje itd.sama grem tudi večkrat do nje da se mal pogovoriva ker si ful use zaupava no.Mama živi pa 15 km proč in se kmal vsak dan slišiva,vidiva se nekje 1x tedensko in je ista zgodba kot pri tašči.potem sta tu še moji noni(Nikovi pranoni)ki mi tut ful pomagata no.U soboto smo imeli žur in mi je tak fanj bilo da se lahko jaz s prijatelji mal čvekala in sta tašča,mama in nona pazili na tamalega(še neki sitn je bil).

oblačenje
včeraj sem ga jaz potem v dolge tanke hlačke in kratko majčko oblekla.in vam povem da je bil še čist topel.tako da mu ni mraz bilo.je pa res da je ful topel..jaz sem mu sam na začetku par dni gor nogavičke stavla potem neveč in ima zmeraj tople nogice in rokice.

šivi meni so se tudi vneli šivi in sem bla prav boga,ma po antibiotiku se je vse zacelilo.babyloverka a ti nisi nobenega antibiotika dobila??

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 28.5.2010 7:41:59 >

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 658
28.5.2010 8:53:58   
babyloverka
pozdravljene mamice

ne nisem dobila antibiotika za vnetje. sem si včeraj nabavla hrastovo lubje pa bom sedaj s tem spirala.

mišeka sem dal zdaj v ležalnik upam da bo kar tako zaspal. potem pa šibava v mesto papirje urejat in če bo sreča se dobimo z didi5 da mojemu malemu predstavim njeno Laro user posted image

uh torej slončkanje le ni tako hudo. nincy29 ti si bila šivana?

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 9:34:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
28.5.2010 9:35:50   
nincy29
ja ma ful malo sem bila šivana.in sem se tut ok počutla.meni so se 5 dni po porodu šivi tak vneli da se nism mogla niti premikat in sem do gin šla in mi je antibiotik dala.in sem 10 dni antibiotik pila.

Neposredna povezava do sporočila: 661
28.5.2010 9:49:18   
NATAŠA35
evo še mene...mali na joški, pa ga neki matra, ker cvili zraven, po moje je pol kot soduser posted image user posted image zdaj je že tri dni priden tudi podnevi, spi malo pa mami potem vsaj nekaj lahko poštima, ker moji deci ne naredijo nič samiuser posted image user posted image , tako da jaz delam vse...

blagor vam, da lahko še zaspite podnevi, kok bi meni pasalouser posted image user posted image , jaz lahko zaspim šele ob 23 uri, ko kar dol padem user posted image

user posted image mi še nismo, se mi iti ne ljubiuser posted image , ker sem kar zmatrana, pa mi nekako še ne paše, samo moj nima razumevanja zato...poleg tega pa je pri meni vse že malo razvlečenouser posted image , ker sem že tolikokrat rodila, čeprav vidim, da je šlo vse lepo nazaj, tako kot morauser posted image

mali je naredil torticouser posted image pa sitnari, ga grem previt....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 662
28.5.2010 9:54:07   
dacy
Pozdravljene mamice user posted image

No jaz sem kr malo zanemarla RR... ostala sem nekje na 17 ali 18 strani tak da vas zal nisem prebrala ker je prevec in casa premalo user posted image

No moj pikec Aleksei je ze 2 meseca in 3 dni star user posted image pa se vedno je ful priden ... malo mamo po novem edino probleme ker mi prehitro zaspi zvecer in pol ga ne uspem skopat, tak da se moramo potem s krpico umivat, no vazno da je umit in previt in sit user posted image Danes ponoci je celo 11 ur spal ... vceraj je jedel ob 18ih in takoj zaspal in je spal do 5ih zjutraj brez zbujanja user posted image

katy zdaj ko sem bla v MB sem mela prevec natrpano vse in se zato nisem nic javla za cvek ... naslednjic pa pridem 17.6., pa tud vec casa bom takrat imela in se sigurno slisimo user posted image

za seznam :
Aleksei ob rojstvu: 47cm , 2635g
             1. mesec: 52cm , 3978g
             2. mesec: 56cm , 5054g

No moj pregled pri G pa je bil cist ok, spodaj med nogami vse vredu, bris je bil tud vredu, dobila sem tabletke, edino se na M je bilo treba cakat... to sem pa dobila sele zdaj par dni nazaj, dva meseca po porodu ... komot bi se dalj casa bila brez user posted image Moj dragi pa ze kr razmislja o drugem otroku ... sej ce bi bli moji otroci tak pridni kot je ta zdaj, potem jih bi komot imela 10 user posted image

< Sporočilo je popravil dacy -- 28.5.2010 9:58:01 >

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 663
28.5.2010 10:29:29   
Getreal
Hej punce..na hitro se javljam. nekako ne dobim časa za RR zadnji mesec..Al se ubadam s tamalo alpa se sprehajamo, zej ko je lepo vremčke user posted image

upam, da se imate vse lepo in da uživate..no ja, pa sej ste itak najbrž že pozable kdo sem, ampak vseeno user posted image

za seznem:
Leni (pdp: 13.4., rojena 21.4.2010)
ob rojstvu: 53cm, 3440g
1. mesec: 55cm, 4300g

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 664
28.5.2010 10:31:20   
Getreal
aja pa še nekaj bi vas prašala če mogoče ktira ve...jz sem včeraj spet zakrvavela in to v petem tednu po porodu..danes sem šla h ginekologinji pa je odsotna zarad izobraževanja, zej pa ne vem kok je to kritična zadeva..a mogoče ktera ve kaj pomenijo te krvavitve?

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 665
28.5.2010 11:47:29   
tintin
getreal - lahko je še čišča ali m ali vmesna krvavitev.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 666
28.5.2010 12:14:39   
Getreal
tintin jz polno dojim, tko da dvomim, da bi bla že menstruacija..ni še niti 6 tednov mimo.. v vseh knjigah ki sem jih brala piše da je treba takoj k zdravniku če opaziš svežo krvavitev in zdaj me je prav malo strah... user posted image kakšna vmesna krvavitev, kako to misliš?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 667
28.5.2010 12:19:09   
legenda_m
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

nejanejc Nejc (PDP 06.04.)
rojstvo: 3200 g, 50 cm
1.mesec: 4405 g, 56,5 cm

Ojla... malo si crpam mleko pred spanjem... pa upam, da bom kaj napisala

hvala za vse user posted image in jih vracam :) Sej ni veliko, je pa lepo in veliko pomeni.

nimam casa veliko pisat, zjutraj se podojimo in gremo na sprehod, pol se spet dojimo in kuhamo kosilo..potem pa spet kak sprehod, da je Nejc pr miru in ne joka...

smo se veliko na prsih...  skoz... pa se jokamo, zaspimo vse...

danes sem dobila obisk socialne delavke.... mi jo je kolegica priporocala in se je blo lepo tudi z njo pomenit...

nic cisto novega ni povedala, da se morem mal umirit z dojenjem pa malo vec zase nardit....kar sicer ze vem in tudi tukaj preberem :) Ma ko je tezko nejcu kdaj rect konc...  on tko pocasi je, vmes zaspi, se crklja, joka... tezko ga je zbudit, ce zaspi in tn... se ne bom spet ponavljala....

no, pa se to... smo se v Kranju srecale tri aprilčice koncno,  nenacrtovano :) super je blo poklepetat, je takoj hitreje minilo :)

lahko noc

kaj pa če bi poskusila tako, da se najprej malo dojita, potlej za ta hudo lakoto pa dobi po flaški tvoj mlek, ki si si ga vnaprej načrpala? tko sm jst delala dokler sm. ker je blo podobn k pr teb. men je tko neki časa laufal.

babyloverka jst sm reševala šive z razkužilom za rane. ne vem kakšna je pr teb situacija, pr men je bilo pordelo, pa mejčkn gnojčka mi je vn tekl. po vsaki potrebi sm šla pod tuš, pol sem si pa gor tist našpricala. bla sm tud pr zdravniku ampak je reku, da ni tko hudo. no šivi so zdj ok. lahko normalno sedim.

sexal še nismo, še z mojim sva se neki spičla in zdj sm jst najbolj uboga na tem svetu in mal kuham zamere... ker vse kar mam zadnje čase od njega je da visi na rač al pa pred tv. pa tamaučka mal pestuje kadr SPI. in ne vid nič, ne sliš nič, če ga prosim reče BOM. ah ja ti dedci. u glavnem učer sm znorela... in pol sm dons spet čist hm... kaj pa vem, in mi je žal da sm se poročila, pa da mam otroka pa da nočem nbenga več, pa da bi rada prevrtela čas nazaj, polna luna name vpliva to vem, in vem da bo jutr bolš... pa da se bova pobotala.  ma nč. držte se. ampak čist zares je vse na glavo. evo jakec se je prebudil. že spet po 10 min. če se bom jst kdaj naspala....
dijo

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 668
28.5.2010 12:34:20   
Getreal
legenda_m user posted image user posted image user posted image user posted image joj danes te tudi jz tako razumem...čist isto se počutim..ravno prej sm razmišljala da sm cel cajt vedla da je materinstvo 24/7, ampak nism pa vedla da je očetovstvo 3 ure na dan in še to takrat, ko otrok spi..pol pa ne šteka kako sem jz tok utrujena, pa ne morem niti po hiši pospravlat, če ta najin angelček tako lepo spi...ouu jea...user posted image samo kaj ko spi samo po 10min tako kot tvoj in drugače hoče cel cajt viset na moji rami, če ne je jok in stok...user posted image no, njemu pa tko dogaja da je joj - dopoldne služba, kjer ima stik z odraslimi, ki ga jz nimam praktično še 6 tednov, popoldan kavica pri kolegu, včeraj je šel na piknik, danes s kolegico zapivat diplomo...najs...kdaj bom pa jz? user posted image

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 669
28.5.2010 13:21:19   
tintin
getreal: a je močna krvavitev? Ker jaz sem bila že tudi kao konec čišče, pa imam danes spet izcedek.

Aja, pa dojenje ni zagotovilo, da M še ne bo...jaz sem jo prvič sicer dobila po 10m, ampak imam kolegico ki jo je ob polnem dojenju takoj po koncu čišče...

Vmesna krv. - ko dojiš je hormonsko delovanje zavrto (v smislu, da ne pride M), ampak malo pa hormončki lahko vseeno migajo in povzročijo kak krvav izcedek...

To so teor. možnosti, amapk raje vprašaj G. Ali pa Pušenjaka na med over netu....

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 670
28.5.2010 13:22:30   
NATAŠA35
user posted image getreal ja tak je tudi moj, on ga pije, pa v službi, jaz pa doma, razen obiskov 1x/teden, nimam nikogar, da bi kako rekla...moj je pa užaljen, če mu kaj rečemuser posted image , ker kaj se pa pritožujem, ker sem doma, pa nič ne delamuser posted image ...jaz pa utrujena, ker mali spi zelo malo, noče niti sam ležat, se moram nonstop z njim ukvarjat, pa pospravit, skuhat kosilo, dat kaj prat....nič ne delamuser posted image , potem pa vsi pridejo domov, pa spet mene čaka vseuser posted image user posted image user posted image ...ahhhhh, spet jamram....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 671
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 13:31:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
28.5.2010 13:49:42   
Anonimen
Zdravo...
Kako kaj...prinas je zelo slabvo vetrovno vreme ,samo mi smo vseno vzunaj v vozičku...
GETREDL...jaz tudi na polno dijim,pa že 14 dni nite ene krvavitve ni več..sem vprašala g..pa je rekla ,da je to naromalno...če se pa malo izcedka rumenega ali mali vodnega krvavega pojavi ,da je to naromalno ..tak ,da jaz bi vseeno vprašala g...a to zakrvaviš,,ko dojiš ali ko greš na wc...
LEGENDAM..moški pač bi bili sam perd tv,računalniku,pa če mu kaj rečeš ,reče ,da bo potem pa nič ni iz tega ,,..midva sma ,kar imela rompopom glede tega ..tak ,da malo se je že pobolšal ,pa Emo ima tudi kar veliko ..ko jaz kuham..pospravljam..ali pa jo jaz imam pa on pospravlja...se je res malo poboljšal..od začetka pa katastrofa...
Glede sexs...a ste kaj bolj občutlive kot pred nosečnosti..jaz se sploh ne morem sprostiti ,pa ne vem zakaj ..kaj je posledica...
Ja nič lepo se imejte..grem posodo pomit moj gre pa z tamalo malo nazaj ven....lp...se slišimo še kaj...

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
28.5.2010 14:48:57   
nejanejc
pozdravljene vse skupaj

natasa, res kapo dol 4 otrocicke in se enega velikega otroka obvladat! Nisem pozabla na toast!

legenda
, hvala... to s predhodnim crpanjem sem opustila, ko sem viddla, da nejc lahko vec povlece in tud vec poje. to je normalno vem. Pa malo casa mi ostane in sem to opustila. Edino preden grem spat si crpam, ker pol traja dlje, da spet kej pocuza. Zjutraj ma potem dosti...Potem se pa zacne veselica. Ko ga mam tolko na zizi, da res tezko bi se crpala. zdej je zaspal, ko sem hotla, da kupčka podre. Ko napisem do konca sporocilo, ga dam  dol, se bo ziher zbudil....

cojka
hvalauser posted image Ko se bom opogumla pridem kaaj v lj na obisk :)

getreal
, upam, da ni kaj resnega in mine hitro...

tintin, kako je slo vceraj?

ah, moski... res se jim ne sme nic rect. No mojga  morem pohvalit, ko ga zvecer veckrat nahrani in podirata kupcka.

aprilčica
, upam, da ste sli kam vn in si se malo sprostila... Jst se edino tam mal odklopim.

agha, hvala, da si me pospremla, nejc je bil ok... sam pokakal se je, pa ga je dajalo vceraj

algaia
, se ti... se  spomnem tvojih spodbudnih besed in sem takoj boljse volje...

zdej grem  pa kaj skuhat, ce mi uspe... lep vikend

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
28.5.2010 15:16:39   
didi5

Babike vidim da imate probleme z dedci? Preden sem rodila, je imel moj tudi vedno navado govorit BOM, tak da je stanovanje sesal 1 teden. Vasake 3 tedne sem se razkurla in včasih vrgla vse njegove cote na kup sredi dnevne sobe ter vztrajno preko njega hodla 2 dni (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) Pa je začel počasi kužit da ni heca. Za 3 tedne - pol pa jovo na novo. AMPAK odkar imamo našo princesko je kot drug človek!!!!!!! Tamalo zelo rad poštima, nahrani, previje - če ga vprašam al bo on malo popucal al imel tamalo - vedno izbere tamalo - meni pa tudi paše malo odklopa (pa čeprav sem z veseljem z njo cel dan) in je to en način. Hodi sicer na nogomet 2* na teden pa kaka pijačka ampak jaz sem bila po malo več kot 1 mesecu od kar sem rodila celo popoldan v Mb (presenetila sem prijateljico) in sem se malo načvekala - in zanj to sploh ni problem amapak me celo vzpodbuja naj si vsaj 1 dan vzamem malo časa zase. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res sem vesela:):):):)

Nataša: oprosti, če bom zdaj zelo odkrita, ampak koliko te berem mislim, da si si sama kriva glede dedcev. Ne me napak razumet - jaz bi tudi popizdila. Ampak popravi me če se motim - moti te ker nič ne delajo, bog ne daj za sabo kaj pospravit, vzet otroka in dat mamici cajta zase - pol se skregaš z možem - in POL VSE SAMA NAREDIŠ!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja pa zakaj bi oni, če pa tako vejo, da boš ti - zase so pametni - problem je ker niso pametni v tvoje dobro ampak v svoje!!!! Ne mi zamerit - ampak dejanja pomenijo 1000 besed. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babyloveka: jaz sem ginekologa vprašala glede hrastovega lubja - pa je rekle da raje ne ker nekaterim se stanje po njem poslabša (je pa stvar dobra za hemoroide). Meni je svetoval samo kamilico.  Pa hvala za današnji obisk in Larino darilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prav fajn je bilo imet nekoga zraven za vozičkanje. Sem pa zdaj čisto crknjena - ne vem kaj mi je danes - ker ponavadi imava vedno bolj dolgo turo:(:( Upam, da v kratkem spet. Pa bastian je res srček, podoben atiju pa verjetno priden po mami. Vsaj kar je bil tukaj no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde, se pišemo

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.