legenda_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc nejanejc Nejc (PDP 06.04.) rojstvo: 3200 g, 50 cm 1.mesec: 4405 g, 56,5 cm Ojla... malo si crpam mleko pred spanjem... pa upam, da bom kaj napisala hvala za vse in jih vracam :) Sej ni veliko, je pa lepo in veliko pomeni. nimam casa veliko pisat, zjutraj se podojimo in gremo na sprehod, pol se spet dojimo in kuhamo kosilo..potem pa spet kak sprehod, da je Nejc pr miru in ne joka... smo se veliko na prsih... skoz... pa se jokamo, zaspimo vse... danes sem dobila obisk socialne delavke.... mi jo je kolegica priporocala in se je blo lepo tudi z njo pomenit... nic cisto novega ni povedala, da se morem mal umirit z dojenjem pa malo vec zase nardit....kar sicer ze vem in tudi tukaj preberem :) Ma ko je tezko nejcu kdaj rect konc... on tko pocasi je, vmes zaspi, se crklja, joka... tezko ga je zbudit, ce zaspi in tn... se ne bom spet ponavljala.... no, pa se to... smo se v Kranju srecale tri aprilčice koncno, nenacrtovano :) super je blo poklepetat, je takoj hitreje minilo :) lahko noc kaj pa če bi poskusila tako, da se najprej malo dojita, potlej za ta hudo lakoto pa dobi po flaški tvoj mlek, ki si si ga vnaprej načrpala? tko sm jst delala dokler sm. ker je blo podobn k pr teb. men je tko neki časa laufal. babyloverka jst sm reševala šive z razkužilom za rane. ne vem kakšna je pr teb situacija, pr men je bilo pordelo, pa mejčkn gnojčka mi je vn tekl. po vsaki potrebi sm šla pod tuš, pol sem si pa gor tist našpricala. bla sm tud pr zdravniku ampak je reku, da ni tko hudo. no šivi so zdj ok. lahko normalno sedim. sexal še nismo, še z mojim sva se neki spičla in zdj sm jst najbolj uboga na tem svetu in mal kuham zamere... ker vse kar mam zadnje čase od njega je da visi na rač al pa pred tv. pa tamaučka mal pestuje kadr SPI. in ne vid nič, ne sliš nič, če ga prosim reče BOM. ah ja ti dedci. u glavnem učer sm znorela... in pol sm dons spet čist hm... kaj pa vem, in mi je žal da sm se poročila, pa da mam otroka pa da nočem nbenga več, pa da bi rada prevrtela čas nazaj, polna luna name vpliva to vem, in vem da bo jutr bolš... pa da se bova pobotala. ma nč. držte se. ampak čist zares je vse na glavo. evo jakec se je prebudil. že spet po 10 min. če se bom jst kdaj naspala.... dijo
|