Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Amelie: hahah, to z laptopom midva prakticirava, ko merimo vročino in mora biti 5 minut na miru Isto Pa trenutno pali samo risanka Nodijev srečni dan, jo že znam na pamet! Mi pa Pujso Pepo nažigavamo in crkujem, ko un mali skos govori:"Grrrrrrrrrrr, Zaveeeej (dinozaver)" NATAŠA: pozdravi se čimprej Bravo za zobke tintin: meni je bilo to tudi ful čudno, da ne smeva ven, ker kolikor jaz vem, se ne gre ven le v primeru, da je vročina, drugače pa luft definitivno pomaga. Si mi dala zdaj upanje, da jutri vsaj za pol ure spizdimo ven. Kašlja še vedno kar dosti (tak moker, ful čuden kašelj), vročine pa nima, no, preden je šel spat je imel 37,4 - ampak merjeno pod pazduho, nama je prvič na pregledu rekla, da to pri dojenčkih sploh ni vročina, ne vem... Jaz moram dati pa baje ponovno vlogo za vrtec, ne verjamem, da ga bomo dobili Spi že od 18.30 ko tak crknjen ligenj, zgleda, da dobiva noter za včeraj, ko je v celem dnevu spal 10 minut!!!! Ponoči pa itak katastrofa, pa še nos sem mu pucala in se je čist razburil, zbunil, zbrihtal, katasrofa v glavnem. Jeeej, varuško dobim - tisto o kateri sem nalagala že kakšna 2 meseca nazaj. In že vidim kako bomo vsi trije sedeli poleg in celo pregledali, to je pri nas prav žurka, preden vse funkcije naštudiramo, sva z možem ko taka otroka, tamecen ma pa itak oke ko take lešnike in ves zagret in slinast zraven glavico moli in študira skupaj z nama Lep večer, lepo spite
|