|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
4.2.2011 10:13:17   
tintin
samo na hitro
spalne vreče so v Kr zadnjič imeli v Kiku (Primskovo) kar velike, drugač jim ima še HM, CA, BC (Odeja Škofja Loka), jaz sem jih za Vasjo kupovala v NKD...samo jih imajo občasno. Vito ima zdej eno od Vasje iz CA.

mene pa glava boli, pa takkkk sonček je!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
4.2.2011 10:18:26   
katy83
dan.

Ena je spraševala za prijavo za vzdrževane člane menda, ne?
Punce, do ponedeljka morate to oddat, drugače vam pri dohodnini ne bodo upoštevali otroka in ne bo €. Sicer se potem lahko pritožite, če zdaj pozabite, ampak vseeno, je boljše to zdaj porihtat. user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
4.2.2011 10:23:14   
katy83
drugače pa:

levinjica, vsa čast za tako odločitev. user posted image Jaz si zdaj ne bi upala imet še enega. user posted image

amelie, joj,to vnetje ušes pa verjetno ni kr tak. user posted image Upam, da čimprej mine. user posted image

agha, čestitke za user posted image . user posted image user posted image user posted image

kaj sem še hotela komentiratuser posted image pozablauser posted image

no, ima še katera zdaj po porodu boleče ovulacije? Jaz se zdaj že 3 mesece zvijam od bolečinuser posted image Groza, včeraj sem mogla tableto vzet, sem mislila da mi bo razneslo tam doli kaj. user posted image   Prednost tega je baje, da če bom imela še kakegauser posted image , bom točno vedla kdaj user posted image . Ja, tolažba pa taka. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
4.2.2011 11:04:30   
Anonimen
Pozdravljene.
Kako kaj?Mi smo uredu,ponoč smo spali tak tak ,spet eno uro bedeli.Počasi bo treba iti kuhati,kosilo.
tropical ja lepo ,da si še malo seznam prilepila.
nataša35 res si dobra,da vse zmoreš,kljub temu ,da si bolana user posted image user posted image za tebe ,da se čimprej pozdraviš.
aprilčica po pravilih naj bi se dve leto čakalo.Prej zanosiiš,bolj boleče imaš.Moja sošolka je zanosila ,ko je bil prvi sin star7 mesecev,nosečnost je bila tvegana zelo.Ko je le rodila ,imela tudi carskega je imela take bolečine ,da 1-2 meseca sploh ni mogla sama ostati ,tega si ne predstavljam ,pa še malega otroka ,ki je zelo jikal ,zvijalo ga je....Tak da je dober počakati,tak se pa tudi ne mudi.Ja lepo vreme je napovedano,mi gremo v nedeljo za morje.Jutri pa uživat v čokoladne sanje v Podčetrtek.Uživajte ker pač boste.
carski rez če je velika razlika med 1in 2 otroku,lahko tudi po naravni poti rodi 3,je pa tvegano.
legenda-m ja 7 še lahko oddaš.A res ti imaš tudi rojsni dan 27.3.?
amelie a sta se tvoj in moja zmenila, da bosta kakala ponoči ,moja je tudi dvakrat.
nejanejc a spet ste bideli ,tak kot mi ,mi smo spet 1 uro.A je kaj v zraku ali kaj drugega?Sedaj še gre nekako ko smo doma ,pol ko bo služba ,bo pa bolj kritično,če bomo budne noči.
tintin naj čimprej mine glavobol.
katy jaz imam tudi bolečine pri ovuluciji,tak da je za nekaj dobro ,da vemo kdaj bomo šli v akcijo.Sma že dve taki.
Zakaj si zdaj nebi upala še enega imeti?
No tako ,sedaj pa hitro kuhati.Pol pa gremo malo v Celje po dolgem času pogledati,pa malo eur zapravljati.
Lep sončen dan vsem ,pa pametno ga izkoristite.

< Sporočilo je popravil levinjica -- 4.2.2011 11:05:54 >

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4054
4.2.2011 11:15:36   
katy83
levinjica, kaj te vem...malo se sekiram zaradi financ, malo pa se sprašujem če sem zmožna imet 2 tak mala otroka...saj če bi do tega prišlo, ne bi razmišljalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
4.2.2011 11:28:36   
Anonimen
katy verjetno misliš zardi službe,a ne?Jaz sem vedno govorila ,da bom imela male razlike ,žal ni bilo tako ,upam ,da mi sedaj uspe.

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4056
4.2.2011 11:43:20   
legenda_m
evo sm najdla obrazec, če še kkšna rabi...

http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241

živali ne spadajo med vzdrževane člane ane ;) aja še neki a to pošljemo priporočeno al navadno (nikjer nism zasledila)....

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
4.2.2011 12:12:13   
didi5

IZVIRNO SPOROČILO: agha

Ojla!

Pri nas je tudi ponoči mali nekaj stavkal. Se je eno uro premetaval in potem izsiljeval drugi obrok, ki smo ga že 14 dni uspešno imeli ukinjenega ampak ga ni dobil. Potem je pa zaspal in spal do 8.30, da sva se oba naspala. Seveda to njemu ni bilo dovolj, je še 2x spal po 1,5 uro. Eno rundo sem se mu še jaz pridružila za urco...zadnje čase sem pač malo bolj utrujena in ponoči tudi slabše spim.

Aprilčica
- ja, v prvi user posted image mi ni bilo slabo niti minute, zdaj pa smo upam, da bo to čim prej mimo. Danes je bil kar soliden dan kar se slabosti tiče. V bistvu jih ni bilo! Ampak se ne veselim, ker se mi HB tudi taki dnevi sem in tja zgodijo. Mogoče pa ne bo boga v drugo, nikoli ne veš. Menda je vsaka user posted image drugačna.
Ne morem verjet, da sem vam naredila lušte z golažom, ko je pa meni tako smrdelo, da sem zvečer luftala ko nora, je moj kar zapiral okna, ker ga je zeblo!user posted image user posted image user posted image Zihr še nikoli nismo imeli tako prezračenega stanovanja kot ga imamo zadnji mesec.user posted image user posted image user posted image
Levinjica - super za takšno odločitev!!!user posted image user posted image user posted image Trije bodo torej?user posted image Upam, da bodo noči bolj mirne pri vas.

Mamika-  lepo, da si se oglasila. Vaš ime približno take mere kot naš, samo da je naš pol kg lažji in si ne predstavljam, da bi ga morala imeti vedno na rokah. Meni je tako težek. Se mi kar smiliš. Upam, da čim prej mine to obdoblje "mami".

Legenda -  hvala....user posted image
Nejanejc- bravo za spanje!!!!user posted image user posted image user posted image
Amelie - upam, da se čim prej pozdraviš!user posted image user posted image To vnetje mora biti res zoprno! Jaz sem ga imela parkrat, ko sem bila majhna in poznam to. Aja, meni je mama s flajštrom zelpila na pol prerezan strok česna za ušesa čez noč in ponavadi je to ful pomagalo. Saj vem, da smrdi ampak se splača, če pomaga. Probaj!

eno user posted image - kje ste kupovale spalne vreče za otročke? Mi smo eno kupili v Ikei, eno smo pa dobili v izposojo. Zdaj je pa že obe skoraj prerasel in rabimo večje pa ne vem kje imajo kaj večjih številk. vem, da se jih da dobit, ker je hčerka od sodelavke spala v njen do 1. razreda.

Lepo in mirno noč vsem!!!

samo na hitro me cajt baše, spalna vreča : mi smo jo kupili v kiku in so super dokler smo jo uporabljali še pred parimi dnevi user posted image . Od malega je bila v vreči, zadnjih 14 dni je pa ful slabo spala in sploh nonstop v začetku spanja javkala dve uri. Sva pa probala brez vreče - ker čez dan jo dam v posteljico ona ponavadi gre takoj v sedeč položaj (grem ven) in ko zaspi jo vedno najdem na trebuščku. Pa sva pomislila da se v vreči ne more glih tak z lahkoto spravit v položaj ki ji paše za spanje. In zdaj smo četrto noč spali super razen danes sva bili budni med 4 in 5 zjutraj ampak napram 14-ih neprespanih nočeh ni to nič :):):) Saj nisem sigurna če je to to - al ni spala od kake viroze al zobki (čeprav četrtega še kr ni in ni). Saj je vseeno :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
4.2.2011 12:15:29   
NATAŠA35
kak lep sonček, bo treba malo ven, čeprav grem težko...

levinjica hvala, je težko, a kaj ko sem sama za vse...je bolj razmetano, pa se ne sekiram preveč, bom že, ko bom lahko...upam, da ti uspe, da boš imela malo razliko, mene bi bilo strah imeti dva mala otroka...jaz imam najmanjšo razliko 3 leta in je kar v redu...

legenda najbolj da pošlješ priporočeno, da imaš potem dokazilo, da si poslala...listek čuvaj, dokler ti ne pošljejo odločbe...

katy tudi sama imam bolečine ob ovulaciji, prej jih nisem imela...ne sekiraj se zaradi financ, če bi rada imela še enega se odloči, ker drugače boš samo odlašala s tem in imela milijon izgovorov...ne skrbi, si zmožna imeti 2 otroka, čeprav te je stran...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
4.2.2011 16:47:36   
tropical
levinjica čestitke za še eno odločitev, jaz sem si vedno želela da bi imela 4 otroke. Žal verjetno to ne bo mogoče. Sedaj imam dva enega sem izgubila v drugi nosečnosti in sedaj sem komaj zanosila. Tako da smo rekli edino če nam rata bomo trije. Drugače pa bomo imeli samo dva.
Katy ne se sekirati zaradi financ tsko kot jr napisala NATAŠA bolj kot boš odlašala težje bo. Jaz sem hotla tud majhno razliko med otroci.
Tale teta z rusije je ubitačna jo imam že 8 dni. Dobila sem jo na 33 dni . Tako da bo mesec kmal okrog. user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
4.2.2011 18:40:03   
legenda_m
tropical a k teb pa pride iz rusije. hm k men pa samo s krvavca... a je ruska kj bolša?user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
4.2.2011 18:43:20   
legenda_m
aja ovulacije. če neb k knjigah prebrala sploh neb vedla da obstaja... mam pa grozne probleme s pmsjem od menjave razpoloženja, utrujenosti, apetita, posebej na sladkarije, zatečenost... skratka. cela drama...

amelie ful dobr za prijateljico!! kr 4 kile... res bravo!!! user posted image user posted image user posted image  (komentiram zdj ker sm prej pozabla)

in še izjava dneva: ptiči imajo kosmate nogice (je rekla tamala)

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
4.2.2011 18:46:03   
nejanejc
ojla... nejc se igra s tatom :).. jst pa razmisjla, da bi si sla glavvo umit, dokler mam se malo energije... mene tud mal ovulacija daje zgleda... hehe, s krvavca :) se bom se kej naucila na gorenjskem hehe, ko sem bla na primorskem smo govorili z rusije ja :)

mi mamo eno vreco za spanje, sam smo jo dali sma enkrat oblect... in takrat je bil jok, ko se je zbudil in na trebuscku se ni znal obrnit... zdej, ko je malo bolj vesc tega pa mu nismo vec oblekli... se pa redno odkriva in prevracapo postelji, pol ko se zbudi je pa itak cel zur...

lep vikend vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4063
4.2.2011 22:28:26   
barby88
mi sploh nimamo spalne vreče....eno kratko majčko pajacka in gremo spat.....ji bol dopade tko....

drgač pa ma naša fullll apetita vsako uro bi neki jedla joj......

je dobla kot neke izpuščaje okol ust...sm klicala P in je rekla da to ni nč tazga mogoče zarad pomaranče al pa zarad vročine k jo je mela....a boo bomo vidli kej bo iz tega ratalo.....

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
4.2.2011 22:40:58   
Anonimen
Evo mene ,ne morem brez vas,ko vedno kaj zanimivega napišete.
Popoldan smo se potepali v Celju,pa pri tašči malo.Je kar minalo hitro.Princeski pridni ,Ema je bila po zelo dolgem času v vozičku zelo pridna ,jo morim pohvaliti.Na sprehodu ,pa nismo, nič bili ,ni bilo časa.
Danes po kosilu sem kar gledala našo malo princesko ,kako se je z telefonom -mobitelu zaigrala za 2 ur.Kot ,da je ni bilo v stanovanju!
legenda-m jaz sem kar na davčno osebno nesla ,pa dobiš potrdilo,da si oddala.
nejanejc no jaz sem si pa po kosilu šla umiti glavo,drugače si jo tak nebi...Glede spalne vreče ,je moja zelo rada spala notri,dokler ni začela nemirno sapt ..tak ,da sedaj spi samo v pižami.
tropical jaz upam ,da vam uspe ,da boste imeli še enega dojenčka.
Tako ,to je na kretko.Me nekaj hoče glava boleti,pa spanček me že matra.
Lep vikend,pa seveda mirno noč.Lahko noč.

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4065
5.2.2011 0:07:37   
tropical

IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

tropical a k teb pa pride iz rusije. hm k men pa samo s krvavca... a je ruska kj bolša?user posted image

legenda_m joj  z rusje hodi dalj časa pa jit noče ker je tu lepš user posted image Malo heca. Tak rečemo pri nas.
Je pa grozno enkrat na 33 drugič na 24  to že od kar sem jo dobila že 5 mesecev. Vsaj da bi se urihtalo in bila kot ponavadi na 26-27 .To se glih rešiš jo gre 14 dni mimo pa opet.

levinjica jaz si ga po tihem želim, ampak bomo ostali verjetno kar pri dveh. Bom povedala čez kake 2 leti.

Neposredna povezava do sporočila: 4066
5.2.2011 10:35:11   
Anonimen
menstra-pri nas rečemo ,da pride teta iz Amerike.Včasih tudi traja 10 dni..user posted image .

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
5.2.2011 12:16:18   
katy83
punce, hvala za vzpodbudne besede...v bistvu se zavedam ja, da potem prestavljaš pa prestavljaš in vedno iščeš izgovore. Pri meni je tak, da se še v bistvu sploh nisem odločla ali bi imela še enega ali neuser posted image Moj dragi bi še imel, on bi kr takoj...jaz pa sem rekla, da bi rada službo dobila, pa potem, najraje čez kakšna 4 leta. user posted image takrat bom stara 31 ali pa 32, to še greuser posted image

< Sporočilo je popravil katy83 -- 5.2.2011 12:17:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
5.2.2011 12:16:43   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

menstra-pri nas rečemo ,da pride teta iz Amerike.Včasih tudi traja 10 dni..user posted image .

mi tudi tak rečemouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
5.2.2011 20:25:04   
amelie
Naša je s Krvavca, sem verjetno to še z Gorenjske prinesla ...
Vidim, da vas kar nekaj že razmišlja o novih otrocih. Pri nas se o tem vsaj 2 leti ne bo razmišljalo, mogoče še dlje, mogoče pa nikoli več. Bomo videli. Zaenkrat je tako, kot je, popolno.
Zdaj pa pakiram, gremo jutri zjutraj k mami za tri dni, čeprav glede na plane bomo tam bolj kot ne samo spali, ker smo vsepovsod naokoli zmenjeni za obiske. Čakam še, da moj pride domov, pa upam, da nama uspe kak film pogledat, preden zaspim.
Lepo se imejte!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
7.2.2011 19:24:40   
Anonimen
Oj, uf, kako zatišje... Vse zunaj na sončku, ne?user posted image

Mi smo bili včeraj cel dan, pa danes dopoldne sem bila z malim, sva potičke iz peska delala, pa za mački lazila, pa drevesa božala, odkrivala svetuser posted image Mož je prišel domov iz službe z vročino 39.3, mene je pa tudi začelo kuhatuser posted image

Sem se vam mislila javit, pa sem se budala po nesreči odjavila, potem pa pozabila kakšno geslo imam in se nisem morala prijavit, pa sem dala zahtevo za novo geslo, pa el. naslova nisem imela potrjenega, z drugim vzdevkom se pa nisem želela prijavit. Danes so mi pa končno zrihtaliuser posted image

Upam, da ste ve in vaši sončki zdravi, meni je kar hudo, da je tako vreme, midva pa kot cote, zato bo jutri malega moja mami vzela, da bo lepo zunaj, midva si bova pa nafilala baterije.

Lep pozdravček, lepo spite.

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4071
7.2.2011 20:47:19   
legenda_m
živjo

ja tole vreme je že kar kičasto ampak jst sm navdušena user posted image user posted image user posted image

ojej aprilčica. z možem se mal stisnta da vama bo fajn toplo, pa da bosta čimprej ok, da vsi 3je ujamete sonček... pa da se benjamin ne naleze!!!!! ja a ne kko je fajn sosedove mačke lovit, mi2 loviva tudi vrane jst morm pa itak k seb poklicat vsazga psa ki odvezan luta... važn da je... un ta najbl prjazn je šel pa v večna lovišča (sm zvedla par dni nazaj)... pa tko je bil prijazen... aja dons smo pa s tamalo in njeno mamico lovil in iskali čričke... in celo našli smo jih... in eden je prišel na prag ampak ni nč rekel čri čri

mi smo se nekaj menili da bi šli jutr v živalski vrt.. odprt je od 9ih do 16ih. ravno prav...  

uživajte!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
7.2.2011 21:55:01   
nejanejc
hejla... mi smo tudi izkoristli soncek... je blo fajn... ceprav utrujena, ker smo bolj malo spali... ma boboljse, nekoc..

aprilcica, upam, da se pozdravte, d aninic resnega...

legenda, ma ku fajn... jst tud mojga gnjavim, d abi sli v zoo, ma nisem najblj uspesna... mi gremo jutri mogoce tud v lj, kako galerijo al pa muzej pogledat, pol pa se kam v naravo...

uzivajte te lepe tople dni...

papa

Neposredna povezava do sporočila: 4073
7.2.2011 23:13:03   
Anonimen
Dober večer.
No pa se je le začelo nekaj dogajati tukaj.Res je bilo zatišje,danes sem samo enkrat tukaj gor pokukala ,ni časa več ,kot ga je bilo .
Pri nas je tako stanje .Taveča hči zelo prehlajena ,sam čakam ,da se bo kaj tamala od nje nalezla.Spanje ponoči se je uredilo-končno,prespali brez 1 urne žurke.Vzunaj smo bili v soboto in včeraj popldan,danes pa nič.Včeraj sem bila tako jezna ,smo imeli plane iti za morje ,pa pridejo ne napovedani obisk in to 12 oseb,no pa saj za zdržati je bilo.
aprilčica da ne bosta oba zakuhala,pol pa ne bo fajn...
legenda-m mi so se tudi pogovarjali z živaljski vrt,pa je zdaj taveča zbolela ,pa nič ne bo,pa drugič..
nejanejc vi tudi uživajt te sončne dni.
Tako sedaj ,pa spat,še prej pa domača naloga.
Lepo noč,predvsem naspano.

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4074
8.2.2011 11:45:56   
didi5
Ola - se ne čudim da je tukaj zatišje ker je net v tem vremenu čisto luftanje časa :)

Samo na kratko - mi izkoriščamo tole vreme na polno, čeprav bol na izi - pač tukaj v okolišu, sprehodi, danes gremo s prijatelji (pride potencialni zet naše Larike Uroš - malo je mlajši pa nič zato - glavno da bo imel dober avto user posted image user posted image user posted image user posted image ) gremo malo na en ribnik v bližini Ptuja, pol pa na en narezek k moji tašči (imajo kmečki turizem) - upam da bo naš otrok tak dobre volje kot včeraj (zaenkrat ne kaže dobro, ampak vsaj spi pa upajmo da več kot včeraj ko je dop. spala 1 uro pa do 19.00 nič - s tem da je prejšnjo noč bedela 4 ure). Čisto malo se vidi ena črna pikica da je začel končno 4 zobek prebijat - tako da se pripravljam na najhujše.

To je to - se slišimo ko dežuje :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?