|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
8.2.2011 12:03:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

danes gremo s prijatelji (pride potencialni zet naše Larike Uroš - malo je mlajši pa nič zato - glavno da bo imel dober avto user posted image user posted image user posted image user posted image )

Hahahhahahhahauser posted image user posted image user posted image Umrlauser posted image user posted image user posted image

Punce, uživajte s sončki na sončku - kjerkoli že boste, ste mi dale dobro idejo s telim ZOO-jem, le, da bomo mi še malo počakali, da se pocajtamo in, da potem pride nov val lepega vremena, potem bomo pa ponucali vašo idejo. B je pri babici in dediju. Ponoči je začel ful nemarno kašljat, vročine pa nima, zato sem kar rekla, da naj gredo ven na sonček, samo naj ga dobro oblečejo in pokrijejo ušeske. Vročine nimava več, sva pa "kot bi naju povozil traktor".

legenda: hehe, vsi štirinožci so zakon, ne?user posted image Uživajte v ZOO-ju, če ste šli.

nejanejc: vi pa uživajte v Lj. Mi smo danes tudi slabo spali, pa je zdaj že en mesec prespal celo noč, ampak, kašelj je naredil svoje, potem smo se pa božali, pa dudiko devali, pa se dojili, čeprav sem že skoraj čisto nehala. Mah, bo že.

Čau

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
8.2.2011 13:12:28   
Anonimen
Hallo...
No se na hitro malo javim...tamala še spi,tak ,da čakam ,da se zbudi ,da gremo kosilat,potem pa na Šmartinsko jezero na sprehod.Taveče je malo boljše z zdravjem.Noč je bila katastrofa,smo spali samo 1 urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Bi se igrala,skrivala ,smejala ,plezala sam spat ne-da bi zbolela nič ne kaže.Tak da aprilčica nisi edina glede slabe  noči.Moja je tudi tako lepo cele noči spala ,a zdaj je vse drugače... Mi pa rečemo ,če si tak -da kot bi te vlak povozil.
Tako ,uživajte na sončku.
Lp.

< Sporočilo je popravil levinjica -- 8.2.2011 13:13:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4077
8.2.2011 19:29:24   
nejanejc
hejla.. didi :) upam, da ste kaj zrihtali ane :)

aprilcica, upam, da bo skmal boljse, bosta boljse... vreme je res lepo

levinjica, 1 uro ponoci.. ojej... to je tko, kot 10 let nazaj, ko sem se kaj zdrzala brez spanja

mi smo meli kar le dan, sma nejc je bil malo tecko v vozicku... ma pol je spal in spal.. zdej se igra malo sam...

mirno noc vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
8.2.2011 22:27:53   
nizy
Pozdrav!

mi ne znese na vse forume špegatuser posted image

agha -čestitke za user posted image

vse razmišljate o novem naraščaju , tudi mene mal potegne ,ampak hvala lepa jih imam več kot dovolj, nikoli se pa ne ve , zarečenga kruha se največ naje user posted image user posted image

v glavnem pri nas bolnica Franja imamo že vse bolezni od bronhitisov, pljučnice, viroz itd. zdaj pa Azra kuha 39c pa neki izpuščaji se kažejo po obrazu , podobno škrlatinki , bomo videli ,kaj bo jutri iz tega user posted image v soboto naj bi ji rd praznovali , zdaj pa zgeda nič od tega user posted image user posted image

za nazaj nisem bralauser posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
8.2.2011 22:30:13   
nizy
še to Lamija cele noči prespi , zaspi pa sama v posteljici ,imamo 6 zobkov,teža 7990g, dolga 71cm,...od vseh mojih punc do zdaj ona najbolj pridna ,poje pa čisto vse kar ji pride pod roke ,...

< Sporočilo je popravil nizy -- 8.2.2011 22:34:15 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
9.2.2011 8:43:31   
Anonimen
Samo javim, da je B pokasiral od naju in je včeraj kuhal z 39,4. Potem sva ga ohlajala z vodo - kopeljo, pa s svečko sva zbijala, pa mi zdajle spet kuha, ni pa več tako hudo, ima "samo" 38,6. Je ful razdražljiv, cartal bi se, nosil bi se, nič ni sam, tako, da sem ga zjutraj še lulat nesla z mano. Je zelo malo, skoraj nič, pije pa kar lepo, ampak se preserava in noče čaja, tako, da mu dajem sok, da mi vsaj pije nekaj. HB imam moža doma, ker ne vem kaj bi drugače, imam jutri še en izpit.

Nizy: user posted image user posted image Hitro se pocajtajte!

levinjica: upam, da ste uživali na šmartincu, meni je tam zelo lepo. B je danes spet spal celo noč od 20.00 do 5.30, potem pa pri nama v postelji do 7.30. Se mu je pa kašelj ponoči umiril, mislim, da je bil včeraj kašelj kriv za nespanje.

nejanejc: B se tudi buni v vozičku zdaj, ker bi hodil zunaj, ima spet eno čudno obdobje, no zdaj smo tako noter zabakadiraniuser posted image Hudo mi je, ko bo šlo tako lepo vreme mimo nasuser posted image Gremo pa marca za podaljšan vikend na morje z novim avtom, pa da si vsi trije pljuča preluftamo - Zasavje sucks!

Lp

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
9.2.2011 11:01:27   
Anonimen
lepo mrzlo sončno jutro.
Ja vzunaj je kar mrzlo,včeraj pa tako topel dan.Na Šmartinskem jezeru uživali,potem smo še šli tašči,tak da je minalo lepop nedeljsko popoldne.Princeske so uživale.
Noč je bila prespana od 20-9 ure ,smo super spali-čudeži se dogajajo pri naši Emi.Sedaj mi spet spi...
Jaz pa malo tu gor ,malo na fb,potem pa kuhati kosilo,ven nič ne bom šli danes.
nejanejc super za lep  večerajšni dan.
nizy lepo da si se javila..user posted image user posted image vam pošiljam ,pa da se či,mprej pozdravite.user posted image user posted image user posted image za hči ,da je tako pridna.
aprilčica 1+2 je 3,tak je ponavadi prvo starši ,pol otrok ali obratno.Tudi v se pozdravit čimprej ,pa user posted image user posted image user posted image .
vozički no naša je pa sedaj rada v vozičku ,ko malo nazaj je bila kar kriza ,je kar ven silila ,tak da sem lahko za enkrat kar tiho...Imajo svoja obdobja ti naši sončki..
Tak lepo se imejt ,bilo kje boste,se še kaj javim.
Lp.

< Sporočilo je popravil levinjica -- 9.2.2011 11:05:49 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4082
9.2.2011 13:04:17   
legenda_m
oj

aprilčica fuuuuuuuuuuul jamrej tle gor boste sigurn jutr vsi zdravi, čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image ...ker avtič sta pa vzela? ja firbčna sm... sori... držim pesti za morje 

levinjica in nejanejc fajn za lepo preživet dan...

ah mi smo odpovedali zoo. kriva jst... čist brez energije... kr neki... šele pol zvečer ko sm pojedla dve šalci čokolinota sm k seb pršla... no vseen smo šli do enih jezer in ugotovil da je  ena zmrznjena mlakuža. niti sledu  o klopcah račkah zlatih ribicah rožicah... trapa jst... če je pa zima. baje so v rusiji ukinl premikanje ure. uf so pametni... ko bi še tle kj tazga uvedl...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
9.2.2011 13:06:32   
legenda_m
aja nizy čist verjamem da nimaš časa... tudi vam user posted image user posted image user posted image user posted image  za okrevanje...

še neki user posted image  sm študirala da naš še ni jedel kkšne zelene solate... a se to že daje? sj ne zdj ful kisano in slano... tko mal...kdaj se to sploh daje? ja čez en mesec bo šel v varstvo... in bo jedu rdečo peso... hahahaha to bi pa rada vidla ja... okus je ko bi jedel oprane štumfe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
9.2.2011 14:58:23   
Anonimen
levinjica: ja, sej ponavadi je tako, da se nalezemo. Danes je že moja mami bolana, ker ga je imela včeraj v varstvu in jo je očitno nalezel. Bravo za tako dolgo spanje!user posted image

legenda: ja, a niso pametni ti rusi? meni je to prestavljanje ure totalna bedarija. Aja, vzela sva pa Hyunday-a i30 karavana in ga čakava do konca meseca. Upam, da bomo zadovoljni, sicer pa: zdaj bo avto nov in karkoli se bo sfajfalo... ga bova peljala nazaj, pa naj rihtajo, garancije imava itak 5 let. Solata: jaz sem mu jo že dala za probat, kumarice tudi, peso ima fuuul rad, probal je tudi vložene kisle paprike,...

Še vedno mi ful štrajka za jest, sam itak ma dost zalogeuser posted image Saj se bo naglihal, vročino še ima, ampak ga je že polna bajta. Gledam na uro. 15.00, jaz pa še nisem nič nardila, kar nekaj se prekladam okrog. Blagor vam, ki ste zunaj.

Lp

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
9.2.2011 15:57:13   
Anonimen
legenda-m no boste pa drugič šli ,če vam včeraj ni uspelo.Glede solate je naša skoraj vse po malim ,najraje ima pa kisle kumare in papriko,da grize.
aprilčica a nov avto ima samo 5 let garancije?Naj B čimprej vročina mine,se boste vsi nalezli in zboleli.Moja ima pa tak apetit ,da bi vsake dve ure jedla,pa pije tudi veliko.Danes mi spi na tri ure po eno uro.Tak vem kaj me čaka...
Uživajte morem iti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4086
9.2.2011 17:25:38   
dacy
No lep pozdrav po dolgem casu :)
Prvo za seznamcek :

9. mesecev - 10085g ... 77cm
10 mesecev- 10200g ... 79cm

Malo sem prisla pogledat kdo vse se vedno sodeluje tukaj sploh in vidim da je ekipa se vedno enaka ... Meni ze ful primanjkuje casa za vse in nekako sem morala izpustit forum. No od mojega zadnjega javljanja je kr nekaj novosti pri nas ... ze lep cas veselo sibamo po vseh 4ih , se boj veselo se na noge postavljamo, zdaj imamo ze 4 zobke (vsi so spodaj), tudi krst smo imeli 6.2., po stopnicah mali siba kot da jih ni ... pol mora pa mami hitro ga dvignit in dol prestavit da ne bi slucajno probal se dol it sam ... vglavnem skoz dogaja ... in ze odstevamo dneve do sluzbe :( Prav brezveze ...
No mamo pa tud malo muhavosti z nasim lumpom ... kar naenkrat Aleksei noce vec spat v svoji postelji ... ce ga dam spat na kavc , v mojo posteljo ,... kamorkoli,... bo cist lepo zaspal ... ce pa ga dam v njegovo posteljo, pa krici kot da ga iz koze dajemo ... in pol mam jaz zdaj foro da ga pustim da zaspi na kavcu in ga potem samo prestavim ... ce se sredi noci slucajno ne zbudi, potem spi v posteljici do jutra, ce pa se zbudi pa zacne kricat takoj ko vidi kje je ... svasta ! No se javim se kaj , zdaj pa moram it ker mi ze vlece hlacnico in ne da mira ... igrace niso vec zanimive :)

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
9.2.2011 19:12:43   
nejanejc
dacy.. kako lepo, da napredujete :) ma pa res muho s tem spanjem, upam,da se kmalu uredi nazaj.. poznamo to vlecenje za hlace... jst tud nic ne nardim, da ni zraven mene ko sva sama... no, sej se zna tud sam igrat... ma vse bi prenesla, sam, da se ne zbuja ponoci... to me ubija... pa njemu tud nic ne koristi...

danes je spal enkrat dopoldne in enkrat v vozicku...malo po dveh se je zbudil in zdej je se kar pokonci... vmes sem misnla, d abi sla spat, pa je glih tata nazaj prsol in se je tkoj zbudil, pa nevem, ce je pol minute spal.. nevem tako je... sej vem, ponoci je spal 9 ur, pa se vmes se je zbujal... cez dan pa kar 2 uri vse skupej skorej

drugic v vozicku ni vec spal, smo sli bolj na hitro pred temo malo naokoli....

aprilcica, upam da se benjamin spet vrne na stare tire...drzim pesti

levinjica... kako lepo je vasa spala, jst sanjam, da bi nas tudi :)

legenda... jst tud nejcu kasico pojem, ce je on ne.. moj pa sma cokolino poje, drugo mu ne disi

lep vecer...

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
9.2.2011 19:51:26   
agha
Ojla!

Najprej hvala vsem za odgovore glede vreč za spanje. Saj vem, da je že nekaj časa mimo ampak vseeno. Mi jo še vedno rabimo in mi bo vsak vaš odgovor prišel prav.
Vidim, da se je spet ful dogajalo in zelo lepo, da ste se oglasile punce, ki vas dolgo ni bilo (še dlje kot meneuser posted image ).

Aprilčica -  jaz sem nehala dojiti, ko je bil mali star sedem mesecev ampak zato, ker se je samo še 1x dojil in to ponoči in smo ga skinili. No, malo pa tudi zato, ker smo hoteli še enega.user posted image Lepo, da ti je na izpitu šlo dobro in super za avto. Pa user posted image user posted image user posted image , da se vaš Benjamin čim prej pozdravi.

Legenda -  glede solate...Mi smo bili zadnjič pri tašči in mu je ona na drobno narezala motovilec (ga imajo doma v tunelu, pod folijo celo zimo) in zraven je dala kuhan krompir, gor pa malo olivnega olja in limonce in je naš otroček to prav z veseljem jedel. Probala sem mu dat še rdečo peso, ki je pa ne mara in tudi solato je samo ven pljunil.

Drugače pa pri nas HB vse po starem razen tega, da so me slabosti zdaj za nekaj dni zapustile in upam, da se ne vrnejo več.

Imejte se fajn!!! Pa dobr spančkite!user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
9.2.2011 20:04:27   
dacy
mam lih 5 minutk casa tak da na hitro napisem se jaz za solato ... nas je jedel z nami pri kosilu zeleno solato s krompirckom ... cisto normalno narjeno (sol, bucno olje, kis in voda) pa tud vlozeno zelenjavo je ze jedel ... se mu je kr dopadlo to da je malo kislo :) Zdaj pa letim malega porihtat :)

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
9.2.2011 20:44:58   
agha
Še jaz... nekaj sem pozabila. Jaz sem našemu dala prejšnji teden olive in je bil čisto nor nanje.user posted image user posted image Zihr mi jih je 5 pojedel, če ne več. 

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
9.2.2011 21:57:19   
barby88
živjo deklice :)
hja lepo vreme sonček pa smo use zunaj:)
naša se je lotila sama pobirat zaj brez moje pomoči :) pa pogovarja se kot velika:)
sem ji mogla punčko kupit ker jo je eni deklici hotla kar vzet:) to da ja ne:)
učeraj smo meli 10 mescu pa smo torto nardili...-barbiko:)

drugače sva se z mojim menla da bomo še počakali z avtom.....da se lotim delat pa to....dokler še lavfa bo pol bomo pa mogli kupt:)

dans sm bla pri vedeževalki:) hja me je soseda prepričala.....pa sm rekla gremo probat:)in sm vesela ja...upam da se to resnično zgodi....sicer ne vem kdaj ampak imeli bomo še eno -fantek:) boo vidli....glede financ mi je pa rekla da zej bomo šparali za 2 leti bomo pa zidali hišo na drugi lokaciji tko da super...sem bla prow vesela.....za aylo mi je rekla da je sicer trmasta ampak prida pupka ki nas bo navduševala:)

glede solatke pa tega...naša obožuje kislo...je videt da sem v nosečnosti pojedla veliko kislega:)kumare papriko olive solatko ji dam sam kaj ko namest da bi  prežvečla kr poje pol se ji pa zaleti:)

ekola tako pa sem se malo razpisala:)
mejte se fajn..uživejte lepe dneve:)

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
9.2.2011 22:46:30   
legenda_m
torej solata definitivno... zadnjič sva duhala in probavala limone. morale bi vidt njegov obražček user posted image user posted image user posted image  no sj ga nism tiščala v tisto limono, je sam hotel :) ma ja jest tko kot mi... sam mi2 sva bol razštelana kar se glede prehranjevanja tiče.... se bo treba mal uštelat. skuhala sm mu tud pudnig pa ga niti pol žličke ni pojedel. se je spakoval še bolj kot pri limonah... zgleda da je res bolj bio eko baby. al pa tud ne glede na incident s špinačo... mah kaj jst vem... skratka zaključek o špinači- špinača je tko kot mivka. povsod zleze pa težko se je je znebit...

dacy ful huda frizura, res ti paše... ja aleksei je že cel mož in čestitke za krst!!!

barby sm se nasmejala temu s punčko :)). nj se ta dobre vedeževalkine napovedi uresničijo. ta slabe si pa itak preslišala ane

agha držim pesti da slabosti ne bo več nazaj

nejanejc tebi pa res želim da si nejc uredi tole spanje

jst grem pa tud zdj... jaka je prejle ustal v posteljici in sm mu rekla da pridm prec. sam mal grem še na net :) no zdj pa kr spi...

nočko

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
10.2.2011 14:57:55   
mamika25
Hej!

Spet eno brzinsko javljanje.
Nina spet pokasirala eno virozo. Ponoči je kuhala z 39 vročine, kašlja in šmrka...user posted image
Stara mama je Maja odpeljala na sprehod (HVALA TI MAMA!!!) da se mal prelufta, mamo ful sončka danes. Jaz sem v miru umila taveliko (je vsa smrdela od bruhanja), pa skuhala pa mal pospravila.
Smo bili v Kr.Gori čez vikend, smo mal smučali, tamala dva sta uživala na sankah.
Maj še naprej vztraja s svojo "žlehnobico in trmico", čeprav je verjetno še prezgodaj da bi vedel kaj je to trma,... sem pa precej taka "popustljiva", pa mi pol to vrača z tečnarjenjem.

Glede hrane, pa je tako, da obožuje vse mlečno (skute, jogurte, mlečne kaše, mleko, zdenka sirček, sirne namaze...), banano sovraži, se kar trese od hudega če jo vidi, pa pol mal zakamufliram pa mu jo zmešam z kivijem, jabolkom..., rad je kompot z piškotom, vse vrste juhic, meska mu še miksam vmes... je pa precej zafrknjen, ker noče jest v koščkih pa mu še precej pasiram. No juho že poje.

Delat grem 7. marca (moram povedat, da se veselim), čeprav od te porodniške skoraj nič nisem imela. Torej še slab mesec pa veselo na delo. Sem pa skoraj prepričana da ne bom več imela otrok user posted image . To kar počne mali je zame res too much user posted image .

Aha, če se ureja še seznam (sem mal gledala nazaj), Maj 9.mesecev - 77cm in 9980g.

Lep pozdravček!

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
11.2.2011 10:42:30   
Anonimen
Waaa, kr use mi je zbrisal, sm zgleda smeškote kopirala, namesto besedila.

Ful sem depresivna, beda od bede, kr neki...

Tamalega sva včeraj, ko sem prišla iz Mb (pisala izpit, ziher zaj..., prazna glava, sem bila ko lupina, komaj sem čakala, da grem domov) peljala k P, ker je kašljal kar neprekinjeno, vročino je imel še vedno, slišala ni nič, meni se še vedno zdi, da hrope, ima pa polno sluzi v grlu, je še vedno ne, če se kašelj ne bo zmanjševal morava nazaj. Jedla sem šele zvečer (prej samo zjutraj ob 6.00 kos kruha), ker, ko sem prišla domov ni bilo itak nič skuhano, ker kuham lahko samo jaz medtem, ko cel dan skačem za malim. Aja by the mim: vmes še cote perem, jih obešam, dam v pomivalca, iz pomivalca, spucam šporhet, za tamalega pripravljam za jest,............................. Potem sva itak takoj letela naprej in prišla domov ob 20.30. In me še zdaj boli želodec, mi gre kar na bruhanjeuser posted image

Ven pa ne smeva, perfect...

Uživajteuser posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 11.2.2011 10:46:44 >

(odgovor članu mamika25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
11.2.2011 10:49:28   
Anonimen
Zdravo.
Kakšno zatišje je tukaj,vse vzunaj in uživate še zadnje mesce z sončki.Mi smo imeli včeraj posvetovalnico-smo na hitro zvedeli ,da jo imama.Pa spet ni bila cepljena ,ker je malo prehlajena.Pa kri je mogla dati,pa ni nič posebnega bilo.Pa nič jokala ,ko so jo kri vzeli skozi zdravnico gledala in smejala.
Drugače pa nič novega .1.mesec še pa se mi izteče porodniška potem ,še pa en mesec doma pa služba.Upam ,da ne zadolgo,da bom spet doma.Za vrtec imam vse urejeno,sam zdravniško potrdilo zadnji teden še dostavim.
dacy lepo ,da si še prišla malo nas pogledati.Ve, ,da ti zmankuje časa za vse.Super za krst ,frizurca ti zelo paše.Ti  tudi odštevaš zaden mesec do službe .hitro je minilo ,pre hitro.Moja pa ima finte  v stolu za hranjenje ,sploh noče notri biti več,na navadnemu pa sedi brez problema.
nejanejc se vam je spanje malo porihtalo ,le tako naprej Nejc.
agha sem ti že na zs napisala ,pa ti bom še tukaj.Super ,da so slabost minile.le tako naprej.
barby o si šla malo vedeževavki..jaz nisem preveč za to ,ker slabo takoj nese ,dobro pa veliko krat ne ,če bo pri tebi držalo ,bo super.Ja za to punčko sem ,se pa jaz tudi nasmejala,boljše druga ,kot njena.
legenda-m a res pudinga nima preveč rad.Moja bi pa sam to jedla,posebno ,če ji dam smetano zraven.
mamika najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za Nino,da se čimprej pozdravi.Super za uživanje v Krajnski gori.Si je treba malo privošiti ,pol ko bo služba ,bo bol težko.Ja ti verjamem ,da si bolj malo imela od te porodniške in da komaj čakaš ,da greš v službo.Ni faj če so otroci bolani ,pa moriš v bolnico itd...Pa pridna tvoja mamica ,da je vnukeca pazila.
Tako to je nahitro Ema mi spi,jaz grem kosilo kuhati,moj gre na teren z kolegu.
A kaj spremljate debate na fb otroci letnik 2010.
Uživajte.

(odgovor članu mamika25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4096
11.2.2011 10:57:46   
Anonimen
aprilčica res ta rr šteka na veliko.Ja bogi B.Kja pa je rekla P,je kaka viroza ali samo osnovni prehlad z vročino.Ste dobili kakšne zdravile.Moji včeraj ,kot sem že napisala sploh ni posvetovalnice -osnovo,kar mora bit kg,teža pregled naredila ,ker je prehlajena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4097
11.2.2011 11:57:02   
Anonimen
Ma, sploh ni rekla nič kaj je in kaj ni, da lahko, da se kaj na pljučih razvija, ampak zaenkrat ni videt nič. Da je bolan ( ja, kaj pa drugega), pa da ima ful sluzi v grlu, da je treba to nujno spucat, drugače bo šlo na ušesa naprej, pa da ne smeva nič ven, meni se že meša. Dobila sva samo operil P - itak na bel recept. Upam, da ne boš dolgo s službiuser posted image user posted image  

Od sošolke tamecen pa danes bruha ko vidra, upam, da nisem jaz kaj včeraj na njo prinesla in ona naprej na malega. Grozne so te virozeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4098
11.2.2011 12:25:21   
Anonimen
aprilčica meni je napisala včeraj recept za Tobrex raztopino za v nos.Sem pa že prejšnič ugotavljala ,da je z tem recepti zelo različno.Če potrebuje Operil ,ga dobi na zeleni recept ,če pa ni tako potrebno ,pa kar na belega ,sam da plačujemo ,pa tako zdravstvo.Kar bodita notri,če se razvije na učeske je hudo ,na pljuče pa lahko pride pljučnica.Saj bo še veliko sončnih lepih dni ,mi smo tuid kar notri ,pa je samo prehlad.Lp.

< Sporočilo je popravil levinjica -- 11.2.2011 12:26:22 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4099
11.2.2011 13:04:01   
amelie
aprilčica, Žiga ma tud polno sluzi v grlu, sva šla po prospan v lekarno, dajem mu obkladke iz praženih kamilic, pa prevrete kamilice za vdihavat, kolikor mi uspe. Litre fiziološke v nos in to je to. Je bil v enem dnevu boljši, po treh dneh pa že skoraj super. Je pa res, da ni nič kuhal ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

2. porod
ksenci

kako bi opisali 2. porod?

isti kot 1. (27%)

hitrejši in majn boleč kot 1. (40%)

daljši in bolj boleč kot prvi (9%)

drugo______________ (24%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!