Anonimen
|
Zdravo. Kakšno zatišje je tukaj,vse vzunaj in uživate še zadnje mesce z sončki.Mi smo imeli včeraj posvetovalnico-smo na hitro zvedeli ,da jo imama.Pa spet ni bila cepljena ,ker je malo prehlajena.Pa kri je mogla dati,pa ni nič posebnega bilo.Pa nič jokala ,ko so jo kri vzeli skozi zdravnico gledala in smejala. Drugače pa nič novega .1.mesec še pa se mi izteče porodniška potem ,še pa en mesec doma pa služba.Upam ,da ne zadolgo,da bom spet doma.Za vrtec imam vse urejeno,sam zdravniško potrdilo zadnji teden še dostavim. dacy lepo ,da si še prišla malo nas pogledati.Ve, ,da ti zmankuje časa za vse.Super za krst ,frizurca ti zelo paše.Ti tudi odštevaš zaden mesec do službe .hitro je minilo ,pre hitro.Moja pa ima finte v stolu za hranjenje ,sploh noče notri biti več,na navadnemu pa sedi brez problema. nejanejc se vam je spanje malo porihtalo ,le tako naprej Nejc. agha sem ti že na zs napisala ,pa ti bom še tukaj.Super ,da so slabost minile.le tako naprej. barby o si šla malo vedeževavki..jaz nisem preveč za to ,ker slabo takoj nese ,dobro pa veliko krat ne ,če bo pri tebi držalo ,bo super.Ja za to punčko sem ,se pa jaz tudi nasmejala,boljše druga ,kot njena. legenda-m a res pudinga nima preveč rad.Moja bi pa sam to jedla,posebno ,če ji dam smetano zraven. mamika najprej za Nino,da se čimprej pozdravi.Super za uživanje v Krajnski gori.Si je treba malo privošiti ,pol ko bo služba ,bo bol težko.Ja ti verjamem ,da si bolj malo imela od te porodniške in da komaj čakaš ,da greš v službo.Ni faj če so otroci bolani ,pa moriš v bolnico itd...Pa pridna tvoja mamica ,da je vnukeca pazila. Tako to je nahitro Ema mi spi,jaz grem kosilo kuhati,moj gre na teren z kolegu. A kaj spremljate debate na fb otroci letnik 2010. Uživajte.
|