Anonimen
|
Pozdravljene. Kako kaj?Mi smo uredu,ponoč smo spali tak tak ,spet eno uro bedeli.Počasi bo treba iti kuhati,kosilo. tropical ja lepo ,da si še malo seznam prilepila. nataša35 res si dobra,da vse zmoreš,kljub temu ,da si bolana za tebe ,da se čimprej pozdraviš. aprilčica po pravilih naj bi se dve leto čakalo.Prej zanosiiš,bolj boleče imaš.Moja sošolka je zanosila ,ko je bil prvi sin star7 mesecev,nosečnost je bila tvegana zelo.Ko je le rodila ,imela tudi carskega je imela take bolečine ,da 1-2 meseca sploh ni mogla sama ostati ,tega si ne predstavljam ,pa še malega otroka ,ki je zelo jikal ,zvijalo ga je....Tak da je dober počakati,tak se pa tudi ne mudi.Ja lepo vreme je napovedano,mi gremo v nedeljo za morje.Jutri pa uživat v čokoladne sanje v Podčetrtek.Uživajte ker pač boste. carski rez če je velika razlika med 1in 2 otroku,lahko tudi po naravni poti rodi 3,je pa tvegano. legenda-m ja 7 še lahko oddaš.A res ti imaš tudi rojsni dan 27.3.? amelie a sta se tvoj in moja zmenila, da bosta kakala ponoči ,moja je tudi dvakrat. nejanejc a spet ste bideli ,tak kot mi ,mi smo spet 1 uro.A je kaj v zraku ali kaj drugega?Sedaj še gre nekako ko smo doma ,pol ko bo služba ,bo pa bolj kritično,če bomo budne noči. tintin naj čimprej mine glavobol. katy jaz imam tudi bolečine pri ovuluciji,tak da je za nekaj dobro ,da vemo kdaj bomo šli v akcijo.Sma že dve taki. Zakaj si zdaj nebi upala še enega imeti? No tako ,sedaj pa hitro kuhati.Pol pa gremo malo v Celje po dolgem času pogledati,pa malo eur zapravljati. Lep sončen dan vsem ,pa pametno ga izkoristite.
< Sporočilo je popravil levinjica -- 4.2.2011 11:05:54 >
|