|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
6.12.2010 20:25:43   
tintin
Legenda, sam da je Jaka boljš

evo, men je tale brošurica o vročini res zakon, notri piše vse kako in kaj:
http://www.zzzs.si/zzzs/info/egradiva.nsf/0/527c766781502cc6c1257280003c14bc/$FILE/Moj%20otrok%20ima%20vrocino_december%202009.pdf

Agha - super za piškotke, pašejo a ne:) No, jz sem notri dala še mal lim. lupince in malo rumove aromce:)
Aja, katero gremo si za obraz nabavila?

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
6.12.2010 20:32:23   
tintin
aja, škorenjčki...mi imamo trenutno take iz krzna:
http://www.fellhof.com/DE/Fellhof_Produkte/Babywelt/
sem super zadovoljna...nogice ful tople.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
6.12.2010 20:43:47   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: agha

enkrat sm šla po temi zapret okn v dnevni in se zaletim v psa in reče noga. zaprem, hočm it in potem naenkrat ku ku vidim te. skor sm se pokakala. tko sm se ustrašla.

Legenda - na tole sva se pa z mojim zdajle nasmejala do solz!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tud user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Včeraj je mojo psičko tud prestrašil, je spala ob njem na kavču in se vmes v spanju očitno nekaj premaknila, kužek ji je rekel Rad te imam, psička pa v luft, rep med noge in v zavetje pod stol user posted image  Sklepam, da ji ni do resne zveze user posted image  

Agha, pa 'zajčku' sem se tudi nasmejala, verjamem, da je ful posrečeno izpadlo user posted image  

Moj zlati otrok mi pa lupčke daje user posted image  Seveda še ne zna tapravega lupčka dat, ampak zadnje dni se je ful pogosto z odprtimi usti zaril v moj obraz in zraven nekaj momljal in sem ga vsakič vprašala, če mi je dal lupčka. In je očitno skapiral, ker zdaj mu rečem, daj mi lupčka, pa me zgrabi za ušesa, odpre usta in jih nasloni na moj obraz, da sem vsa slinasta user posted image  Superkjut user posted image  user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
6.12.2010 21:41:10   
agha
Tintin - kupila sem Wind un Wetterbalsam od Welede, mi je všeč, ker se lepo razmaže. Ga je pa 30ml in stane nekaj čez 6 EUR.

Amelie - ej, naša dva sta si pa res podobna. Naš mi že kaka dva meseca daje te "mastne" ljubčke, še posebej ga dobim, če me nekaj časa ni pri njemu ali pa če hoče biti pri meni.user posted image user posted image user posted image Ful, ful lepo! Se je pa treba kar obrisat po njih, ja!user posted image
user posted image user posted image user posted image za tvojo psičko in resno zvezo!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
6.12.2010 21:58:18   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: agha
Amelie - ej, naša dva sta si pa res podobna. Naš mi že kaka dva meseca daje te "mastne" ljubčke, še posebej ga dobim, če me nekaj časa ni pri njemu ali pa če hoče biti pri meni.user posted image user posted image user posted image Ful, ful lepo! Se je pa treba kar obrisat po njih, ja!user posted image

Ja, imava ista scrkljanca user posted image  user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
6.12.2010 22:19:59   
barby88
živjo..ja en lep čas me ni blo amapk ni blo časa smo meli koline včeraj je blo lepo vreme tako da smo šli ven danes smo tud malo pohajali:)

no nam je miklavžek prinesel pametnega kužka:) haha ga ma mala ful rada...je pa res da se kr spomni pa govori in poje:) heeehe
potem knjigico z živalmi ki se oglašajo in še eno kjer tipaš dlako pa še eno  pa bodije pa trenitko pa še neki za v banjo pa itd......copatke...jaz pa nisem bla pridna dobla sam 2 čokoladi:)) hehe

no danes me je mala prav malo razkurla zjutraj...vstala ob 6h in ni šans nazaj zaspat sm jo uzela k sebi pa ni hotla spat in potem sm jo nesla nazaj in zaprla vrata od sobe in se ulegla...en čas je bila tišina in potem ammmmmm,ejjjj,ooooo, in pol kr naenkrat TATA...in to non stop ene 6x ponovila:) hehe tatko bil ponosen:) in zaj ko sem jo dala spat isto TATA.....hehe kok je smešna

no dans sm opazla da bomo dobili še en zobek kmalu:) in to dvojkico zgoraj:))hehe...kmalu bo 5 zobek:))

nč grem se oglasim še kaj ju3:)
lepo se mejte:)

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
7.12.2010 8:41:54   
Anonimen
Dobro jutro!
Smo se naspali!!Malo je bilo premetavanja pa ni bilo sile!Sedaj se princeska igra za dojenčku,ga je dobila včeraj od babice za miklavža,pa za oblečit tudi!
Naša je začela z rokico dati papa!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vsak dan kaj novega vidimo in slišimo!Čeblanje  in govorenje je pri nas tako at,gogo mama ,baba ,tet,ded -no že kar nekej!
Včeraj sem zlikala hb,za en čas bo mir!!!
tinti super za blazino!
agha naša je tudi tako smešna bila za odperanje daril,vse usta....
legenda-m si se kaj ustrašila ,ko je kar naenkrat nekaj začelo govoriti?Zgleda ,da res Jakecu nekaj ne paše!!!!
amelie super za prebližne ljubčke!!!!
barby ja mamica zutraj je treba vstati..Naši sončki boi se igrali ,peli,govorili ,sam spali ne!!!
Sedaj pa jest ,me čakata dva trojanska krofa ,mi je moj včeraj prinesel!!!
Ati spet v službi ,zadnje časi hodi samo domov spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Se še kaj javim!!
Lep pozdrav!

(odgovor članu barby88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
7.12.2010 9:52:26   
nejanejc
ojla.. kasne so te vrazje babnice? mi ni nic jasno

danes smo obupno spali, oziroma jst slabo... nejc pa nevem, skoz je kaj jokal in jamral... na uro al pa se manj sem se zbujala... zaspal je na flasi in to pred 22... je nazadnej spal ob 17ih za pol ure... mrknu ene 20 do 22...
malo se mi zdi, da ma vrocine... ma mu nismo uspeli zmerit... bom prebrala brosurco, hvala tintin

jst sem zmozgana, smo slabo spali, se opravicujem...ce sem tecna

agha, ful lepo za predstavo :) pa vidim, da si piskote ze lepo obvladala, sem vesela. Ja lepo, da tko lrpo govori.

legenda, ma ta kuza je zakon hehe :) vrocina pa lepo, da je padla

tintin, super ceveljcki in lepo za darila

amelie.. pa agha... nas je isti... sma ne sam lupcki on se se stiska in stiska... je prav po meni hehe

levinjica, upam, da ti kaj vec uspe nardit, si ful pridna mama

barby... tata :) nas je vcerejreku tete... ma sam enkrat... nas bolj malo govori...

natasa, upam da bi Simon kmal boljse

aja, nas se je pa z lonckom igral vceraj, je pogledal kaj je notr.. ni pa zlagal kock notr..jih je rajsi probal z zobki

lep dan, ma nevem, ce bomo sli vn :(

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
7.12.2010 9:56:24   
country
Jutro!

Sicer sem že nekaj časa pokonci, ampak sem še vedno zaspana. Včeraj smo imeli stiskalni dan, smo se vsi stiskali in mojali na sedežni in gledali Grinča kako je ukradel božič. To z mojim gledava vsako leto takle čas.
Zvečer sem bila pa tako uničena da sem resno razmišljala a naj grem pod tuš a naj se kar sesedem.
Danes sem pa odkrila zmagovalno kombinacijo za moja dva kar se zajtrka tiče - skuhala sem mlečni gris in dala zraven banano. Čisto se jima je trgalo, pojedla sta tri globoke krožnike!user posted image  In ko sem se potem zraven usedla k svojemu zajtrku sta se pritoževala kot da sta še lačna in zakaj jima ne dam več za jestuser posted image

No, da vas še malo pokomentiram, sem šla še enkrat brat za nazaj:

tintin te čisto razumem. Jaz imam tudi največ dela s starejšo. Trenutno je tako zamišljena in v svojem domišljijskem svetu, da moram vpit če hočem da me sploh sliši. To da prej 20x lepo povem itaq nima veze...

Od malemaše smo mi kupili copatke. Pa so čisto enake kvalitete kot uni iz pikapolonice, le da so v malimaši 2x dražji.

Srečanje - a ve ste vse iz Kranja? Jaz pa nas napokam v avto in grem lepo dol v garažo. Tam pa ni snega in lahko v miru pakiram dvojčke v voziček. No, legenda_m napišem zs in številko, pa se po tel potem dokončno zmenimo. Kar se pa petka tiče pa še ne vem kako bom, ker greva z Žigom v četrtek v Lj prespat na pediatrično, spet mu bojo snemali cmcrf - kontrolni tokrat. Bom videla kdaj greva nazaj. Mogoče se oglasiva v duu nazaj grede.

Piškoti so uspeli. Dala sem noter še malo limon, pomaranče in cimeta, zdaj pa čakam da okusi ven pridejo.

Plenice imamo pri nas vseh sort. Od papirnatih müllerjeve in hoferjeve, če kdo prinese pamperske, sicer pa racmanke in bum genius. Pralne premočijo lulanje, papirnate spustijo kakanje, razen če previjam kar naprej, se pravi ko vstaneta inpo vsakem obroku to je 8-9x na dan (a tolko to prideuser posted image user posted image ). Za ponoči imamo papirnate, pa so tudi že premočile da sem sredi noči menjala posteljnino, pa čeprav imata naša čmrlja žaklje goruser posted image

To da že tako mali otroci točno vedo kako naj nas vrtijo okoli prsta pa tudi vem. Afektni napadi so v bistvu izsiljevanjeuser posted image

Hvala lepa vsem za user posted image  in lepe želje. Tudi jaz želim vsem bolnim da se čimprej pozdravijo in vsem ki jih drži luna naj jih čimprej izpusti!

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
7.12.2010 10:31:43   
barby88
levinjica:) hehe samo naša spi do 8h zadnje čase sdam na miklavža je ustala prej po eni uri pa bla že čist zaspana......tko da to je sam ihta:))

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
7.12.2010 10:37:25   
Anonimen
Javim, da sem še med živimi. Avto gre jutri na popravilo, ker smo se v nedeljo počili - nas je ena ženska spregledala in nam zapeljala ven.
Mali stoji kjerkoli lahko, tudi v stajici se sam dvigne. Spi spet nič od nič, tako da sem res utrujena. V kopanju je neizmerno užival.

Si pišemo.
Bodite lepouser posted image

(odgovor članu barby88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3411
7.12.2010 11:48:46   
legenda_m
tud jst sm dons zaspana, kaj pa vem, recmo da sm kr spala. recmo.
nejanejcuser posted image user posted image . tud naš govori bolj malo, ko pa pride njegova kolegica tamala se mu pa strga pol je pa aaaaaaaaaaa pa atatatatata ededededede... se mi zdi da je nejc čist tipičn moški, ki govori tkrt kdr mora kj sporočit. če pa nima kaj, je pa tiho, punce smo že v osnovi bolj čveke. tko da kr brez skrbi. klub vražjih babnic je pa tiste k mamo user posted image user posted image user posted image  nazaj. in pa mislm da je nejc prišepnil jaku da je ful dobr bolj pozno spat hodit. no zdj pa da vidm kok bom pametna in kok ga bom lahko zmatrala. vročino jst merm kr pod pazduho z digitalcem. mu naštimam in pol ga stisnem in govorim kko je moj moj in potem že zapiska, v bistvu kdr jo je mel do zdj sm zmer vedla da jo ma, ker je bil drugač topel kot pa običajno. sam zanimala me je vrednost.no zaenkrat je vročina šla. v nosku so pa smrkli. in se dere. kr tko mal. pol k mu pa vse ven posesam pa z nasmehom reče deeeee. 

country naš ima na srečo čvrst kakec (a ni to tud ena reklama). jst se drugač tud vozm v kranj. sm iz okolice. upam, da bojo rezultati cmcrf dobri.

levinjica sm se res ustrašla, k je blo kr iznenada. no sm se pol sama seb režala... in tud mene čaka likanje oz zlaganje. res se mi ne da. jst ne vem kdo je izumu da mormo po svetu hodit polikani. na srečo moj vsaj srajc ne nosi. ma 2 za posebne priložnosti.

barby ane kko se pol atijem zdi, k je prvi zlog tatata.  nč se sekirat tud mama bo zdj zdj, m mal kasnej pogruntajo. koline- spet sm se spomnla na otroštvo pr stari mami. a mate drugač kmetijo doma?

amelie slinasti lupčki so zakon ane :) user posted image

tintin ful pridna da sta šla ven, jst še zmer delam na sonce. sam tkrt mamo ponavad pr nm vročino.user posted image  in ful hudi škornčki in škornji. in ostalo.

agha se bom lotla telih piškotov enkrat, ko bom bolj naspana.

nataša35 naj se simon čimprej pozdrav

lep dan

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
7.12.2010 11:56:23   
legenda_m
aja country sm dobila zs in poslala nazaj

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
7.12.2010 12:01:07   
nejanejc
ma hvala za odgovore legenda... sem res za casom vidim :)

nejc je sol zdej spat... razmisjlam, da bi sla kar zraven njega... ma po drugi strani bi pa rada sla na sprehod.. vrocine se nisem zmerla, ma zgleda malo manj topel kot vceraj zvecer...

tintin, agha kako je kej zunej v Kranju? mogoce se potem opogumimo, ce zmerim vrocino, če je itn...

Neposredna povezava do sporočila: 3414
7.12.2010 12:18:56   
nejanejc
oj... ma ne gre spat... moj mama me malo gnjavi s stajco, d ajo morem nabavit, da bo nejc notr, da si en bo kakj naredu.... da bo se naucu dvignit in oh in sploh...

ma jst mislim, da se da tud brez stajce zivet, a ga lahko dam v postlejco, ce bom glih mogla na wc... ce kaj kuham, pa ga mam malo na oceh, sicer ne ves cas... ma nevem... malo mi je nardila slabo vest...

vem, da ste ze neki govorile o tem... in niste glih ful pohvale tega...

aja, tintin.. super za blazino... meni se zdi fajn... sam nas dragi nejc se rad skotali dol...pa se plazi po tleh

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
7.12.2010 13:02:47   
country
nejanejc ne sekiraj se zaradi stajice. Pa kaj potem če je nimaš. Saj smo jo mi imeli ko smo dobili prvo dete, ampak samo zato, ker je bilo takrat stanovanje narejeno za odrasle. Res bi si lahko kaj naredila. Ampak potem sva z mojim preuredila prostor za prostorom in od takrat je bila v stajici samo zunaj ko je bilo še premrzlo da bi po ploščicah plazila in pa enkrat na vrtu, ker je sicer samo zemljo jedla. Po tem je nismo več uporabljali. In zdaj sem ful vesela da je stanovanje primerno za otroke, saj si ob dvojčkih ne predstavljam še enkrat preurejat. Lahko gresta kamorkoli, edino ptiča moramo še malo višje prestavituser posted image  da ne bo tako kot pri legendi.
Če pa že misliš vseeno stajico imet pa kupi raje tako z lesenimi letvicami, ker se otrok lažje pobere ob njih, v mrežastih pa se jim prstki zatikajo v luknjice, pa lahko odgriznejo tisto gobasto na vrhu. Ni fajn.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
7.12.2010 13:10:58   
nejanejc
oj...hvala country...za leseno nimamo placa... mamo kak vogal, ko se lahko butne...

sem pozabla rect, da srecno v cetrtek :) pa upam, da se vidimo v petek

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
7.12.2010 13:18:12   
Anonimen
Pri nas je sitnoba ,sitno ,sitnoba....
Sedaj na hitro komenteram ,čakam ,da se Ema zbudi ,da gremo kosilat..
nejanejc pri nas je tudi bila slaba noč,se ti predružim!Glede stajice ti je country že napisala .Jaz bo samo nekaj svojih besed dodala.Jaz jo pri Emi nimam imam kar prenosno posteljico za to namenjeno ,je kar rada v njej,najraje pa na tleh na puzzlih!Pri Nini sem jo imela ,pa se je poznej začela na noge postavljat ko Ema ,ko ni v nje!Tak ,da ni nič narobe ,če jo nimaš!!!Lesena je pa res boljša.Moja je kar veliko tudi v kinderpetu in
se je tam začela postavljati in dvigovati na nogice!!!
country tole z banano in grisekom ni slabo.Naša zadnje čase veliko poje ,jo ne morem nahraniti.Imam posodico 300ml za te kašice mlečne ,mi poje  vse -pa še 200 mleka povrh.Samo ,da radi jejo otroci ,a ni tako!
barby saj vem ,da je vaša pridna za spat.Je morala prej vstati ,da je pregledala darila,ki ji je miklavž prinesel!Naš je tudi ponavadi čez eno uro zaspana!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
legenda-m likanje ..no meni hvala bog ni treba likati srajc
mogoče 1-2 letno.Se pa kar veliko nabere otroških oblačil.Za nas ni toliko ali pa!!!!
Grem pogledat ,če še naša sitnoba spi,slišati ni nič po varuški ,da bi se zbudila!!!

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
7.12.2010 17:27:05   
tintin
nejanjec - zun je blo danes vlažno :( bljak...

stajca - nismo mel in nimamo. Je povsem nepotrebna stvar, tud jaz ne bi bila srečna v ogradi :( Otrok mora bit čimveč na tleh, dviguje se pa lahko ob kavč, stole...pač nevarne zadeve prestavimo malo na višino ali damo "pod ključ" (uporabimo raznorazna varovala).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
7.12.2010 17:28:11   
tintin
aja V2 se pri nas ful dviguje na noge, pa tud pade vznak kdaj pa kdaj...sej se naučijo! 

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
7.12.2010 19:46:57   
agha
Hoj!
Midva sva bila tudi zunaj in se pridružujem tintin - bljak!user posted image Joj, tako pogrešam sonce! Mama pravi, da je danes gledala napoved in da je od petka naprej sonce napovedano, tudi za naslednji teden. Močno, močno upam, da je res, ker neskončno pogrešam sprehode v lepem vremenu!

Stajica - mi je nimamo. Sva si v dnevni sobi postavila prenosno posteljico in po 14 dneh se nama je zdelo, da je na rabiva. V bistvu nisem skoraj nikoli noter dajala malega. Ko grem na wc, ga pustim na blazini in običajno ga tam nekje tudi dobim, včasih se pa kam odkotali pa kaj, pa kam pribije pa kaj... Večkrat na dan ga dam v njegovo posteljico, kjer ves vesel pohajkuje ob ograjici, jaz pa vmes kaj naredim v sobi, drugje ne. Mislim, da stajica je sicer kul ampak ni pa nujno potrebna...stvar odločitve.

Barby -  bravo za klepetanje!user posted image user posted image Imam občutek, da so punčke hitrejše od  naših fantičev! klepetave že od malih nog!user posted image user posted image
Country - upam, da se v petek vidimo! Pa user posted image user posted image user posted image za kontrolo!

Aprilčica - samo, da ste celi vi!!!!

legenda - jaz sem pa danes bila nekaj naspidirana in sem pekla mafine. So bili ful dobri, jih je moj dragi pojedel kar 8!!!user posted image user posted image

Imejte se lepo!!!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
7.12.2010 20:15:23   
Anonimen
Evo mene še pred spanjem!!
Najprej veselo novico!Ema dobila po 3. slabo prespanih noči in veliko sitnost 1.zobek!!!!
Sedaj vem ,da je to to ,da ni kaj druga!
Ati prišel iz službe ,juti ga imamo le nekaj uric domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa nič kaj novega,danes je malo več pila kot jedla ,ji je že tako pasalo!
Glede stajic pa hojic nimam nič proti ,mi to ne uporabljam!Se pa da brez tega zdržati,ko so napisale že prejšne mamice!!!
Gremo počasi malo pred tv ,potem pa v meževo deželo.
Res upam ,da bo v prihodnjih dneh,kaj boljšega vremena,da lahko gremo malo ven!!!
Lahko noč!!!!

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3422
7.12.2010 21:35:46   
Anonimen
Oj, se jutri kaj več javim, sem doma, v četrtek moram pa v Maribor zaradi 5 minut konzultacij, sem jezna ko 100user posted image Ampak kaj čem, tako je...

Danes sem se z enim stričkom malo zadela z avto, sva oba pridivjala po sredini ceste, pa mi je stransko ogledalo stran padlo. Mislim, ne vem no, ?%&#$#%$%user posted image user posted image user posted image Ta avto je preklet, majkemiuser posted image user posted image

Stajico imava pa midva samo zato, ker kuriva na drva in ga dam noter takrat, ko moram v klet naložit v peč in vsaj vem, da je tiste 3 minutena varnem, da mi ne bo splezal kam, se kam zvalil, ali si izbil kak zob. Čeprav je že tudi notri tako telebnil, da sem mislila, da si je zlomil vrat, ko sem priletela nazaj, ker je bil tak jok. Samo nimam kaj, moram imeti toplo v bajti in so drva trenutno najcenejša varianta.

Grem pod tuš in spat. Vas jutri pokomentiram. Noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
7.12.2010 22:40:22   
legenda_m
pr nm je stajca v bistvu za varnost mamice. zvečer not zmečem igrače da si zjutraj ko zračim in sm mal zakomirana ne zvijem noge, v začetku sm ga dajala notr pol pa ne več, če grem na wc itak pride za mano. se mi pa ne zdi sporno ga not pustit, če bi mogla za dlje (5min) kam skočit ker bi vedla da je not, drugač bi šel do predalov in jih odpiral in si priprl prste (se je že nardil sam v mili obliki), al pa do ptiča in bi ga stresu iz kletke al pa.... kamorkol že.... je pa stvar odločitve tko da nejanejc posluš sebe....

ostalo jutr, aja sam to bravo ema user posted image user posted image user posted image  za zob

gud najt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
8.12.2010 13:09:58   
Anonimen
Hoj, tamal je tečen ko driska, zdaj spi, pa imam malo časa. Pozabila sem povadat, da sva kupila avtosedež. Vzela sva MC Tobi in sva super-duper zadovoljna, malemu je neznansko všeč, vem, da je varen, všeč mi jeuser posted image

tintin: ti škorenjčki so tudi za na tla, ali so samo za tople nogice. Benjamin zdaj non-stop sili na noge in rabim nekaj za ven, ki bo toplo + nepremočljivo. So pa fuuul lušniuser posted image

amelie: oooo, lupčkiuser posted image user posted image Kako ti zavidamuser posted image Jaz še nisem dobila nobenega, smo še vedno pri ploskanjuuser posted image

agha: to kremo od Welede imam tudi jaz. Sem tudi super zadovoljna. Se odločam, da bi malemu kupila kar celo kolekcijo od Welede, samo ne vem, a imajo vse?? Za tuširat, olje, kreme za male?? Tebi sem tudi fouš, ker ti lupčke dajeuser posted image user posted image Smo celi, avto pa ni, ampak važno je, da smo mi ok. Hvala!user posted image

barby: vaš miklavž je pa radodarenuser posted image user posted image Pametni kuža ni ravno poceni, mi dobimo (jes, še vedno mi miklavž nosi) samo kako čokolado, orehe, pomaranče, mandarine. Večja darila so pa od dedka mrazauser posted image Bravo za zobkeuser posted image user posted image

levinjica: tudi pri nas je takouser posted image user posted image Moj možek pride domov ob 20.00 ali 21.00, je, se stušira, mogoče kaj pogleda na računalniku in gre spatuser posted image user posted image No, še malo, potem pa konča za letos in bo 14 dni, mogoče še več domauser posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam!! Zaradi denarja me pa prvič v življenju ne skrbi, ker ima kakih 1500€ viška od poletnega dela, tako, da je to zaloga za  zimske mesece, ko je ponavadi izpad dela. Bravo za prvi zobekuser posted image user posted image

nejanejc: naj te potolažim, čeprav je to slaba tolažba: tudi mi ne spimo - NIČuser posted image

coutry: grinč je zakonuser posted image user posted image bom probala tale tvoj recept za zajtrkuser posted image user posted image

legenda: jaz bi te rada spoznala, si mi ful všečuser posted image user posted image

Šibamuser posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 8.12.2010 13:10:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?