Anonimen
|
Hoj, tamal je tečen ko driska, zdaj spi, pa imam malo časa. Pozabila sem povadat, da sva kupila avtosedež. Vzela sva MC Tobi in sva super-duper zadovoljna, malemu je neznansko všeč, vem, da je varen, všeč mi je tintin: ti škorenjčki so tudi za na tla, ali so samo za tople nogice. Benjamin zdaj non-stop sili na noge in rabim nekaj za ven, ki bo toplo + nepremočljivo. So pa fuuul lušni amelie: oooo, lupčki Kako ti zavidam Jaz še nisem dobila nobenega, smo še vedno pri ploskanju agha: to kremo od Welede imam tudi jaz. Sem tudi super zadovoljna. Se odločam, da bi malemu kupila kar celo kolekcijo od Welede, samo ne vem, a imajo vse?? Za tuširat, olje, kreme za male?? Tebi sem tudi fouš, ker ti lupčke daje Smo celi, avto pa ni, ampak važno je, da smo mi ok. Hvala! barby: vaš miklavž je pa radodaren Pametni kuža ni ravno poceni, mi dobimo (jes, še vedno mi miklavž nosi) samo kako čokolado, orehe, pomaranče, mandarine. Večja darila so pa od dedka mraza Bravo za zobke levinjica: tudi pri nas je tako Moj možek pride domov ob 20.00 ali 21.00, je, se stušira, mogoče kaj pogleda na računalniku in gre spat No, še malo, potem pa konča za letos in bo 14 dni, mogoče še več doma Komaj čakam!! Zaradi denarja me pa prvič v življenju ne skrbi, ker ima kakih 1500€ viška od poletnega dela, tako, da je to zaloga za zimske mesece, ko je ponavadi izpad dela. Bravo za prvi zobek nejanejc: naj te potolažim, čeprav je to slaba tolažba: tudi mi ne spimo - NIČ coutry: grinč je zakon bom probala tale tvoj recept za zajtrk legenda: jaz bi te rada spoznala, si mi ful všeč Šibam
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 8.12.2010 13:10:36 >
|