|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
16.10.2010 20:57:05   
babyloverka
no čveke vas še jaz pokomentiram user posted image
sem imela zdaj otroka na rokah da sem vas v miru prebrala zdaj pa upam da bo spal.

najprej hvala vsem za dobre želje. v četrtek sem zbolela še jaz, včeraj je bil ati doma in skrbel za naju in danes sva oba zdrava. kaj dela atijeva pozornost in nega, ne? user posted image
naj vam hkrati še povem da sem zadnje dni totalno fascinirana nad svojim ljubkim otrokom, čisto sem zaljubljena v njega user posted image  me je pa tale viroza in bruhanje spomnilo na nosečniške slabosti in sem malemu že povedala da ne bo dobil hitro družbe ker ne bi zmogla skrbet za Bastiana in imeti takih slabosti, bi bil potem samorastnik user posted image

gh: lepo jemo sadje in zelenjavo, seveda so kupljene kašice najboljše user posted image  no edino krompir kupljen ni dober ampak more bit pire kot ga jemo mi, z kravjim mlekom, malce olja in soljo user posted image  premišljujem tudi o skutah, bom mu jutri probala dat navadni jogurt.

avtosedež: smo kupili concord ultimax, cena v pikapolonici 270 evrov, na malih vragcih pa s poštnino vred 238 evrov user posted image  tako da bravo mami ki surfa user posted image  

vprašanje: ali vaši malčki tudi grizejo cuclje? no naš jih grize brez zobov ampak vseeno user posted image  prav stisne skupaj in potem cukne ven in z dudu dela enako. se mi zdi da bom vsak teden nove cuclje kupovala user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
16.10.2010 21:41:01   
barby88
levinjica..pa sej bo....enim pridejo mal prej drugim kasnej:)) poznam eno ki ji je hči dobila prve zobke šele pri 15mesecu.....
naša pa ni marala tistih z tekočino napolnjenih...najraj je mela cunjo oz. pelničko pa vse igrače in neko grizalo ki ima na koncu kot ščetka zobke:)
aprilčica10..jaja urin se da..ja tisto vrečko se jim da, sam je treba pazit da dol ne pade ker eni se je odlepla in je šli use v pleničko:) sicer pa s sabo mej čaj za vsa slučaj in mej ga položenega in odvitega pa božaj po trebuščku:) je najprej končano:) tko je blo pr nas no:)
aglaia....zanimivi recepti na avokado res nisem pomislila:)bomo probali:)drugače pa naša najraje je krompir, špinačko in bučke...ju3 ji bom pa kr brokoli pa korenček naredila....
jaz sem ji danes dala za probar tiste fruzverge al kko že...je jedla in nobene reakcije ni blo tko da kakšen dan v tednu lahko tudi malo jogurta dobi:)
haha ja slive delajo boga ja....ponavadi se slive da kadar so zaprti:)) hvala bogu s tem ni problma..kakamo lepo....
babyloverka......tudi naša grize cucelj pri dudi ja pa tudi obrne si jo in grize:)verjetno mu paše....ga dlesni srbijo:)
a mu že daješ kravje mleko?

No ko smo že pri kravejm mleku? ga že kaj dodajate.....jaz sem ji ga ko je bila stara 3 mesece sem ji dala malo zmešanega z vodo...ima stric doma krave pa je domače in brez silaže...
Pa še to mogoče katrea ve katero mleko v prahu je najbolš? ker imam občutek kot bi mi primankovalo mleka zato sem se odločila da ji dam pred spanjem aptamil in potem ob 3 ko se zbudi jo podojim in zjutraj tudi...amapk sedaj mi je že 2x v 14dneh ne vem kot bi jo matrali krčki, pa full ji je uzdigovalo gor dans je pa bruhala konkretno....a je mogoče to zaradi mleka(aptamil).....sem rekla da ji bom kupila od hippa ker baje ni tolko kemično obdelano kot aptamil....

no sedaj pa vsem lahko noč se tipkamo ju3:) nočkouser posted image

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

Neposredna povezava do sporočila: 2727
16.10.2010 21:50:18   
legenda_m
živjo še enkrat
čakam moža od mene. dons je bil moj otrok tečen. in jst tud, jst, ker sm končno po vseh čokoladah dobila user posted image , sin pa. kdo bi vedel. pol sm ga mela dost in sm ga dvignla mal v zrak in se je srečno smejal pa slina je kapljala z njegovih ust na moj obraz. no važn da so otroc zadovoljni ane.... in potem sm ga vrgla v bano, in potem trpela ker ga je blo treba oblečt. jst ne vem no ta otrok se noče oblačt. plenico še, pol je pa konc... tulu je ko žival, da je ata prišel gor pogledat kaj je narobe, če se je poparil al kj. evo mislm da bojo težave z zimsko vrečo rešene, ker bomo celo zimo not, če bo šlo tko naprej. drugač pa mislm, da bo šlo tud brez. jst ga bom še useen zavila v deko pol bomo pa vidl. sj pravjo da ne pretiravat.

aglaia. sam res kje narajmaš na take ljudi. jao. in pa... vau kr na kitajsko. vse kr mi pride na pamet je da na kitajskem jejo pse. priznam jst sm ratala zapečkarska. in mi taka služba niti slučajn neb odgovarjala. ampak. če bi mogla bi pa pač šla. že zdj mam scenarij kko se bom razjokala k bo šou tamau prvič v vrtec...
tintin a zdj so petkova srečanja redna?
babyloverka ful dobr da ste bolš, ja ane kko so naši otroci kulski. u začtka je blo hudo zdj je pa zmer bolš
barby mogoče so tm na bibaleze une fanatične mamice k bojo dajale use bio pa nč slano, pa k bojo mele točno določene ure za igranje, in ure za violino... drugač mi je pa bibaleze hm kaj pa vem no na kratko ni mi ušeč. polno enih zgodbic ....
amelie  kko je kuža

na evo oba moja moška naenkrat
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2728
16.10.2010 22:46:52   
nejanejc
hejla! na hitro

ma danes ste res prevec pisale, da bi uspela komenturat,,, morem spat, ker jutri bo zgodaj budnica... nas misek je preskocil spanje zvecer in mrknu ob pol desetih...

drzim pesti za vse, berem pa jutri

lahko noc

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
17.10.2010 9:14:18   
Anonimen
Vas še jaz pokomentiram, ker imam potem popoldne laufarijo okrog. Najprej južno pri moževem očetu in partnerki, nato rd pri moji teti, potem mam še nekaj za fax za naredit (KER ZMERAJ VSE DELAM ZADNJI DAAAN GRRuser posted image ). Mali spi, ker mi ga je mož zjutraj ob sedmih vzel, ko je začel rogovilit, da sem jaz spanje lahko potegnila za eno urico. Zdaj sem pa jezna na njega, ker je POZABIL, da bi ga lahko previl zjutraj, mislim halooouser posted image Saj vem, da bo mali preživel, sam kdo pa ma rad celonočno scanje na ritiuser posted image

Aglaia: zakaj pa na teh testih ni Romerjevih sedeževuser posted image Drugače sem pa jaz čisti antitalent za nemščino in nič ne razumemuser posted image

Babyloverka: super, da sta zdravauser posted image user posted image Ja, B grize cucelj od flaše, še rajši pa mamino zizouser posted image In potem se zaderem AU, da bi pač vedel, da tega ne sme in potem joka kot dež. In naslednjič me spet veselo ugrizne.

barby88: hvala za info glede vrečk za lulanjeuser posted image Mu pa jaz tako ne dajem kravjega mleka. Sem napisala že 1x, da mu dajem mleko v prahu od Pomurskih mlekarn (za večerno kašico). In pomoje je iste sestave kot Alpsko mleko. No, zaenkrat je še živuser posted image

legenda: moj tamal se tudi dere, ko ga oblačiva. Sva pa zdaj ugotovila, da je najboljše, če spi v pižamici v obliki žaklja. In potem se ne dere, ker smo takoj fertikuser posted image

nejanejc: upam, da si se naspala in budnica ni bila prezgodnja!

amelie: a berešuser posted image user posted image user posted image user posted image Hahhaha, crknila sem, ko sem prebrala stavek o patronažniuser posted image user posted image

Papa

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 17.10.2010 9:15:48 >

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2730
17.10.2010 9:52:25   
agha
Hojla!
Ful ste naklofale.user posted image user posted image Sem si res mogla vzet čas, da sem vse prebrala.
Jaz sem pri mojih na Primorskem, mali trenutno spi, jaz pa srfam, ker se mi ne da ne vem kako pogovarjat tukaj. Vsaj zdaj ne. Je prišla mama, se vsedla zraven mene in pravi, naj kaj povem. Kaj pa? Bom, ko bom kaj na volji.  Je pa naš mladiček včeraj zvečer jedel, kot da že en teden ne bi in sicer je zmazal kar okoli 300 ml kašice! Uau! Ampak okol enih je bil pa spet lačen. Spal je pa od sedmih do sedmih. Priden fantek!user posted image
Smo bili pa včeraj v Ikei, nekaj malega smo nabavili. Drugače pa iščemo kakšne bolj topel žakelj za ponoči pa ga še nismo uspeli najti. Sicer imamo 2, enega brez rokavov in enega z rokavi.

Zimska vreča
- mi smo reskirali 70 EUR bonov zanjo in zgleda super fino fajn. Mislim, da ga tam res ne bo moglo zebsti.

tintin -  hvala za knjigo, ji bom sprintala in upam, da jo bo hotela prebrat.

Barby88 - Ayla je pa res lepo ime. Meni je bilo ful všeč, ker je to glavna junakinja serije romanov Jean M. Auel, začne se pa z Rodom jamskega medveda in meni so zakon knjige. Sem z njimi okužila še veliko drugih. user posted image

legenda - nakup je bil uspešen, ati je zadovoljen s srajco.user posted image Se mi pa ful fajn zdi, da Jaka ni hotel zaspat pri tastu! user posted image Naj kar vedo kdo je mama!!! Aja, glede sračanja smo se pa res pogovarjale, da bi bilo najboljše, da je fiksno vsak petek ob 10.00 in kdor pride pride pa je.

Aglaia - jasno, da lahko prideš zraven na naša srečanja, še prav zaželeno je,da še kakšno novo mamico dobimo med sebe. Pa končno tudi eno punčko!!! Welcome!!!user posted image Si pa dobra, da se odločaš za tako službo. Važno je, da imaš doma podporo in da tebi tak način dela odgovarja. Jaz sem se terenov naveličala, sem bila nekaj let skoraj vsak teden na terenu in to po nekaj dni, tudi cel teden. Zdaj sem se pa odločila biti mama in pika. Vsak po svoje, pač. user posted image

Avtosedež - s tem bom spet diplomirala, ker damo res veliko na varnost in mi je to najbolj pomembno.

Oblačenje - to je pa tudi pri nas že nekaj časa cel žur. Problem so samo bodiji oz. vse kar gre čez glavo. Aha, se bodo že navadili.

Levinjica - upam, da se pri vaši mali pupiki čim prej umiri stanje.user posted image user posted image

Evo, to je to, zihr sem kaj pozabila komentirat...v glavnem eno lepo nedeljo vam želim, pa izkoristite družbo svojih dragih, če jih imate doma!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
17.10.2010 10:02:00   
legenda_m
oj
ej aprilčica jst sm učer slučajn srečala mamo petih ta zadn je str 9 mescov, in sm jo tko mal vprašala za nasvet, da nm ne bo otrok zmrznu nooooo iiiin je rekla, da če ni mrz k ps uzun da ga normaln obleče, pol pa čez ta ceuga pajaca (s copatki, kapuco in rokavicami), če je pa uzun mrz k ps ga pa še uspod toplo obleče... in to je to... tko da jst nm nč kupvala. čeprav bi ful sam treba šparat. zmer ko dobim nakazano dobim en tak filing da je treba vse tkoj zagont. a ti tud?
a pa mu daš kj bodija? pr nm je po plenici konc veselja, in pol morm oponašat vse možne živali da se vsaj mal zamot

uf ja amelie tud men je bil tale stavek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

babyloverka tud men zadnje cajte grize cucelj, pa dudo in zraven govori tojnk tojnk. in pa zdle 2 dni je tečen ko driska (moj prav da ni tečen- ja valda k ga vid zvečer ko spi, pa zjutri ko spi, vmes pa on spi), ful mal mleka popije, ful čaja popije, zgleda da se je tud pr nm začel, sm mu gledala dlesni pa mi zraven še jezik ven daje pa me liže... user posted image no k bo kj javim itak.

aja moj bo drug tedn od srede do nedelje doma user posted image  prosim za predloge za toplice... in pa a tamauga ste slekle na bazenu al ste ga že v sobi pa pol zavile v kkšn kopalni plašč? 100% sem še kj pozabla ampak vseen grem

lepo nedeljo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
17.10.2010 10:29:31   
Anonimen
Sem previla tamalega, mu dala za jest avokado in banano, pa zdej gledam, če je še živ. Ne se mi smejat, sam pojma nisem mela kaj naj delam s tistim avokadomuser posted image user posted image user posted image Ga nisem še nikoli prej kupila. Potem sem ga malo zdolbla in dala zraven banano. Je pa vse pojedeluser posted image Aja, pa moj mož je rekel (ko je videl avokadovo košico):˝Kak prasci, to v bistvu kupiš košico, ne pa avokado!˝user posted image Res je drag, ampak za tamalega mi ni škoda keša, zase ga npr. ne bi nikoli kupila.

agha: tudi jaz kompliciram pri sedežu. Mi je pa hecno, ker pri jajčki pa nisem ničuser posted image

legenda: jah, sej vem, da tudi jaz kompliciram s to dekno oz. vrečo. Pa ja, ko dobim din din bi vse zagonilauser posted image Ponoči ima spodaj pod žaklčkom samo plenico. Potem je pa pokrit še s kovtrom.

Grem jest.

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2733
17.10.2010 11:11:08   
katy83
dan.

Mi2 s tamalim sva spala do 8-ih, je dobil flaško, malo sva norela in zaspala nazaj do 10-ih.
Hvala vsem za pikepoke in objemčke, ne vem kaj je bilo s T. včeraj. user posted image Ob 19-uri sem mu merla vročino, je imel 37.9, sem ga dala spat in je zaspal v šusu. Potem pa se je čez pol ure zbudil in ni hotel spat. Je norel do 22.30. No, glede na to, da je večino dneva prespal itak kaj druga ni blo za pričakovat. Potem pa je normalno nazaj zaspal, ampak se je zbujal na 15 minut pa jokal, neki hecni jok. Pa sva ga  k sebi vzela in smo spali. Res ne vem kaj je to bilo, kašlja še, ampak je dokaj podoben pravemu T. user posted image user posted image

lp, Katy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
17.10.2010 11:12:06   
katy83
Kak prasci, to v bistvu kupiš košico, ne pa avokado!˝user posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
17.10.2010 12:36:08   
tropical
avtosedež imamo maxi cosi priori xp zelo zelo zadovoljni z njim.
skratka tu  pri nas je burja in dež  grozno mraz. Danes sem povlekla z omare ven pajaca zimskega. Gremo v hribe in sam  upamo da nas ne zamete sneg.user posted image

Lep dan vam želim čeprav je zelo mrzel

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
17.10.2010 13:00:02   
Anonimen
Juhu. Evo mene spet.

Danes je ocitno tak dan, da mozje vstanejo, da lahko mame se malo spijo. No, pri nas se je dete zbudilo ob 8.30 in ponavadi gre po 2 urah spet spat. Pridem jaz ob 11 v dnevno in moz veselo playstation nabija, otrok pa po tleh plazi in se obraca (dobra stvar plazenja je, da imam dnevno vedno cisto, pac otroka veckrat preoblecem user posted image ). Zaspana je bila pa tako, da je blo kar ocitno. In seveda potem ni mogla vec zaspat. Mogoce bom vzela nazaj tisto, da mozu najbolj zaupam user posted image

Avtosedezi, ta Concord je ful lep! Ampak seveda imajo na malih vragcih samo 3 barve. Bom pogledala, ce se ga da se kje drugje narociti ceneje. Sem se pa ze v nosecnosti na otroskem bazarju zanimala za sedeze pa mi je prodajalka (mislim, da je bila od Romerja) rekla, da jahaci niso v redu. Da mora imeti otrok tudi kasneje stransko zascito. Ah, kdo bi vedel. Se (samo) 11 let pa pol pa bo brez sedeza ... user posted image

Avokado je v bistvu mascoba. Eni si ga namesto masla na kruh mazejo. Kupis dokaj zrelega, ga olupis (kot se ga pac da, ker je vse pocasto) in izdolbes koscico (aja, aprilcica, tvoj moz je faca! Pa se prav ima user posted image ), potem pa pac vzames par kosckov in jih zmesas z banano ali pa das na zelenjavo namesto olja ali masla. Simpl.

Agha in Tintin, hvala za dovoljenje za obisk Kranjskih srecanj user posted image A je Qlandia kje blizu Planine. 1,2,3 al kako so ze? Moja polbrata zivita tam pa jima bom sla malo tezit potem. Bom se "naso" Cojko prepricala, da se mi pridruzi. Ceprav ima ona tudi fantka user posted image

Sem pa zdaj gledala ta katalog od Pikapolonice. Kaksne grozne igrace. Za fantke imajo bagre, pa gradbisce pa jeepe na daljinca ... za puncke pa kuhinje pa sivalni stroj pa puncke (baby born al kaj so ze) pa posodice za v kuhinjo pa kuharske pripomocke pa mikrofon. Najhuje od vsega mi je pa to, da je 3/4 stvari Hello Kitty. Mene bo kap, ce bo nasi mali to vsec. Saj je lustna mucika in vse to, ampak too much je tega. V h&m je vsaka stvar, ki na tla pade hello kitty. Nasa ima kar nekaj teh stvari, ampak je vse dobila za darilo, ker ji jaz nocem tega kupovati. Kam so sli tisti dobro casi, ko si bile barbike in avtomobilcki? To je bila pa tudi edina razlika med fantki in punckami. Pa dobre stare lego kocke. Tudi to ni vec taksno kot je bilo. Vcasih smo kupili tiste velike skatle pa si lahko delal kar si hotel, zdaj pa je ena skatla ena stvar (ali pa 3 v najboljsem primeru). Se dobro, da imam svoje lego kocke shranjene in da je moj moz totalno obseden z legicami in jih kupuje kot zmesan. Da sploh ne omenjam najinega izleta v Legoland. Zmesalo se mu je. No, pa meni tudi malo user posted image Komaj cakam, da dete zraste, da gremo spet.

Katy, Timotej je tudi ena mala koreninica. Malo je siten in bolan, potem ga pa v 12 urah vse mine. Super otrok!

Legenda,a obstaja kaksna moznost, da ptica na srecanje prineses? Ker tega frajerja bi pa res rada vidla user posted image

Aprilcica, meni so te odejice iz linkov ful lustne! A imas lahko to tudi doma? To bi bilo za naso, ker se cist razbrca. Zato pa ze od 2 meseca spi v spalni vreci. A ima se kera otroka v spalni vreci? Kako je s tem pozimi? A moram kupiti kaksno z dolgimi rokavi, al jo naj cez pokrivam?

Nic, otrok in moz spita, jaz grem pa susilec sprobat. Da vidim, ce sem si ga za brezveze tako zelo zelela user posted image

Lep dan vsem. user posted image

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 2737
17.10.2010 13:43:29   
Anonimen
Naša mora in hoče spat v spalni vreči, drugače je jok in nespanje. Se je tud razbrcala čez noč in je imela čist hladne roke zjutraj. Če njej paše, paše tud meni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2738
17.10.2010 16:17:24   
Anonimen
Lep deževen nedeljski pozdrav!
Kako ste kaj?Mi smo danes vredu ,Ema pridna niti enkrta za jokala,da bo le tako do večera.Danes je pridna tudi za pit je spila 150 čaja ,pa mleka tudi toliko do zdaj,gh pa itak obožuje kar dobi...
No bom malo mojega po karala za včeraj.Včeraj je prišel domov ves spočit od službe  in seveda takoj na sedežno pred tv,Emo za 5 minut povarval.No, ko je bilo treba dati jo spat pa kot ,da ni nič ,se je lokala upila vsaj 30 minut je to trajalo,jaz čisto že živčna ,on kar pred tv..Sem bila kar tiho ,pa sama vse naredila ,kar je bilo treba ,večerjat sem šla ob 22 uri in potem tudi kar spat.No saj malo bi lahko pomagal...
No ,kregat se mi ne da  z njim ..se ne splača ,je pa danes toliko bolj priden.Je šel po kosilu kostanj pečt ,smo se ga na jedli....user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa Emo je dal spat ,danes je kar veliko že spal a,res je pridna ,mogoče jo pa deževen dan uspava.Sem se malo javila dobimo zdajle obisk ,bom zvečer komenterala .Lepo se imejte in uživajte ...lp...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
17.10.2010 16:44:37   
Anonimen
Hejuser posted image

Mi nismo šli na rojstni dan, ker je mala od tete zbolela in sva se potem odločila, da raje ne gremo, ker res nočeva, da bi se Benjamin česa nalezel. Drugače ne kompliciram, ampak glede na to, da je bil prejšnji vikend bolan in, da smo spali za en drekec pekec, nam tega ni več trebauser posted image

Katy: bravo za Timoteja!!, user posted image še za kašelj. Tamal je pri nama včasih veliko boljše spal, zdaj pa ne več, ker ga zbudiva, ko se ponoči prestavljava, sam sem pa jaz tako lena, da se mi ponoči ne da vstajat, da bi ga dojila, ampak mi je lažje kar v postelji pristavit mojo joškouser posted image

Tropical: za ta avtosedež sem slišala ogromno pohval, ampak ne vem kaj mi je, da hočem le Romerja in samo Romerja. Čudna sem. Mogoče si pa res še premislim.

Aglaia: bravo za naše možeke, čeprav bi ga najraje zadavila, ko sem videla, da B ni prevituser posted image Hmm, avokado pa potem pri nas ni bil dovolj zrel, ker je bil mehak le na enem koncuuser posted image Imam ga pa še pol. Glede igrač se strinjam s tabo. Meni gre kar na koz (beri: bruhico), ko vidim same Hello Kitty. Sem si močno želela punčko, ampak je ne bi oblačila v prej imenovano znamko. Je pa cunjic za punčke nenormalno večuser posted image Sicer mi bo pa (če bom še kdaj noseča in, če bom imela punčko) spet vse cunje dala teta, pa vem, da je tamala velikokrat v Zdravo Mačkicahuser posted image Pomoje imaš lahko doma te dekiceuser posted image

U mater, otrok mi je pobegnil iz dnevne

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
17.10.2010 16:53:09   
Anonimen
Je že z mano v naročju. Kristus, zdaj se plazi kot nor. Začel je pred kakimi petimi dnevi, ampak fuuul počasi, pa bolj se je sukal, kot pa se poganjal naprej - je bil pri tabornikih. Od včeraj naprej je pa pri specialcih. Roke da naprej in potegne celo telo za sabo. Puzzle imam pa sredi dnevne, zraven je pa kuhinja in se kar odpuza dol. Jaaa, Aglaiauser posted image user posted image user posted image Tudi jaz ne sesam, preoblekla sem ga pa danes že 3x. Še poslini se cel.

Malenaa: imaš prav, če ji kaj ne bi bilo v redu, bi se že zbunila ponočiuser posted image

levinjica: super za Emo. Včasih imajo tak dan, da so tečni. Verjetno jo je kaj matralo. O decih pa... škoda besed. Se obračajo po vetruuser posted image

Grem naredit tisto za fax, me že cel dan moriuser posted image Pridem še kaj pošnofatuser posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
17.10.2010 20:25:40   
tintin
ojla punce,
po dolgem dnevu..smo bili pri mojih na kosilu in je kar pasalo nič kuhat ta vikend...

aglaia
...ja, qlandia je zelo blizu planine...najbližje ji je planina 1, tam kjer živimo mi oz. jaz:)

zimska vreča - imamo še od vasje, jo že uporabljam, pozimi bom pa še kombinezon.

spanje
- spi v pižamci in spalni vreči. vse ok, lepo topel zjutraj.

oblačenje - ni težav, nič ne joka...

danes je že ene 7 min sedel sam, ne da bi se prekucnil- bravo vito.

avokado
- pri nas ga imava midva z možem ful rada...mora bit pa mehek..oz. če ni ga daš za kak dan, dva v vrečko skup z banano da dozori...in sicer je taboljši zmečkan, posoljen, malo popra, malo čilija, malo stisnejega česna, malo limoninega/limetinega soka, malo koriandra ali petršilja. Njamsi. aja to to se je kot namaz na kruhu oz. skup s tortilja čipsom.
Zelo ok je tudi v kakšni solati paradižnik, paprika, mlada čebula...

agha - upam, da je hitro minil obisk na primorskem...in super, da je arne toliko pojedel...
no, na temo nočnega zbujanja...danes sem pri mojih malo gledala knjigo o prehrani dojenčka (iz l. 1979), da boš vedela...otrok po starosti 1m spi celo noč od 22h do jutra (točno tako je napisano kao samoumevno, da spi). Tako, da je očitno z našimi požeruhi nekaj narobe...oz. njihova notranja ura štrajka že ene pet mesecev....

nejanejc
- upam, da je krst uspel:)

legenda
- ja, tako nekako smo se zmenile za srečanja...petki, 10h...

jaz sem ravno pojedla "večerjo" jogurt, naribano jabolko in cimet in en ostanek skute...njamsi!

imejte se..lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
17.10.2010 20:48:12   
agha
Bašem se doma z načosi na kavču, otrok že en lep čas spi, dragi se pa ukvarja s sanacijo nekaj pik plesni v kopalnici. Pa zdaj glih gruntam, da bi bilo fino, če bi kar danes že kaj skuhala našemu škratku za jutrišnje kosilo pa še pomit morem.
Jutri imamo pa pregled, cepljenje,...upam, da bo vse OK.

Plazenje - midva z mojim se že en lep čas hecava, da ko se bo mali začel plazit, bo dobil krpe, da  bo sporti še malo spucal.user posted image Btw, Aprilčica, tale tvoj mladiček ja pa ful hiter glede plazenja in ostalih aktivnosti!! user posted image user posted image

Aprilčica - jaz vedno kompliciram, ko gre za avto in varnost. To se mi zdi ful pomembno, tudi z lupinico sem.

Tintin - kaj? Spali naj bi po enem mesecu celo noč?! Ja...no, ne vem kaj naj rečem. Potem je z mojim otrokom nekaj hudo narobe, ker do danes ni še nikoli prespal cele noči.user posted image
Bravo za sedenje!!!user posted image user posted image
Drugače pa niti ni bilo tako hudo na Primorskem ampak doma je takoooo lepooo!!! Zdaj kakšen mesec najraje ne bi nikamor šla!

Aglaia - Qulandia je kakšnih 500m naprej od Tuša, ne moreš falit! Kaj pa ti drugače delaš, mislim na službo, seveda?

Levinjica - super, da se je stanje umirilo!!!

Spanje - tudi mi spimo v spalni vreči. Pa sem danes dobila nasvet, da ne rabim bolj debele vreče ampak naj malemu raje dam gor žabice pod pižamo.

Eno vprašanje za tiste, ki dojite: do kdaj imate namen dojiti?!

Nič, grem pogledat malo recepte pa da vidimo, če se da kaj hitrega skuhat.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
17.10.2010 21:04:41   
tintin
ah ja, tudi jaz sem ista...ko kam gremo, ma meni je ful fajn doma...;)

dojenje: Vasjo sem dojila do 14m, Vita bi rada tudi približno toliko....oz vsaj do enega leta, če bo tako želel tudi vito. če ne, ga ne bom silila... kaj pa vem, dojenje mi je ena posebna vez mamo in otrokom in nekje do prvega leta mi je čisto ok dojit. In je tako iz telesnega kot tudi čustvenega vidika razvoja otroka ok.

spanje čez noč...oh ja, tudi z našim je nekaj narobe:) Vasja je prespal cele noči šele okoli enega leta. long way to go...

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
17.10.2010 22:39:11   
Anonimen
Da na hitro še komenteram...
sedeži  midva sma dva kupila od romerja in maxi cosijovega,sma zadovolna.Je pa absolutna prvo varnost,pa čeprav so kar dragi ti sedeži,pa vsak razred posebi kupovati.
babyloverka
lepo da sta se pozdravila...
grizenje cucov naša princeska tudi grize ...
barby
no jaz ji že dajem kupleno mleko alpsko za kakšen mlečni res ,gris ,čokolino...Samega še ni pila.Pri nas se je najbolje obnesel AP,hippijovega nisem nikoli probala.
nejanejc  upam ,da vam je krst danes uspel ,kljub temu ,da je bilo deževno vreme.
aprilčica prav ste se odločili ,da niste šli na RD,prvo je zdravje ,ti naši otroci ,se kar hitro nalezejo od drugih..Zakaj bi bili bolani ,če ni potrebno.Kaj je tvoj mož pozabil namirno spreviti ali se mu je po nesreči zgodilo ...,da je pozabil...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
legenda-m no pri nas še nimamo problema z oblačenjem ,da bi jokala ,lahko ,da še pride jokec.Toplice si pa kar privošite,lep dopust.
spalna vreča no jaz jo imam,pa jo do zdaj še nisem uporabljala.Bom sedaj ,ko bo bolj mrzlo.Ima pa to 2v1 z rokavi...
katy super ,da ste si privošili spanje ,je pasalo ,pa še deževalo je...
aglaia jaz sem tudi dobila kartalog od Pikapolonice ,kaj vse imajo ,včasih so pa imeli vse lesene igrače...Sam eur je treba imeti.
avokado morim kupiti ,še nismo sprobali ,kako pride...
malenaa89 moj je gledal v Gracu ta sedež,ni tak ,kot v tistem videu,podoben..Super za spanje v spalni vreči.A ti že skozi od rojstva spi v nje...
plazenje..aprilčica a sta se tvoj Benjamin in moja Ema zmenila,da bosta plezala danes iz dnevne v kuhinjo ,moja je tudi danes...So posrečeni ,ko tako plazijo,,,
tintin je pasalo ,da ni bilo treba kuhati.
agha jaz moram jutri klicati za ceplenje 3 ,da dobim datum...
No tako ,verjetno sem kaj pozabila ,pa jutri .Imamo cel teden atija doma ,kak bo fajn ,se bo mamica malo spočila ....Lahko noč.....

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
17.10.2010 23:01:03   
tintin
aja, sem pozabla napisat....topel žakelj za ponoči ima c&a (tako s snemljivimi rokavi) pa tudi v kik diskontu imajo kar debele za mali denar...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
18.10.2010 8:57:07   
Anonimen
Oj, ojuser posted image Sem vsa zalimana, Benjamin ni ponoči skoraj nič spal. Ima pa celo zgornjo dlesen čisto zatečeno. Pomoje ga je to matralo. Danes šibam v Mb, mali gre v varstvo k dediju, jaz pridem šele ob 19.00, tako, da se vam po vsej verjetnosti javim jutri.

tintin: hvala za objasnila glede avokada. Zdaj ne vem kaj naj naredim z drugo polovicouser posted image user posted image user posted image za sedenjeuser posted image user posted image

agha: plazit se je res začel hitro, sedet še nič ne zna. Samo v naročju bi sedel, tudi ne pokjaže interesa. Smejat se je začel 2 meseca po tistem, ko ste že vse pisale kako se vaši smejkajo (sem čakala in čakala in čakalauser posted image ). Mi je pa lušno zdajuser posted image Zdaj sem šele začela ornk uživat v materinstvuuser posted image Pa glede spanja user posted image user posted image user posted image Samo 1x je prespal noč, pa potem ene parkrat pol noči. Drugače mi ga pa biksa s četrtouser posted image Dojit imam pa namen do enega letauser posted image

levinjica: pozabil je, kar iz glave mu je ušlo - mi je rekel. Eh, saj zdaj sem se že pomirila, včeraj me je pa res razkuril.

Žakelj imam iz Kika, zgleda fajn, sem ga ta teden dobila, sprobali ga pa še nismo.

Lp

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
18.10.2010 9:49:42   
nejanejc
hejla..

aglaia
... ja itak prpelji tvojo pupiko pokazat :) bo pa res edina pupka med dojencki :)ja cojka obvezno zraven :)

tintin, levinjica
... hvala, krst je sol mirno mimo... sicer sem bla malo outsider amak ok :) dež nas ni zmotu

legenda.
.. u super za toplice in da bo tvoj koncno malo doma

grem zdej spet mal dojit, kasica se ze kuha, ena sadna in ena zelenjavna....

napisem kaj vecm ko tamali zapabcka

lepo se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
18.10.2010 10:09:19   
nejanejc
se minutko casa... nas misek se dere na enijoski in se steguje ze k drugi... jst pa lumpa in ne dam še... se premakneva kam drugam, ga pa nobena ne zanima vec nobena

barby, getreal je iz ajdovscine tudi... sam zadnje case je tukaj bolj malo. Se mi zdi, da vam gre hranjenje vredu...

agha
, upam da ste porihtali fajn na pregledu

aprilčica, upam, da je sam zobek in ni hujsega.. srecno

mi smo v soboto tudi avokado jedli.... v torek kupim pa se mngo mogoce.... da ni sam banana, jabolko in hruske...suho sadje sem pa pozabla... smo pa sli v mullerja po kasice za rezervo v soboto

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
18.10.2010 10:45:12   
Anonimen
Evo me še 1x. Mali spi.

nejanejc: Čestitke za krst!!

malenaa: tudi Alji bravo za sedenjeuser posted image Mi še nismo dali urina, verjetno nas to zdaj čakauser posted image Od moje sošolke sinček je star že 9 mesecev, pa še niso nikoli vzeli urina, samo kri.

Madona, zdaj me pa skrbi tole naše ne-sedenje. Pa sem že slišala, da naša P kar ˝žnara˝ (prav ne spomnim se pravilne slovenske besede), če še ne sedijo pri šestih mesecih. Ampak do šestega meseca naj ne bi sedeli, potem se morajo pa menda kar v enem dnevu naučit sedetuser posted image Jaz ga ne mislim silit. Bo že, ko bo hotel.

Zdaj se pa res ne javim večuser posted image Pridne bodite, papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?