Anonimen
|
Juhu. Evo mene spet. Danes je ocitno tak dan, da mozje vstanejo, da lahko mame se malo spijo. No, pri nas se je dete zbudilo ob 8.30 in ponavadi gre po 2 urah spet spat. Pridem jaz ob 11 v dnevno in moz veselo playstation nabija, otrok pa po tleh plazi in se obraca (dobra stvar plazenja je, da imam dnevno vedno cisto, pac otroka veckrat preoblecem ). Zaspana je bila pa tako, da je blo kar ocitno. In seveda potem ni mogla vec zaspat. Mogoce bom vzela nazaj tisto, da mozu najbolj zaupam Avtosedezi, ta Concord je ful lep! Ampak seveda imajo na malih vragcih samo 3 barve. Bom pogledala, ce se ga da se kje drugje narociti ceneje. Sem se pa ze v nosecnosti na otroskem bazarju zanimala za sedeze pa mi je prodajalka (mislim, da je bila od Romerja) rekla, da jahaci niso v redu. Da mora imeti otrok tudi kasneje stransko zascito. Ah, kdo bi vedel. Se (samo) 11 let pa pol pa bo brez sedeza ... Avokado je v bistvu mascoba. Eni si ga namesto masla na kruh mazejo. Kupis dokaj zrelega, ga olupis (kot se ga pac da, ker je vse pocasto) in izdolbes koscico (aja, aprilcica, tvoj moz je faca! Pa se prav ima ), potem pa pac vzames par kosckov in jih zmesas z banano ali pa das na zelenjavo namesto olja ali masla. Simpl. Agha in Tintin, hvala za dovoljenje za obisk Kranjskih srecanj A je Qlandia kje blizu Planine. 1,2,3 al kako so ze? Moja polbrata zivita tam pa jima bom sla malo tezit potem. Bom se "naso" Cojko prepricala, da se mi pridruzi. Ceprav ima ona tudi fantka Sem pa zdaj gledala ta katalog od Pikapolonice. Kaksne grozne igrace. Za fantke imajo bagre, pa gradbisce pa jeepe na daljinca ... za puncke pa kuhinje pa sivalni stroj pa puncke (baby born al kaj so ze) pa posodice za v kuhinjo pa kuharske pripomocke pa mikrofon. Najhuje od vsega mi je pa to, da je 3/4 stvari Hello Kitty. Mene bo kap, ce bo nasi mali to vsec. Saj je lustna mucika in vse to, ampak too much je tega. V h&m je vsaka stvar, ki na tla pade hello kitty. Nasa ima kar nekaj teh stvari, ampak je vse dobila za darilo, ker ji jaz nocem tega kupovati. Kam so sli tisti dobro casi, ko si bile barbike in avtomobilcki? To je bila pa tudi edina razlika med fantki in punckami. Pa dobre stare lego kocke. Tudi to ni vec taksno kot je bilo. Vcasih smo kupili tiste velike skatle pa si lahko delal kar si hotel, zdaj pa je ena skatla ena stvar (ali pa 3 v najboljsem primeru). Se dobro, da imam svoje lego kocke shranjene in da je moj moz totalno obseden z legicami in jih kupuje kot zmesan. Da sploh ne omenjam najinega izleta v Legoland. Zmesalo se mu je. No, pa meni tudi malo Komaj cakam, da dete zraste, da gremo spet. Katy, Timotej je tudi ena mala koreninica. Malo je siten in bolan, potem ga pa v 12 urah vse mine. Super otrok! Legenda,a obstaja kaksna moznost, da ptica na srecanje prineses? Ker tega frajerja bi pa res rada vidla Aprilcica, meni so te odejice iz linkov ful lustne! A imas lahko to tudi doma? To bi bilo za naso, ker se cist razbrca. Zato pa ze od 2 meseca spi v spalni vreci. A ima se kera otroka v spalni vreci? Kako je s tem pozimi? A moram kupiti kaksno z dolgimi rokavi, al jo naj cez pokrivam? Nic, otrok in moz spita, jaz grem pa susilec sprobat. Da vidim, ce sem si ga za brezveze tako zelo zelela Lep dan vsem.
|