agha
|
Tako, pregled je za nami, veliko smo 72 cm in imamo 8010g. Je bil pa danes pregledan, dali smo kri in vodo pa še cepljen je bil. Nič ni bil razpoložen za te dohtrske finte, je bil jok vsakokrat, ko sem ga položila na hrbet, pri merjenju, tehtanju, nameščanju vrečke za urin, pri zdravnici (ko sem ga dala sedet se ji je pa začel smejat in prav na široko nekaj razlagat ), ceplenju, pikanje za odvzem krvi je bilo pa najhujše. Zdravnica ja spraševala, če govori kakšne zloge, če pogleda za stvarjo, ki mu iz rok pade, če daje stvari z ene roke v drugo, če prijema majhne predmete (zadnjič se je trudil z drobtinami pri mizi),...Ja, počne vse. Zlogi so pa hej, ej, bi, ah, je...pa še kakšen verjetno, ki ga niti ne opazim. Sicer je pa fino vse pobruhal pri zdravnici po mizi, se pokakal, ko je imel vrečko prilimano,...tudi vse to zna, gospa doktor, če vas zanima. Aja, mi je pa zdravnica rekla, da naj ga ne postavljamo preveč na noge dokler ne bo trdno sedel...mah, ja, seveda, če mu je pa to najbolj všeč od vsega, a naj ga dol tiščim?! Drugače je bila pa pri nas noč ok do petih, ko je pojedel in ni hotel več spat. Zaspal je šele 20 čez šesto in potem sem ga mogla ob osmih zbudit, da sem ga previla in da je pojedel, ker sva bila 8.30 naročena in mi je celo uspelo biti točna. res je, da živim kakšnpo minuto, dve hoje stran od zdravstvenega doma. Aprilčica - ne sekiraj se zaradi sedenja, saj bo zihr sedel, če se plazi pa sploh!! legenda - lepo se imejte na mini počitnicah. Jaz sem bila kar v nekaj toplicah in so mi vse fajn, sploh ne moreš falit. marjanaj - jaz sem si pa te knjige vse izposodila v knjižnici in so res krasne! Mene so čisto noter potegnile! Ampak vidim, da si ti malo bolj na tekočem kaj in kako je z njimi. Videla sem, da so na novo izdane, nisem pa vedela, da Dolina konj ni izdana v tej zbirki. didi - za šest mesecev! nejanejc - bravo za krst!! Lep dan vam želim!!
|