|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
18.10.2010 11:38:31   
didi5
mlečni izdelki - dajte mi malo pomagat, pliz. Kaj mu lahko dam, kakšne so omejitve, a to zdaj že lahko je? Skutke, jogurti? Skutko kakšno? Malo me je sram, ampak ne vem, če sem že kdaj v življenju skuto kupla ... Mogoče če me je mama poslala v trgovino, ampak takrat mi je točno povedala, katero, kolk mastno in to ... user posted image

Malo sem še v naprej prebrala pa ti bo verjetno  vsaka drugače povedala. Ampak naša je bila včeraj stara 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skutke in jogurte pa jeva že sigurno mesec dni, naša jih obožuje, poleg tega pa je pri nas kak jogurt ali skuta obvezna če jemo recimo korenček (ker našo takrat zapre al pa zelo težko kaka, če pa je nekaj mlečnega pa sploh ni problemov - probiotiki). Mi tudi uporabljamo al MU al  pa kar hofferove jogurte in skute, včasih na poti ji pa dam kar kak fruchtzwerg (samo iz hofferja). Upam da ti kaj pomaga )

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
18.10.2010 11:52:47   
didi5
ŠE ENO VPRAŠANJE: Jaz zraven vozička nisem dobila zimske vreče, pa glede na to, da je mraz že ful pritisnil, bo treba nekaj nabavit, cene so pa take, da te kap. Kaj priporočate oz. kaj imate ve??

Jaz tudi nimam vreče (5 let star Jane), sem pa čisto po naključju naletela na 50% znižanje v pikapolonici. V bistvu je dvodelan vreča (taka kot tista za spanje, no lahko se tudi uporablja kot zimska vreča ampak je po moje predebela, ker imamo itak konstantno 20 stopinj v stanovanju) Zgornji del je kot bundica s kapucu, na sredini je nanehtana vreča (tako da lahko ima samo bundico oblečeno) na vreči je pa na obeh straneh luknja, da lahko potegneš pasek v vozeku skozi. Super zadeva, bom videla če jo najdem na netu pa pripopam link .................. moment user posted image .......................... eeee ne najdem. Upam da sem dovolj razumljico napisala. Mi je pa ena mamica razlagala, da jo je ona pozimi oblekla v pajac,  pokrila z deko, pod deko pri nogicah pa je dala termofor s toplo (ne vročo) vodo in je imela spodaj vedno lepo zagreto. Dobra finta in učinkovita :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
18.10.2010 12:01:10   
Anonimen
Pozdravlene mamice!
Kako ste kaj?Jaz imam malo časa ,se mi kosilo kuha ,pa bom malo tukaj kaj napisala.No noč je bila katastrofa.Ema se je zbujala na vsako urico,dlesni zgorne ima zelo otečene ,pa kašljati mi je začela kar fajn.Jaz sem cela ne naspana ,moj je prišel iz nočne,sedaj spita oba.Danes mi nič kaj noče jesti ,spila ,mi je pa že2 krat po 200ml mleka.Tak ,da se res nekaj kuha ,je zelo mirna ,pa kar spala bi ,ponoči ,pa kar prebujala.
aprilčica
no mi smo tudi slabo spali..Glede sedenja pa ,ko bo prišel čas ,bo že sedel .Moja je prej sedela ,ko plazila.
malenaa mi še nismo imeli 3 ceplenja ,ne kri dali ,ne urina ,morim ,danes poklicat za datum.Verjetno bo imela vse zdaj.
didi5 čestitke za 6 mesecev.
sedenje moja že kar lepo sedi brez opore ,ko hoče,ko jo pa v naročje vzamem ,pa noče več sedeti ,raje se na noge postavlja..
No tako ,grem počasi kosilo skončati ,pride taveča iz šole ..lačna....poje pa čisto malo .
Lep popšoldan ,čeprav deževen ,še kaj zvečer napišem...čau...

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
18.10.2010 12:06:19   
Anonimen
didi5 a to si jo zdaj kupila v Pikapolonici!

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
18.10.2010 12:21:53   
marjanaj
Kolk to ni fer. Ravno sem bila zmenjena za kavico ob 12h, pa lump se spi. Itak je vedno tako.

agha jaz sem tudi najprej pomislila na Aylo iz knjig od Jean M. Auel. Te knjige so mi zakon. Sem jih brala ze v osnovni šoli. In ko sem jih kasneje hotela kupit, se jih ni nikjer dobilo. Pa sem naredila celo raziskavo. Potem sem pa sla v antikvariat in narocila, da ce jih dobijo, da me obvezno poklicejo. In sem jih cez cca. pol leta dobila. Nikoli ne bom pozabila. Za tri knjige sem dala 10.000 tolarjev. In bile so moooooooooooje. user posted image  Imam pa tudi vseh 5 izvodov doma tudi v anglescini. Vedno mi je bilo ful skoda, kako to, da jih ne izdajo ponovno, sploh pa se nadaljevanj. In zadaj so koncno izsle vse se enkrat pri Zalozbi Felix. Ampak Doline konj se vedno niso prevedli v tej zbirki. user posted image

amelie a ves, da sem zadnjic to Milupino kasico namesto z AM mlekom naredila kar s svojim. In se mi sploh ni hotela zgostiti. Pojma nimam kako to. Kr neki. Sem pa vceraj v Mullerju nakupila nekaj zaloge kašic z okusi, so imeli ravno 10% popusta na vse, pa ker smo bili ravno v tistem koncu. Taksne z okusi so mu bolj vsec. user posted image

Jutri pa imamo mi ta zadnje cepljenje. Me zanima, če bo tudi dobil vrecko za lulat user posted image  Pa koncno se bomo spet stehtali. Ok, saj priblizno ze vem koliko ima kil. Na uč. Se včeraj se je moz drl ven iz spalnice: iiiiiiiiiiiii, skupaj imava tocno 100 kg! user posted image  In to meni full pove, ker niti pojma nimam koliko kg ima mož user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
18.10.2010 12:25:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Madona, zdaj me pa skrbi tole naše ne-sedenje. Pa sem že slišala, da naša P kar ˝žnara˝ (prav ne spomnim se pravilne slovenske besede), če še ne se

Zato pa tvoj user posted image tolk bolj plazi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2756
18.10.2010 14:34:28   
agha
Tako, pregled je za nami, veliko smo 72 cm in imamo 8010g. Je bil pa danes pregledan, dali smo kri in vodo pa še cepljen je bil. Nič ni bil razpoložen za te dohtrske finte, je bil jok vsakokrat, ko sem ga položila na hrbet, pri merjenju, tehtanju, nameščanju vrečke za urin, pri zdravnici (ko sem ga dala sedet se ji je pa začel smejat in prav na široko nekaj razlagatuser posted image ), ceplenju, pikanje za odvzem krvi je bilo pa najhujše. Zdravnica ja spraševala, če govori kakšne zloge, če pogleda za stvarjo, ki mu iz rok pade, če daje stvari z ene roke v drugo, če prijema majhne predmete (zadnjič se je trudil z drobtinami pri mizi),...Ja, počne vse. Zlogi so pa hej, ej, bi, ah, je...pa še kakšen verjetno, ki ga niti ne opazim. Sicer je pa fino vse pobruhal pri zdravnici po mizi, se pokakal, ko je imel vrečko prilimano,...tudi vse to zna, gospa doktor, če vas zanima.user posted image user posted image   Aja, mi je pa zdravnica rekla, da naj ga ne postavljamo preveč na noge dokler ne bo trdno sedel...mah, ja, seveda, če mu je pa to najbolj všeč od vsega, a naj ga dol tiščim?!
Drugače je bila pa pri nas noč ok do petih, ko je pojedel in ni hotel več spat. Zaspal je šele 20 čez šesto in potem sem ga mogla ob osmih zbudit, da sem ga previla in da je pojedel, ker sva bila 8.30 naročena in mi je celo uspelo biti točna. res je, da živim kakšnpo minuto, dve hoje stran od zdravstvenega doma.

Aprilčica -  ne sekiraj se zaradi sedenja, saj bo zihr sedel, če se plazi pa sploh!!

legenda - lepo se imejte na mini počitnicah. Jaz sem bila kar v nekaj toplicah in so mi vse fajn, sploh ne moreš falit.

marjanaj  - jaz sem si pa te knjige vse izposodila v knjižnici in so res krasne! Mene so čisto noter potegnile! Ampak vidim, da si ti malo bolj na tekočem kaj in kako je z njimi. Videla sem, da so na novo izdane, nisem pa vedela, da Dolina konj ni izdana v tej zbirki.
didi - user posted image user posted image za šest mesecev!
nejanejc - bravo za krst!!user posted image

Lep dan vam želim!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
18.10.2010 18:26:33   
legenda_m
o

pr nm gre pa zdj zares. ena bela pikica.... na dlesnih, res je siten, bog ne daj mlek po flaši,mi kr nardim mlečno riževo kašico, dere se k tkrt k je meu krče... skratka... spet je mal pestro.

s toplicami ne bo nič, ker očitno ne bojo tko zlo frej kot je rekel, danes je bil, jutri gre delat, pojutrišnem pa ne ve. a jbga, pa drugič. sj ne vem kaj čem druzga rečt itak nimam bit časa razočarana.

in pa pazte to: bila pri frizerju user posted image user posted image user posted image , še najbolš od vsega je ker me jaka ne cuka več.

nejanejc- kko je blo?
to je vse kr se spomnm, ful sm zaspana tud jst, aja pa še o enih urinskih vrečkah ste govoil. jaaaaaaaaaa že grem. joj bogi je

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
18.10.2010 20:55:18   
čebelca25
Živjo!
Kako ste kaj?Mi smo ok..le naso nekaj skoz napenja.Ful se matra ko kaka-a je to normalnouser posted image res se tok napenja,da je rdeča ko puran v obraz.Se mi potem tok smili pa več ne vem kako naj ji pomagam.Jemo pa že dop.za malico sadno kašico, kosilo in kašico za večerjouser posted image .Ampak nevem ali jo ta GH tok matra al kaj?user posted image
smo dans spet cel dan letali okol tako da smo res zelo zmatrani.Dokaz je,da otrok že spi in ima mami čas za RRuser posted image .Potem pa še za likanjeuser posted image .
Agha- je kaj pametnega v Ikei?ste bili v celovcu ali gradzu?Hja,mi imamo tudi ta teden namen it tja..upam,da bomo kej našli, če ne bo pa tud izlet prav prišel.
Oblačenje- ma tudi pri nas je to postal cel projekt,sploh za stvari,ki gredo čez glavo..to je samo zvijanje pa trmarjenje,ampak bože boljš.
Srečanja gorenjk-no mogoče se tudi jst vam kdaj pridružim,če vam bo ok.Pa bo še ena bejbolina večuser posted image .
Aprilčica10-brez zamere,ampak sem se kar user posted image user posted image user posted image tvojmu avokadu.In to zato,ker sem jst bla čist ista,ko sem ga prijela v rokeuser posted image .Ampak sta oba preživelauser posted image user posted image .
Katy83-user posted image Timotej!
Aglaia,Aprilčica10-ja tudi meni gre ta "zdravo mačkica"na bruhicouser posted image .na živce mi gre H&M,ker imajo za user posted image res samo o tem.Za fantka se mi zdi najdeš kaj različnega ali pa se mi tako zdi.
Spanje-mi spimo pokriti samo s kovtrčkom in zdržimo do jutrauser posted image .Se pa ponoči 1krat zbudimo,ker je lakota prehuda,da bi počakala do zjutrajuser posted image .
Plazenje-3kratuser posted image user posted image user posted image za vse,ki se veselo plazijo..naša se v sek.obrne iz hrbta na trebuh in to je to..malo se neki zvija potem pa začne jamrat,ko se naveličauser posted image .Je pa pogruntala,da če se prime za rob igralnega centra oz.puzzlov,da se lahko potegne naprejuser posted image .Bo že,ko se ji bo dalo.
Sedenje-naša sama še ne sedi.še,če ima oporo jo hitr prekucne v eno stran.Jo pa prav nič ne silim..sem pa vprašala pediatra kako je s tem in je samo rekel,da mora pri 9mesecih sedeti--če do takrat ne bo, bo pa drgače gledal.Tko da vsem,katerihuser posted image ne sedijo---dont worry.
legenda-user posted image za frizerja..jst sem pa jutri na vrstiuser posted image .

očitno sem bila predolga..mala se že afna v postelji..
grem,lahko noč..

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
18.10.2010 21:48:57   
agha
Jezna sem...malo pa res! Mislim! Zbiramo nalepke, da bomo našemu malčku kupili Duplo lego kocke, zabojček in jih gremo iskat in izvemo, da jih nikjer v Sloveniji NI!user posted image user posted image user posted image Halo!? Zakaj potem zbiramo nalepke?! Povrhu vsega pa izvemo še to, da je Spar pri nas imel vsega skupaj samo 2 škatli teh kock?! Dve škatli...no comment! Res da ni velik ampak dve škatli?! Svašta! No, tudi druge škatle z lego kockami za večje otroke seveda ni! Sva se z mojemu odločila, da ne bova več nalepk zbirala! Zdaj so se odločili, da bodo podaljšali akcijo do novembra ampak verjetno novih škatel ne bo! JUPI!!! Zdi se mi samo glupo, da imajo zbiranje nalepk in tak EPP potem pa na koncu  od vsega tega ni nič! Naj gredo vsi v user posted image ....

čebelica
-  bili smo v Ikei v Italiji, v Vilešu, malo za mej. Meni je v Ikei itak zmeraj fajn in vedno se kaj najde. user posted image Ampak smo zdaj kupili samo nekaj obešalnikov, posodice, ki sem jih iskala, jih ni bilo,smo pa malemu kupili eno leseno hiško s plastičnimi lik (valj, kocka,..), ki jih skozi streho mečeš v hišo. Trenutno je ta hiša ful zanimiva ampak samo za v usta.user posted image
Ti kar pridi na naše srečanje!!! user posted image
Legenda
- super za frizurco!user posted image Upam, da se v petek vidimo, da vidim to spremembo! Jaz imam pa frizerja danes teden. Komaj čakam!!! Upam pa, da vas bodo zobki čim manj časa matrali. naš mali je bil danes popoldan malo bolj jokav, čisto nič sebi podoben, ne vem ali ga ja matralo cepljenje ali kaj je bilo...no, zdaj spi.

Mami bo pa tudi šla spat!!!

Lepo in mirno noč!

(odgovor članu čebelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
18.10.2010 22:03:27   
barby88
naša aptamila ne prenaša, sem rekla da bom probala od hippa za zvečer ko ji dam flaško ker nimam več tolko mleka.....in če to nebo ok ji bom pa naredila z navadnim mlekom in dala malo keksolinota not:)

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
18.10.2010 22:12:37   
barby88
aja pa glede sedenja naša že sedi sama tko da ja...na trebuščku pa sploh noče bit je raj na nogah je niti posest ne more...

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
18.10.2010 23:07:49   
nejanejc
hej

agha, ma res al kaj nimajo skatle?! moji so rekli, da so zbirali nalepke ravno za to :( ah, res smotano

legenda. ma super za frizurco :) jst in oj frizer... ja kje pa.. kdaj pa, moj skoz dela, nejc pa nevem al bo priden... moji lasje so pa zmerej bolj privlacni za v usta.. za terme pa upam, da vam cimprej uspe

cebelca, super za obroke... nas rata tudi kuhan rak, ko kaka.. na srecanje pa valda, sej ni sam nase, je za vse aprilcice :)

sedenje, kaj pa vem, sam se ne usede.. zna pa sedet, tudi sam... nisem pa glih stopala kolko casa je sedel... plazenje... ja malo pa gre rikverc... v glavnem se pa kotali

aja, legeda, krst je sol kar vredu, sicer smo zamudili, smo v dezju leteli po klancu gor, pol pa tam odpravli in sli na kosilo, botra nam je se torto spekla... tasca je nergala, da nejc prevec je, moji so ga pa prevec po rokah vlacli.. tko na hitro..

komaj gledam, lahko noc

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
18.10.2010 23:37:51   
marjanaj
Oj, samo na hitro. Lego kocke. Jih imajo. Ampak vecinoma se jih dobi v manjsih sparih. Jaz sem jih dobila v petek v Sparu v LJ v Hali A, v ta velikem Intersparu v Cityparku pa jih niso imeli. Pa sem izvedela, da so jih imeli istocasno se v manjsem Sparu na Savski cesti v LJ. Je pa res, da ko jih dobijo, jih vecinoma ljudje razgrabijo v istem dnevu. So res vroca roba. user posted image  Jih pa dobijo nekako 1 x na teden, ne vejo pa kateri dan v tednu.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
19.10.2010 6:52:22   
tintin
hoj,
sem zgodnja ne? ravno sem mojadva odpravila v vrtec in službo, zdej bom šla počas nazaj spat....

agha - lego kocke...ko smo jih mi kupovali jih na tistih stojalih tudi ni bilo, sva vzela kar zaboj iz police in šla na blagajno. Je šlo čez bp. Sicer pa ja, manjši Spari - npr. tist pri sodišču oz. na Planini? Sicer te pa razumem, jaz bi bila tudi jezna....

legenda
-  super za frizuro. Si se na kratko?

nejanejc - samo, da je krst za vami...joj zgleda moraš res dat nejca na post, ker res čist preveč je....(šala....), mogoče se mu tašča lahko pridruži;))

lp!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
19.10.2010 10:51:30   
agha
Hoj!
Ja, tintin, res si zgodnja. user posted image Mi smo gledali za kocke ravno v tem manjšem Sparu, pri sodišču, in jih ni...Ah, moj je popenil in rekel, da bomo kar lep šli v Mullerja pa bo. ne da se mi pa letat po celi SLO za te kocke, Kranj še pride v poštev, del LJ tudi... Tale ideja o tistih s police mi je pa všeč, bomo probali. user posted image

Pri nas je danes izredno stanje. Izgubili smo smejočega otroka, čez noč se je prelevil v jokico. Pa ne vem ali je after party od cepljenja, before party za zobe ali party kar tako. Jutranje kašice ni hotel jest ob osmih, jo je uro kaseje, spat se trudiva že od osmih pa nič...Utrujen je pa ful!!! In ena sama sitnobica. Upam, da čim prej zaspi in da bo potem ok. Je že dvakrat kao zaspal ampak je trajalo minuto, sem hotela it na sprehod, je bilo tako kričanje, da me je minilo...malo se smeji potem pa jok...ah, saj bo minilo, a ne? user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
19.10.2010 11:08:35   
nejanejc
ojla...

tintin
, res si zgodnja... mi ustajamo po sedmih... nejc pa potegne kdaj do osmih, da mam vsaj zjutraj malo miru-hvala

ja tasca, sej ce bi manj jedu pomoje tudi ne bi blo ok... dopoldne smo na joski, pol je dvakrat kasico popoldne (malo se se pockrlja na joskah), zvecer pa mleko in joske....

agha, ja bogi misko... upam, da se pomiri in zaspi, bo potem verjetno malo dlje spal...

nas ma njegovih pol urce danes zdej... sem malo skuhala na pol, pa malco mam jst :) Upam, da ne bo dezja in bova sla kaj vn, ko do konca josko sprazne....

Papa

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
19.10.2010 11:10:01   
legenda_m
ahoj

tud jst sm kupla avokado, ponavljanka. kaj čem. sam še zori leži skupaj z banananmi. tamau mi noče mleka pit, in me je zdj strah zarad kalcija ipd. najbolš da ga km skrijem, mlek mislm. med kkšno kašo. čeprav mrzu čaj pa pije. že vem, bom poskusla z mrzlim mlekom. z gh nima kkšnih ekstra problemov. zgleda da ga boli ko mora vlečt. edin ponoč je pa popil brez problemov, zgleda da je bil tako zaspan zraven, da ni mel časa razmišljat da ga kj boli. men je prej grizel prst. in me kr konkretno ugriznil. in to z uno pikco k jo ma.

frizura- hm sm jih skrajšala, no mi jih je frizerka, ampak ne tako na kratko kot tintin. kratek paž z resami in frfrujem, very chic. user posted image . moj je reku da bi lahk mal daljše pustila. huh no men je pa ok.

nejanejc lahk te jst postrižem, sm učer gledala kko dela frizerka mislm da bi znala. itak je asimetrija v modi ane. zanč sm tašči to omenla ona je pa mislila da znam res strižt, komi sm ji dopovedala da to ne bo šlo razen če bo šla taka v maškare. za krst še enkrat čestitke, res je očitno da si več kot uživala.
čebelca aglaia ja ja pridte. pol se bojo naši fantini tepl za vaše bejbe user posted image
legice. ja jst sm ful na hitr zbrala te nalepke in pol tkoj k so pršle sm jih šla nabavt. s tem da sm ful nalepk nafehtala pr domačih. nism pa prepričana za koga bojo zame al za jaka. zdj gledam če je kje še kkšna škatla pa jih kr ni. res so vroče žemljice.

sedenje pri nas bo čez en mesec? stoji tud še ne. ne obremenjujem se več, ko bo bo. uf ja učer sva v pikapolonici gledala stolček brevi me mika da bi ka kupla, pa mn placa zavzame...
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stolcki-in-mizice/brevi-jedilni-stol-slex/21003830032052565. ah ja ko smo ravn pr šopingu, dj povejte mi a so letos moderni puloverji s kratkimi rokavi? recmo mene pozimi zebe in bi rada dolge rokave. povsod kamor sm šla na kupe pletenih puloverjev s kratkimi rokavi. user posted image .  res ne razumem zkaj za zimo prodajajo puloverje s kratkimi rokavi. polet pa pulije brez rokavov. ah ja... čudna sm.

in še hello kitty. kako sm vesela da mam fantka user posted image . nimam problemov. aja aglaia. punčke se ful rade igrajo z dojenčki. vsaj naša tamala se. in po moje še kkšna. ima ene 7 otrok. vse poštima, kkšn ji včasih pade iz rok, ga prime za noge mal stepe prah z njega in gremo naprej. res ma trpežne otroke. in pol pr men fehta če lahko kkšno plenico. in neki cajta je bla čist navdušena kuharica in še vedno ima odprto trgovino tako z blagajno in mešanim blagom (dobiš vse od olja do jajc in igrač), res pa je da zna včasih kkšnga kupca mal natepst če prehitr pobegne iz trgovine. tko da... po moje da kumot svoji pupi kupš kkšn avtič... jst bi ga. ptiča bi pa po moje infarkt če bi ga km odpelala. prej mi je dol vrgu en krožnik je šou na najvišjo omaro pa sploh ni hotu dol. krožnik je čudežno preživel.

pridne bodte

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
19.10.2010 12:59:37   
čebelca25
Danes sem pa pravi zombi..kako že pravijo,ne hvali dneva pred nočjo.No,pri nas je ravno obratno-ne hvali noči pred dnevom.Obupna noč.Našo je tok zvijal,da je bilo grozauser posted image .Ob polnoči nisem več vedla kaj ji naj dam,da bi lažje kakala pa sem ji potem kar po žlički uturila slivov sokuser posted image .Ma kaj jst vem,ni bilo ravno dobro,pa recimo,da je bilo le malo boljuser posted image .Zdej sem ji pa naredila kompot iz sliv in malo jabolka,da ji ga bom dala za pojest in popit.Ima katera še kako idejo kaj bi ji lahko še dalauser posted image .Tako da obljubim,da se ne bom več bahala kako smo šli zgodaj spatuser posted image .

Lego Spar- mi smo na srečo dobili 2škatli lego,ampak še to zato,ker imamo vezeuser posted image .Kolega je zrihtu ko ravno dela tam.Drugače sem pa slišala,vsaj meni so tako takrat rekli,da naj bi pobirali naročila za lego.Se pa tudi jst sprašujem zakaj delajo take akcije,če nimajo dovolj robe..potem jopa še podaljšujejouser posted image
Nejanejc-user posted image za krst.Mi smo jo tudi dali.Je bilo zelo luštno.
agha-bo minilo bo..tudi naša ga kdaj takole posračka,da moram sprehod na hitro prekint in obrnit domov..pa se potem naspi pa je spet ista ko prej.
legenda-kolegica ima ravno tak stolček pa je ful zadovoljna.Pa otrok ga lahko dalj časa uporablja.

Zdj pa moram kosilo kuhat,da se naša sračka prej ne zbudi.Ji bom kar en zelenjavni mix naredila--brez korenja,da ne bo še huje s kakcomuser posted image .

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
19.10.2010 13:12:58   
legenda_m
čebelca pr nm pije nesladkan janežev čaj in lepo kaka, mislm da ta čaj ni tko močn kot sladkane kamilce...

(odgovor članu čebelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
19.10.2010 15:47:49   
agha
Joj, danes pa imamo super dan: jok, jok, jok, jok....it to kakšen! user posted image user posted image Vmes je revček zaspal 2x po minuto in 2x po 10 minut. Zdaj trenutno spi in močno upam, da bo vsak kako uro spal, ker je čisto kaput. Res je bogi. prej nisem vedela kako naj ga potolažim, pa je pred TV-jem grizel daljinca, pa je v kuhinji neko papirnato škatlo glodal, tudi moj mobitel je bil zelo okusen...in vsakokrat, ko sem mu njegovo "grizalo" vzamem je še večja štala. Uspela sem ga umirit v kopalnici, ker je sušilec delal in to je bilo pa zanimivo...koliko gumbov pa kaj se to vrti in brni...uau! No, samo da je otrok miren...

Legenda - tvoja nečakinja je pa prava trgovka! Ti sploh ne rabiš v trgovino it, ker imate vse doma! user posted image user posted image Pa kolk otrok uspe poštimat! user posted image user posted image Jaz imam pa danes z enim probleme, ona pa tko sedem by the way urihta!user posted image user posted image Sem se res nasmejala tistemu tvojemu odstavku! user posted image user posted image

user posted image Vprašanje: kako merite otrokom vročino?! user posted image Mi imamo neko dudo termometer ampak ni ne vem kako fajn, ker našemu pikcu ni všeč, ni prave oblike. Termmeter v ritko mi je pa tako težko dat, pa še pri miru mora bit, kar je zelo težko pri nas.

Čebelca - pri nas sladke kamilice niso pomagale, nabolj učinkovita je bila še telovadba, nogice gor, pa dol k trebuhu,10 minut...če pa ne bo šlo pa kamilice s sladkorjem (kamilice ne smejo vreti!, jih namočiš v vrelo vodo) oz. laktoza v prahu (dobiš v lekarni). Pa seveda slive, kar si pa že naredila.

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
19.10.2010 16:34:12   
nejanejc
nic, mi je blokiralo, krokodilje solze tecejo...

sam o termometru bom na hitro-pod pazduho so nam rekli v soli za starse

legenda, strizenej zmnenjeno.. kocke so moja najljubsaigraca, se bova z nejcem tepla, pa s tatom verjetno tudi... ce bi mela cas bi se igrala sam to

cepelica..upam,da se je prebava uredila s temi nasveti, pr nas so pa kamilce pomagale

nas se sam dere, edino v vozicku je dal mir... mi je zal, ko je tako mrzlo... bi sl anajraj kar vn

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
19.10.2010 19:47:13   
agha
Ah, smo zakuhali, je imel mali A 38,7 vročine. Sva mu merila z uno dudo termometer in je kazal 37,3. Potem sva se pa odločila in šla kupit termometer za merjenje temperature v ušesu  (malo manj kot 60 EUR) in je bila čisto druga zgodba. Sva mu dala svečke in je kmalu padla vročina na 37,6. Zdaj je revček vsaj zaspal in upam, da bo spal vsaj nekaj ur. Še dobro, da je normalno jedel in pil. Jaz sem pa itak že v pidžami, da se mu pridružim, če bo slučajno divja noč. Če ne se bom pa naspala.user posted image
Mirno in lepo noč vsem!!!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
19.10.2010 21:10:06   
Anonimen
Dober večer mamice!
Kako kaj? Vas sem prebrala ,ima vsake skoraj težave z svojim sončki ..jok ,vročina itn..a je res kaj v zraku ali zobeki.No mi še nimamo nobenega,stanje jokanja se je umerilo ,je postala zelo zaspana ,danes m je šeskrat po 1 uro spala.Se je pa drugo poslabšalo.Začela je na vsake tri ure mleko piti ,gh pa ne ,sploh noče ust odpreti.Danes ni niti ene žličke pojedla gh,je pač samo na mleku.Pridna je bila drugače,zajokala niti enkrat,le kako dolgo bo tako.
Jaz sem katastrofa križ me boli ,glava me boli sem čisto omotična ,res katastrofa.
agha lepo za mere.A tako ,ti je rekla zdravnica za postavljene na noge?A sedaj se je pri vas stanje vašega sončka poslabšalo..čimprej se pozdravite,pa da se stanje umiri...
legenda-m super za frizurco.A pri vas tudi noče mleka piti.Pri naši se je to dogajalo ,do včeraj ,torej skoraj 10 dni ,no sedaj ,pa gh noč...ne vem kaj je to zdaj...Polover pletene imajo pa res ,vse skor z kratkimi rokavi ,ja moderno je pač...
čebelica pa kaj jo tako matra pol ,je kaj takega pojedla.Koliko na dan pa kaka,če sploh a se samo napenja ,da bi pa ne more.Navadni jogur tudi uporabljajo ,za to ...
helo  kitti jaz tudi nism preveč navdušena na tem ,naša veliko dobi teh oblačil ,sem kar malo jezna ,ko sam  od hello kitti.So druga oblačila tudi vredu...
merjenje vročine mi imamo doma digitalni trmometer,sem zelo zadovolna,ga pri taveči bolj uporabljam ,Ema še hb ni imela vročine...
zimske odejice v kiku jih imajo zelo lepe,pa še drage niso dimenzija je 80krat 100,pa uporabna za sedež in vozičke.
Za ceplenje še nimamo datuma ,je rekla ,da naj v četrtek pokličem,ko bodo datumi ..katastrofa..Danes sem bila na sestanku za tavečo ,zelo pridna same petke skoraj ,pa tako malo za zvezkim ,da bi se učila..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No tako grem počasi pod tuš in spat.Lepo mirno noč...llllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhkkkkkkkkkkkkkoooooooooooooo nnnnnnnnnnnnnoooooočččččččč!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
19.10.2010 21:19:08   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

didi5 a to si jo zdaj kupila v Pikapolonici!

ja ja, prejšnji teden. Čeprav smo jo glih danes sprobali in je kao št. od 6 - 12 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naši je zdaj na glih prav, mi je žal da nisem večje kupila tiste rokave bi ji že podvihala :) Ampak dobro, saj lahko samo spodnji del tudi uporabljam in napeljem skoz trak, glih toliko da ne zbrca deke :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?