|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
14.10.2010 22:34:25   
marjanaj
Dober večer. Evo nova sezona CSI-ja se je zacela, pa imam celo cas za gledanje TV user posted image  in pa da spet malo preberem RR user posted image

GH - jaz sploh ne vem, če delam prav. Kar nekaj čaram. Zjutraj ko se zbudi dobi joško, potem čez kakšne 2 uri 100 ml sadne kašice za dopoldansko malico, potem pa sredi dneva 200 ml zelenjavo mesno kašico za glavni obrok, pa okoli 16h joško za popoldansko malico, pa spet ob 18h mlečno žitno kašico za večerjo in ob 19h še joško da zaspi in nato v hop v posteljo. A je to preveč obrokov na dan? Pojma nimam. Se mi včasih zdi, da ga kar pitam in pitam in da se bo razpočil revež. Je pa čisti užitek gledat ga kako je. Celo mesno kašico je zmazal v 4 minutah. In to cca. 200 ml. Frajer. Ne morem se ga nagledati koliko poje in to s kaksnim uzitkom odpira usta. jaz sem pa tako zbircna in nic ne jem. user posted image

ritem - se mi pa zdi, da smo končno nekje našli en ritem spanja in budnosti. Zdaj že vem, da bo dopoldne zaspal nekje med 10h in 12h za kašno urco, če smo doma, če pa smo kje zunaj pa traja spanec samo pol urce. In pa spet ga zmanjka popoldne nekje med 13h in 15h za kakšno urico ali pa samo pol. In to je to kar se tiče spanja čez dan. Bi pa ga rada navadila, da bi mogoče zvečer kasneje šel spat. Ker zdaj zaspi okoli 19h in seveda je potem tudi buden že zjutraj ob 7h. AAAAAAAAAAA, zame najbolj nečloveška ura. user posted image

Je bil pa v petek star 6 mesecev in je dobil torto! No ja, majhno tortico, cca. 10 cm premera. user posted image  Ampak, ker je prehitro zaspal, je ni pojedel in smo jo potem kar tavelki zmazali. user posted image  Bila je odlična!

legenda jaz imam na radiatorjih kar te posodice v katere nalivam vodo da hlapi. In pa v spalnici vlažilec zraka (od Lanaform, tako kot ga je imela tintin user posted image ), ker sem imela ponavadi cisto suha usta, da mi je kar jezik pokal user posted image  Sem poiskusila z mocenjem brisac, pa so mi potem smrdele po vlagi user posted image  in mi ni bilo cool. Ti, tale tvoj ptič pa je zvezda! Daj ga kdaj posnami ko bo kaj uspicil in daj  filmcek na FB user posted image .

amelie Milupa ima tudi kar nekaj kašic, ki se jih dela samo z vodo. Jaz najrajsi kupim taksne. Sem pa dobila nekaj takih, ki se jih naredi z mlekom. Zato sem morala kupit AM in sem kupila kar Milumil 2 in potem v skodelico najprej zmesam vodo in dodam mleko v prahu, da se naredi tapravo mleko, nato pa notri dodam se prah od kasice, pomesam in je to to. Sem mislila, da bo vec dela, pa namesto da samo 1x zmesas pac 2x, pa je.

aprilcica kako kaj "gobček" user posted image  Imas se vse zobe na broju? Cool da so pikice zginile. A se je kaj praskal?

didi hmmmm, hvala, da si nas spomnila, da imamo samo še 5 mesecev "prostosti" user posted image

levinjica upam, da si ze boljse in da si pregnala vročino user posted image

nejanejc user posted image  za četri zobek. Ne vela user posted image  mi nimamo še nobenega. Imamo samo tečnobo namesto tega.

agha hvala za nasvet za suho sadje. Za tale E220 pa nisem vedela, da to pomeni. user posted image

mamika user posted image  za hcerkico. Doma je itak lepse. Upam, da se bo stanje kmalu izboljsalo. Drugace pa Tibor tudi se ne sedi samostojno. Po moje je se malo prezgodaj. Kaksni dojencki ze sedijo pri 6m drugi pa sele pri 9m. Jaz bom pocakala, ko bo pripravljen, bo pa sam sedel. kaj pa vem. So na telovadbi rekli, da jih nikakor ne posedamo se zdaj, da je prekmalu in da se morajo najprej zaceti bocno sami posedati.

natasa uf kako eni ne znajo na nic pomislit a ne? Se strinjam s puncami, da zacni malo jamrati. Se jim najbrz zdi kar samoumevno da si supermama.

barby88 dobrodosla. Vidim da si je Ayla izbrala isti dan da je pokukala na ta svet kot Tibor user posted image . Lepo ime si si izbrala za hcerkico. Kje si pa dobila navdih? Mi imamo zaenkrat 3 obroke GH na dan. Ce znese. Ce pa se prevec naokoli potepam pa vcasih pozabim s sabo vzeti kaksen obrok, pa dobi josko namesto tega. user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
14.10.2010 22:35:59   
marjanaj
joj sem se razpisala user posted image  je kar na novo stran skocilo user posted image  to je pa tako, ce traja cel vecer, da preberem za nazaj user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
14.10.2010 22:56:46   
amelie
Hej!

Samo na hitro se javim ... Včeraj zvečer smo imeli en preplah s psico, nekaj je zaglumila očitno ... user posted image  Sem slabo spala, mali je očitno čutil, da sem bila živčna, ker je kar nekaj stokal v spanju in se premetaval, pa še psica se je po dolgem času odločila, da bo pri meni spala - pri glavi ... Moj je spal v dnevni, ker je zbolel, jaz pa sem bila ukleščena med psico in otroka. Ponoči nas je prišel preverit in je rekel, da sem v čisto nečloveškem položaju spala. Ampak mi je bilo vseeno, samo da je bilo vse okej.
No, potem pa me kliče kolega danes, da bomo začeli delati. In zdaj delam ... Tako da sta danes za mene 2 prelomnici - pol leta materinstva in hkrati tudi konec lenuharjenja user posted image  

marjanaj, samo tebe na hitro pokomentiram, potem pa res moram it. Isto jaz futram tamalega, čisto isti ritem in logiko sem ubrala, samo da mi on ne poje več toliko zelenjave. Danes je piščanca dobil zraven, pa je pojedel še manj. Mu bom jutri probala bolj redko naredit, mu lažje zlijem po grlu user posted image  Tole s kašico in mlekom sem se pa ravno danes odločila, da bom naredila. Thanks!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
14.10.2010 22:58:07   
amelie
Sem kar poslala, namesto predogled stisnila ... No, saj sem itak želela samo še lahko noč zaželet! Torej - lahko noč! user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
15.10.2010 9:24:31   
NATAŠA35
pozdravček še od mene...

zdaj mi mali spi, tako da bom lepo kratka, ker imam kar nekaj dela danes za poštimat...zdaj se mi že perejo pajacki, da jih bom poslala sestri preko mami na taiwan, drugo pa bom dala mojemu prijatelju, ki bo kmalu postal očka, tako da se bom lepo losala teh stvari...če pa bom še kdaj mama, pa bomo pač sproti kupovali, ker jaz tega ne bom več čuvala, ker nimam tudi prostora...do božiča bom pospravila komplet stanovanje, čisto generalno, torej vse predale, kote... tako da me čaka kar nekaj dela, vmes pa bom študirala user posted image user posted image ...vsega se je preveč nabralo, pa je treba čistko nareditiuser posted image user posted image

drage moje, saj jaz tud jamram, samo potem pa slišim komentarje, da sem si sama kriva, ker imam toliko otrok user posted image , tako da sem lepo tiho in se brigam zase...potem pa so boge moja sestra, pa bratrančeva punca z enim otrokomuser posted image user posted image user posted image , kakor pa jaz, ker jaz sem vsega navajenauser posted image user posted image ...samo če pa gledam, pa jaz veliko več z otroci delam, se pogovarjam, jih peljem sem ter tja, kakor pa oni, ali pa preložijo to na babice in tašče...meni bi bilo tudi lažje, če bi ostali vse kupovali za moje otroke, sem pa opazila, da tudi za rojstne dneve (če pridejo) prinesejo skupno darilo, čeprav so trije družine, tako da jaz moram spet namesto njih kaj kupit...da ne rečem, da se ne spomnejo niti za božička, zaveliko noč, miklavža..., jaz pa se na vse in to me boli...mislim a jaz serjem denar ali kaj....

zadnjič je imela bratrančeva punca Rd in sem nesla darilce njej in tamali, pa sem hotela da mali probajo hlače, ki sem ji prinesla...darilo so nekam založili, da ga kao niso našli, tako da ni probala hlač...in do danes teh hlač ni oblekla, pa čeprav nosi samo firme(hlače so bile addidasove) a kaj šele pomerila, tako da od mene ne dobi nič več...evo toliko sem pojamrala, pa vas ne bom več morila s tem user posted image user posted image

aja, pa mali mi je včeraj spal celo noč od 20ih do 6 ih user posted image user posted image , ful sem vesel, pa upam, da bo danes tud tak priden, čeprav bom bolj malo spala, ker moram vse prištimat za otroke....včeraj sva jedla tudi fižolovo juho, njemu nisem dala fižola, samo korenček in makarone in je jedel kot zmešan...meso bova poskusila naslednji teden, ko bo star 6 mesecev....

toliko od mene....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
15.10.2010 9:39:26   
Anonimen
Hey punce

Mi smo spali tko tko, si tok drgne po dlesni, pa cvili za znoret, da komaj čakam, da dobi kak nov zob, da bo vsaj 3 dni mir. Ga mažem z gengigelom, pa ne pomaga ravno.
Včeraj se je eno uro valil iz hrbta na trebuh pa nazaj (seveda zvečer ob osmih, ko bi moral it že spat). Obrača se pa samo v desno, v levo le, če se mu ˝ponesreči˝.

marjanaj: ej, jaz isto delam, pa tudi ne vem, če delam prav. Zjutraj dobi joško, potem enkrat dopoldne sadje (okrog 140ml, pa ponavadi ne poje vsega), okrog enih, dveh zelenjavo (delam kar na maslu, pa solim, drugače noče jest), potem se dojiva, zvečer mu dam pa kar grisolino. Saj vem, da je od 6. meseca naprej (piše na škatli), ampak ga obožuje, pa mu ga dajem. Aja, še nekaj: jaz sem kupila pa mleko kar od Pomurskih mlekarn - v prahu in mu s tistim delam te kašice zvečer. Ker moj pobruha AMuser posted image Praskal se ni pa nič, moji zobje pa, ajojjjj, sama sem si kriva, nisem bila 7 let pri zobarjuuser posted image So še vsi, upam, da bodo ostali.

levinjica: sem imela tudi tisti slinček oz. ga imam, ampak mu je okrog vrata prevelik in mu gre vse za vrat. Včeraj sem dobila pa slinčke za enkratno uporabo. Bom danes sprobaliuser posted image

nejanejc: user posted image user posted image user posted image user posted image za zobekuser posted image user posted image

legenda: hmm, nič nimam za ohranjevanje toplote hraneuser posted image Če se vmes shladi, se shladi... Itak mi pa fuuul štrajka za jest. Nič noče. Ne joške, ne sadja, ne zelenjave - NIČ. In potem pije čaj. Bo že jedel. Kapice  imajo pa v Kiku lušneuser posted image

agha: kake lušte si mi naredila s tole pečeno bananouser posted image user posted image Sem se spomnila na kitajsko, sva z mojim včasih kar dosti tja hodila. Bom probala to mojemu tamalemu nardit. Mogoče bi pa to jedeluser posted image

amelie: želim ti dober štart v delo user posted image user posted image Pridna siuser posted image

nataša: adijo pamet glede hlač. Pa ti kar pojamraj, jaz tudi samo jamramuser posted image Pa bravo za spanjeuser posted image

barby88: pozdravljena pri aprilčicahuser posted image user posted image Napiši kaj več o sebi, pa povej, če imaš FBuser posted image user posted image

babyloverka: upam, da ste danes že čisto zdravi!user posted image

porodniška: mater sem vam fouš, jaz dobim le starševski dodatek s katerim si lahko rit obrišem. Upam, da dobim republiško štipendijo. Čakam odločbo.

Upam, da katere nisem pozabila pokomentirat. Si pišemo. Mali ima spet drevske vajeuser posted image

Papa

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 15.10.2010 9:44:03 >

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
15.10.2010 13:58:30   
mamika25
Hej!

Brzinsko javljanje. Tamal spi, Nina gleda Kekca. Kosilo mam narejeno (mesek+krompirček iz pečice), Maju se tudi kosilo kuha, na mal čebulce sem prepražla korenček, dodala mal mal krompirčka in bučke in se kuha. Na konc bom zgostila z mal greska. Prejle se je nekaj bunil, pa nekako v transu popil 100 ml mleka, zaspal - koma. Upam, da bo dolgo spal, saj če je buden ga kar naprej nosim in me tolk križ in hrbet boli, da sem včeraj obležala že ob pol 8h.

Kaj sem  hotla napisat... aja, imamo 6. zobek user posted image ...
In tole si predstavljajte: ima obe enki spodaj. Pol pa pazi - gor enko in 2 dvojki - 1 enka manjka (zdej gre ven!), in ko se zasmeji - predstavljate si enga ko nima zoba - zgleda kot bi mu ga en ven zbil user posted image . Pa še na toliko majhni dlesni trije široki zobje, kot da jih ima po vsej dlesni user posted image .

So pa taki dnevi, da je človek kar naprej zamorjen, pri nas je pa še samo letanje gor in dol. Sem si zdajle privoščila eno golido kofeta, naj me raznese user posted image .

Amelie dobro da je psička okej...
Levinjica upam, da je tvoj prehlad odšel neznano kam user posted image  pa da se bolje počutiš.
Legenda ohranjanje toplote hrane - jaz pogrejem kr v mikrovalovni če hranjenje traja toliko, da se hrana ohladi. Sam to je malokrat pri nas.
Agha ne spomnim se kaj komentirat, sam da te vseen omenim (aja fajn za šoping v milerju!)
Nejanejc hvala da se spomniš name in na tamalo (pa tudi vsem ostalim hvala), bravo za 4. zobek!!
Aprilčica verjamem da je težko če nimaš porodniške in da ti gre na tesno skozi mesec, da bi vsaj štipendijo dobila... sicer pa so tudi tele porodniške bolj "revne" meni tudi komaj komaj skozi mesec gre skoz user posted image . In joj 7 let? Maš pa res dobre zobe. Meni se precej pozna od  dveh nosečnosti, če jaz nebi bila toliko časa, ne smem pomislit kaka bi bila user posted image .
Babyloverka fajn da ste bolš, da ste se pozdravili.
Barby88 dobrodošla.
Nataša pospravljanje gor, pospravljanje dol, naj gre vse skupaj nekam v k.... si včasih mislim, ne morem se sicer primerjat s tabo, sam želim ti čim manj sekiranja okoli tega, lepo uživaj s svojimi otročki in možekom, pa čimbolj uživaj v stvareh ki te veselijo (kam it, šola... itn). Tiste ki ti govorijo, da si si sama kriva da imaš toliko otrok, bi pa jaz utišala z besedami :"ne to pa ni res, kolikor jih bog da." Uživaj!
Marjanaj hvala za lepe želje in tale način hranjenja ki ga opisuješ, pa ne veš če delaš prav - tole je zame idealno hranjenje. Obroki zadost veliki, sicer pa... kolikor rabijo, toliko pojejo. Če le ne bruhajo pol. Moje mnenje.
Tintin ti si me spraševala kakšno bolezen ima tamala - vnetje mišic in kože - dermatomiozitis- (avtoimunsko). Tablete v visokih odmerkih precej pomagajo (lažje hodi zdaj), samo so pa stranski tako opasni,... apetit, osteroporoza, visok pritisk, želodčne težave, prebavne teževe, zastoj rasti, napihnjena lica, glivice, porušen imunski sistem - dovzetnost za okužbe (da niti v vrtcu ni že 5 mesecev!), težko prebolevanje prehladov, viroz, norice celo smrtno nevarne dokler je na kortikosteroidih... itn... nebi več pisala, ker me je kar groza. Dejansko pomagajo tablete, klinična slika njene bolezni je načeloma boljša (umirjena), samo... no, kar neprej je nekaj.

Hvala, ker me poslušate, berete user posted image , še dobro da obstajate, zadnje čase se tudi vse manj družim z ljudmi, ker smo več ali manj noter, da nebi kje kaj staknila, ker je pač tak čas, prehladi so na pohodu. Se čuvamo. Pa se vsaj tule lahko mal razpišem, pa vem da nekdo name misli user posted image .

Lepo se imejte, če sem katero pozabila komentirat pa drugič... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
15.10.2010 14:34:42   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Tintin ti si me spraševala kakšno bolezen ima tamala - vnetje mišic in kože - dermatomiozitis- (avtoimunsko). Tablete v visokih odmerkih precej pomagajo (lažje hodi zdaj), samo so pa stranski tako opasni,... apetit, osteroporoza, visok pritisk, želodčne težave, prebavne teževe, zastoj rasti, napihnjena lica, glivice, porušen imunski sistem - dovzetnost za okužbe (da niti v vrtcu ni že 5 mesecev!), težko prebolevanje prehladov, viroz, norice celo smrtno nevarne dokler je na kortikosteroidih... itn... nebi več pisala, ker me je kar groza. Dejansko pomagajo tablete, klinična slika njene bolezni je načeloma boljša (umirjena), samo... no, kar neprej je nekaj.

Hvala, ker me poslušate, berete user posted image , še dobro da obstajate, zadnje čase se tudi vse manj družim z ljudmi, ker smo več ali manj noter, da nebi kje kaj staknila, ker je pač tak čas, prehladi so na pohodu. Se čuvamo. Pa se vsaj tule lahko mal razpišem, pa vem da nekdo name misli user posted image .

Lepo se imejte, če sem katero pozabila komentirat pa drugič... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
15.10.2010 14:43:10   
mamika25
No, didi tebe sem pozabla komentirat... hvala za pikapoke

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
15.10.2010 15:06:20   
agha
Z mladičem se valjava po zakonski postelji. No, zdaj se sam zabava, ker se jaz tukaj malo javljam.
Uspelo nama je priti na srečanje gorenjk, čeprav s krepko zamudo, ker je mali zaspal pol ure odhodom. Je bilo pa fajn videt spet punce. Sva pa po srečanju šla še na šoping (darilo za atija sva kupovala - srajco) in so se tregovke skoraj stopile, ker se jim je tako lepo smejal in jim nekaj hitel razlagat.user posted image user posted image Res je prisrčen, jasno, saj je moj (no, najin)!user posted image user posted image
Me pa nekaj trebuh matra že dva dni, kot da bom dobila user posted image , ampak je še ni...no, da ne omenim mojih "mlekarn", ki me bolijo za znoret vedno, ko uvedemo nov obrok...zdaj je to zvečer, ker smo uvedli večerjo.

GH
- prej sva poskusila jogurt, navaden, in je bil zakon!! Kar ni ga hotel nehat jest. Samo sem jaz vseeno nehala po nekaj žličkah, počasi. Ampak me veseli, da mu še kaj odgovarja poleg sadja. Pa tudi to, da zadnje čase je doma pripravljene sadnje kašice, še zelenjavo mi mora začet jest pa bo. No, meso in ribe tudi. Naslednji teden dobi ribo, ker imamo fine sveže morske...od soseda.

mamika - jezus kakšne tablete!!!!user posted image Grozno! Vedno, ko berem tvoje poste in govoriš o svoji hčerkici, me stisne in vedno ostanem brez besed. Tako kot sem ostala danes, ko me je klicala moja prijateljica in mi povedala,da ima poporodno depresijo (7 mesecev po porodu) in to vsa v solzah...kaj naj rečem?! user posted image
Mora pa vaš frajer s temi zobki res zgledat super!! user posted image

legenda - ohranjenje toplote... mi imamo takšen krožnik, da se spodaj nalije notri vroča, vrela, voda in ostane nekaj časa hrana topla. Je prav super!
amelie - pridna, da boš že delat začela!!!user posted image Pa fajn, da so se stvari uredile v zvezi s s psičko!user posted image

Evo, sonček se je utrudil in zaspal poleg mene na postelji...

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
15.10.2010 16:29:56   
NATAŠA35
mali je malo več spal dopoldan, potem pa nič več...mene že dobro roke in hrbet boli in čakam mojga da pride, samo vidim, da bo spet pozen, ker ga žurajo v službiuser posted image user posted image ...in ko bo prišel bo spet zoprn in pameten, malega pa bo imel celih pet minut...ah deci...

da malo pokomentiram....

amelie super, da si začela delat, jaz razmišljam, da začnem naslednji mesec, če bodo šefi zato...

mamikauser posted image user posted image user posted image hvala ti za te tople besede, pomagajo...če bom rekla, koliko jih je bog dal, potem bodo mislili, da sem že noseča user posted image user posted image user posted image ...a bo mala imela to bolezen do konca življenja, al kaj? upam, da se čimprej pozdravi, resnično, da bo tole vse za vami...

zobje meni so pustile posledice vse nosečnostiuser posted image user posted image , ampak bom mogla do zobarjev, ker sem res grozna...blagor vam, ki imate močne in lepe zobe...nas mali pa je zaenkrat še brezzobi...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
15.10.2010 19:33:43   
barby88
pozdravljene...
me veseli da ste me sprejele medse, sem prijavljena tudi na bibaleze vendar tam se nimam s kom spogovarjati saj jih večina še vedno se daje GH:( tako da sem sama....Moja je že čisto vse razen zelja in pač stvari ki napenjajo drugače pa vse in je zelo pridna.....jemo na 4 ure.....zjutraj jo podojim, potem imamo sadnje, za kosio kako mineštro, juhico pašto, poletno odvisno za noč ji dan pa aptamil vendar se mi zbudi ob 3 se podojimo(pocrtamo) in nato spi do 7h:)

kako lepo je slišat da je še kakšen ki je na isti dan rojen kot naša deklica.....
tudi naša ima od 2-3 obroke gh....

Drugače pa sem stara 22 let(bom) prihajam iz Ajdovščine.....Ko se je naša Ayla rodila je imela 3030g in velika bla 50cm....Porod je bil hiter vendar boleč....5h je trajal vendar me je raztrgala noter in zunaj so me rezali.....tako da je bilo okrevenje boleče ampak pozabiš na vse ko držiš štručko v naročju...

Drugače ja imam FB in me dobite pod Barbara Gregorc:)

če vas še kaj zanima me vprašajte:) bom z veseljem odgovorila:)

lep večer še naprej:))

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
15.10.2010 19:44:03   
katy83
čer punce.

Jaz ne vem kaj je danes z našim fantom. 2,5 meseca že je na žlico, danes pa...kak je žlico videl, jok. user posted image Kaj jaz vem kaj bi to bilo. Sem brala malo po forumih, da takšno obdobje pride kar pri dostih otrocih. Saj vem, da bo še enkrat na žlico jedel, pa z vilico in nožem bo tudi še kake pizze rezaluser posted image user posted image user posted image . V bistvu se ne sekiram, ne vem pa kaj naj zdaj. Vztrajam pri gh al mu naj pač popuščam pa flaško. No, saj mogoče pa prehitro sklepam, pa je danes pač imel slab dan.

Barby88, dobrodošla tudi z moje strani. user posted image user posted image user posted image Pa super, še ena mlada mamica. user posted image To mi je full všeč. user posted image

kaj več pa pokomentiram drugič, se je pikec prebudil.

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
15.10.2010 19:48:11   
nejanejc
ojla... nas misek pa danes spet spi svoje vecerno spanje pred vecernim obredom.. danes sem ga mogla na josko prklopit, duda ni bla dost dobra... sam je blopa vceraj kar fajn, ker je v susu ob 22ih zaspal... danes pa bo verjetno tezje... pa se sama sva...

natasa, moj ma danes tud poslovno vecerjo... sam na sreco je nima tko pogosto... ga pa res ni veliko doma zadnje 3 mesce... uh... sam jst nimam tolk otrok... Res te obcudujem in mi je hudo, ko te tako sorodniki šikanirajo in vse...

amelie, boga psicka... upam, d abo zdej ok... srecno z delom, uspesen zacetek!

agha, no super za šoping! sjt sem zapravljala ze v casu, ko sem cakala, ker sme bla prva in se nobene ni blo... no, potem sem sla pa tud po slincke, v dm-u so meli sam roza, pa sem sla v spar in so meli :)

aprilčica, super za stipendijo

mamika
, ja ni zakaj... seveda se spomenem nate... sej ves, da sta nasa dva blizu rojena pa med redkimi z zobki... pa za tvojo puncko drzim pesti...

legenda, a se je pol kaj kremzu Jaka v "tujih" rokah in sta mogla hitro jit domov ;-)

lep vecer vsem skupaj, lep vikend

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
15.10.2010 20:22:00   
tintin
ojla.
smo nazaj iz popoldanskega izleta, smo šli v Italijo po ena zdravila za mojega očeta, potem pa še v Avstrijo v Beljak, smo končno Vasji kupili kombinezon...sem se spet znebila evrov, pa še suši sva si privoščila z možem:)

Mamika- nekak se mi je zdelo, da ima tvoja hčerkica kaj avtoimunega, ko si opisovala simptome. No na srečo, tovrstne zadeve kar dobro ozdravijo oz minejo po obdobju otroštva...samo tablete so pa res hude...mislim, stranski učinki...naj čimprej mine tole zdravjenje!

Agha - mi je hudo za prijateljico, mogoče ji lahko pomaga tale knjižica, ki jo je napisala moja sodelavka...http://ivz.arhiv.over.net/javne_datoteke/datoteke/1720-zima_v_srcu_ver2.pdf
poporodna depresija ni enostavna zadeva, naj čimbolje opravi z njo!
Sicer pa super za nakup darila. Upam, da bo tvoj dragi vesel!

Nejanejc - sem te pozabila vprašat kaj si lepega kupila:) pa pozabila sem ti zaželet lep krst v nedeljo:=)) Včasih sem malo raztresena...

Legenda -upam, da si preživela ;)

Nataša - ti si res pridna...spraševala si glede vlage...no mi smo se lani preselili v stanovanje v bloku starem 35 let in seveda zamenjali okna...ker blok nima z. izolacije se nam je v kotu zunanjih sten, kjer imamo poleg vsega vgradno omaro, zbirala vlaga (krivec je seveda omara, ki je delovala kot toplotni most...valda stene mrzle, znotraj toplo...in seveda zadnjič ugotoviva z možem, da je notri v kotu v omari 85% vlaga...kriza...ven sva vrgla 1/4 omare, vse presušila s sušilcem vlage (električnim)....Lani sva namreč fajn luftala stanovanje, letos sva pa malo na to pozabila...ker dejansko lahko fajn pomagaš v boju proti vlagi/plesni, če: uporabljaš napo ko kuhaš, prezračiš 4x dnevno 10-15 min vse prostore (narediš prepih oz. na široko odpreš okna), osvobodiš kote (da se omare ne dotikajo sten)...ker mi načeloma nimamo preveč vlage v stanovanju (65%, kar je ok), samo tisti kot je kritičen, ampak zdaj ko zračimo in tam nimamo več ničesar je vse ok (isto 65% vlaga). Razni ceresit....so bolj blažev žegen. Svetujem ti da omare malo odpreš, prezračiš...pa da nabavite kak razvlaževalec prostora...

Barby - dobrodošla...

Aprilčica - super za štipendijo (sem prebrala na FB)!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
15.10.2010 21:05:22   
marjanaj
amelie a veš, da sem opazila, da tudi Tiborju ne teknejo tele BIO kašice od Milupe. Navadne kašice grejo super, te Bio so res kot eno žaganje. Danes sem potem kar še malo jabolčnega soka notri dodala, če bi bilo kaj boljše. Pa ni bilo ne vem kakega učinka. Sem se pa začela pačiti in peti zraven (ok, pustimo to, da moj talent v minus tolče) pa je skoraj vse zmazal user posted image .

aprilčica joj vem kako je to z zobmi. Po moje je skoraj ni večje stvari ki bi se jo jest bolj bala. Ko sem bila majhna sem vsakič jokala ko je bilo treba k zobozdravniku. user posted image  No in ene 10 let sploh nisem šla, ker sem se tako bala. Potem pa je sem šla k novemu zobarju, ki je full fajn, prijazen in mlad in se je res zavzel zame in sem skoraj dve leti hodila k njemu na vsake tri tedne in sva porihtala vse moje čekane. user posted image  Zdaj pa imam že tri leta mir in grem samo vsake pol leta na kontrolo.

mamika že 6 zobek?! user posted image  Mi smo še kar škrbababa oziroma škrbadec v našem primeru user posted image  Tako kot ga ti opises, zgleda mali kot kaksen gusar user posted image . Tale bolezen, ki si jo opisala pa res ni fajn user posted image  upam, da bo kmalu boljše user posted image .

barby povej še, od kje ti ideja za ime?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
15.10.2010 21:17:23   
barby88
marjanaj- ime si je pa moj fant spomnil....ga je slišal iz enega videospota, pa še nek dj je Ayla......tako da sva se kar strinjala glede imena sicer meni je bilo bolj všeč Lana ampak smo se odločili za Ayla:)

imate že kaj zobekov? mi imano spredaj spodaj 2:)

še enkrat hvala vsem za dobrodošlico:))

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
15.10.2010 21:52:26   
amelie
Hej, punce!

Na hitrco vas pozdravim in pokomentiram, kar se spomnim ...

barby, dobrodošla! user posted image

marjanaj, tolk slabo ti s petjem očitno le ne gre, ker ko moj mulc noče jest, nobeno petje ne pomaga - no, vsaj moje ne user posted image

tintin, fajn za nakup in suši. So se mi kar sline pocedile.

nejanejc, hvala. In upam, da Nejc hitro zaspi oz. da že spi user posted image   

katy, a je možno, da so zobki? Itak so zdaj za vse zobki krivi. user posted image  Upam, da ga čim prej mine ta faza.

nataša, ti si pa itak superwoman. Jst bi že zdavnaj dol padla ... Moj včasih zna kako stvar mal spregledat in pozabit, samo ko vidi, da se mi je preveč nabralo, se pa spravi zraven in vse zrihta. Glih zdaj že 4 ure puca. Ne vem, kaj ga je prijelo, ampak ga rajš ne bom šla motit user posted image  

agha, ful lepo, da je Arne taka čveka. Bi morala prit enkrat na eno vaše srečanje, da bo Žiga videl, da se da z glasilkami še kaj drugega počet kot vriskat user posted image  Enkrat bi itak lahko že organizirale tisto multiregijsko srečanje, jaz bi vas ful rada spoznala ...

mamika, ti si pa tud superwoman! Grozljivka tile stranski učinki ... user posted image

Aprilčica, telim drevskim vajam sem se narežala zjutraj. user posted image  Sem posvojila to besedo in tamalega zafrkavala, ko se je drl po kopanju med oblačenjem. Ne vem, zakaj, ampak po kopanju se vedno dere, ko mu dajeva rokave gor. Potem pa neha. No, kar naj se, malo se mora. Da ga lahko potem zafrkavam, če ima drevske vaje user posted image

mlečni izdelki - dajte mi malo pomagat, pliz. Kaj mu lahko dam, kakšne so omejitve, a to zdaj že lahko je? Skutke, jogurti? Skutko kakšno? Malo me je sram, ampak ne vem, če sem že kdaj v življenju skuto kupla ... Mogoče če me je mama poslala v trgovino, ampak takrat mi je točno povedala, katero, kolk mastno in to ... user posted image  

Nič, grem še delat kako urco, dve, jutri pa mojega ni, pride pa kolegica na obisk. Komaj čakam!

Lahko noč!

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
15.10.2010 22:09:12   
Anonimen
Dober večer!
Evo še malo glasa od mene.Danes je en čuden ,smotan dan za mene.Ema jokala ,kakor sem se stran od nje obrnila,nič nisem naredila ,ni se hotela zaigrat ne v stajici biti...katastrofa..Popoldan smo malo vzunaj bili ,je pihalo zelo.Ko sta prišla taveča pa moj domov,sem na hitro po tleh pobrisala ,tak,da bo jutri manj dela ,ko moj je cel dan v službi.No pa babico imamo bolano....Mene še kar glava boli ,pa pritisk mi je padel.Ne vem ,kaj je z mano zadnje čase.
marjanaj zakaj misliš ,da ne delaš prav!Jaz delam takole sedaj...
Zutraj mleko,če ga spije 100 je že veliko in to se matram 1 uro ,da spije ,malico kaj mlečnega ,mogoče kakšno sadje zraven,kosilo zelenjavne kašice -meso,malica,sadje narezano ali pretlačeno -piškot Plazma,6 mlečno riž,gris kar pač imam pri rokah,pred spanjem ,še mleko ,če ga uspe popiti..
amelie upam ,da si se kaj naspala prejšno noč..Za delo ,pa super ,pa menda ja nisi porodniške prekinla..
nataša35 oblačil se res kar nabere,posebno pri 4 otrokih in 2 odrasla .Ti si zelo pridna ,pa še učila se boš sproti.Pa še za vse si sama,super za spanje sineka ,da je spal tako dolgo,še več takšnih noči.
aprilčica10 super za štipendijo...Moja se je tudi prvo v desno obračala ,pol pa v levo.Jim že tako bolj paše.Poročaj kakšni so ti slinčki za enkratno uporabo.Ja res so tisti plastični zelo veliki za okrok vratu,jaz sem ji  dala prvo vspodaj  tamalega ,pol pa tega povrh-slinčeka.
mamika25 tudi mene boli včasih križ hrbet od tega nošenja ,super za zobeke.
katy
pri nas se to dogaja pri steklenički,ko je treba začeti piti.Ne vem kaj je to.Iz adventovga lončka z mehkim nastavkom ,pa čisto lepo pije.Gh lepo je na žličko.
nejanejc tudi iz moje strani lep krst.Si je sinek svoje ure izbral za spanje...
tintin super ,da ste se malo šli potepati ,ja eur se kar da hitro zapravit...
agha pri meni že 2 meseca ni menstruacije,jo še kar čakam...
barby88 naša princeska še nima nobenega zobeka ,pa se že občuti en .Ime je pa res lepo tvoj fant  zbral za hči.No moja se ni na ta datum rodila je bila 12 dni prej...A tretje ceplenje ste že imeli..pa vodo ,pa kri...
gh mi smo danes jedli rižev narastek ,pa gobovo juhico ,pa kompot...Je bilo njm,njm za našo princesko...
No tako ,vsem želim lep vikend in lepo merno dolgo noč...Lahko noč.

(odgovor članu barby88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2694
15.10.2010 22:10:17   
tintin
amelie- skuta pride po 6m, čeprav sem jo jaz V1 dajala šele po 7m...kupiš pa lahko od lj mlekarn MU skutico pasirano (taka mala pakunga 125g se mi zdi) ali pa pusto (to je tista v grudicah...pasirana je pa taka čist gladka)...jaz osebno pasirane nimam rada, imam pa ful rada pusto ...drugač naj bi se dajal lahko še navadni jogurt pa kisla smetana v kak pire oz zelenjavco....

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
15.10.2010 22:14:14   
Anonimen
mlečni izdelki jaz sem prvo začela z malo same skutice med sadno kašico,sedaj ji dajem  že jogur navaden ,ali saden,ne celega pol,pa kislo smetano.Pa skutice kupujem od Mu preizvod,so mi najboljše,pa tu ji še en piškot Plazma nadrobim zraven.Prvo poskusi malo ,pa boš videla kako bo regeral..toliko iz moje strani.

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
16.10.2010 9:02:19   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image Jem sirni burek in pijem kavo - eno častim tudi vamuser posted image Ati previja Benjamina in zraven doživlja živčni zlom, ker mali noče in noče bit na hrbtuuser posted image No, to meni dela vsak dan, zdaj se naj pa on z njim pomatra. Spala sem... nič. Pa ne zaradi malega, ampak me je zvečer fuuul treslo in sem se oblekla kot medved, potem se mi je pa celo noč bledlo. Zdaj me boli glava (imam kar pritisk), nos je zabasan, grlo me malo boli, vročine pa nimam, ampak jaz vročine nimam nikoli. Upam, da ne bom zdaj spet nalezla tamalgauser posted image btw: mali je ravnokar ˝zalil˝ atijauser posted image user posted image

mamika: tebe sem pozabila komentirat!! Oprosti! Sem preden sem začela pisat razmišljala,l da ti moram poslati kup pikapok in potem...pozabilauser posted image user posted image user posted image za tvojo punčko!! Zobje so se pa tudi meni med nosečnostjo uničiliuser posted image Nisem imela nikoli problemov, potem mi je pa na koncu nosečnosti plomba ven zletela in me je čez čas začelo bolet, zdaj me boli pa še en zob. Saj mi jih bo uredil. Potem me pa spet ne vidijo kakih 10 let (če ne bom noseča kaj prejuser posted image ).

agha: mene tudi boli spodaj in to res fuuul, kot bi mi nekdo rezal z nožem. In tudi čakam, če bo prišla gospa M.

barby: jaz te bom dodala. Sem T.V. na sliki s sinom - v ozadju boš videla pa union dežnikuser posted image user posted image Ja, na Bibaleze so pa punce malo drugačne kot me tukaj. Jaz sem jih včasih brala, zdaj se mi pa ne da večuser posted image

katy: to menmi zdaj dela Benjamin, s tem, da tudi pri meni noče jest, samo čaj bi pil. Ko mu dam žlico se deeeere, ko mu dam joško se deeeere... Samo ponoči je ok, ko podzavestno vleče in se prehranjuje. Meni so rekli, da pridejo takšna obdobja, pa tudi, da včasih tako odreagirajo ko dobivajo zobke.

nejanejc in tintin: hvala! Tako sem bila vesela, ko sem videla, da sem jo dobila. Takoj bo lažje, saj bom lahko sedaj s tem tankala avto za v Mb.

marjanaj: mene na srečo ni bilo nikoli strah zobarjev. Vsi palčki malčki so se v vrtcu drli ko srake, ko so šli v ambulanto, jaz pa nikakor nisem pustila, da bi šla mami z mano noter k zobarjuuser posted image Pri nas so se pa fuuul menjali zobarji in na koncu sploh nisem vedela kdo me ima. Zdaj sem se pa tako prestavila, da imava z možem istega, pa moram rečt, da je superuser posted image Aja, da vskočim v debato o Bio kašicah - pri nas to ne greuser posted image Sem jo jaz pojedla, ker mi jo je bilo škoda stran vržtuser posted image

amelie: user posted image user posted image user posted image najin tudi ne prenese oblačenja. Jok je vedno pri glavi in rokahuser posted image Baje se pa itak vsi derejo ob temuser posted image Mlečnih izdelkov mu pa jaz še nisem dala, razen fruzwerga (še vedno ne vem kako se napiše), pa je potem bruhaluser posted image Je pa res, da itak dobiva mleko v prahu, ki ni Am.

levinjica: moj se tudi včasih takole dere, če me ne vidi in je prav naporno, tako, da te čisto razumem! Slinčki so ok - so pa od Babyloveuser posted image

ŠE ENO VPRAŠANJE: Jaz zraven vozička nisem dobila zimske vreče, pa glede na to, da je mraz že ful pritisnil, bo treba nekaj nabavit, cene so pa take, da te kap. Kaj priporočate oz. kaj imate ve??

Lep danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
16.10.2010 10:04:25   
legenda_m
čau

kje da začnem? aja učer pr babiju in dediju je bil jaka ful priden, sam na začetku se je jokal, k ga je tast pulu iz rok, sm nardila red. pa pol ga je hotu uspavat, pa sm si mislila ne bo vam uspelo, no končn je pol tamau mene zagledal in izegnil svoje ročice k meni, vzel mojo roko in zaspal... heh, mami je mami.
una kava učer je pa takooo pasala. ja tud mi2 sva bla v nabavi pred kafetom, sva kupla fasngo za pitča, pa v dmju ene vate pa neki za mami (sladkarijo, kaj pa), pol smo šli pa še na kafe

nejanejc lep dan ob krstu vm želim
amelie, jst sm mislila da bi mu kr kkšno pasirano skuto kupla, (to k je tintin rekla), ko jo bom, notr pa dala recmo kkšno banano, pa slivovo marmelado- skoraj zero sladkorja (skuta s podloženim sadjem pa to), drugač bom pa z mlečnimi izdelki še mal počakala, se mi zdi da niso ravn fajn zanj. in pa te bio milupine kašice mam jst za zgostit kkšno stvar recmo nardim hruško z riževo kašico. drugač sm mu pa učer dala eno uno sadno milupino, pa se mi zdi da ga je fajn napenjal.
agha je bil nakup uspešen?
marjanaj k se bom jst spomnla ptiča snemat bom že stara gospa, ptič pa zdavnaj pod rušo
mamika25, nataša35 in levinjica hudo mi je brt vaše poste. kaj nj vm rečem. user posted image user posted image  želim da bi blo kmal bolš

aprilčica another supermum jst bi ob tvojmu tempu kr dol padla. res... tko da tud teb user posted image in pa ja jst mam 10 let star voziček, brez zimske vreče, pa sm mislilila, da bi tamauga oblekla v zimskega pajaca z rokavicami, kapami, šalom itn, pa eno deko čez noge, pa upam da bo to dost user posted image . izkušene mame kaj menite

morm gret. sovražm zimo.
ajde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
16.10.2010 10:32:39   
Anonimen
Hej punce!

Po 100 letih se od mene malo nabijanja za to sobotno jutro.

Najprej, dobrodosla Barby! In lepo ime ima malcica. Ajla je ena moja zelo dobra kolegica iz Sarajeva, v Bosni je to kar popularno ime. No, brez y. Sem pa jaz hotela, da bi bila nasa mala Lejla, pa se z mozem nekako nisva mogla dogovoriti.

Zdaj pa kar se spomnim.

Mamika, user posted image user posted image user posted image za tvojo puncko!

Nejanejc, vidve z mamiko imata res "zobate" otrocke. Se namesto nasih brezzobih. Sem vidla slikice Nejca kako se smeje. Ful so lustni ti mali beli zobki. No, nasa se kar tala brezzobe nasmehe user posted image

Natasa, kot vedno: kapo dol!

Amelie, tole cebljanje je precenjeno (ce mene vprasas). Nasa tudi sekundo ni tiho. Saj je lustno in vse, ampak vcasih je pa ze kar prevec. Sploh meni, ki sem cel dan z njo. Moz je cisto navdusen, ko ceblja, ko ga vidi. Jaz bi bila tudi po 9 urah tisine user posted image
Aja, in to, da otroci pri 5 mesecih recejo mama in ata in to namenijo tocno doloceni osebi, ker vejo kdo je mama in ata ni mogoce. Ker enostavno ne razumejo se sorodstvenih vezi in pomena oseb v njihovem zivljenju. No, pa saj ste vse vidle clanek v sobotnem Objektivu o obsesivnem starsevstvu. To, da otrok pri 5 mesecih govori ata, mama in enopomenske besede (sori Katy, nisem se drugega spomnila user posted image ) pase tocno tja. No, to je samo moje mnenje, da ne bo kera jezna user posted image

Aja, prejsnji teden je bila pri meni patronazna. O uvajaju GH v Ljubljani ne bom zgubljala besed (ali pa o moji patronazni), ker je bilo kr neki. Je rekla, da je za krompir se definitivno prezgodaj pa ko sem ji povedala, da sem ji dala skuto se je kar zgrozila. Brezveze. Itak pa jo je vse drugo bolj zanimalo. Zakaj na primer se dviguje v sedeci polzaj pa plazi. Ja ne vem, ker se hoce verjetno. Kaj naj naredim? Dol jo tiscim? Pa rekla je, da se ji vidi, da ima nekaj po meni ker skoz ceblja. Res? To ona ve, ker je bila 3x pri meni. Whatever.
Pa ta je bila zmagovalna. Me je vprasala, ce si ze zelim kaj v sluzbo in sem rekla, da ja. In potem me je pogledala, kot da ji hocem ledvico vzeti in z najbolj zgrozenim glasom rekla:"Joj, to ste pa ena izmed zelo redkih, ce ne celo edina, ki si ZE pri 5 mesecih zeli v sluzbo. Ponavadi si mamice takrat SE ne zelijo v sluzbo" Wtf?!? Mene je skoraj kap. Kaksna bedarija. Ene si zelijo, ene pa ne. Big deal. In te socialne norme, da moras na porodniski stokati in jokati nad neskoncno sreco, ki se ti je zgodila z rojstvom otroka so po mojem mnenju totalno nepravicne. In sem ravno razmisljala o tistih mamicah, ki jih poporodna depresija zagrabi. Pri taki patronazni bi se mene skoraj. Katastrofa. user posted image

Tako, da Agha, upam, da tvoja prijateljica najde primerno pomoc. Ker poporodne depresije niso cisto nic nenavadnega in slabega. Ampak je pa ta pritisk nad mladimi mamicami, da so lahko srecne, ker ... (vstavi poljubno) neverjeten.

Kaj sem se hotela? Aja, Kranjcanke kaj je zdaj s tem zrakom v Planet Tus? Zadnjic sva sla v kino z mozem in se mi je res zdelo nekam "nesveze" notri. No, je pa kino 100x boljsi kot Kolosej, zato se mi kar veselo do Kranja vozimo. In sem ravno razmisljala, da glede na tunel in avtocesto imam 20 minut do Kranja, ce lahko kdaj tudi z naso malo pripeketam v Kranj na srecanje? Pretty please? user posted image

Aha, se Aprilcico sem pozabila. Pridna si, da hodis na faks! Res. Pa cestitam za republisko. A so kaj dvignili te stipendije? Jaz sem imela Zoisovo pa se nisem glih nekaj obogatila s tistim, kot se spomnim.
Pa, ko sem brala, kako ti je hudo, ker te cel dan ni, me je malo zaskrbelo. Namrec, jaz se dogovarjam za novo sluzbo, ki sicer ne bo imela delovnega casa 20 ur na dan, ampak vkljucuje veliko sluzbenih potovanj. In to ne v Krsko za 2 uri popoldan ampak 10-14 dni na vsake 3-4 mesece. Zaenkrat so v planu Kitajska, Avstralija, Kanada in Malezija. Na nekaj poti bosta sla tudi otrok in moz zraven, na vse pa verjetno ne. Zdaj pa ne vem. A bom (spet) slaba mama, ce bom sla stran od otroka za 2 tedna? user posted image
Se zimska vreca. Midva je nisva dobila zraven vozicka, ker jih je zmanjkalo (imava Jane) in nove so 80 eur. Sva jo potem na Bolhi kupila za 60 eur. Ful sva prisparala ja. To pa je moj moz, ker ne zna kupovati rabljenih stvari. Malo je manjkalo pa bi prodajalki dal 70 eur. Cudak user posted image

Katy, pri nas je tudi GH sla kar ok, potem pa kar naenkrat ne vec zlica, ampak samo se flaska. Lahko bi ji drevo zrezala pa dala v flasko pa bi pojedla. Sem bla vsa iz sebe. Potem pa vceraj, kot bi odrezal, je postala zlicka spet zanimiva in koncno je nehala jezik ven rinit. In je lepo jedla. Po novem ji je vsec mango in avokado. Kako vam gre kahlica? Jaz sem koncno nabavila nastavek za skoljko (cist micken in roza), pa ji ni glih prevec vsec. Raje lula in kaka, ce jo jaz drzim. Kdo bi vedel? Aja, glede poganjalcka. Komot ga grem iskat in ga spravim, ce rabis. Pa ti ga prinesem, ko bomo sli na Stajersko. Ali pa pridite vi novoletne lucke gledat v LJ. Vsako leto se rezim tistim ogromnim spermijem na Presernovem trgu user posted image

Ziher sem se kaj pozabila. No, bodi dovolj mojega nabijanja.

Zelim vam vsem lep vikend! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2699
16.10.2010 10:54:21   
Anonimen
Še 1x se javljam, imam malo mirauser posted image

Legenda: saj jaz imam tudi pajacka (itak sposojenega, tako kot vse, pa res je lep, komaj čakam, da ga navlečem na tamalga), ampak meni se pri minusu to zdi premalo. In potem sem šla malo brat po forumih in so mamice pisale, da si dekno zbrcajo doluser posted image Kaj pa vem. Sem pa eno lušno odejco našla, ki mi je nenormalno všeč in razmišljam, da bi to namesto zimske vreče vzela, kaj misliš(te)?? Link: http://mali-vragci.si/odejica-krem-rdeca-barva-p-754.html?osCsid=c9bf6b4b94d96e9db7a7cd6ec20c7b81 oz. tole: http://mali-vragci.si/odejica-modra-barva-p-753.html?osCsid=c9bf6b4b94d96e9db7a7cd6ec20c7b81

Aglaia: ne, ne boš slaba mama, če boš šla stran od tvoje puže. Ti pa po resnici povem kako je bilo pri meni. Malega sem imela 24 ur na dan in potem sem morala v Maribor kar za cela 2 dni (in tako bo vsak teden). Najprej sem šla na kavo in se počutila takoooo lahko. Mogoče me bo katera obsojala, ampak prav rabila sem nekaj zase!! Potem pa vsake pol ure..kot bi me zgrabila depresija, tako močno sem si želela domov, da bi se najraj razjokala! Čudna so naša čustva, naši hormoni. Ne vem kaj ti naj rečem.. Sigurno jo boš pogrešala. Oooo, jaz sem hotela imeti Lejlouser posted image user posted image Mi je najlepše ime za punčko. Se mi je pa 3 dni nazaj sanjalo, da sem noseča in sem nosila punčko (itak vsa happy) in sem mojemu rekla: Lejla bo!! Pa je čisto pošizil, da najina mala pa že ne bo imela muslimanskega imena. Wtf??user posted image user posted image Patronažne so pa razred zase. Če misli moja pridit, je ne bom spustila v hišo. Enostavno ne rabim nekoga, ki mi bo nabijal o tem kaj je za mojega otroka dobro in kaj ne.

Grem nafutrat tamalega. Verjetno spet ne bo hotel jestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?