|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
16.10.2010 10:58:07   
katy83
grem si sendvič naredit, pa pridem nazaj. Vidim, da danes dogaja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
16.10.2010 11:06:21   
Anonimen
Dobro jutro!
Se na hitro javim..Danes smo spali do 830 ure.Potem smo se najedli.Potem pa stara pesem pri Emi,joka in joka ,je komaj spila  30 mleka ,to je pa vse od tekočine ,pa 200ml kašice .Res ne vem kaj jo tako matra ,ko ji dlesni masiram ,je pa vse uredu..res zobeki, malo dolgo se to vleče z zobeki.Sedaj je zaspala ,grem hitro kosilu skuhati ,ko se zbudi je tak samo jokanje spet ,ko je pa na rokah je malo boljše.
Danes bom Emi naredila cvetačo z kuskusom...
No tako ,da se malo javim ,komenterala bom popoldan ,če bo kaj časa..
Pa danes sem čisto sama za vse...
Lep popoldan..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
16.10.2010 11:21:45   
katy83
evo meuser posted image

najprej Aglaiauser posted image ...ej punca tvojim postom pa se vedno tak režim. user posted image user posted image user posted image Prava faca si, veš. Glej odločila sem se, da te hočem spoznat, tak da spomladi pridem enkrat v Lj, pa da rečemo kako. Spermijev decembra pa ne bom prišla gledat...sem pozimi bolj zapečkarski tip. user posted image   aja, ona punca je poganjalčke že prodala, vseeno pa hvala. Sem itak vedela, da boš za akcijo, zato te nisem niti vprašala. user posted image   Kahlica...zdaj že kaki teden sameva, ker je moj pametni sin pogruntal, da sem zjutraj cela čorava in se raje pokaka še ko je v svoji postelji, potem pa me zbudi in se od teh vonjav zbudim in se igram z njim. user posted image   eh, patronažna...jao, kaj si te to imela doma? Spodbujevalko slabe vesti al kaj? user posted image   Jaz že tudi komaj čakam, da grem delat...no sicer službe še nimamuser posted image , ampak nekak res upam, da bo, ko gre mali v vrtec. Ja, ja, ti pa itak boš slaba mama, ker boš službeno potovala. To tak veš, ne? user posted image user posted image

Aprilčica - super za štipendijo. user posted image jaz sem pa ta mesec zadnjo dobilauser posted image . Od zdaj naprej bo na mojem računu še 150€ manj mesečno. user posted image No, do marca ko dobivam satrševskega še bo šlo, pol pa...eh, 3 mesece nič, da lahko zaprosim za socialno. Ampak jih bom zafrknila pa si službo našla. user posted image user posted image user posted image user posted image   aja, če nimaš zimske vreče, imaš kombinezon si rekla, ne? No, pa daš še neko odejico gor pa je. Al pa kupiš ono vrečo kao za spanje, pa ga daš še v tisto. Pa še zbincat ti ne more.

mamika - joj veš kak te razumem glede tablet. Jaz jem (no zdaj jih ne jem, ker jih nočem) od 5.razreda dalje neke grozne tablete proti epileptičnim napadom in sem bla kot zadeta non stop. Da ne govorim o stranskih učinkih na ledvicah, pa še kaj bi se našlo. user posted image Me pa razkuri da doktorji pišejo tablete pa sploh ne vedo zakaj. user posted image user posted image user posted image

amelie - ja, jaz tudi mislim, da so zobki. Samo mi je pa hecno, da zdaj za vse kar se dogaja, krivim te uboge zobke. user posted image

aja, še enkrat Aglaia - glede izgovorjenih besed pri 5, 6. mesecih se povsem strinjam s teboj. To ni to. No, razen naš, ko izgovori "enopomenske besede". user posted image

nič, nisem uspela vsega pokomentirat, nekaj pa le je, da vidite, da sem še z vami.

btw, Dacy, kje si?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
16.10.2010 11:40:34   
Anonimen
Hehhehe, se vidi, da je drekasto vreme, pa vse tu visimouser posted image Pa moj mož je doma in so moje roke prosteuser posted image

levinjica: čisto nič ti ne zavidsam Eminega stalnega joka, ker najbolj me pa ubije, ko ima Benjamin tečkalni danuser posted image user posted image Upam, da bo kmalu bolje!user posted image user posted image Aja, pa 200ml kašice ti poje?user posted image Pridna punca. Jaz sem mu danes uspela stlačit v usta 120 ml nektarine in hruške z dvema piškotkoma (z glutenom)user posted image

katy: jaz imam starševski dodatek, tako kot ti, za repibliško sem pa letos prvič zaprosila, ker so imeli moji starši prevelike dohodke, zdaj smo pa samo mi 3je pa ena minimalna plača, tako, da dobim mesečno +202€. Mogoče se kateri ne zdi veliko, ampak meni to OGROMNO pomeniuser posted image user posted image Heheh, tršica Katyuser posted image user posted image Me bomo sigurno prej šiht dobile, verjemi mi, ker bodo najprej potuhtali, da sej enega froca že imava, pa da bova potem počakali na drugegauser posted image Ja, saj bi mela kar dekico za v voziček, sam kaj, ko mi bo vse razbrcal, zato mi je pa všeč tista varianta, ko je na pol zavit v dekiciuser posted image Ma, ne vem šeuser posted image

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
16.10.2010 11:51:32   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

katy: jaz imam starševski dodatek, tako kot ti, za repibliško sem pa letos prvič zaprosila, ker so imeli moji starši prevelike dohodke, zdaj smo pa samo mi 3je pa ena minimalna plača, tako, da dobim mesečno +202€. Mogoče se kateri ne zdi veliko, ampak meni to OGROMNO pomeniuser posted image user posted image Heheh, tršica Katyuser posted image user posted image Me bomo sigurno prej šiht dobile, verjemi mi, ker bodo najprej potuhtali, da sej enega froca že imava, pa da bova potem počakali na drugegauser posted image Ja, saj bi mela kar dekico za v voziček, sam kaj, ko mi bo vse razbrcal, zato mi je pa všeč tista varianta, ko je na pol zavit v dekiciuser posted image Ma, ne vem šeuser posted image

itak da ti pomeni ogromno. 200€ zraven. user posted image user posted image user posted image Super. user posted image

se jaz tudi tolažim s tem dejstvom glede službe, da bodo upoštevali otroka, ker tiste brez otrok ga bodo itak takoj imele, ko dobijo šiht. Čuj. mogoče pa je zato na Pedagoški Baby boom? V naši generaciji nas je samo letos rodilo 8 sošolk. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
16.10.2010 11:59:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

itak da ti pomeni ogromno. 200€ zraven. user posted image user posted image user posted image Super. user posted image

se jaz tudi tolažim s tem dejstvom glede službe, da bodo upoštevali otroka, ker tiste brez otrok ga bodo itak takoj imele, ko dobijo šiht. Čuj. mogoče pa je zato na Pedagoški Baby boom? V naši generaciji nas je samo letos rodilo 8 sošolk. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas pa 7user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2706
16.10.2010 12:02:26   
barby88
aprilčica10 - sem ze že sprejela:) :)
ja na bibaleze čisto nobena otroku ni dala za jest pred 5 mesecem in potem sem bila sama za vse...pa so me šinfale da zakaj ji dajem že za jest da ji bom prebavo uničila pa take......Naša je že vse res vse medtem ko od drugič šele kašice.....

sem vesela da sem prišla sem, vsaj prašam lahko za mnenje nasvete:)
nekaj malega sem prebrala vendar me vseeno zanima če lahko moji dam že kakšno skutko jogurte tako da okusi nekaj novega.......
in kako delate jedilnik.....jaz imam sedaj dosti problemo ker ne vem več kaj naj ji dam:) najraje ima jabolko hrušk ne mara preveč, breskve sem uložila ampak niso kaj preveč dobre so ji bile bolš sveže......korenček se malo pači, špinača, krompir, bučke meso je kot velika.....danes sem kupila brokoli ji bom naredila.....amapk mi zmankuje idej......
ena je napisala mango in avokado? zanimiva kombinacija:)

no zej pa en lep pozdrav moram it se je bejba ustala:)))

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
16.10.2010 12:34:13   
Anonimen
Aja, Katy, še to: pri nas smo rojevale tako: novembra, januarja, februarja, marca, aprila, maja in junijauser posted image Pa samo ena punčka, ter 6 fantkovuser posted image user posted image

Barby88: hvala, hvala za sprejemuser posted image user posted image Jaz ti bom glede hrane zelo težko svetovala, ker sem med aprilčicami rodila zadnja, sem pristala v majuuser posted image (5 dni čez PDP) in sem malo zadaj glede hrane. Mesa še ni dobil, sem mu dala pa malo osliča z blitvo in krompirjem in je bil navdušenuser posted image Sadje vedno delam s piškotkom, nisem še nikoli delala z riževo kašico. Pa si vsak dan rečem, da bom poskusila to, pa potem kar pozabimuser posted image Od zelenjave je skoraj vse, razen stročnic. Zvečer dobi grisolino ali kako drugo mlečno kašico. Npr: jaz mu tudi že nisem zraven zelenjave dala riža, grisa, polente ali kuskusa. To nas še vse čaka v prihodnosti. Tudi skutic ali jogurtov še ni dobil. Ti bodo znale druge bolj svetovatuser posted image Kaj pa ti? Še študiraš? Pavziraš? Si v službi?user posted image

Lp

(odgovor članu barby88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
16.10.2010 13:21:42   
tintin
hoj še od mene,

mi smo ravno iz mesta, smo šli v knjižnico pa v ribarnico jest...mmm hobotnica po cresko...njamsi:) vito je jedel joško, kot bi rekel vasja...

aglaia- seveda lahko prideš na kavo v Kr. Načeloma se bomo dobivale ob petkih 10am, tako smo se zmenile...tvojo sestro sem pred skor 15 leti spoznala, zdej bi lahko še tebe, ne?user posted image
planet tuš - zrak je "težek" ker imajo recikliran zrak oz. neko notranje prezračevanje... v kinu pa nisem še bila...

služba - meni se še ne gre v službo, priznam...malo razmišljam tudi o drugih kariernih možnostih....sicer pa potovanja super, jaz sem pred otroci še kar dosti potovala službeno, zdaj pa itak ni denarja v državnih inštitucijah in se malo špara...;)

aprilčica - tudi meni se vito dere nenormalno na joški..ponoči je bil tudi siten...zakaj že? ker je izpustil zadnje popoldansko spanje (okoli 17h) in je bil čisto "razštelan"...

legenda - good you survived, mama je le mama:)

evo, grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
16.10.2010 14:06:52   
Anonimen
user posted image
A ve katera za avtosedež od 9-36, ki se ga da zasukat, je dokaj "poceni" in se ga lahk gre kupit v trgovino pri nas? Čist nič jih še nismo gledali, sam zadnjič sem vidla na enem parkirišču da tud to obstaja...
http://www.youtube.com/watch?v=i8RBhfWywpA
od 3:40 do 3:45 je prikazano kak naj bi zgledalo to

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2710
16.10.2010 14:35:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

aprilčica - tudi meni se vito dere nenormalno na joški..ponoči je bil tudi siten...zakaj že? ker je izpustil zadnje popoldansko spanje (okoli 17h) in je bil čisto "razštelan"...

Benjamin je vedno zaspal ob joški, zdaj pa zvečer sploh noče zizatuser posted image In ker ob 19.00 je kašico (140ml), okrog 21.00 ga stlačim spat, je potem že ob 23.00 prvo zbujanjeuser posted image Mi je pa včeraj preden je šel spat spil 200ml čajauser posted image user posted image Tudi čez dan se cmari na joški. Parkrat potegne, potem se začne pa kar zvijatuser posted image Upam, da je to samo eno prehodno obdobje. Ker zdaj zaspi na rokah - najprej se 10 minut dere kot žival (z zaprtimi očmi), in potem mrkne. Ne razumem tega otroka.

Malenaa: meni ne odpre povezaveuser posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
16.10.2010 15:31:16   
Anonimen

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
16.10.2010 15:39:33   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

user posted image
A ve katera za avtosedež od 9-36, ki se ga da zasukat, je dokaj "poceni" in se ga lahk gre kupit v trgovino pri nas? Čist nič jih še nismo gledali, sam zadnjič sem vidla na enem parkirišču da tud to obstaja...
od 3:40 do 3:45 je prikazano kak naj bi zgledalo to

sem pogledala povezavo...moram rečt, da sem jaz to tudi prvič zdaj videla, mi kr zanimivo izgleda...čeprav moje mnenje je, da nikakor ne more bit enak sedež za ne vem 9 mesecev starega otroka in 6 let starega otroka. Ampak sedeži so itak edina stvar pri kateri kompliciram, tak da me ne resno jemat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
16.10.2010 15:41:35   
katy83
mimogrede, mislim, da bo naš pikec zbolel. Cel dan že večinoma spi, jedo je samo eno banano, pa eno flašo mleka (120ml), vročine sicer nima, ampak ni ta pravi. user posted image   Pa še kašlja nekaj. user posted image   Zdaj pa ne vem al ga zobki tak utrujajo al pa bo res kaj. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
16.10.2010 16:04:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Revčki, vsi so neki bolani al pa to postajajo. Čim hitrejše okrevanje vsem!
Upam da naša ne zboli.

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
16.10.2010 17:58:48   
Anonimen
Se še jaz malo javim ,imam dlih malo časa.
No tako ,da spet malo pojamram,Kosilo sem dlih komaj skuhala,v eni roki Emo ,v drugi kuhalnico in lonce in krožnike.Kosilo sem pojedla čist po kitajsko ...Ema je z veseljem jedla cvetačo pa kuskus..njam ,njami spet nekaj novega zanjo.No potem je končno zaspala za eno uro ,mami posodo pomila ti čas .Ko se zbudila jokanje oz opitje.Res se mi smili ,ko ne vem kaj jo tako matra...Potem se je malo pomirila,sma šle na kratek sprehod ,ga je skozi prespala ,pa ko sploh noče drugače spati v vozičku ,ji danes očitno pasalo.Potem sma prišle nazaj,se m ji naredila sadno kašico ,breskve dve .piškotek pojedla 200ml vse...in kaj mislite kaj je bilo ,ko se je najedla...spet drenje ...Sma šle malo na puzle in igračke pogledat še večje drenje...potem sem jo dala v posteljo in zaspala v 5 minutah.Še zdaj spi...
aprilčica no prinas se tudi ubadam z tem ,ko se sprevija na hrbtu pač ne več,jo vse druga zanima,pa kotalila bi se okrog.Da ti ne boš slučajno zbolela..Ja moja ima te kašice in nasplošno gh zelo rada poje 200ml ..včash več manj..pridna je za jest za piti pa ne...
zimska vreča
jaz jo nisem dobila zraven vozička ,kupovala jo ne boma.Imam pa to dekico ,ko je aprilčica omenila ,da ji je všeč.Vrečke so res drage ,tudi rabljenje imajo kar ceno...
legenda-m jaz pri prvi hči nisem uporabljala ,te vreče ,sem jo bolj toplo oblekla ,ko si ti napisala ,pa deknico pvrhu ,pa si jo ni nikolo dol zbrcala.To je bilo pred 10 leti...
aglaia
moja sodelavka ima tudi Lejlo ,no meni osebno ni preveč všeč to ime.Vsaki je eno ime všeč...Glede prtonažnih pa saj nimam več besed ,...škoda ,da kaj pišem.Zakaj bi bila slaba mama?Ne smeš tako mislit....
barby88jaz sem te tudi dodala na fb,če si že mogoče videla.No jaz ti priporočam ,da malo probaš ,skutice med sadno kašico ali  samo ,da vidi kakšne bodo reakcije.Jaz ji vsak dan kaj drugega naredi za jest,jaz prav uživam ,ko kuham za svojo princesko..Od kod pa ti prihajaš mislim kraji...
služba jaz bi včasih kar šla za par uric ,da bi se malo odklopila od doma,a kaj ko bi mojo princesko hitro pogrešala
,drugače še ne študiram za službo ,bo prehitro tu...
malenaa89 moj je gledal ta sedež v eni trgovini pri nas ,pa se ne mora spovniti kje ..Ni bil tak ko ta ,podoben pa...
katy  no pri nas je tudi popoldan bolj za spanje pri Emi,jaz upam ,da nebosta zbolele,da so le zobeki .Tvoj že ima kakšen zobek...
no pa še enkrat aprilčica..Spanje ..a ti čez dan veliko spi...Kot sem prebrala tvoje stavke pišeš ,da ti zvečer ob 21 zaspi ,pa se ti ob 23 uri prebudi.A ti potem takoj nazaj zaspi ...Super ,da ti spije toliko čaja ,moja ga v 1 tedni spije 200ml ,če ga..Za gh pridna za pit katastrofa..user posted image user posted image user posted image
Sedaj sem se spovnila ,da je moja tudi imela tako obdobje na rokah spala pa jokala,no saj bo minalo ,boš videal ,Res so čudni  naši otroci...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
AP2 mene pa zanima če je kakšna razlika med 1 in 2.
Nič grem počasi še centralno nakuriti še mogoče kaj zvečer pišem..lp...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
16.10.2010 18:07:34   
barby88
aprilčica10....jaz sem že v službi oziroma sedaj na porodniškem........drugače šolo smo že zaključili tko da:) delamo:)
Ayla gre spat ob 20h in prvič se zbudi okoli 3h in se podojimo ter potem spi do 7h in potem naredimo nego in naslednjo rundo gremo psat okoli 9h 10h.....sicer mi je pa danes vso noč prespala edino ob 2 se je zbudila sem ji samo dudo dala in je zaspala naprej in se zbudila ob 5h:)

a mogoče prihaja katera iz primorskega konca?

drugače pa ja smo bili cepljeni tetjič ampak so nam samo urin uzeli..čakali smo 10min in nato se je polulala tako da smo hitro odpravili..počakali rezultate blo use ok in smo dobili piko in nič jokali:)

drugače pa se je naša zacela sliniti že 2 meseca predn so ji zobki ven pokukali....tisti tedn je bila zelooo sitna ponoči se je zbujala 2x na noč:( in nato eno popoldne me je prijela zza prst in si ga dala v usta in nato ugriznila:) v roku enega tedna je prišel pa že drugi ven....no od tistikrat do sedaj se ni nič slinila sedaj pa spet...tako da verjetno lahko pričakujem še kakšen zobek....

no lep večer še naprej:)

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
16.10.2010 18:12:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

malenaa89 moj je gledal ta sedež v eni trgovini pri nas ,pa se ne mora spovniti kje ..Ni bil tak ko ta ,podoben pa...

Ja, saj ni treba da je tak kot v videu, sam podoben mora bit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
16.10.2010 18:24:03   
Anonimen
barbi88 naša se že od 3 meseca naprej slini ,pa še do danes nobenega zobeka.Moja ima rada ono grizalo ko je na koncu kao z tekočino napoljeno,rada ima da ji jaz dlesni masiram .Gled spanja s nimam kaj jamrati pri nas,mi spi celo noč ,mogoče kdaj pa kdaj ,da se zbudi oz.v spanju premetava.
malenaa89 ti sporočim ko se moj spovne...
Še nekaj sem pozabila.Kupujete kaj v kiku te žabice za otroke...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
16.10.2010 19:02:22   
čebelca25
No pa da vas še jst danes malo pozdravim. Vidim,da ste bile zelo pridne s pisanjem..user posted image
eh,mi smo se pa kar v ljubljano odpravil mal v šoping..in namesto da bi gledali sobco za našo principeso, smo gledali vse drugo..ampakuser posted image za nas..smo ji pa kupili avtosedež.Odločili smo se kar za romerja pa še BC je imel in ima še jutri akcijo(nad vsakih 50Eur dobiš 10Eur bona).Tko da imamo bone za miklavža in božičkauser posted image user posted image .Je bila pa čista norija.Tajka je bila cel dan res ful pridna.Itak nič novega,ker je vednouser posted image . no da ne bom prekmalu govorila. Sem ji pa danes dala jesti špinačo in krompir pa ga je zmazala v šusu.

Tudi jst se strinjam,da je nemogoče da otrok pri 5m ve kaj pomeni ata,mama..pa še to ne verjamem da zna namenoma izrečt,ampak se mu le posrečijo enopomenske besede..tud jst se nisem spomnila druge besedeuser posted image no ja lahko,da se motim,predvidevam po naši.
Aglaia- kaj ti naj rečem..si imela pa res eno najboljših patronažnihuser posted image še kdaj jo pokliči,mogoče ti bo še kaj pametnega svetovalauser posted image brez zamere.
barby88 - dobrodošla.
Služba - tudi meni še ni čisto nič do nje..najraje bi si vzela še kako leto frej-kar podaljšala porodniškouser posted image
skutice - mi lahko poveste-tiste,ki dajete-katere skutice dajete vašimuser posted image .Tudi jst bi ji rada dala za poskusit pa pojma nimam katere.
GH - ma tudi jst dajem mali za jest pa ne vem ali prav ali ne. dajem ji količine kokr se mi zazdi,da je lačna. Je pa res,da se dojive čez dan ene 2-3krat.Ne vem pa ali mora res po vsakem obroku spiti še nleko?

Zdej moram pa zaključit,ker je lakota na vrstiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
16.10.2010 19:12:06   
Anonimen
Katy: jooj, upam, da ne boste zboleliuser posted image user posted image

malenaa: sem pogledala, mi je všeč, ampak jaz sem si vpičila v glavo, da bomo kupili Romerja, ker je baje najboljši (od 9-18kg), pa še za 130€ bonov imava iz BC, pa baje naj bi jih še nekaj dobila, tako, da naju na koncu niti ne bo toliko prišlo. Jaz sploh nisem za te sedeže od 9-36kg - tu imam isto mnenje kot Katy.

levinjica: eh, ne spi veliko. Včeraj je pa res podrl rekord, ker je v vozičku zaspal (ne morem verjet, ker se to v košari ni skoraj nikoli naredilo) in spal 2 uri, pa še popoldne 1 uro. Drugače pa čez dan spi 1-2h (po 15 minut)user posted image Pa eno pikapoko za Emouser posted image

barby: uff, ful lepo ti spi mala, sem ti kar fouš. Pa super, da si že konec s šolouser posted image A potem damo mi na naslednjem pregledu tudi urin? Kaj to dajo eno vrečko na lulčka, al kajuser posted image Res ne vem, jaz nevednicauser posted image

čebelca: jaz ga kar podojim malo čez, itak odkloni joško, če se je že prej najedel, drugače pa zagrabi. No, razen zadnje čase, ko je joška nkjegova sovražnica št. 1user posted image

(odgovor članu čebelca25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
16.10.2010 19:37:23   
Anonimen
Uf, danes pa res dogaja tukaj. No, jaz bom kar brez sendvica odgovarjala, ker sem prej itak pol pozabila. No, dete spi, moz je na kosarki in imam cas popraviti za nazaj.

Katy, upam, da mali ne bo zbolel! Mogoce je pa res zobek na poti. Pa nehaj me tako (javno) hvaliti. Bom se zardela user posted image

Zdaj, ko gledam te sedeze sem se spomnila se ene prigode za mojo knjigo prigod in nezgod na porodniskem dopustu (delovni naslov je trenutno "Stvari, ki jih ne smes nikoli recti in niti ne pomisliti, ko si na porodniski" user posted image ). Zadnjic smo sli v BC in gledamo sedeze. Btw, Amelie, ta sedez Bebeconfort Axis je v BC znizan na 200 eur. No, prodajalka v BC je rekla, da ce se sedez da obracati, potem ziher ni tako stabilen kot ce je fiksen in da se to njej ne zdi pametno. Ampak, jaz te prodajalke nisem prevec resno jemala, ker me je takoj potem vprasala zakaj kupujem sedez. Pa sem rekla, da za svojega otroka. In ko je zvedela, da je stara 5 mesecev se je zgrozila (itak). Sem ji rekla, da je imela pred 2 tednoma skoraj 8 kil, torej jih bo kmalu imela 9 pa je rekla, da so ti sedezi 9-18 kg misljeni od 8 (morda celo 9) mesecev naprej. Ni vazno koliko kil ima. Bojda mora biti otrok cim dlje v lupinici. To je podkrepila z besedami:"Glejte gospa, jaz vam prodam ta sedez skupine II, ampak ko se bo zgodila nesreca in bo vas otrok umrl, vam ga nisem jaz prodala!" Đizus, kje jaz najdem take ljudi!! user posted image user posted image

Aprilcica, tukaj imas teste avtosedezev v trkih. Ce te zanima mogoce.
http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx

Zdaj pa se o locitveni stiski. Midva zadnje case spet kar veliko okoli pohajava (med drugim sem koncno prisla do svojega susija, ki sem si ga ze odkar sem zanosila noro zelela). In je res tako, da vsakic ko greva mi je najprej ful fino, potem me pa zacne panika grabit. Ampak, ko (ce) bom sla na te sluzbene poti, bo nasa puza (ful lustno mi je to, slisi se kot polz in glede na kolicine sline, ki jih proizvaja, ji to trenutno kar pase. Od zdaj naprej jo bom tako klicala. Ceprav se smesno bere, ker ne uporabljam sumnikov. No, upam, da nisi jezna, ker sem posvojila tvojo pogruntavscino user posted image ) pri mojem mozu, torej svojem ocetu. Njemu zaupam bolj kot vsem babicam in dedkom in bliznjim in daljnim sorodnikom. Pa takrat bo itak ze tako velika, da bo cez dan v varstvu, popoldan pa potem z njim. Jaz ju bom pa pogresala in bom ob vrnitvni se boljsa zena in mama. user posted image
Torej, hvala vam za pozitivne besede. Pa so res te aprilcice ena pozitivna sekta. Ne vem kako je na Bibaleze, ampak ziher ne tako kul user posted image

Pa se to sem se spomnila, ko je levinjica o grizalih pisala. Jaz sem nasi unicila vse te igracke z vodo, ker sem "brihtna" in sem jih dala v sterilizator. Verjetno je tam notri miljon stopinj, ker so se vse stopile. Zdaj ji moram pa nove kupiti. Tako, da ce bo katera hotela sterilizirati ... rajsi ne user posted image

Aja, barby. Jaz sem ji dala mango z banano (pol vsakega recimo pa zmiksaj) pa naredila sem ji kasico (bucke, krompir, korencek, brokoli) in zraven dala avokado. Eni dajejo na zelenjavo nekaj olja za mascobe. Avokado je namesto tega, ker to so mascobe. Lahko pa tudi naredis pol avokada pa pol banane recimo.
Skutko sem ji jaz dala od MU pasirano in zraven sadje. Ampak sem zdaj prebrala, da to komaj po 6 mesecu, tako da bomo pocakali se 2 tedna. Je pa po skutki s slivami kakala kot zmesana. Komaj sem jo utegnila na wc nositi.

Aaa, otrok se je zbudil. A ona ne ve, da je njen oce se na kosarki in da ima mama drugo delo? user posted image
Nic, grem otroka v vodo vrzt. Pridem spet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
16.10.2010 20:01:03   
amelie
Oooooo, kolk akcije je danes tukaj user posted image

Nimam časa za komentarje, bi pa prosila, če še kaj napišete, da bom lahko še ob jutranji kavici brala user posted image  

Do takrat pa pazite, kaj delate, patronažna vas gleda!! user posted image

Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
16.10.2010 20:42:27   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Oooooo, kolk akcije je danes tukaj user posted image

Nimam časa za komentarje, bi pa prosila, če še kaj napišete, da bom lahko še ob jutranji kavici brala user posted image  

Do takrat pa pazite, kaj delate, patronažna vas gleda!! user posted image

Pa pa

svetovno patronažna vas gleda user posted image user posted image user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
16.10.2010 20:46:26   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Zdaj, ko gledam te sedeze sem se spomnila se ene prigode za mojo knjigo prigod in nezgod na porodniskem dopustu (delovni naslov je trenutno "Stvari, ki jih ne smes nikoli recti in niti ne pomisliti, ko si na porodniski" user posted image ). Zadnjic smo sli v BC in gledamo sedeze. Btw, Amelie, ta sedez Bebeconfort Axis je v BC znizan na 200 eur. No, prodajalka v BC je rekla, da ce se sedez da obracati, potem ziher ni tako stabilen kot ce je fiksen in da se to njej ne zdi pametno. Ampak, jaz te prodajalke nisem prevec resno jemala, ker me je takoj potem vprasala zakaj kupujem sedez. Pa sem rekla, da za svojega otroka. In ko je zvedela, da je stara 5 mesecev se je zgrozila (itak). Sem ji rekla, da je imela pred 2 tednoma skoraj 8 kil, torej jih bo kmalu imela 9 pa je rekla, da so ti sedezi 9-18 kg misljeni od 8 (morda celo 9) mesecev naprej. Ni vazno koliko kil ima. Bojda mora biti otrok cim dlje v lupinici. To je podkrepila z besedami:"Glejte gospa, jaz vam prodam ta sedez skupine II, ampak ko se bo zgodila nesreca in bo vas otrok umrl, vam ga nisem jaz prodala!" Đizus, kje jaz najdem take ljudi!! user posted image user posted image

ohjoj user posted image

sem pošteno preštundirala ponudbo in funkcije avtosedežev pri nas in v tujini, kupili smo concord ultimax od 0 do 18 kg, obrne se v obe smeri. meni je blo ful pomembno da daje otroku dobro oporo pri glavi in telesu. in zaenkrat smo ful zadovoljni

in tudi meni niso všeč od 9-36, se mi ne zdijo tako varni. moreš vedet datakrat ko otrok rabi samo jahača ga lahko kupiš za 15 evrov. no moje mnenje

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Navezanost otroka na mamo
Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?