Anonimen
|
Uf, danes pa res dogaja tukaj. No, jaz bom kar brez sendvica odgovarjala, ker sem prej itak pol pozabila. No, dete spi, moz je na kosarki in imam cas popraviti za nazaj. Katy, upam, da mali ne bo zbolel! Mogoce je pa res zobek na poti. Pa nehaj me tako (javno) hvaliti. Bom se zardela Zdaj, ko gledam te sedeze sem se spomnila se ene prigode za mojo knjigo prigod in nezgod na porodniskem dopustu (delovni naslov je trenutno "Stvari, ki jih ne smes nikoli recti in niti ne pomisliti, ko si na porodniski" ). Zadnjic smo sli v BC in gledamo sedeze. Btw, Amelie, ta sedez Bebeconfort Axis je v BC znizan na 200 eur. No, prodajalka v BC je rekla, da ce se sedez da obracati, potem ziher ni tako stabilen kot ce je fiksen in da se to njej ne zdi pametno. Ampak, jaz te prodajalke nisem prevec resno jemala, ker me je takoj potem vprasala zakaj kupujem sedez. Pa sem rekla, da za svojega otroka. In ko je zvedela, da je stara 5 mesecev se je zgrozila (itak). Sem ji rekla, da je imela pred 2 tednoma skoraj 8 kil, torej jih bo kmalu imela 9 pa je rekla, da so ti sedezi 9-18 kg misljeni od 8 (morda celo 9) mesecev naprej. Ni vazno koliko kil ima. Bojda mora biti otrok cim dlje v lupinici. To je podkrepila z besedami:"Glejte gospa, jaz vam prodam ta sedez skupine II, ampak ko se bo zgodila nesreca in bo vas otrok umrl, vam ga nisem jaz prodala!" Đizus, kje jaz najdem take ljudi!! Aprilcica, tukaj imas teste avtosedezev v trkih. Ce te zanima mogoce. http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx Zdaj pa se o locitveni stiski. Midva zadnje case spet kar veliko okoli pohajava (med drugim sem koncno prisla do svojega susija, ki sem si ga ze odkar sem zanosila noro zelela). In je res tako, da vsakic ko greva mi je najprej ful fino, potem me pa zacne panika grabit. Ampak, ko (ce) bom sla na te sluzbene poti, bo nasa puza (ful lustno mi je to, slisi se kot polz in glede na kolicine sline, ki jih proizvaja, ji to trenutno kar pase. Od zdaj naprej jo bom tako klicala. Ceprav se smesno bere, ker ne uporabljam sumnikov. No, upam, da nisi jezna, ker sem posvojila tvojo pogruntavscino ) pri mojem mozu, torej svojem ocetu. Njemu zaupam bolj kot vsem babicam in dedkom in bliznjim in daljnim sorodnikom. Pa takrat bo itak ze tako velika, da bo cez dan v varstvu, popoldan pa potem z njim. Jaz ju bom pa pogresala in bom ob vrnitvni se boljsa zena in mama. Torej, hvala vam za pozitivne besede. Pa so res te aprilcice ena pozitivna sekta. Ne vem kako je na Bibaleze, ampak ziher ne tako kul Pa se to sem se spomnila, ko je levinjica o grizalih pisala. Jaz sem nasi unicila vse te igracke z vodo, ker sem "brihtna" in sem jih dala v sterilizator. Verjetno je tam notri miljon stopinj, ker so se vse stopile. Zdaj ji moram pa nove kupiti. Tako, da ce bo katera hotela sterilizirati ... rajsi ne Aja, barby. Jaz sem ji dala mango z banano (pol vsakega recimo pa zmiksaj) pa naredila sem ji kasico (bucke, krompir, korencek, brokoli) in zraven dala avokado. Eni dajejo na zelenjavo nekaj olja za mascobe. Avokado je namesto tega, ker to so mascobe. Lahko pa tudi naredis pol avokada pa pol banane recimo. Skutko sem ji jaz dala od MU pasirano in zraven sadje. Ampak sem zdaj prebrala, da to komaj po 6 mesecu, tako da bomo pocakali se 2 tedna. Je pa po skutki s slivami kakala kot zmesana. Komaj sem jo utegnila na wc nositi. Aaa, otrok se je zbudil. A ona ne ve, da je njen oce se na kosarki in da ima mama drugo delo? Nic, grem otroka v vodo vrzt. Pridem spet.
|