|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
19.10.2010 21:35:11   
didi5

Nekaj sem pokomentirala sproti, ker je zdaj trajalo 1,5 ure da sem prebrala za 3 dni nazaj. Čveke babje user posted image user posted image user posted image user posted image No zdaj se mi pa ne da več komentirat ker sem poklapana. Častna pionirska - jutri več napišem, pokomentiram in sama sebi obljubim da bom bolj pogosto brakla :):;)

Lahko noč :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
19.10.2010 23:14:49   
nejanejc
hejla

didi, meni se je isto zgodilo, pa tudi nimam glih energije...

agha, upam, da bo jutri boljse.. bogi Arne...

levinjica, nas je danes v bistvu tudi kar nekaj spal... je pa strajkal na sadju in rajsi sadje pojedu...

zaspal je na joski, ko je cakal, da mu tata nardi se malo flaske...

se tipkamo, lahko noc

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
19.10.2010 23:19:18   
marjanaj
no, pa je se ta zadnje cepljenje za nami. user posted image  Se mi zdi, da je mogoce zaradi tega malo siten, drugace pa nisem opazila nobenega drugega simptoma. user posted image  No ja, ne se. Imamo pa kar 8230 g in ze 72 cm. Je bajsi pa ni bajsi. user posted image  Tezek je kot cent, ampak nikjer se mu ne vidi.

legenda sem ti ukradla idejo za stolcek. Zdaj vem, kaj lahko recem tasci da lahko kupi Tiborju za darilo za krst. user posted image  Ze v Pikapolonci je znizana cena, sem pa nasla se eno trgovino, kjer je ta stolcek se cenejsi: http://www.dolgouhec.si/?prodID=528, ce te slucajno zamika, da ga bos kupila. user posted image

agha mi merimo temperaturo kar pod rokco, imamo samo ta navadni digitalni termometer.

u, se eno vprasanje. A dajete tamauckom za pit tudi vodo? A navadno flasirano, prekuhano ali kar iz pipe? Meni je prekuhana malo mim, ker se pozna vodni kamen na vrhu potem. user posted image  Pa na vem, ce lahko dam kar navadno vodo iz pipe...

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
20.10.2010 9:30:35   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
Meni je prekuhana malo mim, ker se pozna vodni kamen na vrhu potem. user posted image  Pa na vem, ce lahko dam kar navadno vodo iz pipe...

Jaaa, mene tud moti ta vodni kamen user posted image  Ampak iz pipe je pa niti sama ne pijem, ker mi smrdi user posted image  No, jaz mu samo vode še nisem dala pit, mu dajem tisto vodo, v kateri se jabolka in hruške kuhajo, ali čaj. Ampak ga itak ne zanima, včeraj je prvič 40 ml spil, pa še to se mi zdi, da bolj ponesreči user posted image  Lepe mere in super, da je cepljenje za vami! user posted image

Evo mene po nekaj dneh, sem imela tisto delo za dokončat, pa na očala sem se usedla in jih zlomila, ko sem jih najbolj rabla, posledično doživela mini živčni zlom, pa je prišel dragi s sekundnim in rešil mene in očala - za nekaj časa user posted image  Mali je super, zadnje dni je bolj rahlo spal, se premetaval itd., včeraj pa je zakomiral, kot se spodobi user posted image  Smo šli gledat avtosedeže, tale Axiss se mi dopade, samo mi je rekla, da pri 6 mesecih še ne sme biti naprej obrnjen, ima pa sedež samo to možnost ... Zdaj mi je pa žal, da nisem bla bolj pozorna takrat, ko ste se o tem pogovarjale user posted image Kako je s tem? Ker v lupinico ga še komaj stlačim, če bo kakšen kombinezonček ali bundica na njem, pa itak ni šans.
Sem vas sproti brala, pa se ne morem spomnit, o čem vse je tekla debata. Aja, nejanejc, super za komentarje, da prevek otroka hraniš ... user posted image  Mislim, meni je to tako mimo, moja mama je tudi rekla, naj tamalega malo ustavim ... WTF?!? Ni čudno, da smo ljudje potem tako obsedeni z zunanjim videzom, če se pa očitno že od dojenčka pričakuje, da je vitek ... Groza!!! In sem ji rekla in tudi vsakemu bom - moj otrok ma znamenje čez celo nogo in ritko, zato želim, da odrašča v okolju, kjer se ne obremenjujemo z zunanjim videzom, ker hočem, da odraste v samozavestnega in nezakompleksanega fanta, da se ne bo sekiral zaradi znamenja. In sem pripravljena zobe pokazat čisto vsakemu, ki bo komentiral njegovo 'debelost' ali karkoli drugega. No, pa sem se malo razpištolila za dobro jutro in si pognala kri po žilah in lahko preskočim telovadbo user posted image  user posted image

dojenje - nimam plana. Sem mislila, da bi se ga za Silvestrovo malo napila user posted image  Bomo videli, če mi uspe. Nimam neke pretirane želje dolgo dojit, po drugi strani pa si tudi ne predstavljam, da bi ga kar odklopila. Bom videla ...

Kaj še ... aja, agha, upam, da je vaš mišek danes bolje! user posted image  user posted image  user posted image  

Zdaj se pa res nič več ne spomnim. Aja, hvala za nasvete glede mlečnih izdelkov! Zdaj sem mu parkrat dodala malo smetane med meso ali zelenjavo, pa ni nič pomagalo, da bi raje jedel. Pomoje bo s slano hrano štrajkal, dokler mu ne bom dala pice za jest user posted image  

Aha, o sedenju je še bilo govora. Žiga bi sedel, samo mu ne pustim zaradi znižanega mišičnega tonusa. Nisem glih pametna, ampak se mi zdi, da je prevelka obremenitev za hrbtenico, če nima močnih mišic. Pa še težek je ... Se bom držala pravila, da bo sedel lahko takrat, ko se bo sam iz ležečega v sedeč položaj spravil. Poskuša se nekaj plazit, ampak gre v milimetrih. Največje razdalje prepotuje s kotaljenjem - mi je smešno, ko delam kaj v kuhinji, pa je v enem trenutku na enem koncu dnevne, v naslednjem pa že na drugem user posted image  
Mislim, da je to to ... Grem kavico spit.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
20.10.2010 10:10:15   
tintin
samo na hitro pokoment.

Agha - držim pesti za Arneta, da vročina pade...izgleda ima reakcijo na cepljenje. Joj ta cepljenja grrr...

vročina
- doma imam nav dig termometer in ušesnega...Ušesni mi je uporaben pri Vasji šele zdaj, me je pa parkrat pošteno zafrknil...Vasja vroč kot žerjavica, kazal je 36,5, z digitalnim sem namerila čez 39...bojda nastane težave v tem, da imajo tamali premalo ušesno luknjico in potem ne dosežeš bobniča, kjer naj bi izmeril T. Zato sem jaz kupila še navadnega dig., ki izmeri v 2 sec (stane nekih 10 evr v lekarni) in merim pod pazduho. Čeprav pri Vasji zdaj tudi ušesnega že uporabljam kot zanesljivega. SIcer pa o vročini govorimo, ko TT preseže pod pazduho 37,2, v ritki 38 in v ušesku 37,5.

Šibam, se je moj otrok skril pod armaflex...

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
20.10.2010 10:12:03   
tintin
Aja, legenda...janežev čaj, super zadeva! Očitno res pomaga k dobri prebavi...

voda - ne dajem kaj dosti, ko pa ja, pa pije iz pipe oz. prefiltrirano skozi Brita filter.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
20.10.2010 10:29:12   
didi5

No pa da vidimo, če bo mi uspelo pokomentirat vsaj delno - obljuba dela dolg :)

Čebelica: mleko po gh sem ji jaz dajala od začetka in je ponavadi spila razliko v ml (kolikor pač ponavadi poje - to je med 150 in 180 ml), pol je pa kar naenkrat začela fuuuuul papat (zelooooo pridna trenutno) in sva pristali zjutraj flaška mleka (150-180ml), dop. sadje (cca med 160 in 180ml - če dajaš kaj kupljenih je to recimo ena tavelika kupljena kašica 190g), kosilo zelenjava, testenine, mesek, popol. tam med 15.00 in 16.00 mlečna kašica (al riž-banana, gris-vanilija, včasih celo kak čokolino ampak zaenkrat res še samo včasih) zvečer tik pred spanjem (kar je pri nas med 18.30 in 19.00) pa še flaška (tu je pa čisto odvisno koliko je čez dan gh pojedla) ampak načeloma od 120ml - 180ml - pol pa celooooo noooooč spimo do cca 7.00 oz. 7.30 (ponoči kaj zmes joka v spanju, al se pa v zgornji del posteljice z glavcio zatakne pa jo je treba dol prestavit). No to je to - po moje ji daj čisto po občutku, ko bo imela dovolj gh bo itak mleko za tem zavrnila (vsaj naša je) ali bo pa pol polivala. Kar tako naprej user posted image user posted image user posted image

aglaia: pa kje ti najdeš te čudake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja ja njo boš šla pol tožit, pa kako ti sploh lahko omeni smrt tvojega otroka user posted image user posted image user posted image   Glede grizal pa tako - jaz sploh ne vem zakaj sem jih kupovala???? Ker naši najbolj paše mrzla paprika ali jabolka s hladilnika (ji narežem tak na večje krhlje ampak tolk da še lahko prime) pa trenutni hit - kuhla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ji rekla naj ji ne pride ta kuhla v navado, bo celo življenje pol za štedilnikom stala :):)

Tintin: se vidi da sem jaz rojena 1979 - otrok po knjigi, če vprašaš mojo mamo:) Jedla, spala, jedla, spala, pa ponoči res spala že celo noč tam do 1-ega leta - pol pa razturuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aprilčica: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za plazenje, priden poba. Naša se bolj kotali in hitro premeri dnevno, plazit se proba ampak ji uspeva po mm pa še to samo na laminatu, ker je gladek. Sedi ob podpori, če podpore ni se zloži kot knjiga in se prekucne na stran - ko pijanček. Tudi v stolčku za hranjenje še noče bit, tako da se hranimo kar v ležalniku pol sedeč položaj. Glede tvojega faxa pa - vsaka ti čast si več ne znam predstavljat user posted image user posted image user posted image user posted image

agha: bo miilo to jokanje, naša je imela cel prejšnji teden tak - res več nisem vedela kaj bi. Valda smo krivili zobke, ampak se je v ned. umirila zobkov pa še nikjer (čeprav je vse otečeno že 2 meseca)user posted image user posted image user posted image NO samo da je dobrovoljček, ker zdaj se ji pa znam že tako narežat, ati pa nama ker same norije delava user posted image

oblačenje: no koment - dretje

spalna vreča: joooj kaj jaz našo preveč oblačim zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak ona celo noč spi, zjutraj je pa topla ne vroča. Ima pa en tanek body z dolgimi rokavi, tanko pidžamico, zokenčke, taka bolj tanka vreča brez rokavov, včasih jo pa še z dekico pokrijem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak verjetno ji že ponoči tak paše, glede na to da spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalo kaj je novega pri nas, pa kasneje, se je naš okupator zbudil user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
20.10.2010 10:54:45   
Anonimen
Hey punce, jaz sem končno konec faxa za ta teden, sem vas mislila zdajle podrobno pokomentirat, pa mi je zazvonil domač telefon (ANKETEuser posted image user posted image user posted image ) in je tamalega kar v luft vrglo, spal je pa točno 5 minut in zdaj je itak tečen u ****.

Pri previjanju bom doživela živčni zlom, ker se kar naprej obrača, se joka, deere, izsiljuje, da bi bil na trebuhu in, ko obupam, lepo zavzdihne aaah in je ves veseluser posted image Jaz pa skoraj jokam zraven. Plenico mu skoraj na glavo namontiram grr!!

Mislim, da se bom odločila kar za nakup zimske vreče, ker napovedujejo user posted image mrzlo zimo. Sem našla eno, ki mi je blazno všeč, pa vam bom potem prilimala link, ker je trenutno ne najdemuser posted image

Ostala sem brez glasu, kašljam, vročine nimam (itak je nimam nikoli. Termometer imamo čisto navaden, temp. malemu meriva pod pazduho, se pa odločava za nakup ušesnega termometra, ker so tudi take borbe, ko mu meriva temp., da brezveze razlagat.

Še nekaj: user posted image user posted image doma imam stolček za hranjenje (star, hmm, kaj pa vem, kakih 7 let), ampak čist v redu, je pa strgana (no, ne reče se strgana, ampak počena - je plastičen) podloga. In potem so mi rekli, da če dam to popravljat, da se mi bolj splača novega kupit. Kaj je to res tako drago, ali kaj??? Ker jaz sem mislila dat to plastično podlogo kar na novo naredit. Šibam, mi spet čupa rožouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 20.10.2010 10:55:28 >

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
20.10.2010 10:57:50   
amelie
Zdaj sem omaro pucala, pa sem našla zimsko vrečo za voziček, noro, sploh nisem vedla, da smo jo dobili zraven user posted image  Pa še ful huda je!
Oblačenje za spanje: Žiga ima eno spodnjo majčko ali bodi s kratkimi rokavi, čez pižamico, pokrit je pa z dvema dekicama v prevleki za kovter. Kovter preveč šumi in ga zbuja user posted image  Je vedno topel, tako da je najbrž okej.

Danes kar spi in spi ... prespal sadni zajtrk, tako da bo pol kar kosilo že dobil ... Ta otrok pa res nima nobenega ritma. No, sicer me pa ne čudi, jaz sem ista, dobim kar napad panike, če moram kaj planirat, se držat ure ... se bo treba mal disciplinirat user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
20.10.2010 10:57:57   
Anonimen
http://soncek.si/si/fellhof-zimska-vreca-z-ovcko-rostock-modra-i7495.shtml

Še link za vrečo.

Roža je spet brez enega lista. Madona, čedalje bolj shirana je videtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
20.10.2010 12:05:56   
legenda_m
oj še jst

agha ja tud jst merim pod pazduho z digitalnim, v porodnišnici mi je enkrat zakuhal, baje ker je pr men spal ?!? no v glavnem sm vidla kko je sestra to nardila in zdj še jst. dam pod pazduho digitalca in ga stisnem k seb (zdj k že lahk sedi), no to sm prakticirala, ker sm sprobavala novga digiča, ker ta str je nameru men 34. ti želim da se čimprej pozdravte. aja tamala ma po ta novem v svoji trgovini tudi hladilno mazilo in plenice (sem ji dala prazne škatle), je pa to precej draga trgovina tko da... recmo jajca ma po 5eur, čokolado 100g 3eur, je pa tko da če rečeš da nimaš denarja ti ga da kr v enem ajmarčku in še kartico tko da lahko zapravljaš neomejeno.

marjanaj vau tole si pa ful dobr najdla. kko pa da majo tko pocen? zanč v pikipolonici sva ga mal not postavla pa je tko fajn zgledal. res je mal dražji sam če bo za tok let se pa tud splača dat ane. nč ne vidm da b mel kj spletne prodaje. pa v kočevju so. res da so razdalje danes šala mala sam... mnja... bomo premislili.

levinjica pr nm noče mleka pit in konc. sm probala po kozarcu, noče. sm probala po žlic dela frrrrrrrr. lačen je sam mleka pa noče. edin ponoč ga spije na mah. tko da mu dajem gh. vsak obrok. opozorte me PROSIM, če je to narobe. za malco ma sadje, pa za kosilo zelenjavo, ostalo mu pa kuham kašo, gres, polento, namešan z mlekom a je to ok? in pa namen mam nabavt še kkšno kašico une k se mešajo z vodo. riža mu ne smem preveč dajat ker od učer ni kakal in je siten in je siten še zarad zoba in je sitnoba na kvadrat. ampak se da prežvet....
in pa še polna luna bo zdle... prpravte se na najhujše

zimska vreča- mrzla zima da bo? kdo je reku. ajoj. nč bomo vidl.

aprilčica ne vem kko je s temi popravili.

amelie men se zdi da je dacy kupvala tazga k se obrne v obe smeri. v bc v akciji sam ne vem ker model bi to bil, pr nm je zaenkrat še v lupini, pa čez eno deko vržem, pol k bo bol mrzlo pa predvidevam da bo že str 9 mescov.
user posted image  kko je zdj z ribami, a ribe lahko je al ne? nekje piše da pred enim letom ne. in pa kere lahko. sm tko ko amelie. enkrat je že bla razprava sam sm vse pozabla. še zmer mam poporodno amnezijo, enkrat bom sam jaka kje pozabla.

se v petek vidmo?
sm še kj pozabla?

aja nejanejc HVALA za slike
čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
20.10.2010 12:35:43   
nejanejc
ojla... danes je tako bolj muhasto vreme in sva se kar doma... pa tud nejc je mel budnico od 4-6ih... pa ni bil lacen, sm zbudu se je, smo bolj povozeni, nojpa se v sluzbo...sem se zbudila takrat, on je pa zaspal v sluzbo... jst sem bolj kot megla... Nejc hodi zlo pozno spat, se trudimo,da bi sol prej, a nismo najbolj uspesni. Ma vecinokrat lepo spi ponoci, tako, da mu je vse oprosceno.Upam, da se vreme malo umiri in jo mahnemo.. sam slabo kaze... jutri vec srece

v petek upam, da se vidimo na kavi legenda in ostale

spalna vreca... mi je se nimamo.. zaenkrat spi s koutrom in v pižami...
zimska vreca... smo jo dobili z vozickom
stolcek za hranjenje... zgresen nakup... boljse, da sem tiho :)

lepo se mejte...

Neposredna povezava do sporočila: 2787
20.10.2010 12:44:31   
NATAŠA35
heloo babnice user posted image user posted image

se vam javljam po dolgem času, pač imam dela čez glavo...v soboto je izlet uspel in imela sem se fenomenalno user posted image user posted image , čeprav kar pogosto bila na telefonu in preverjala, če je vse ok z otrociuser posted image ...no in 1x kličem, pa zvem, da je tretji padel in z glavo udaril v klubsko mizo in da mu je zrasla velikanska buška, jaz pa sem pozabila pustit zdravstveno kartico...no, z malim ni nič narobe, buška je malo splahnela in ni več tak očitna, razen kar sedaj koža spreminja barve...

mali je zadnje čase kar zoprn, je bolj malo, prav tako pije, da kar mečem to mleko stran...zdaj je malo začel spat tudi podnevi, mi je pol ure njegovega spanja pravi blagoslov user posted image user posted image ...kadar ga imam v naročju hoče samo na noge user posted image , drugače pa že sam sedi, čeprav ga velikokrat zanese na eno stran...se veliko smeje za brezveze, pa se mi potem smejemo, se pa on še bolj...zdaj se je začel pogovarjati tudi po telefonu in spušča njegov ej, ahhh in ostale zloge... jemo že skoraj vse, razen mesa, smo tudi čokolino poskusili, pa ni bilo blema..user posted image user posted image

merjenje temperature jaz mu merim kar v ušesu in mi je prav fino, pa še tak hitro je...

oblačenje nam dela tudi težave, sploh kar je treba čez glavo potegnit, za sleči pa ni problema user posted image user posted image

toliko od mene...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 2788
20.10.2010 12:51:45   
tintin
kava petek: pridem.

stolček za hranjenje - mi imamo še od Vasje Ikein Antilop. Odlična zadeva za malo denarja. Vasja ga je uporabljal do cca 1,5 leta, potem je dobil Ikein Agam, ki ga uporablja še zdaj, pa tudi pri mojih ima enega  (kao navaden stol samo višji).

Bila sva zunej, piha ledeno in prši dež...blak.

Spali smo pa mi tokrat fajn. 20h-5h po dolgem času in nato še do 8.40.

LP!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
20.10.2010 13:16:00   
barby88
mi merimo kar z ušesnim pa je dokaj točen....zaenkrat:)
glede oblačenja malo se poderemo vendar niti ne dosti..smo kar navajeni:)
vodo mu jaz dajem kar iz pipe ker mamo svoj izvir in na testih je bila voda super:)

drugače naša je pa velika 68cm (ampak zdi se mi da je dr. malo narobe izmerila vidim po bodijih....:) težki pa 8850g:) tako da smo bajseki:)amapk ni videt samo polna lička ma:))

stolček za hranjnje imam od brata in je star kakih 5 let...amapk zelo uporaben...

danes smo že bile na sprehodu smo naredile eno lepo turco...potem ravno smo prišle domow se je lotilo rosit...sedaj pa spet sije sonček tako da bomo še šli ven ker je dosti manj sitna....

sicer se je po 1 mesecu lotila nazaj slinit tako da mam občutek da bodo u roku 2mesecev kaki zobki spet:)

nič lep dan še naprej:)

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
20.10.2010 13:58:47   
mamika25
Hej!

Na hitro... kot vedno.
Mal mal časa, kosilo se mi kuha (ja, šele zdaj), mal sem obiskov mela, ena prijateljica ki pričakuje 13.aprila, pa kaže buši, pa sam od nosečnosti, blabla... sej paše mal spominov obujat user posted image .

- Maj je prehlajen. Spali nismo nič. Vsake 20 minut se je zbudil iin jokal, smrkal, težko dihal, se davil (čampelj user posted image ), to prvo polovico noči. Okoli 3h ponoči je mal lažje zadihal, pol pa jok skoz !!! Prdel ful, zvijalo ga, kr krčil se je, noge k sebi vlekel. Okoli 5h je bil lačen, hotel pit pa ni mogel revež. Povleče parkrat pa se mu sluz zaleti, pa se davi, kašlja,.... oh ja, tudi kak prehlad je treba met, če ne ni normalno, če je vse tipi topi.

- In zdaj novica dneva user posted image   ....... včeraj sve bile s taveliko na pregledu, tekočine v kolku ni več, stanje je izboljšano (upam, da ne pride do ponovnega zagona) in LAHKO GRE V VRTEC user posted image user posted image user posted image , jeah.... tako je bila vesela včeraj, da je skor s postle dol padla tolk se je razveselila. In jaz z njo! Bravo Nina! Zdaj samo upati, da stanje ostane tako kot je, zadovoljivo. Sicer mave kontrole redne, vsak mesec, upam, da bojo postale samo rutinske in da nama ne bo treba več tam ostati! Sem pa vesela, ker do zdaj sploh nisem občutila nekega veselja da sem na porodniški, časa zase nimam nič, tamala je bila 5 mesecev doma (samo doma!), tamal kje tudi precej naporen otrok in imam ful veliko dela z obema in še pol z drugimi stvarmi ki pašejo zraven (kuhanje, pospravljanje, pa bolnice, pregledi...) in mogoče končno tudi jaz začnem uživati. user posted image

Komentirala ne bom zdaj, morem si več časa vzet. Maju kuham cvetačo z kuskusom pa še mal bučke sem dala zraven. Mi je pa od polnoči do zdaj popil že 500ml mleka, 100ml riževe kašice in 190ml frutka. Zdajle pa še kosilo, po moje že komaj čaka. Lačen poba kljub prehladu. Pregled imamo čez 14 dni, takrat tudi napišem nove mere in vse.

No saj se še kaj javim... mejte se!

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
20.10.2010 14:01:21   
nejanejc
mamika super, sem vesela, da se je stanje popravlo jupiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
20.10.2010 14:01:46   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Še nekaj: user posted image user posted image doma imam stolček za hranjenje (star, hmm, kaj pa vem, kakih 7 let), ampak čist v redu, je pa strgana (no, ne reče se strgana, ampak počena - je plastičen) podloga. In potem so mi rekli, da če dam to popravljat, da se mi bolj splača novega kupit. Kaj je to res tako drago, ali kaj??? Ker jaz sem mislila dat to plastično podlogo kar na novo naredit. Šibam, mi spet čupa rožouser posted image user posted image user posted image user posted image

Oj, mi imamo identično situacijo in zdaj ko sem tebe brala sem prišla na eno idejo (jo moram takoj mojemu predstavit, da vidim koliko je izvedljiva). Mi imamo vtrgano na sedežnem delu, kaj če bi kupila tale plastificiran prt in pol nanehtala gor (s tisto posebno pištolo, ki jo imajo mizarji al pa tapicerji - to pri nas ni problem je tast tišler), ker mislim da je itak ta del iz iverala user posted image user posted image user posted image user posted image Če pa daš to delat pa sem tudi jaz ziher da je bolje kar novega kupit - to je ko pri popravilu čevljev, se več ne splača - bolje nove kupit user posted image user posted image user posted image user posted image To pri meni vedno pali za izgovor, da rabim nove šuhe user posted image . Moj dragi se vedno zeza, da pleh pi... sigurno nisem sem pa zato šuh puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
20.10.2010 14:09:04   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Hej!

Na hitro... kot vedno.
Mal mal časa, kosilo se mi kuha (ja, šele zdaj), mal sem obiskov mela, ena prijateljica ki pričakuje 13.aprila, pa kaže buši, pa sam od nosečnosti, blabla... sej paše mal spominov obujat user posted image .

- Maj je prehlajen. Spali nismo nič. Vsake 20 minut se je zbudil iin jokal, smrkal, težko dihal, se davil (čampelj user posted image ), to prvo polovico noči. Okoli 3h ponoči je mal lažje zadihal, pol pa jok skoz !!! Prdel ful, zvijalo ga, kr krčil se je, noge k sebi vlekel. Okoli 5h je bil lačen, hotel pit pa ni mogel revež. Povleče parkrat pa se mu sluz zaleti, pa se davi, kašlja,.... oh ja, tudi kak prehlad je treba met, če ne ni normalno, če je vse tipi topi.

- In zdaj novica dneva user posted image   ....... včeraj sve bile s taveliko na pregledu, tekočine v kolku ni več, stanje je izboljšano (upam, da ne pride do ponovnega zagona) in LAHKO GRE V VRTEC user posted image user posted image user posted image , jeah.... tako je bila vesela včeraj, da je skor s postle dol padla tolk se je razveselila. In jaz z njo! Bravo Nina! Zdaj samo upati, da stanje ostane tako kot je, zadovoljivo. Sicer mave kontrole redne, vsak mesec, upam, da bojo postale samo rutinske in da nama ne bo treba več tam ostati! Sem pa vesela, ker do zdaj sploh nisem občutila nekega veselja da sem na porodniški, časa zase nimam nič, tamala je bila 5 mesecev doma (samo doma!), tamal kje tudi precej naporen otrok in imam ful veliko dela z obema in še pol z drugimi stvarmi ki pašejo zraven (kuhanje, pospravljanje, pa bolnice, pregledi...) in mogoče končno tudi jaz začnem uživati. user posted image

Komentirala ne bom zdaj, morem si več časa vzet. Maju kuham cvetačo z kuskusom pa še mal bučke sem dala zraven. Mi je pa od polnoči do zdaj popil že 500ml mleka, 100ml riževe kašice in 190ml frutka. Zdajle pa še kosilo, po moje že komaj čaka. Lačen poba kljub prehladu. Pregled imamo čez 14 dni, takrat tudi napišem nove mere in vse.

No saj se še kaj javim... mejte se!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Ninouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za najmlajšega, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da začneš uživat na porodniški. Jaz sicer nimam tako natrpano kot ti ampak naša tamala tudi ni glih lahek otrok, pa nekak meni ne leži samo in izključno špilat gospodinje, mame in žene - jaz rabim nekaj še čisto za svojo dušo :):)

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
20.10.2010 14:40:37   
Anonimen
mamika- user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
20.10.2010 19:52:57   
legenda_m
hura za nino!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image ,

nejanejc a ne k je bedno če si neprespan
pr nm je bil pa dons ful priden je celo spil mleko ijeeeej. jst pa nakuhala kaše pa polente da bom mela pol sam za vzet. ja nč pa drugič.

pol se vidmo v pet čaučk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
20.10.2010 20:05:04   
marjanaj
itak je stanovanje v razsulu, mož je šel na košarko, jaz pa zdaj pospravljam... samo na hitro, da bo vsaj kaj narejeno danes, vas malo pokomentiram...

aprilčica joj boga tvoja rožica user posted image  hmmm... mogoce bo pa mali rastlinojed? boste na mesku prišparali user posted image

nejanejc kateri stolček pa ste kupili, da je bil zgrešen nakup? A ga Nejc ne mara?

mamika super za Nino user posted image

kaj še? joj mali se oglaša... nič grem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
20.10.2010 22:40:34   
Anonimen
Dober večer!
No, da se malo javim.Pri nas nič novega vse postarim.Naša mala princeska malo prehlajena,pa zaspanka vsako uro bi spala,bili smo malo na, sprehodu ,toliko ,da je malo zraka dobila.Jokanja pa  skoraj ne poznamo trenutno.
Sedaj gledam na pot krimenalko ,pa tuki zraven malo pišem....
marjanaj lepe mere,verjamem ,da je težek za nositi.
voda iz pipe res je ,da je kar veliko vodnega kamna v tej državni vodi,mene tudi to zelo moti.Sem kupila navadno ustekleničeno vodo ,še slabše ,veliko vodnega kamna.Sem probala od Hippi prav za dojenčke vodo ,pa sploh ni veliko kamna notri ,ko se prekuha,pa od Costele  je tudi super voda za dojenčke ,jaz jo kupujem v Tušu.
dojenje  jaz si obistvu črpam mleko ,kako dolgo ga bom imela ,bom si črpala...
hranjenje otroka no jaz jo hranim tako ,ko meno paše ,pa se ne bo nobena mama ,ne tašča ,ne ker drugi vmešaval zraven zakaj to delam in podobne stvari ,če se kermu zdi ,da je močna ali suha se naj proč obrne ..tako je a ni res....
agha
naj vročina čimprej mine ,pa da bo postarem vse...
didi5 na tak način ,ko se pri vas hranite ,smo se mi tudi ,do sedaj ,ko je začela strajkat.Upamo ,da pridemo na ta riem nazaj ,čimprej.
aprilčica 10 ja te hudičeve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ankete,jaz kar prekinem ,ko se mi jih ne ljubi poslušati.
previjanje no pri nas so tudi hude borbe,sam na hrbtu ne...vse povsod jo je polno ,tedaj ,ko se je treba spreviti,pol pa mami za njo skače ,da jo dobim ,ko mi uide ,če jo na poslji slučajno sprevijam.Sem čisto obupana preden jo sprevijem.
amelie ja super ,da si šla pospravljato omaro,da si našla zimsko vrečo.Lepo za spanje...
oblačenje ponoči za spanje jaz jo oblečem takole.Vspodi bodi ,povrh pa plišast pajacek ..jih imam kar veliko,pa jih uporabljam ,ali pa pižamico bolj toplo.Spalne vreče še ne uporabljam bom polj ,ko bo bolj mrzlo .Pokrijem jo z kovtrčkom,zutraj ji je kar toplo ,moja ima kar toplo rada ,če jo zebe se takoj prebudi.Od mojega  kolega žena ,mi je dlih danes  razlagala ,da  njena hči -stara bo 9 mesecev.sploh ne spi rada na toplim ,da v spalnici ,imasta skozi rediator  zaprt ..halo ...kaj pa ko bo 20  minusa vzunaj.,,,to mi je malo čudno ..kaj pravite...
legenda-m moja je do sedaj 2 ribo jedla.Pa saj pravijo ,da taprvo je belo meso ...
nejanejc kdaj pa  daješ sineka spat ponavadi.
nataša 35
bi bilo res boljše ,da nebi nič klicalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .No saj mene bi tudi skrbelo za otroke kako so ,če je vse uredu.Sam  da je bilo vse uredu ,pa ,da je samo buška bila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa super ,da sta se lepo z svojim imela.
barby88 tudi super za mere in ,da ste bili malo na zraku in sprehodu.
mamika 25 sem zelo vesela za tvojo hči Nino in upam ,da se ji spet ne poslabša stane ,super....
Ja tako verjetno sem kaj pozabila ,moj sedaj pomiva posodo od večerje ,jaz grem pa likati ,se mi je veliko nabralo .Če slučajno katera ve da bi katera kupila stol za hranjenje ,ga jaz prodajam ,čisto novega v Ikeji kuplenga .Sem ga 2 uporabljala ,je kot nov.Je čisto navaden z podlogo  za sedenjem.
No še lahko noč vsem zaželim...

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
20.10.2010 23:19:47   
nejanejc
legenda... jst upam, da bo zmeraj manj neprespanih noci za vse.. kasno kaso to kuhas?

marjanaj.. hauck.. ma smotan je, ko se ne da v vec polozajev prestavljat... sej nejc drugace kar lepo sedi, sam ne zaradi stola...ma nevem, za ta dnar bi clovek si mislu, da je boljsi

levinjica... mi ga damo ponavadi med 22 in 23 spat... pozno ane

danes smo pa prvic probali piscancka z brokolijem in korenckom, je kar rad jedu.. strajka pa malo na sadju?! sem spet pozabla suho sadje kupit... ah... ma mam pa mango in avokado hehe

tudi na sprehod smo sli, ma za spremembo popoldne... opoldne ni blo glih...

lahko noc, lepo spite... pa otroci tudi papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
21.10.2010 9:49:12   
amelie
Hej!

Najprej JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ZA NINO!!! user posted image  user posted image  user posted image  Mamika, mislim, da je bilo dosti skrbi in da je zdaj prišel lep del porodniške user posted image

Potem - sem jezna, ker je Žiga spet prehlajen. Ne vem, no ... kot da ga ne znam dobro oblečt al kaj ... Se mi zdi, da je vedno topel zunaj, kapico ma, v vetru ga ne vozim ven ... Sem razmišljala, da mu mogoče odpornost pade po cepljenju. Ne vem ... sem kar slabe volje.

In še k lepšim novicam user posted image  - Štajerke (pa tud katera druga, če hoče) - v ponedeljek ob 12h (lokacija zaenkrat še ni dorečena) bo potekala socializacija mamic in dojenčkov, spoznavanje gostilne in družbeprimerjanje otrok in njihovih sposobnosti ... NOT! user posted image  Dajte mi javit, katera vse bi prišla, jaz sama brez vas ne bi šla ... Moram pa sporočit, da se bo vedlo, kako velik plac iskat.

Aja, sem se danes odločla, da bom poskusla dat tamalemu adaptirano mleko, da vidim, če bo tud vsako uro lačen, ker to je že brez veze, ker je skoz po malem sit, potem pa za GH nima interesa user posted image  Flašo je izpljunil, kot bi bil strup v njej. Pa mi je zadnjič kolegica nekaj pametovala, da to ni dobro za njega, ker skoz po malem je, da je ona imela vedno vse na uro tempirano ..... pa nisem želela resno tega jemat, ampak vseeno me grize. Mogoče bi blo treba malo reda vpeljat, samo to pomeni, pustit jokat, ko bo želel joško? To ne morem ... user posted image  Mogoče je pa samo faza tole zavračanje GH.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?