mamika25
|
Hej babike! Nič kaj vzpodbudno od nas, pa vseen povem, da včeraj in do zdele nisem mogla nič napisat, v četrtek smo imeli pogreb (teta od mami), cela norija in žalost, v petek (včeraj) je tavelika dobila pritiska 130 in bolečine v glavi (že prej je jokala skoz da jo glava boli), smo jo hitr k pediatru našemu, se je zgrozil, je rekel da je ful visok pritisk (kot pri odraslem 180), takoj v bolnico. Tako da je bila spet sprejeta, tam sve spale in zdele sem prišla domov, ker sva se z mojim zamenjala (je on pri njej). Stanje je zdaj kar boljše, nima več bolečin niti pritiska (okoli 110), sam vseeno mora biti na opazovanju . Vse to pa delajo te tablete ki jih jemlje in se mi zdi da je več škode kot koristi, sam že vejo kaj delajo verjetno. Tamali tudi pri nas noče nič jesti, kot pri vas levinjica, na flaški se buni, pri žlici je bolj uspešno, sam vseeno ne poje veliko se mi zdi. Lepo da ste se dobile, če bi bila kje bližje bi se vam pridružila. Tudi jaz bi vas rada spoznala. Amelie tudi jaz se ne obremenjujem toliko zaradi Maja, tudi on ni ne vem koliko napreden v obnašanju, sedenju, govorenju, prijemanju igračk... ah, enkrat bo že, drugače mi deluje čist ok otrok, sam vse mal z zaostankom. In ni šans, dam glavo stran če bo sedel pri 7 mesecih. Zdaj je ko pijanec, ga dam sedet, drži glavo dol in pol še bruha. Kot pijanec, saj pravim. Igračke še kar prijema, se nekako čudno zateguje nazaj. Ma, enkrat že bo. Danes je bil lep dan, preživela sem ga na pediatrični, mal v avtu in zdaj sem doma sama z malim, mal me je strah noči (nisem navajena), jutri pa grem pozno popoldne nazaj, ker mora moj v službo. Enkrat bom komentirala še vse ostale, mejte se lepo, uživajte nedeljo ki je pred nami (baje bo še en lep dan). Pa pa!
|